Ne – Vítkovice 3:6 (kon.) | Panthers – Jičín 7:8 (kon.) | Ostrava – Bohemians 4:2 (kon.)
konec
Panthers Praha
7:8 (2:3, 2:3, 3:2)
Finance Novák FBK Jičín
Neděle 04.03.2018, 14:00Extraliga žen • 22. kolo
     
    Konec zápasu! Ačkoliv domácí hráčky byly jednoznačně lepším týmem ve třetí třetině, na náskok Jičína již zareagovat nedokázaly. Sledovali jsme vcelku vyrovnaný zápas, ve kterém přeci jen měl hostující tým o něco více navrch, a ze tří bodů do tabulky se tedy raduje zaslouženě.

    Děkuji za pozornost, z tohoto utkání je to již vše! (15:58:43)
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panterky si vytvořily solidní tlak, který je proměněn v sedmý gól! Čeká nás tedy ještě zajímavější závěr než doposud! TEREZA HUBÁČKOVÁ se dostala k balónku a táhlou střelou z forhendu trefuje nádherně horní růžek! Asistence: Kristýna Lochmannová.
     
    58:57
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:57
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Ještě před chvíli mohla být domácí TEREZA SYSLOVÁ zklamána z toho, že trefila pouze tyč. Teď už se může se svými spoluhráčky radovat. Na potencionální vyrovnání zbývá domácím hráčkám něco málo přes minutu. Asistence: Lucie Kalinová.
     
    57:49
    Jičín právě vstřelil branku! Domácí florbalistky to již budou mít velmi těžké. Tři branky sice ve florbalu nejsou moc, jenže moc času do konce také nezbývá. Zuzana Svobodová dostala míček na ŠÁRKU CHLUMSKOU a ta nezaváhala! Asistence: Zuzana Svobodová.
     
    55:49
    Syslová měla na holi další branku v tomto napínavém mači, avšak z gólové pozice trefuje jen tyč!
     
    54:32
    Po delší době jsou na hřišti opět lepší hostující hráčky, které viditelně nakopl gól, jenž se jim podařil vsítit.
     
    52:42
    Před brankou Jičína se nebezpečně nachomýtla Ivana Lamková, ta ale na poslední chvíli na odražený balónek nedosáhla, a nemohla tak zamést míček do branky.
     
    50:43
    Jičín právě vstřelil branku! Tak to je obrovská smůla pro domácí florbalistky, naopak veliké štěstí pro ty hostující! Domácí celou třetinu tlačily na pilu, ovšem poté přichází přesilovka na straně Jičína a ta je proměněna. KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ z dobré pozice trefuje dolní patro branky! Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    50:40
    Vyloučení v týmu Panthers Praha (Kristýna Vranová – 2 minuty, Vysoká hůl).
     
    49:39
    Snad podruhé od začátku této dvacetiminutovky se na útočnou polovinu vypravily také jičínské hráčky. Ty zde ale dlouho nepobyly a na druhou stranu opět míří domácí florbalistky, jež se ženou za šestou brankou.
     
    48:46
    Skvěle to zkusila Tereza Hubáčková! Ta z rohu hřiště doběhla před jičínskou branku a zkusila zacílit na bližší tyč. Bohužel pro ni ale neúspěšně.
     
    47:01
    A mohli jsme mít srovnáno! Na domácí Syslovou zívala odkrytý branka, místo ni ale Syslová napálila jen ležící Samkovou, která si tak připisuje šťastný zákrok.
     
    45:59
    Tým Panthers právě vstřelil branku!
    Panterky vstoupily do třetí třetiny s obrovskou vervou, což se jim nyní vyplácí! Před Samkovou se nacpala LUCIE KALINOVÁ, která následně hostující brankářku nekompromisně prostřelila. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    43:24
    A další příležitost pro domácí měla Miklíková, ovšem ani ji situace úplně nesedla. Pohotová Samková míček drží ve své výstroji.
     
    42:52
    Domácí hráčky mají velmi aktivní nástup do posledních dvaceti minut a budou chtít zcela určitě vyrovnat. Tomu se několika svými pokusy zkusila zapříčinit Veronika Zittová, avšak neúspěšně.
     
    41:59
    Kristýna Vranová se odhodlala ke střele z velké vzdálenosti, což pro Samkovou nebyl žádný problém, protože míček se až ke třem tyčím nedostal.
     
    40:20
    Domácí hráčky šly do útoku jako první v této třetině, ovšem jejich snažení tíženým efektem neskončilo.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 18. Šusterová (Zittová), 18. Slaná (Lochmannová), 29. Jelínková (Syslová), 38. Lochmannová (Jelínková), 46. Kalinová (Vranová), 59. Syslová (Kalinová), 60. Hubáčková (Lochmannová) – 4. Bachmaierová (Florianová), 4. A. Kociánová, 16. Svobodová (Strejcovská), 26. Žůrková (Kosová), 36. Bachmaierová (Žůrková), 37. Kosová (Bachmaierová), 51. Bachmaierová (Žůrková), 58. Chlumská (Svobodová)


    Panthers Praha: Horňáková (Topolová) – Vranová, Kučerová, Syslová, Kalinová, Pitterlingová, Fabiánová, Šusterová – Vesecká, Lochmannová, Škvorová – Lamková, Slaná, Hubáčková – Miklíková, Jelínková, A. Nováková – Zittová.
    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Chlumská, N. Mrázková, Florianová, Strejcovská, Bachmaierová – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Svobodová, Exnarová – Kosová.

    Rozhodčí: Barbora Beranová, Lucie Hejnová
    ocianews.com