Nitra – Košice 3:1 (kon.) | Trenčín – Nové Zámky 4:0 (kon.) | Žilina – Zvolen 5:0 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 7:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (1:0, 2:2, 0:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 04.03.2018, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 52. kola Tipsport ligy, v ktorom budeme svedkami aj podtatranského derby medzi HK Poprad a MHK 32 Liptovský Mikuláš. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti sa stále nachádzajú na 6. mieste, ktoré im už vydrží asi až do play-off a na svojho súpera z tretieho miesta len budú čakať. Poprad má momentálne na konte 85 bodov a skóre 149:141. Kamzíci sa v poslednom zápase predstavili na ľade Detvy, ktorú porazili vysoko 3:6. Predtým na domácom ľade vo východniarskom derby privíta HC Košice a vybojovali s nimi druhé tohtosezónne víťazstvo. Oceliarov zdolali 4:2. Najproduktívnejším hráčom Popradu je momentálne Patrik Svitana s 51 bodmi za 22 gólov a 29 asistencií, čo ho robí zároveň aj tretím najproduktívnejším hráčom celej ligy. Na vedúceho Michala Krištofa stráca už len tri body.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš
    Liptáci ešte v posledných kolách rozhodne hrajú o veľa. Pobijú sa totižto spoločne s Novými Zámkami o poslednú postupovú priečku do play-off. Aktuálne sa hokejisti Liptovského Mikuláš nachádzajú na 8. pozícii so ziskom 53 bodov a skóre 112:149. Na siedmu Žilinu strácajú desať bodov a pred deviatymi Novými Zámkami majú len dvojbodový náskok. S Novými Zámkami však v stredu zvládli dôležitý súboj a na domácom ľade ich porazili 2:0. V poslednom zápase si však nepočínali veľmi dobre, vicemajstrovi z Nitry podľahli 0:4. Najproduktívnejším hráčom Mikuláša je 31-bodový Martin Kriška, ktorý strelil 8 gólov a pripísal si až 23 asistencií.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne lepšie zvládli hokejisti Popradu, ktorí triumfovali vo všetkých vzájomných dueloch. Pripísali si víťazstvá vonku 1:2 po predĺžení a 3:4 po predĺžení, 1:3 a na domácom ľade boli úspešní dvakrát, a to 2:1 a 3:2.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem pekný športový zážitok!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kováč (Corbeil) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Bdžoch – Štrauch, M. Nagy, Svitana (A) – Vartovník, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Koky, Ježek, Hvila

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Moravčík, Tabaček (A), Grundling, Nemec, Mezovský, Nádašdi (A), Bača, Kurali – Vybíral, M. Sukeľ, Laco – Števuliak, Langhammer, Ru. Huna – J. Sukeľ, Piatka, Kriška (C) – Lištiak, Uhrík, Žiak

    Rozhodca: Kalina, Lauff – Gajan, Gavalier.
     
    Na ľadovú plochu prichádzajú oba tímy. Liptákov už máme na ľade v červených dresoch, Popradčania budú hrať v bielych.
     
    Čaká nás štátna hymna SR.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:12
    Domáci hokejisti vyhrali úvodné vhadzovanie a zakladali prvý útok, no Petranovu prihrávku Buc nezachytil a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    00:43
    McDowell vkorčuľoval do útočného pásma, prešiel na ľavý kruh a poslal strelu z kruhu, no tú Košarišťan bez problémov vyrazil.
     
    01:28
    Matej Paločko šikovne individuálne prešiel po pravom krídle, bekhendom sa uvoľnil až pred Košarišťana, no strelou z uhla ho prekvapiť nedokázal.
     
    01:36
    Poprad bude hrať presilovku. Za faul lakťom si dve minúty odsedí Filip Mezovský.
     
    01:51
    Brejčák nabil na ľavý kruh Andreasovi Štrauchovi, lenže jemu prihrávka vôbec nesadla a aj tá strela stála za nič. Liptáci sa dokázali oslobodiť po zisku puku.
     
    02:39
    Hostia sa zatiaľ úspešne bránia vo svojom oslabení. Už po druhýkrát sa im podarilo puk dostať von z obranného pásma.
     
    03:14
    Bucovu prihrávku šikovne korčuľou vytečoval Moravčík a už ju Heizer zachytiť na pravom kruhu nedokázal. Opäť sa teda hostia oslobodili.
     
    04:07
    Žiak dlhou prihrávkou hľadal Lištiaka, ktorý sa mu ukazoval pri modrej čiare. Do jeho prihrávky však výborne vložil hokejku Ježek a zabránil jej prieniku.
     
    04:55
    Vartovník získal puk v rohu klziska a pred bránkou mu stál úplne voľný Dávid Buc. Vartovník mu puk posunul, no Buc z prvej vystrelil len veľmi nepresne.
     
    05:44
    Tabaček zatiahol puk do útočného pásma. Vybíral ho prebral za bránkou a prihrával na modrú čiaru, no tam nenašiel nikoho zo svojich spoluhráčov.
     
    06:33
    Königova prihrávka z obranného pásma o mantinel skončila v strednom pásme priamo na hokejke Nádašdiho, ktorý ju vrátil do obranného pásma Popradu opäť.
     
    07:16
    Davydov šikovne vystrelil od modrej čiary cez spleť hráčov, ale puk sa napokon odrazil iba od bočnej konštrukcie brány.
     
    07:45
    Puk v strednom pásme vybojovali domáci hokejisti a Petran môže zakladať novú útočnú akciu. Sledujeme pomerne dlhý úsek bez prerušenia hry.
     
    08:18
    Rudolf Huna vykorčuľoval po pravom krídle a dostal sa k strele z kruhu. Kováč vyrazil priamo pred seba, Huna si aj svoju strelu dorazil, no len priamo do bočnej siete!
     
    08:40
    Na opačnej strane to takisto šikovnou individuálnou akciou skúšal Radomír Heizer, no jeho strela švihom spomedzi kruhov letela do Košarišťanovho betónu.
     
    09:36
    Davydov vypálil od modrej čiary. Košarišťan puk neudržal vo výstroji, vypadol mu. Abdul sa snažil o dorážku z otočky, no nebol tiež úspešný.
     
    10:27
    Moravčík iba vytiahol puk von z obranného pásma, keďže všetci jeho spoluhráči odišli striedať.
     
    10:56
    Nádašdiho strelu od modrej čiary ešte tečovla aj Piatka, no Kováč aj tak dokázal úspešne zakročiť.
     
    11:08
    Následne sme videli ďalšiu príležitosť, ktorú si vypracovali hokejisti Liptovského Mikuláša. Jakub Sukeľ prihral medzi kruhy Piatkovi, ktorý pálil z prvej, ale mieril iba do pripraveného Kováča.
     
    12:17
    Asi po siedmich minútach sme svedkami prerušenia hry. A deje sa to práve po zákroku Ježeka na Števuliaka, ktorého popradský hokejista pritlačil k mantinelu. Hráč hostí je ale v poriadku, už korčuľuje na striedačku.
     
    12:33
    Huna si prihrávku spracúval v ofsajde a hra teda bola okamžite prerušená. Vhadzuje sa logicky v strednom pásme.
     
    13:22
    Štefan Fabian sa teraz ako správny obranca predviedol. Najprv odstavil od puku Piatku a následne si počkal aj na Jakuba Sukeľa, ktorého telom poslal k mantinelu.
     
    14:12
    Presilovka pre domáci tím. Dve minúty za hákovanie sú adresované Michalovi Uhríkovi.
     
    14:57
    Svitanovi nevyšiel o pokus o individuálny prienik. Hostia získali puk a Grundling ho poľahky dostal von z obranného pásma.
     
    15:23
    Obrovský kus šťastia pre domácich! McDowellovu bekhendovú zadovku Maroš Piatka vystihol, vzal mu puk a korčuľoval sám na Kováča. Trafil brvno a domáci si mohli vydýchnuť.
     
    16:18
    Hostia prečkali aj druhé oslabenie bez inkasovaného gólu. Jakub Sukeľ to ihneď využil na založenie útoku, prenikol po ľavom krídle a z kruhu preveril Kováča. Popradský gólman strelu našiel vo výstroji.
     
    17:22
    Bondra v rohu klziska prenechal puk Abdulovi, ktorý prekorčuľoval okolo brány a spred bránkoviska zakončil, no strelu poslal iba na Košarišťanov betón.
     
    18:32
    Hráči Liptovského Mikuláša striedali, a tak Nádašdi zo stredného pásma iba nahodil na Kováča, ktorý okamžite rozohral.
     
    18:55
    Dávid Buc šikovne unikol hosťujúcej obrane a dostal sa až pred brankára Košarišťana. Najprv vypálil do betónov, potom aj svoju strelu dorazil, no znovu iba do betónov tohto gólmana.
     
    19:04
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Petranovu delovku od modrej čiary skúšali dorážať Heizer s Vartovníkom, no Košarišťan vyrazil priamo pred seba. Tam sa ocitol DÁVID BUC, ktorý bekhendovou strelou ponad jeho vyrážačku otvoril skóre!
    Asistencie: Lukáš Vartovník, Marcel Petran.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry sme videli nie veľmi aktívny hokej z oboch strán. Viac šancí mali ale domáci hráči, ktorí šli do vedenia po góle Buca z poslednej minúty.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:49.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:23
    Radomír Heizer prenikol do útočného pásma, vystrelil spomedzi kruhov, no podarilo sa mu trafiť len do betónu gólmana Košarišťana.
     
    21:15
    Peter König napriahol od modrej čiary, do jeho delovky sa obetavo postavil Jakub Sukeľ a pomohol k jej zastaveniu.
     
    21:29
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie. Matej Paločko z rohu klziska posunul puk nakrátko JINDŘICHOVI ABDULOVI, ktorý prekorčuľoval pred bránku a strelou k ľavej žrdi prekonal Košarišťana, ktorý ešte siahal na puk, ale už mu prepadol.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    22:45
    Žiak nabíjal Kuralimu medzi kruhy. Jemu však strela na bránku príliš nevyšla, puk smeroval iba do rohu klziska.
     
    23:19
    Jakub Sukeľ nabil na modrú čiaru Matejovi Bačovi, ktorý sa oprel do puku. Pálil príklepom, lenže netrafil priestor Kováčovej brány.
     
    24:03
    Vartovník hľadal prihrávkou do stredného pásma Buca, ktorému však puk smeroval iba na korčule a veľmi sa za Vartovníkom ani neobzeral. Puk zachytili hostia.
     
    24:32
    Kamzíci vyhrali buly v útočnom pásme, Bondra sa pretlačil ku bránke, posunul puk Abdulovi, no ten už nedokázal veľmi dobre zakončiť.
     
    25:47
    Daniel Brejčák vyrazil dopredu po ľavom krídle, no podarilo sa mu iba nahodiť puk do pásma, ďalej sa už Popradčania nedostali.
     
    25:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia znižujú. VLADIMÍR VYBÍRAL si spracoval perfektnú prihrávku na modrej čiare a smeroval prakticky sám na Kováča. Kováč si ľahol, Vybíral ho kľučkou pekne obišiel a forhendom zakončil.
    Asistencie: Tomáš Nádašdi, Matej Moravčík.
     
    26:24
    Kriška od zadného mantinelu posunul puk na ľavý kruh Piatkovi, ktorý okamžite pálil, no nepodarilo sa mu trafiť priestor bránky.
     
    27:59
    Ďalšia šikovná akcia hosťujúcich hráčov. Tentokrát si identicky ako Vybíral nakorčuľoval po ľavom krídle Jakub Langhammer. Spracoval si prihrávku a vypálil na Kováča z kruhu. Popradský brankár však túto strelu ustál.
     
    28:23
    Teraz to naopak hráčom Liptovského Mikuláša príliš nevyšlo. Vybíralova prihrávka nemala adresáta, a tak sa pískalo zakázané uvoľnenie.
     
    28:41
    Domáci opäť podcenili defenzívnu činnosť. Matúš Sukeľ si spracoval puk medzi kruhmi a išiel do nájazdu na Kováča, no zakončil ho strelou vedľa brány. Bol tam ešte aj nejaký zákrok od domáceho hráča, ale ostane nepotrestaný.
     
    29:49
    Nádašdi vypálil od modrej čiary a išlo v podstate o takú strieľanú prihrávku na hokejku Martina Krišku, ktorý puk šikovne tečoval. Namieril ho však len na plexisklo.
     
    30:25
    Poprad síce v tejto chvíli získava buly v útočnom pásme, no Liptáci hrajú v posledných minútach naozaj oveľa lepší hokej ako domáci, ktorí ako keby na súpera nestíhali.
     
    30:52
    Vartovník ešte ponaháňal protihráčov, napokon sa mu však puk získať nepodarilo. Potom to prihrávkami skúšali Heizer s Vartovníkom, aj rozhodili Košarišťana, ale k poriadnemu zakončeniu nedošlo.
     
    31:44
    Poprad dal gól!
    Kamzíci majú späť dvojgólové vedenie. JINDŘICH ABDUL si prevzal puk v obrannom pásme, prekorčuľoval po pravom krídle až do pásma a z kruhu vystrelil. Košarišťanovi puk cez vyrážačku a betón prepadol až do bránky.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    32:26
    Svitana prenechal puk na modrej čiare Brejčákovi, ktorý prekorčuľoval popri mantineli a obišiel celé útočné pásmo. Napokon mu však jeden z protihráčov puk vypichol a poslal ho do stredného pásma.
     
    32:48
    Na opačnej strane sme po dlhšom čase tiež videli nejakú strelu. Spoza obrancov pálil Martin Kriška, no napokon jeho zakončenie bolo tečované a letelo na plexisklo.
     
    33:38
    Petran od modrej čiary prihral na pravý kruh postavenému Heizerovi, ktorý to aj z väčšieho uhla predsa skúsil. Trafil priamo do gólmana Košarišťana.
     
    34:29
    Bačova prihrávka hľadala Uhríka, ale ten sa napokon pri puku v útočnej tretine ako prvý neocitol. Pískalo sa zakázané uvoľnenie.
     
    35:06
    Patrik Svitana získal puk na ľavom kruhu. Najprv váhal, či prihrá, ale napokon sa rozhodol pre strelu. Nemieril zle, ale Košarišťan stihol vytiahnuť vyrážačku.
     
    35:25
    Po dlhšom čase tu máme vylúčenie. Peter König dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    35:30
    Tak toto je ideálna možnosť pre Liptákov, ktorí budú hrať minútu a 55 sekúnd v presilovke o dvoch hráčov. Iľja Davydov dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    35:54
    Kriška dostal prihrávku od Langhammera a okamžite pálil z hranice ľavého kruhu. Jeho delovku Kováč zachytil vo výstroji.
     
    36:27
    Matúš Sukeľ perfektnou prihrávkou našiel pred bránkou Langhammera, ktorý vypálil z prvej, no Kováč sa prezentoval vynikajúcim zákrokom!
     
    36:35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci využívajú prvú presilovku a znižujú opäť. Paločko sa pošmykol pri modrej čiare, a tak Popradčania chvíľu bránili len vo dvojici. Langhammer z pravého kruhu posunul pred bránku voľnému RUDOLFOVI HUNOVI, ktorý na prvý pokus trafil iba do Kováča, ale potom svoju strelu dorazil do brány.
    Asistencie: Jakub Langhammer, Matúš Sukeľ.
     
    37:46
    Daniel Brejčák šikovne nahodil puk spoza ľavého kruhu. Košarišťanovi strela vypadla, no okamžite ju prikrýval lapačkou a nedovolil domácim dorážať.
     
    39:01
    Dávid Bondra si spracoval prihrávku na ľavom krídle a potom puk nahadzoval z kruhu. Brankár Košarišťan si dal opäť pozor aj na ďalších dobiedzajúcich Popradčanov.
     
    39:36
    Petran výbornou dlhou prihrávkou našiel na modrej čiare úplne voľného Dávida Buca, ktorý si už puk spracoval a chcel ísť do zakončenia, no čiarový rozhodca odpískal ofsajd, ktorý však musel byť veľmi tesný.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Prostredná časť hry bola oveľa bohatšia na góly. Hostia začali veľmi aktívne a podarilo sa im znížiť v 26. minúte po góle Vybírala. Následne za domácich skóroval Abdul, ale Huna opäť znížil na aktuálnych 3:2 v 37. minúte.
    Tretia tretina sa začne približne o 18:42.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:19
    James McDowell si spracoval prihrávku na modrej čiare a napokon vystrelil spomedzi kruhov, no Košarišťan dokázal adekvátne zakročiť.
     
    40:37
    Horúco bolo aj na opačnej strane, do príležitosti sa dostal Rudolf Huna, ktorý si ideálne položil brankára Kováča, ale ten sa takisto prezentoval dobrým zákrokom.
     
    41:27
    Fabian prihrávkou na ľavé krídlo naštartoval Abdula, ktorý obišiel bránku gólmana Košarišťana, ale už nič následne nedokázal vymyslieť.
     
    42:17
    Aleš Ježek premiešal puk na modrej čiare a asi sa snažil vystreliť, no následne mu puk ušiel a nepodarilo sa mu už zakončovať. Liptáci teda puk dostal do stredného pásma.
     
    43:28
    Svitanovi sa už po osi ihriska rozbiehal Andreas Štrauch. Svitana si však nakoniec so svojím kolegom z formácie nerozumel a puk zastavili hostia.
     
    44:20
    Abdul dokázal niekoľko sekúnd držať puk v rohu klziska v súbojoch proti Kriškovi a Kuralimu. Napokon sa mu však prihrávať nepodarilo a puku sa zmocnili Liptáci.
     
    45:20
    Jakub Sukeľ nahadzoval puk spoza ľavého kruhu. Žiak sa ho snažil ešte tečovať, ale Kováča napokon veľmi neprekvapil.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 964 divákov.
     
    46:24
    Petran hľadal prihrávkou na modrej čiare Heizera, ale Liptáci jeho úmysel vystihli. Prihrávku zastavil Huna, dával zadovku naslepo, ktorú však jeho spoluhráč nespracoval.
     
    47:35
    Vybíral sa zvrtol v útočnom pásme a dokázal prihrať Uhríkovi, ktorý vystrelil z ľavého kruhu, no Kováč si na jeho pokus dal pozor.
     
    48:24
    Kriškova prihrávka na Jakuba Sukeľa nepríjemne zmenila smer po teči a išla priamo na bránku. Kováč okamžite reagoval, vyrazil puk betónom a pri tomto zákroku mu spadla maska z hlavy. Hra teda bola prerušená.
     
    49:27
    Vybíral vyštartoval dopredu po pravom krídle a posunul puk medzi kruhy Uhríkovi, ktorý dokázal šikovne ihneď vystreliť, ale iba na plexisklo.
     
    49:57
    Matúš Sukeľ od zadného mantinelu našiel v stopercentnej šanci pred bránkoviskom Michala Uhríka, no jeho strelu z prvej Kováč výborne vychytal.
     
    50:41
    Jindřich Abdul to skúsil individuálnou akciou. Šikovne sa vyhol Nádašdimu, následne strieľal spoza obrancu, no trafil iba do jeho chráničov.
     
    51:42
    Königovi ušiel puk počas rozohrávky z obranného pásma, a tak ho musel pred Langhammerom prikrývať gólman Kováč.
     
    52:07
    Michal Uhrík vypálil spoza ľavého kruhu. Kováč strelu dokázal pokryť, no puk mu spoza vyrážačka vypadol do bránkoviska a okamžite ho museli domáci hráči upratať mimo nebezpečenstva.
     
    52:52
    Paločko posunul puk Abdulovi, ktorý ho prihral ešte na ľavý kruh Bondrovi. Jeho následnú strelu švihom Košarišťan vyrazil pravým betónom na ochrannú sieť.
     
    53:42
    Jakub Sukeľ vybojoval puk v rohu klziska a pretlačil sa s ním pred bránku, no gólman Kováč ho dokázal vychytať. Následne bola aj posunutá bránka a hra je prerušená.
     
    54:47
    Paločko vypichol prihrávku Matúšovi Sukeľovi, ktorý si však následne pomohol nedovoleným zákrokom. Dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    55:10
    Dindovo nahodenie od modrej čiary bolo viacmenej neškodné. Košarišťan ho okamžite prikryl a Svitana už dorážať nestihol.
     
    55:19
    Popradská presilovka sa však rýchlo končí. Patrik Svitana dostáva dve minúty za seknutie.
     
    56:11
    Martin Grundling tvrdo príklepom vypálil od mdorej čiary a brankár Kováč musel okamžite použiť svoj betón. Zákrok zvládol.
     
    57:03
    Bondra smeroval do zakončenia po pravom krídle. Vystrelil z kruhu, Košarišťan strelu vyrazil, následná Dindova dorážka letela mimo bránky.
     
    58:00
    McDowellovi to teraz teda vôbec nevyšlo. Prevzal si puk od Buca na pravom kruhu, potom si to namieril pred bránku, no chcel prihrávať ešte Svitanovi, lenže zamotal sa medzi hosťujúcich obrancov.
     
    58:42
    Hostia sa stále snažia o vyrovnanie, zatiaľ sa im ale nedarí na dlhší čas udržať útočné pásmo.
     
    59:12
    Uhríkovu prihrávku na Matúša Sukeľa do stredného pásma vytečoval Fabian smerom na tribúnu. Teraz si oddychový čas berie hlavný tréner hostí Marek Uram.
     
    59:14
    Brankár Košarišťan práve odkorčuľoval na striedačku.
     
    59:47
    König získal puk pred bránkou a poslal ho von z tretiny, lenže mieril mimo bránky. Následne je z toho icing a domáci tréner Ozimák si berie oddychový čas.
     
    59:52
    Hostia vyhrali buly v útočnom pásme, od modrej čiary vypálil Kurali, no trafil iba priamo do Kováčovej lapačky.
     
    Koniec zápasu.
     
    V poslednej tretine sme už nevideli veľmi pútavý hokej, tak ako v predchádzajúcich tretinách. Popradčania viacmenej bránili výsledok a napokon sa im to aj podarilo, a tak získavajú všetky tri body.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:15:54)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 20. Buc (Vartovník, Petran), 22. Abdul (Paločko ml.), 32. Abdul (Paločko ml.) – 26. Vybíral (Nádašdi, Moravčík), 37. Huna (Langhammer, M. Sukeľ)


    HK Poprad: Kováč (Corbeil) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Davydov, Bdžoch – Štrauch, M. Nagy, Svitana (A) – Vartovník, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Koky, Ježek, Hvila
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan (Hollý) – Moravčík, Tabaček (A), Gründling, Nemec, Mezovský, Nádašdi (A), Bača, Kurali – Vybíral, M. Sukeľ, Laco – Števuliak, Langhammer, Ru. Huna – J. Sukeľ, Piatka, Kriška (C) – Lištiak, Uhrík, Žiak

    Rozhodčí: Kalina, Lauff – Gajan, Gavalier

    Diváci: 964
    thejrc.org