Salzburg – Mountfield HK 6:0 (kon.) | Vsetín – Havířov 2:3 (kon.) | Chomutov – Havlíčkův Brod 0:2 (kon.)
HC Litvínov – Třinec 3:6 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
AZ Havířov
Neděle 04.03.2018, 12:30 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga staršího dorostu • O účast
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Již podruhé v tomto týdnu se v Extralize staršího dorostu střetnou VHK ROBE Vsetín a AZ RESIDOMO Havířov. Minulý zápas se odehrál v pátek a Slezané na svém ledě rozdrtili soupeře 10:3.
    Vzájemné duely v předchozím průběhu sezóny nekončily tak jednoznačně, i přes to v nich Valaši vyhráli pouze jednou.
     
    AZ RESIDOMO Havířov

    Kromě duelu se Vsetínem odehrál Havířov ve třetí části soutěže jen jeden zápas. Minulý týden na svém ledě přivítal mladoboleslavské Bruslaře. Tento zápas měl pouze jediného střelce. Byl jím hostující Imlauf. Slezané tak po reprezentační pauze začali velmi nevesele prohrou 0:1. Další zápas měl na havířovské mladíky čekat již následující den v Olomouci, toto utkání však bylo přeloženo na středu 7.3.

    Starší dorost Havířova má tedy odehráno nejméně zápasů a je na 3. místě. Na druhou Mladou Boleslav ztrácí 4 body a má 2 utkání k dobru, náskok Slezanů na poslední Vsetín je pak sedmibodový.

    Mezi nejproduktivnější hráče Havířova patří Adam Hilšer (15+15), Michal Janeček (12+14), Jan Bambula (10+13) a Lukáš Juhász (11+11). Všichni čtyři už si vyzkoušeli WSM Ligu – Bambula hned v devatenácti utkáních základní části a ve všech třech dosavadních utkání play-off. Nutno taky připomenout, že to byl právě Bambula, kdo si v pátečním zápase připsal čtyři góly. Vsetínská defenziva si ale bude muset dát pozor také na Ernesta Bochnaka (12+9) a kapitána Vojtěcha Ševěčka (8+11), jenž se umí trefit z postu obránce. Havířovskou bránu pak střeží Michal Dufek (93,09 %), záda mu kryje Marek Štipčák (91,03 %), jenž odchytal zápas minulý.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valaši jsou na posledním místě a jelikož na druhou příčku ztrácí 11 bodů, jejich naděje na play-off už definitivně vyhasly.

    Vsetínští vzali první dvě kola v opačném pořadí, když již ve čtvrtek předehráli domácí duel s Mladou Boleslaví. Středočeši šli v první třetině do vedení, v té druhé ale jasně dominovali Valaši. Bylo z toho vsetínské vedení 3:2 po druhém dějství. To však domácí neudrželi a za stavu 3:3 se šlo do prodloužení. V 35. sekundě nastaveného času rozhodli o bonusovém bodu Vsetínští. Nabuzeni touto výhrou odjeli starší dorostenci hned druhý den do Olomouce. Na Hané jim, stejně jako při minulé návštěvě olomouckého zimního stadionu, nesedlo zakončení a prohráli 1:2.

    Přední místa tabulky vsetínského kanadského bodování zůstávají již dlouho neměnné. Na prvním místě je se osmašedesáti body (25+43) Roman Půček, druhé místo drží nejlepší střelec týmu Michal Matiaško (28+35). Většinu branek nastřílel Michal při nevyrovnaném počtu hráčů na ledě – 8 dal v přesilovkách a 7 v oslabení, což ho řadí na špičku extraligové tabulky. Trojici nejlepších vsetínských útočníků pak doplňuje Daniel Klímek (24+24) a neproduktivnějším obráncem je Šimon Jenáček (11+21). Brankoviště patří Viktoru Chrásteckému (88,15 %), záda mu kryje Lukáš Chromý (82,35 %).
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Zetocha, Krupa.

    AZ RESIDOMO Havířov: Dufek M. (Štipčák) – Uhlíř, Thiel, Máca, Ševěček, Pavelek, Mastič – Bambula, Bochnak, Hilšer, Juhász, Janeček, Revaj, Žídek, Tomeček, Dufek K., Pindel.

    Rozhodčí: Cabák – Adamec, Poruba.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Úvodní vhazování vyhráli Valaši a stáhli se do vlastního pásma. Jejich následnou akci o založení útoku zastavilo postavení mimo hru.
     
    00:14
    I druhé buly zápasu vyšlo lépe pro domácí, kteří nahodili na Dufka. Havířov však rychle posílá kotouč na druhou stranu.
     
    00:56
    Jenáčkovu střelu od modré tečoval v mezikruží Matiaško mezi Dufkovy betony. Havířovský gólman si proti kotouči povyjel a připsal si úspěšný zákrok.
     
    01:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jako první v dnešním zápase skórují hosté. JAN ŽÍDEK se v mezikruží dobře rozhodl poslat puk k pravé tyčce. Asistence: Karel Dufek.
     
    02:00
    A mohlo to být již o dvě branky! Bambula nahodil kotouč na branku od levé tyčky a Chrástecký si puk málem srazil vyrážečkou sám do brány.
     
    02:22
    Valaši si natlačili do Dufkova brankoviště. Z bezprostřední blízkosti pálil Klímek, z pravého kruhu Půček. Ani jedna ze střel ke gólmanovi nedoletěla.
     
    03:29
    Ani Petriskova rána nesklidila úspěch a Havířovští se osvobozují, jelikož pětice hostujících hráčů už je na ledě hodně dlouho.
     
    04:16
    Mikulenčák rozehrává zpoza vlastní branky, Vsetínu se ale nedaří přechod přes střední pásmo, a tak pouze nahazuje.
     
    04:48
    Janečkova střela z hranice pravého kruhu skončila ve výstroji brankáře Chrásteckého. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    05:11
    Havířov se nepřesností při rozehrávkách sám obral o útočné pásmo. Slezané jsou však nyní na kotouči jistější, a tak jim nedělá problém opětovný návrat před Chrásteckého.
     
    06:13
    První Žídkovu střelu vytěsnil vsetínský brankář vyrážečkou jen před sebe, a tak se hostující útočník, jenž si připsal asistence při první brance, dostal k dorážce. I s druhým pokusem si Chrástecký poradil a tentokrát poslal puk ramenem za branku.
     
    07:01
    Žídek opět zahrozil v útočném pásmu, když se pokusil procedit kotouč mezi betony domácího brankáře.
     
    07:11
    Vsetín nahodil do útočného pásma a tento kotouč stihl včas dobruslit Zetocha. Centr třetí vsetínské formace popostrčil kotouč na betony Dufka.
     
    08:19
    Do přečíslení se na havířovské straně dostal Hilšer s Ševěčkem. Hilšer to vzal na sebe a kotouč okolo levé tyčky nedostal. Na druhou stranu kluziště se dostala první vsetínská formace. Klímek se neprosadil bekhendem od pravé tyčky a Půčkovi střelu z vrcholu pravého kruhu si Dufek pohlídal.
     
    09:24
    Koženému se nepodařilo rozehrát z vlastního pásma a kotouč skončil na hokejce obránce Mastiče. Jeho střela nebyla přesná a Lašák dostal puk do bezpečí středního pásma.
     
    09:49
    Hilšer to zkusil bekhendem, ale ani jemu se nepodařilo vstřelit druhý havířovský gól.
     
    10:28
    Bochnak s Juhászem se dostali přes přesilu soupeře a nabídli gólovou šanci Thielovi. Ten se na Chrásteckého betony neprosadil.
     
    11:12
    Půček nabruslil až k pravé Dufkově tyčce, havířovský gólman se ale stihl včas přemístit, a tak vsetínský útočník zakončoval do vnější části brankové sítě.
     
    12:15
    Tomeček s Hilšerem se dostali do přečíslení a prvně jmenovaný zakončoval. Kotouč skončil někde mezi betony Chrásteckého, a ten nebyl při přemisťování daleko od toho, aby mu puk z výstroje vypadl. Naštěstí pro něj rozhodčí v této situaci pohotově přerušil hru.
     
    13:07
    Valaši se museli uchýlit k rozehrávce z vlastního pásma. Dlouhá nahrávka našla zcela volného Klímka na pravém kruhu, vsetínský útočník ale Dufkovu branku přestřelil.
     
    14:40
    Havířovu se nyní nedaří udržet v útočném pásmu, Vsetín jej rychle vyhání za bránu Dufka a hra ubírá na tempu.
     
    15:14
    Lukačkovu přihrávku z rohu kluziště na Krupu v mezikruží zastavil pohotový Juhász a Lukačka tak musel zvolit jinou cestu. Nakonec to zkusil sám, havířovský brankář zasahuje betonem.
     
    16:02
    Juhász s Revajem se dostali proti Mikulenčákovi do přečíslení. Rozhodili se nejprve pro přihrávku, a tu hokejkou vystihl právě vsetínský obránce.
     
    17:07
    Hra se odehrává převážně ve středním pásmu a gólmani nemají moc práce. Tento herní stav však trochu porušil Matiaško, který sám nabruslil do mezikruží útočného pásma a vypálil na branku.
     
    17:38
    Kožený s Vašenkou zastavili kotouč na modré čáře a Valaši tak mohou stále kombinovat před Dufkem.
     
    18:20
    Baďura s Vašenkou se mohli dostat do přečíslení. Prvně jmenovaný však pouze poslal puk nepřesnou žabkou na Vašenku a vydal se střídat. Vsetínskému útočníkovi už se následně nepodařilo z pravého křídla prosadit.
     
    19:11
    Revaj poslal střelu z vrcholu brankoviště, která nejspíš hledala volné místo nad Chrásteckého betonem. Pokus ale hostujícímu hráči nesedl a brankář střelu vytěsnil ramenem.
     
    19:59
    Poslední střelu první třetiny si připisuje havířovský kapitán Ševěček. Kotouč skončil na bruslích Klímka a Chrástecký už zasahovat nemusí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Zpočátku se do útoku tlačili hlavně Valaši, ale již ve druhé minutě se prosadil hostující útočník Žídek. Vsetínu se nepodařilo prosazovat a naopak musel čelit tlaku ze strany Havířova, který byl v prvním dějství o něco lepším týmem. Ani Slezanům už se však v průběhu dalších osmnácti minut nepodařilo skórovat a vedou pouze jednobrankovým náskokem.
    Druhá třetina začne cca v 13:13.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Vsetínští založili útok z vlastního pásma a u pravé tyčky se usadil Ondračka, který nahrál do jízdy Půčkovi. Ten kotouč ve stoprocentní šanci netrefil, a to před ním čekala poloprázdná brána.
     
    21:08
    V pásmu se usadili hosté. Uhlířovu střelu od modré zblokoval Ondračka a kotouč se dostal k Bochnakovi, jehož pokus zaduněl o Chrásteckého levý beton. Následně vypálil také Hilšer.
     
    22:13
    Nyní se pro změnu drží před gólmanem soupeře Vsetínští. Havířov je však drží jen kolem mantinelu, vůbec je nepouští před gólmana a domácí tak nemohou vystřelit.
     
    23:23
    Bambulovu střelu z levého křídle zablokoval Matiaško. Do útoku se vydává Vsetín.
     
    23:35
    Matiaško se hnal sám na gólmana, ten si ale pohlídal místo mezi betony a kotouč skončil před brankovištěm. Ondračka volný puk netrefil a před dojíždějícím Klímkem už si brankář kotouč pohlídal.
     
    23:50
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Janeček – 2 min., podražení).
     
    24:13
    Vsetín se drží v pásmu a puk zůstal před brankovištěm zcela nehlídán. Přijížděl si pro něj Vašenka, v klíčovém okamžiku jej ale zastavil hostující hráč.
     
    24:40
    Střely domácího mužstva jsou blokované a Dufek zatím v tomto oslabení moc zasahovat nemusí.
     
    25:49
    Havířov se ocitl i v přečíslení dva na jednoho, nakonec se ale hosté ke střele neodhodlali a raději se vydali střídat. Na druhé straně nejvíce zahrozil Lašák, jehož střelu ukryl Dufek ve výstroji.
     
    25:50
    Hosté v plném počtu.
     
    25:59
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Ševěček – 2 min., podražení).
     
    26:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok v oslabení, když se v šanci dva na jednoho ocitl Juhász s JANEM BAMBULOU. Přesnou přihrávku využil druhý jmenovaný střelou pod břevno. Asistence: Lukáš Juhász, Maxim Mastič.
     
    26:43
    Valaši se usadili v útočném pásmu a zdá se, že by z této přesilovky mohli i něco vytěžit. Klímkova střela od modré se zastavila o betony Dufka.
     
    27:51
    Dlouhá vsetínská kombinace končí jednou nepřesnou přihrávkou a Valaši se sami obrali o útočnou třetinu. Havířov vyhazuje na branku Chrásteckého.
     
    27:59
    Hosté v plném počtu.
     
    28:44
    Baďura šikovně udržel kotouč v útočném pásmu a snažil se přihrávat na Petrisku. Jeho záměr ale odhadli dva hostující obránci, kteří mu nahrávku znemožnili.
     
    29:12
    Kožený na modré čáře zachytil puk a vystřelil do chumlu hráčů před brankou. Hra je přerušena a vhazovat se bude po pravici havířovského brankáře.
     
    29:49
    Půček nalezl puk v mezikruží a vypálil. Ani jeho střela nenašla volné místo v Dufkově bráně a havířovský gólman zatím drží čisté konto.
     
    30:24
    Po pravém křídle nabruslil do útočného pásma Klímek a na kruhu čekal, až se do třetiny dostanou také jeho spoluhráči. Matiaško se snažil z mezikruží využít přesné přihrávky do jízdy. Jeho střelu zblokoval Pavelek.
     
    30:55
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Juhász – 2 min., podražení).
     
    31:09
    Hilšer se řítil na branku v situaci jeden na jednoho proti Koženému. Vsetínský obránce si počínal výborně a nebezpečný brejk zachránil.
     
    31:45
    Útočnou třetinu vybojoval pro Vsetín Vašenka a hned vystřelil. Dufek ukryl puk do lapačky. Následně se ve dvou střeleckých šancí ocitl také Půček s Baďurou, kterým se lehkými střelami nepodařilo prosadit.
     
    32:39
    Ondračka nestačil zastavit Hilšera, který se tak s Ševěčkem dostal do přečíslení dva na jednoho proti Jenáčkovi. Přihrávka na Ševěčka byla příliš dlouhá, a tak nikdo z Havířovských nevystřelil.
     
    32:55
    Hosté v plném počtu.
     
    33:42
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAN BAMBULA dostal k pravé tyčce přesnou přihrávku od Karla Dufka zpoza brány a střelou z první ji proměňuje na třetí gól Havířova. Asistence: Karel Dufek, Vojtěch Šěvěček.
     
    35:01
    Závar před brankou Havířova pomohli Chrásteckému vyřešit bránící hráči. Proti Thielově bombě od modré vytasil vsetínský gólman beton.
     
    36:21
    Klímkovu přihrávku nedokázal zužitkovat Ondračka a následné střely druhé vsetínské formace skončily na obráncích slezského týmu.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Krupa – 2 min., sekání).
     
    38:19
    Vsetínu se podařilo poslat puk za Dufkovu bránu a Havířov se s potížemi dostává z pásma.
     
    38:59
    Kotouč je opět za bránou Havířova.
     
    39:39
    Domácí v plném počtu. Na Chrásteckého nešla během této početní nevýhody ani jedna střela a hostující celek se ani neudržel v pásmu. Tato přesilovka nebyla z havířovské strany povedená.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina začala atraktivním hokejem, kdy se hra přelévala z jedné strany na druhou a na obou stranách byly k vidění nebezpečné šance. Vsetín se dostal hned třikrát do početní výhody, jejich přesilovky ale vůbec nepotvrzují trend z předchozího průběhu sezóny a při hře 5 na 4 dokonce inkasovali. V přesilovce se nedařilo ani Havířovu, který se v početní výhodě na konci dějství nedostal do útočné třetiny. Ve druhém dějství však Slezané navýšili svůj náskok už na tříbrankový. Podaří se Vsetínu dotáhnou herně na svého soupeře?
    Třetí třetina začne cca v 13:59.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Vsetín se dostal do útočného pásma, které nakonec se štěstím díky Jenáčkovi udržel. Kotouč po kombinaci skončil u Klímka, který z pravého kruhu vystřelil do odkryté brány. Dufek stačil rychle mávnou lapačkou a dostal kotouč mimo nebezpečí.
     
    41:30
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Petriska – 2 min., sekání).
     
    42:01
    Revaj nabruslil do bezprostřední blízkostí gólmana a pokusil se prosadit střelou na betony. Chrástecký byl v tuto chvíli v brankovišti jistý a kotouč zastavil.
     
    42:35
    Vsetín vyhazuje. Ani tato přesilovka se zatím Havířovu nedaří.
     
    42:48
    Po zákroku na Bambulu za vsetínskou brankou dostává dvouminutový trest za vražení na hrazení Mikulenčák. Vsetín jde do tří.
     
    43:30
    Petriskův trest již vypršel a Valaši pokračují v zatím dobře hraném oslabení.
     
    44:10
    Sám na branku se řítil Matiaško. Snažil se zakončit tak, jak to má v osalebení ve zvyku. Tentokrát se mu to však nepodařilo, jelikož Dufek jeho záměr přečetl, proti vsetínskému útočníkovi si povyjel a puk mu vypíchl hokejkou.
     
    44:48
    Domácí v plném počtu. Domácí měli teď velké štěstí, protože hned tři hráči Havířova se na konci početní výhody natlačili do brankoviště a snažili se dostat kotouč za ležící gólmana.
     
    45:16
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Hilšer – 2 min., sekání).
     
    46:20
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Šěvěček – 2 min., držení).
     
    46:27
    Hokejisti obou celků svádějí puk o kotouč za brankou Dufka. Úspěšnější jsou Valaši a začínají kombinovat.
     
    46:49
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přesilovku 5 na 3 Vsetín využívá ke své první brance v dnešním utkání. Puk se dostal k MICHALU MATIAŠKOVI, který čekal na přihrávku u levé tyčky. První střela na beton ještě úspěch neslavila, ta druhá už však našla volný prostor mezi tyčkou a bruslí Dufka. Asistence: Tomáš Ondračka, Roman Půček.
     
    47:51
    Matiaško se dostal k další nadějně vypadající střele. Z mezikruží ale žádnou skulinku v bráně Dufka nenašel.
     
    48:20
    Hosté v plném počtu.
     
    49:31
    Valaši se ubránili proti brejku Havířova a sami se mohli vydat do přečíslení. Mikulenčák však místo přihrávky na Petrisku zvolil nahození do pásma.
     
    50:22
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Revaj – 2 min., sekání).
     
    50:53
    Vsetínská přesilovka začala svižnou kombinací, po které nastřelil tyčku obránce Jenáček.
     
    51:39
    Tato přesilová hra domácích přináší jednu šanci za druhou. Po Půčkově tyčce se strhla před brankou nebezpečná situace, když Jenáček poslal puk zpoza brány do brankoviště, před kterým čekal Matiaško. Hosté si ale modrý půlkruh pohlídali. Další střela šla z hole Klímka, který minul branku.
     
    52:22
    Hosté v plném počtu.
     
    53:44
    Vsetínští se při pobytu v útočném pásmu nedostali ke střele, a tak se na druhou stranu vydali v přečíslení tři na dva hosté. Hilšerova střela z levého křídla šla nad branku.
     
    54:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Necelých šest minut před koncem třetí třetiny se Vsetín dostává do kontaktu. Přečíslení domácího celku skončilo přihrávkou na DANIELA KLÍMKA, který byl u pravé tyčky připraven a poslal kotouč do odkryté brány. Asistence: Roman Půček.
     
    55:48
    Aktivnější jsou hosté a Vsetínské drží nad vodou gólman Chrástecký. Proti prudké střele Juhásze se stačil vsetínský brankář přemístit a zasáhnout betonem.
     
    56:21
    Hostující obránce přebruslil po pravém křídle Klímek a vystřelil. Pokus po ledě končí mezi betony Dufka.
     
    57:10
    Vsetínští si vytvořili před brankou Havířova tlak. Bekhendy domácích hokejistů končí na bránících hráčích.
     
    57:39
    Na druhou stranu přesměrovali hru hosté a nejaktivněji se prezentuje Bochnak. Celá akce však brankou neskončila a hra se přesouvá do středního pásma.
     
    58:24
    Kotouč se dostal k Ondračkovi, který se přiblížil k brankovišti a poslal puk mezi betony hostujícího brankáře. Dufek přerušuje hru.
     
    58:24
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:24
    Chrástecký zůstává na střídačce. Vsetín hraje v šesti.
     
    58:36
    Dufek s Bambulou zabojovali na vhazování a poslali puk do středního pásma. Zpět před Dufka vrací hru Matiaško, který nahodil z mezikruží.
     
    59:05
    Vašenkova střela od modré se zastavila o beton Dufka. Odrazila se na Matiaška, který poslal puk na Jenáčka. Ten s touto přihrávkou nepočítal a nezakončil.
     
    59:11
    Hosté vyhodili na prázdnou bránu. Puk ji jen o pár centimetrů minul.
     
    59:23
    Juhász jel proti přesile vsetínských na prázdnou bránu. O kotouč jej bral Ondračka.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jenáček – 2 min., podražení).
     
    59:58
    Vhazování v útočném pásmu Vsetína. Chrástecký se na poslední dvě sekundy opět odebírá na střídačku.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina začala přesilovkou 5 na 3 pro Havířov, kterou ale Slezané nevyužili. Ve stejné situaci se následně ocitli také domácí, kteří však byli úspěšnější. Šest minut před koncem třetí dvacetiminutovky snížili Valaši z brejku na rozdíl jediné branky, načež převzali herní aktivitu na svou stranu Havířovští. Možná také proto už se Vsetínu nepodařilo vyrovnat a minutu a půl před koncem sáhli po hře bez gólmana. Po ofenzivní stránce se jim v power play moc nedařilo, vynikli ale v obraně, když zabránili dvěma hráčům vstřelit gól do prázdné branky. 25 sekund před závěrečnou sirénou si situaci vyloučením sami zkomplikovali a Havířov se tak může radovat z již druhé výhry nad Vsetínem v tomto týdnu.
    Ode mě je to pro dnešek vše, z Lapače Vám přeji příjemný zbytek dne. (14:40:07)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 47. Matiaško (Ondračka, Půček), 55. Klímek (Půček) – 2. Žídek (Dufek K.), 27. Bambula (Juhász, Mastič), 34. Bambula (Dufek K., Šěvěček)


    VHK ROBE Vsetín: Chrástecký (Chromý) – Jenáček, Ondračka, Lašák, Kožený, Mikulenčák, Fojtášek, Vávra – Půček, Matiaško, Klímek – Baďura, Petriska, Vašenka – Lukačka, Zetocha, Krupa.
    AZ Havířov: Dufek M. (Štipčák) – Uhlíř, Thiel, Máca, Ševěček, Pavelek, Mastič – Bambula, Bochnak, Hilšer, Juhász, Janeček, Revaj, Žídek, Tomeček, Dufek K., Pindel.

    Rozhodčí: Cabák – Adamec, Poruba
    ocianews.com