Vsetín – Warriors Brno 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Jihlava 4:2 (kon.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:4 (2:1, 1:0, 0:2 - 0:1)
HCM Warriors Brno
Středa 07.03.2018, 17:45 • Zimní stadion Na Lapači • ELIOD extraliga mladšího dorostu • Skupina E
Partner:
     
    V prodloužení se do šancí dostaly oba týmy, a to z přečíslení. O vítězi ale nakonec rozhodla situace, ve které jel brněnský kapitán Martin Snášel sám na vsetínskou branku. Stíhal jej Houser, a i když se obránce domácího celku snažil překazit brejk v rámci pravidel, rozhodčí odpískal jeho počin jako držení soupeře a nařídil trestné střílení. To Snášel proměnil a hráči Warrioru si mohli užít děkovačku.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače Vám přeji příjemný zbytek večera. (20:08:16)
     
    Konec zápasu.
     
    62:08
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    A brněnský kapitán MARTIN SNÁŠEL trestné střílení střelou mezi betony proměňuje, a rozhoduje tak o vítězství a bonusovém bodu pro Warrior. Asistence: Bez asistence.
     
    62:08
    Snášel se dostal do brejku, ve kterém jej stíhal Houser. Vsetínský obránce si podle hlavního sudího počínal při bránění ve střele nedovoleně a je nařízeno trestné střílení.
     
    61:53
    Babeliak poslal křižnou přihrávku na Kunsta, který netrefil kotouč přesně a puk končí u mantinelu.
     
    61:23
    Dva na jednoho se hnali Fojt s Hyklem. Dobrým defenzivním zákrokem se prezentoval Půček, který se ihned vydal do protiútoku. Jeho střela od pravé tyčky nadělala hostujícímu gólmanovi problémy.
     
    60:36
    Babeliak nabruslil středem kluziště do útočného pásma. Střelec třetí vsetínské branky nejprve z levého kruhu přestřelil, pokusem z mezikruží následně trefil betony Atanasiadise.
     
    60:10
    Vhazování vyhráli hosté a Fojtovi se podařilo podél mantinelu dostat až za Málkovu branku, kde začíná aktivní hra Brna.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Díky dvěma rychlým brankám Brna v 58. a 59. minutě je po šedesáti minutách hry skóre nerozhodné a za stavu 3:3 se bude prodlužovat.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:47
    Warrioru se podařilo dostat z pásma a v pro Vsetín kritickém okamžiku mohli Brněnští dokonce skórovat do prázdné branky. Akce nakonec skončí vsetínskou rozehrávkou zpoza vlastní brány.
     
    59:28
    V útočném pásmu se drží Valaši, všechny jejich střely jsou zblokovány.
     
    59:07
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:35
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Neuběhla ani minuta a na Lapači je srovnáno. Na pravé straně kluziště stál v téměř nulovém úhlu JIŘÍ MRKVICA, který nastřelil Málkovu masku, od níž se kotouč odrazil až za brankovou čáru. Asistence: Luboš Fojt, David Lambert.
     
    57:29
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Dvě a půl minuty před koncem třetí třetiny tu máme kontaktní branku. Sviták prohrál souboj o kotouč u střídačky hostujícího celku, načež poslal Hykl dlouhou přihrávku na JIŘÍHO MRKVICU. Ten se prohnal po pravém křídle, odkud se trefil pod horní tyčku. Asistence: Ondřej Hykl.
     
    56:58
    Hrstka našel kotouč na modré a z otočky vystřelil. Puk se zastavil na bruslích Housera a dopředu se vydali Valaši. V útočném pásmu Vsetína šla Půčkova střela na Atanasiadise mimo prostor tří tyčí.
     
    55:53
    Marčíkova střela od modré skončila v lapačce připraveného Málka. Formace Warrioru již byla na ledě dlouho a se značnou úlevou se po přerušení hry vydává střídat.
     
    54:43
    Do útočného pásma se po delší době dostal Warrior. Z levého křídla vypálil Kubíček, jeho střela ale nedělala Málkovi žádné problémy a vsetínský brankář puk betonem vytěsňuje.
     
    53:42
    Čajanová dostala přihrávku na útočnou modrou a nabídla kotouč do dobré pozice Bednaříkovi. Jeho střela se zastavila na chumlu bránících hráčů.
     
    52:18
    Kočí vystihl brněnskou přihrávku a s kotoučem se stáhl za branku, kde počkal na spoluhráče. Po vystřídání vsetínské formace dostal přihrávku do mezikruží Půček, jenž nastřelil Atanasiadise.
     
    51:53
    Domácí v plném počtu.
     
    50:48
    Valachům se daří držet kotouč daleko od brány. Po Orsechově rozehrávce a dobytí útočného pásma promáchl na modré Snášel. Z vrcholu levého kruhu netrefil bránu Fojt.
     
    49:53
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kočí – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    49:38
    Vrána nabruslil do útočného pásma a ihned po přejezdu modré čáry vyslal střelu na branku. Vsetínský útočník byl těsně bráněn, a tak v rozhodujícím okamžiku zazmatkoval. Atanasiadis si počínal stejně, jako jeho protějšek na druhé straně, a poslal puk za branku.
     
    48:24
    Vsetínského střídání se snažil využít Mahdal. Nedokázal však dostatečně zrychlit a na Málkovu branku pouze nahodil. Toto nahození bylo nepřesné a šlo vedle vsetínské brány. Málek ale neponechal nic náhodě a vyrážečkou poslal kotouč do rohu kluziště.
     
    47:34
    Kočího střelu od modré tečoval na hranici brankoviště Bednařík. Kotouč těsně minul levou tyčku Atanasiadisovy branky.
     
    46:39
    Domácí v plném počtu.
     
    46:10
    Hrstka tečoval Fojtovu střelu od mantinelu hned vedle pravé tyčky. Teč postrádala na přesnosti a kotouč skončil v mezikruží, kde nikdo z Brněnských nečekal.
     
    45:46
    Valaši zatlačili soupeře až za Atanasiadisovi branku a druhou minutu oslabení tedy začínají ve značném klidu.
     
    45:02
    Brno potrápily přihrávky, Warrior tak o kotouč přišel a Valaši vyhazují.
     
    44:39
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kočí – 2 min., hákování).
     
    43:36
    Lambert dostal přihrávku v plné rychlosti, a tak se mu nepodařilo v blízkosti modrého půlkruhu zpracovat puk a zakončit.
     
    42:48
    Kunstovu střelu od modré zablokoval těsně před Dědkem Ludvík, a tak nemohl vsetínský útočník tečovat kotouč do odkryté brány.
     
    41:47
    Hra je nyní plná nepřesností, a to hlavně v přihrávkách. Puky končí u mantinelu a ani jednomu týmu se nedaří dostat před soupeřova brankáře.
     
    40:55
    Hosté v plném počtu.
     
    40:20
    Valaši ještě dohrávají přesilovou hru, a tak pro ně nebylo problémem usadit s ev útočném pásmu a začít kombinaci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina opět přinesla hodně vyloučení, převážně tedy na straně Warrioru. A kdyby Valaši přesilové hry využili, byl by rozdíl ve skóre opravdu markantní. Ve druhé třetině tak tedy padla jen jedna branka, a to z hokejky Babeliaka, který si v přečíslení počínal velmi zkušeně a neomylně poslal kotouč do vzdálenějšího horního rohu. Valaši jsou v utkání lepším týmem a pokud už se dopustí chyby, mají za zády gólmana Málka. Pro Warrior ale ještě není nic ztraceno, dokáže se Brno dostat do kontaktu?
    Třetí třetina začne cca v 19:23.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Další vsetínská kombinace a dvě další střely Kunsta, který je v této přesilovce opravdu aktivní. Oba pokusy zastavil gólman Atanasiadis.
     
    39:01
    Vsetín vyhrál vhazování. Kočí poslal z vrcholu levého kruhu kotouč na Kunsta, který se stáhl blíže k brance a vystřelil. Atanasiadis na střelu dobře viděl a puk chytil do náruče.
     
    38:55
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Snášel – 2 min., podražení).
     
    37:50
    Prudká střela Mahdala od modré byla zblokovaná a končí v ochranné síti. Hostujícímu obránci nezbývalo po původně nadějné střele nic jiného, než kroutit hlavou.
     
    37:35
    Valaši se snažili vyhodit z vlastního pásma, úspěšní ale nebyli. Kotouč na modré zastavil Hrstka, který se prosmýkl mezi hráči a dostal se do mezikruží. Odtud poslal na Málka nepříjemnou střelu. Vsetínský gólman ukryl kotouč ve výstroji.
     
    37:17
    Hraje se především kolem mantinelů a oba celky se snaží do pásma dostat nahozením, což se zatím nezdá jako efektivní.
     
    36:02
    Bednářík nabruslil středem kluziště do útočného pásma. Jel proti dvěma obráncům, po levém křídle mu najížděl ještě Veselý. Obrana Warrioru však odvedla velmi dobrou práci, když se stáhla do mezikruží a Bednařík musel vyslat na Atanasiadise jednoduchou střelu. Gólman ukrývá kotouč v lapačce.
     
    35:33
    Na útočné čáře už stál Dědek připraven vyrazit. Přihrávka z vlastního pásma ale byla příliš prudká a dlouhá, a tak se vsetínský útočník do brejku, ve kterém by jel sám na gólmana, nedostal.
     
    34:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do přečíslení dva na jednoho se dostal Calaba s BORISEM BABELIAKEM, který to na pravém křídle vzal na sebe a kotouč s přehledem poslal do pravého horního rohu. Asistence: Vojtěch Vrána.
     
    33:49
    Domácí v plném počtu.
     
    33:24
    Babeliakova střela se od betonů Atanasiadise odrazila do mezikruží na Kunsta, který tak mohl pálit do odkryté brány. Úspěšnější byl ale hostující brankář, který se rychle přemístil na to správné místo.
     
    33:16
    Hosté v plném počtu.
     
    33:10
    Brno vyhrálo vhazování a blesková střela Mrkvicy opět zaměstnala lapačku Málka.
     
    33:06
    Vrána se vydal sám do útoku, načež poslal zadovku na Kočího. Ten s přihrávkou nepočítal a puk skončil na hokejce hostující hokejisty. To byl popud pro Warrior, který se dostal do přečíslení. Situace dva na jednoho skončila pokusem Marčíka z mezikruží, proti němuž Málek zázračně zakročil lapačkou.
     
    32:02
    Vhazování před Málkem vyhráli Brněnští. První střela Hykla byla zblokovaná a odrazila se zpět na hokejku hostujícího útočníka. Hykl se tedy dostal i k dorážce z levého kruhu. Proti tomuto pokusu vytáhl Málek lapačku.
     
    31:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min., nedovolené bránění).
     
    31:16
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Mahdal – 2 min., krosček).
     
    30:34
    Babeliakova rána byla zblokovaná Kopřivou. Valaši se i nadále drží před gólmanem Warrioru, především však kolem mantinelu, a tak nemá Atanasiadis moc práce.
     
    29:52
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Ani jedné straně se nyní nedaří dostat do zakončení.
     
    28:40
    Hosté v plném počtu.
     
    27:16
    Kotouč se dostal až do brankoviště, odkud nadvakrát zakončoval Kočí. Puk ale vsetínskému hráči sjel z hokejky, a tak se mu nepodařilo zasunout jej mezi pravou tyčku a nohu Atanasiadise.
     
    26:58
    Valašská kombinace byla na oko velmi pohledná, bohužel pro domácí skončila přihrávkou Kunsta na Dědka, kterou vystihli hosté a poslali kotouč mezi modré čáry.
     
    26:40
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Mrkvica – 2 min., podražení).
     
    26:15
    Kubíček vystřelil z bezprostřední blízkosti v situaci, kdy byl sám před Málkem. Útočník Warrioru zasáhl betony vsetínského brankáře.
     
    25:21
    Kotouč mají na hokejkách vsetínští obránci, jež se s těžkostí dostávají do pásma. Proti nahozenému puku vyjel Atanasiadis až na pravý kruh, odkud rozehrál o mantinel. Tam jej ale zachytil Bednářík, vystřelit se mu ale nepodařilo.
     
    24:55
    Hosté v plném počtu.
     
    24:46
    Warrior vyhodil kotouč a Kočí musí zakládat útok zpoza vlastní brány.
     
    23:58
    Calabova střela byla zblokována. Atanasiadis se ale musil mít na pozoru, jelikož byl puk tečován tak nešikovně, že mířil do levého horního rohu jeho brány.
     
    23:26
    Po kombinaci se puk zastavil u Zemana na modré čáře. Vsetínský obránce svou tvrdou ranou trefil jen bránícího Novotného. I přes to se Valaši drží před Atanasiadisem.
     
    22:55
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Orsech – 2 min., sekání).
     
    22:15
    Houser přenechal kotouč na pravém kruhu Půčkovi a sám se stáhl na modrou, odkud celou situaci jistil. Půček se přemístil na levý kruh a vystřelil na zmateného Atanasiadise. Ten kotouč se štěstím vyrazil levým betonem.
     
    21:28
    Bednařík se snažil najít si co nejlepší postavení v útočné třetině. Jeho počínání překazil Orsech, který dostává puk do středního pásma.
     
    20:48
    Mrkvicovu střela z mezikruží tečoval vsetínský hráč a Málek měl s neposedným kotoučem problémy. Nakonec ale zasáhl lapačkou stejně tak, jako proti dorážce od levé tyčky.
     
    20:06
    Valaši vyhráli buly a Houser s Kunstem si stáhli kotouč do vlastního pásma. Následná ofenzíva končí střelou Půčka z bezprostřední blízkosti.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    O první branku se v úvodu více snažili hosté, paradoxně ale padla na druhé straně, a to ještě za doprovodu druhého přesného zásahu. V 5. minutě utkání už to tedy bylo 2:0 pro Vsetín. Oba týmy si vyzkoušely několik přesilových her, které nevypadaly vůbec špatně. Bohužel pro ně nebyla ani jedna přesilovka úspěšná. V posledních sekundách se do útoku tlačili Vsetínští, situaci však pravděpodobně podcenili a z akce dvanáct sekund před koncem se stal gól Warrioru v čase 19:59.
    Druhá třetina začne cca v 18:34.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:59
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Ve středním pásmu se kotouče chopili hosté a v přečíslení se vydali na branku. Mrkvica nejprve svou střelou trefil Málka do masky, od které se puk odrazil na LUKÁŠE MARČÍKA, jenž uklidil kotouč do odkryté brány a zároveň se sirénou snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Jiří Mrkvica.
     
    19:48
    Valaši se ještě v posledních sekundách první třetiny snaží o založení útoku. Ten ale z jejich pohledu končí už ve středním pásmu.
     
    19:08
    Domácí v plném počtu.
     
    18:45
    Všechny střelecké pokusy hostujícího celku končí mimo branku nebo jsou zblokované. Brno se směrem dopředu snaží, k Málkovi ale doputuje jen minimum střel.
     
    17:58
    K žádné další střele se zatím Brněnští nedostali, domácím se toto oslabení zatím daří.
     
    17:11
    Brno vyhrálo vhazování, a to na modrou čáru na Mahdala. Obránce Warrioru z první vypálil a trefil připravenou Málkovu lapačku.
     
    17:08
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Veselý – 2 min., držení).
     
    16:59
    Hosté v plném počtu.
     
    16:53
    Brnu se v posledních sekundách oslabení daří bránit. Valaši se nemohou dostat do pásma.
     
    16:21
    Warrior hraje ve čtyřech.
     
    16:02
    Babeliak nahrál skrz brankoviště zcela volnému Calabovi, před kterým byla prázdná branka. Druhý jmenovaný však kotouč nezachytil, a tak tuto šanci promarnil.
     
    15:43
    Další Zemanův pokus z postu obránce skončil na bránícím Marčíkovi. Kotouč se odrazil na levý kruh k Calabovi, který ještě dorážel na bližší tyčku. Proti této střele se Atanasiadis dokázal rychle přemístit.
     
    15:17
    Vsetínská střela od modré z hokejky Zemana skončila tyčkou. Warrior vyhazuje.
     
    14:59
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Ludvík – 2 min., podražení).
     
    14:39
    Brno dokázalo bleskově vyhodit. Nyní už je však Vsetín opět v pásmu a Zeman s Dědkem dělají Atanasiadisovi velké problémy před brankovištěm.
     
    14:21
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Hrstka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:54
    Čajanová s Bednaříkem se tlačili před branku, ani jednomu se však nepodařilo poslat kotouč do prázdné brány. Vsetínští si ale začínají vytvářet tlak.
     
    12:49
    Henrichova dlouhá přihrávka na Novotného byla myšlena velmi dobře. Heinrich však nepočítal se zákrokem Svitáka, který kotouč při putování zastavil hokejkou a nahodil na bránu Atanasiadise.
     
    12:08
    Houser vybojoval kotouč za brněnskou brankou a rozehrává. Na Warrioru jde vidět snaha dostat se do útoku, dělá mu však problém dostat se z vlastní třetiny.
     
    10:54
    Ludvík s Orsechem špatně rozehráli, čehož využil Babeliak. Vsetínští už byli připraveni vydat se do obrany, takhle ale obrátili hru zpět do útočného ladění. Babeliak poslal puk před branku, kde se Calaba s Vránou snažili zblízka prosadit. Atanasiadis byl pozorný a kotouč za svá záda nepustil.
     
    10:27
    Hosté v plném počtu.
     
    09:53
    Vhazování vyhrál Warrior, ale Mahdalovi se nepodařilo vyhodit. Sviták zastavil kotouč na modré čáře a Vsetín opět přichází s přesilovkovou kombinací.
     
    09:35
    Vsetín už delší dobu kombinuje v útočném pásmu. Střela z vrcholu pravého kruhu se otřela o Atanasiadisovy betony a končí v ochranné síti.
     
    08:44
    Valaši točili v útočném pásmu. Jednu z přihrávek podél mantinelu ale zastihl Marčík. Hostující útočník vyhodil a i se spoluhráči se vydal střídat. Valaši se před Atanasiadisovu branku hnali příliš horlivě, a také v jejich přesilovce je pískáno zakázané uvolnění.
     
    08:27
    Vyloučení v týmu HCM Warrior Brno (Fojt – 2 min., krosček).
     
    08:16
    Vsetín se usadil v útočném pásmu a nebezpečná střela šla z hole Babeliaka, který jen těsně minul levou tyčku.
     
    07:38
    Domácí v plném počtu.
     
    07:34
    Hykl se vydal po pravém křídle sám proti třem hráčům Vsetína. Na vrcholu pravého kruhu mu kotouč vypíchl obránce Kunst, jenž následně také vyhazuje.
     
    07:10
    Veselý udržel kotouč v útočném pásmu a nadměrná snaha Warrioru vyústila v zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Atanasiadisem.
     
    06:49
    Vsetínští nyní kontrolují kotouč a dostávají jej z pásma.
     
    06:34
    Mahdalovu nenápadnou střelu od modré tečoval Kočí mimo branku. I přes to se Málek uchýlil k rozhodnutí povyjet z brankoviště a ukrýt puk v lapačce.
     
    06:09
    Snášelovo nahození ze středního pásma šlo přesně na vsetínského brankáře, který přikrývá puk lapačkou u levé tyčky.
     
    05:41
    Hykl vypálil ihned po vhazování od modré. Gólman Málek zasahuje levým betonem a Vsetín vyhazuje.
     
    05:38
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sviták – 2 min., faul kolenem).
     
    04:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Již ve středním pásmu si vybudoval dobrou pozici pro brejk JAN PŮČEK. Únik následně využil pro druhou vsetínskou branku, když poslal kotouč bekhendem od levé tyčky do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Václav Kočí.
     
    04:34
    Nyní je ale závar před bránou Málka. Domácí gólman však zasahovat nemusel, jelikož obrana dobře hlídá hokejky soupeře.
     
    03:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se dostávají do vedení! Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu a zpoza branky se dostal kotouč do mezikruží na TOMÁŠE ZEMÁNKA, který jej poslal do pravého horního rohu. Asistence: Sára Čajanová.
     
    03:07
    Vsetín se usadil v útočném pásmu. Přihrávka ale skončila na hokejce Kopřivy, a ten vyhazuje.
     
    02:02
    Hra se přesunula do středního pásma, odkud se snažil Půček přebruslit tři hráče soupeře. Dostal kotouč do pásma, kde už se jej chopil Kočí, který od mantinelu zakončil na bližší tyčku. Atanasiadis si nebyl v zákroku jistý, a tak se Půček dostal ještě k dorážce. Ta skončila těsně vedle levé tyčky.
     
    01:37
    Málek zasáhl proti střele z pravého kruhu betony a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    00:59
    Warrior se po první minutu dokázal udržet v pásmu. Na Málka už ale hosté nevystřelili a Valaši se osvobozují nahozením na Atanasiadisovu bránu.
     
    00:09
    Hosté vyhráli úvodní vhazování ofenzivním způsobem a Kubíček ihned po přechodu útočné modré vystřelil. Málkovy betony tak byly v pohotovosti už po devíti sekundách hry.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Houser, Velikovský, Zeman, Kunst, Sviták – Bednařík, Dědek, Kuchařík, Babeliak, Kočí, Calaba, Urban Veselý, Zemánek, Vrána, Půček, Čajanová.

    HCM Warrior Brno: Atanasiadis (Šebo) – Fojt, Mrkvica, Pavič, Kopřiva, Hykl, Ludvík, Mahdal, Lambert – Kubíček, Hrstka, Marčík, Orsech, Snášel, Novotný, Heinrich.

    Rozhodčí: Fiala – Lederer, Bartek.
     
    HCM Warrior Brno

    Když šel Vsetín nahoru, musel jít někdo opačným směrem. A byl to právě brněnský Warrior. V posledních zápasech se ale Brněnští vrátili do toho správného tempa, když v derby porazili Techniku 6:1 a následně Porubu 4:2.

    Nejlepším střelcem, a zároveň také nejproduktivnějším hráče mužstva, je Martin Snášel (19+15). Krok s ním drží Albert Schweitzer (14+17), zbytek týmu už je pak odskočen výrazněji. Třetím nejproduktivnějším hráčem je s dvaadvaceti body Jiří Mrkvica (7+15). Nejvíce zápasů má odchytaných Erik Šebo. Nastoupil do 21 soutěžních utkání a jeho úspěšnost činí 89,79 %. V sedmnácti zápasech jsme pak mohli vidět Nikolase Atanasiadise (90,71 %).
     
    VHK ROBE Vsetín

    Forma vsetínských mladších dorostenců se stupňuje, což potvrdili také v minulém týdnu. Nejprve svedli vyrovnaný boj s druhým Šumperkem. Nejvýraznější ze Vsetínských byl Babeliak, který si ve 49. minutě připsal také druhou branku Valachů, tu první vstřelil Kočí. Sympatický výkon domácích však na body nestačil. Utkání skončilo výhrou Draků 4:2.

    Chuť si Valaši spravili v Brně. Vsetín se pomalými krůčky dostal již před několika týdny na čtvrtou příčku, na tu třetí už však výrazně ztrácí. Třetí je brněnská Technika, na jejíž půdu se zelenožlutí vydali v sobotu. Technika je sice v tabulce výše, Vsetín ale opět potvrdil, že na tohoto soupeře umí a z moravské metropole si odvezl výhru 5:1.

    V čele produktivity najdeme útočníka Jana Půčka (11+12). O čtyři body méně má Adam Turek (8+11), o pět Boris Babeliak (8+10). Gólově výrazně přispívá také Václav Kočí (8+8). Naopak nejvíce gólových přihrávek vymyslí Stanislav Kunst (1+15). Dva posledně jmenovaní hráči jsou z defenzivních řad VHK a za nimi stojí ještě hrdina mnoha zápasů, gólman Jakub Málek (91,15 %).
     
    Vítám všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu ELIOD extraligy mladšího dorostu mezi VHK ROBE Vsetín a HCM Warrior Brno. Ten slibuje zajímavou podívanou, jelikož se jedná o tabulkově sousedy.

    Až na první vzájemné utkání se dařilo Valachům pravidelně soupeře v modrých dresech porážet, proto se dá očekávat, že i do tohoto zápasu nastoupí domácí celek sebevědomě.

    Vzájemná utkání v sezóně
    23.9. Warrior Brno – Vsetín 3:0
    2.11. Vsetín – Warrior Brno 3:1
    19.12. Warrior Brno – Vsetín 2:5
    18.1. Vsetín – Warrior Brno 3:1
    10.2. Warrior Brno – Vsetín 1:2
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:45.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Zemánek (Čajanová), 5. Půček (Kočí), 35. Babeliak (Vrána) – 20. Marčík (Mrkvica), 58. Mrkvica (Hykl), 59. Mrkvica (Fojt, Lambert), 63. Snášel (TS)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (Křenek) – Houser, Velikovský, Zeman, Kunst, Sviták – Bednařík, Dědek, Kuchařík, Babeliak, Kočí, Calaba, Urban Veselý, Zemánek, Vrána, Půček, Čajanová.
    HCM Warriors Brno: Atanasiadis (Šebo) – Fojt, Mrkvica, Pavič, Kopřiva, Hykl, Ludvík, Mahdal, Lambert – Kubíček, Hrstka, Marčík, Orsech, Snášel, Novotný, Heinrich.

    Rozhodčí: Fiala – Lederer, Bartek
    ocianews.com