Pittsburgh – Calgary 4:3 (po pr.) | Buffalo – Toronto 5:3 (kon.) | Dallas – Ottawa 2:3 (po pr.)
Edmonton – Arizona 4:3 (po pr.) | Vancouver – NY Islanders 4:3 (po pr.)
po prodl.
Piráti Chomutov
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:1)
HC VERVA Litvínov
Úterý 06.03.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Play-out extraligy • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:06 Lukáš DOUDERA - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    63:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš! Viktor Hübl zadovkou přenechal černou gumu na LUKÁŠE DOUDERU. Jeho střela po ledě našla mezeru mezi Lukešovými betony a rozhodla o bodu navíc pro Vervu. Asistence: Viktor Hübl.
    45:37 Jakub LAUKO - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov opět využívá početní výhodu a vyrovnává! Sedmnáctiletý talent hraje v obrovské pohodě a je vidět, že si neskutečně věří! JAKUB LAUKO totiž získal kotouč na hranici brankoviště, odkud si potáhl puk do strany, čímž si položil Michaela Petráska. Mládežnický reprezentant střelou o tyč dává opravdu nádhernou branku. Asistence: Martin Šťovíček a Tomáš Slovák.
    35:00 Juraj MIKÚŠ - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    35:00
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hned po vypršení trestu Františka Lukeše se Litvínov prosazuje v přesilové hře. JURAJ MIKÚŠ dostal hodně prostoru a od modré čáry ranou švihem zamířil přesně. Vypadalo to, že Štěpán Lukeš toho moc neviděl. Asistence: Florian Iberer.
    24:19 Viktor HÜBL - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je znovu vyrovnáno! Jakub Lauko
    se nechal snad obhodit VIKTOREM HÜBLEM, který se následně prezentoval parádní individuální akcí. Zkušený útočník střelou podél brankáře trefil vzdálenější šibenici. To byl moment, který musel každého fanouška hokeje potěšit. Asistence: František Lukeš.
    16:09 Martin ŠŤOVÍČEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    16:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to je až neskutečné! Vladimír Růžička poslal na oslabení mladou útočnou dvojici, která stejně jako proti Spartě dává branku v oslabení i Litvínovu! Jakub Lauko nabral obrovskou rychlost, položil si beka a následně přihrál na MARTINA ŠŤOVÍČKA. Střelec posledních dnů měl před sebou už odkrytou svatyni. Asistence: Jakub Lauko a Brett Flemming.
    12:54 Dávid SKOKAN - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    A je opět vyrovnáno, když Chomutov využil početní výhodu! Od modré čáry se napřáhl Vladimír Růžička, jehož ránu tečoval před brankou DÁVID SKOKAN. Chomutovský bojovník byl výborně postavený, a tak nedal brankáři nejmenší šanci zasáhnout. Asistence: Vladimír Růžička a Ronald Knot.
    04:47 Juraj MIKÚŠ - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:47
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je tu první branka utkání, kterou vstřelila Verva! Bombu od modré čáry vyslal na Lukeše Jiří Gula, jehož pokus chomutovskému brankáři vypadl. Před brankou se nacházel JURAJ MIKÚŠ, jenž využil postavení gólmana. Štěpán Lukeš zvedl beton a v právě v tom momentu poslal střelec puk po ledě do branky. Asistence: Jiří Gula a Jakub Černý.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 13. Skokan (V. Růžička, Knot), 17. Šťovíček (Lauko, Flemming), 46. Lauko (Šťovíček, Slovák) – 5. J. Mikúš (Gula, J. Černý), 25. V. Hübl (F. Lukeš), 35. J. Mikúš (Iberer), 64. L. Doudera (V. Hübl)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Pavlát) – Flemming, Dietz, Valach, Knot, Slovák, Mrázek, L. Chalupa – J. Havel, V. Růžička (A), Sklenář – Vantuch, Huml (C), Poletín – V. Tomeček, Skokan, Koblasa – Hlava, Šťovíček, Lauko.
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Kantor) – Iberer, Šesták, Čutta, Z. Sklenička, Baránek, L. Doudera, Gula (A) – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – Marek Růžička, Gerhát, Trávníček (C) – M. Hanzl, J. Mikúš, J. Černý – Řehoř, Válek, Jurčík.

    Rozhodčí: Svoboda, Bejček – Kajínek, Zavřel

    Diváci: 3132
    thejrc.org