Tuan – Plíšková 0:2 (kon.) | Vondroušová – Brengleová 2:0 (kon.)
McHaleová – Siniaková 1:2 (kon.)
konec
Christina McHaleová
Christina McHaleová
1
6 2 66  
Kateřina Siniaková
Kateřina Siniaková
2
3 6 7  
Čtvrtek 08.03.2018, 23:24WTA Indian Wells - BNP Paribas Open (tvrdý povrch) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    6:7
    Je konec! Kateřina Siniaková se v prvním kole turnaje WTA v Indian Wells pořádně nadřela. Čtvrtý mečbol nakonec proměnila po druhém servisu, Američanka neudržela tempo české tenistky.
     
    6-7
    Siniaková se vypořádala se servisem na tělo. McHaleová rozdávala jeden přesný úder za druhým, ale nakonec chybuje do těsného autu v deblovém území. Čtvrtý mečbol pro českou tenistku.
     
    6-6
    McHaleová trefila první podání do středu kurtu, následoval boj od základní lajny. Češka se musela povětšinou bránit, ale nakonec se z defenzivy propracovala do útoku. Finální úder však jde do sítě. Také třetí mečbol je pryč!
     
    3-6
    Kateřina Siniaková znovu tlačila hned po returnu. McHaleová hrála daleko za koncovou lajnou, dlouho držela s českou tenistkou krok, ale nakonec tlaku podlehla. Tři mečboly!
     
    2-4
    Kateřina Siniaková napálila první podání do sítě. Následně určovala tempo výměny Američanka, ale ta chybuje bekhendem do autu a je tady první udržené podání v rozhodující hře.
     
    2-3
    McHaleová se nemůže trefit do prvního servisu. A nyní chybuje i druhým servisem do autu.
     
    6:6
    Siniakové se nedaří v důležitý moment první podání. McHaleová se ihned dostala do ofenzivní pozice, Češka dřela za koncovou lajnou, ale ani to nestačilo. Christina McHaleová přešla sebevědomě k síti a jasným forhendem srovnává stav rozhodujícího setu.
     
    A-40
    Kateřina Siniaková opět našla prvním servisem jen síť. Po druhém podání returnovala Američanka křížem a ihned donutila Siniakovou k chybě. Brejkbol.
     
    40-30
    Siniaková zvolila přechod po prvním podání k síti, ale to co fungovalo celý zápas nyní selhalo. Volej jde do autu. Brejkbol.
     
    5:6
    McHaleová první servis přetáhla metr za vymezený prostor. Druhé podání jde jen do sítě a po dvojchybě získává Kateřina Siniaková velmi důležitý brejk!
     
    40-A
    Tentokrát se musela Češka za koncovou lajnou bránit, nutila soupeřku hrát další a další údery až přichází jednoduchá chyba McHaleové do sítě. Brejkbol.
     
    40-A
    McHaleová nemůže trefit první podání. Siniakové stačil průměrný return po lajně a poté přichází americká chyba do sítě. Brejkbol.
     
    15-40
    Siniaková skvěle returnovala k základní lajně, poté se dostala do výhodnější pozice. McHaleová hraje pod tlakem jen do deblového území a jsou tady dva klíčové brejkboly pro českou tenistku. Vše potvrdilo i jestřábí oko.
     
    5:5
    Kateřina Siniaková netrefila první podání do dvorce. Po druhém servisu se hrálo od základní lajny, Češka se musela bránit, ale přesto po chybě soupeřky bere fiftýn a tím i celý gem.
     
    5:4
    Christina McHaleová dává přímý bod po prvním servisu ven z kurtu a dostává se poprvé v rozhodujícím setu do vedení.
     
    4:4
    Znovu je srovnáno. Češka přetáhla lehký forhend do autu a poté se už raduje z fiftýnu i celého gemu McHaleová.
     
    A-40
    Siniaková přetáhla první podání do zámezí. Na stejné místo dopadl i druhý servis. Po dvojchybě je tady brejkbol.
     
    3:4
    Christina McHaleová musela proti brejkbolu hrát přes druhé podání. Siniaková útočila returnem křížem, následně přichází vynucená chyba domácí tenistky a Siniaková se vrací zpět do vedení o brejk.
     
    40-A
    Ještě jeden brejkbol. Siniaková trefila return jen rámem rakety, míček poté dopadl jen těsně za pásku a Američanka chybuje do sítě.
     
    30-40
    Po milimetrovém returnu křížem přece jen jeden brejkbol přichází.
     
    3:3
    Další dlouhá výměna jde na konto domácí tenistky a v rozhodující sadě je tak srovnáno.
     
    40-30
    Češka měla problémy s nadhozem první podání, poté si neporadila ani s returnem pod nohy a je tady brejkbol pro Američanku.
     
    2:3
    Siniaková se vypořádala se servisem na tělo, poté rozpohybovala soupeřku, ale po přechodu k síti chybuje volejem do pásky. Christina McHaleová tak znovu snižuje na rozdíl jediného gemu.
     
    1:3
    Christina McHaleová dokázala s českou tenistku držet krok od základní lajny, ale Češka zvolila kraťas a na ten už byla McHaleová krátká. Čistá hra také na druhé straně.
     
    1:2
    Americká tenistka se dostává čistou hrou do třetího setu. Siniaková znovu až příliš riskovala forhendem a míček jde mimo.
     
    0:2
    Tentokrát se první podání nevyvedlo podle představ. McHaleová sice bojovala, ale na tvrdé údery české hráčky už odpověď nenašla. Brejk je potvrzen.
     
    40-15
    Kateřina Siniaková vyhazuje od základní lajny bekhend do autu a jsou tady dva brejkboly pro Američanku.
     
    0:1
    McHaleová trefila první podání k boční lajně, Češka se ale dostala do výměny a v ní přetlačila svou soupeřku. Američanka hraje tvrdý forhend do deblového území.
     
    30-40
    Christina McHaleová napálila první servis do sítě. Po druhém servisu přišel další vítězný return, tentokrát křížem a Češka má k dispozici hned v úvodu brejkbol.
     
    2:6
    Druhá sada jde na konto české tenistky. Kateřina Siniaková zakončila druhé dějství přímým bodem ze servisu.
     
    15-40
    A další dělové první podání do středu kurtu. Američanka ještě udržela míček ve hře, ale ne na dlouho. Kateřina Siniaková vystřihla vítězný forhend po lajně a má dva setboly.
     
    2:5
    Kateřina Siniaková si žádá v přestávce mezi gemy ošetření.
     
    2:5
    Christina McHaleová ukončuje gem přímým bodem po servisu do středu kurtu. Američanka odvrátila setbol, ale stále je v nepříjemné pozici ve druhém setu.
     
    30-40
    Americká tenistka musela reagovat ba bleskový return pod nohy. Také Češka se hodně naběhala, když přecházela k síti pro úder o pásku. Následně McHaleová lobuje jen do autu. Setbol.
     
    1:5
    Znovu se muselo hrát po druhém podání. Siniaková skvěle přešla k síti a tam už hrát nemusela. McHaleová prohazovala v nouzi jen daleko vedle kurtu.
     
    1:4
    Opět první servis o pásku do autu. Christina McHaleová se soustředila na druhé podání, ale Siniaková předvedla nátlakovou hru, přeběhla rychle k síti a druhým úderem nad hlavou ukončuje gem. Druhý brejk pro českou tenistku ve druhém setu.
     
    30-40
    První podání odhodila páska do autu. Po druhém servisu returnovala Siniaková po lajně, následně chybuje také Američanka a je tady brejkbol.
     
    1:3
    Esem ukončuje Kateřina Siniaková jasnou hru na servisu. Češka stále drží vedení o brejk.
     
    1:2
    Ani tentokrát se nehrálo přes první podání. Siniaková returnovala razantně po lajně, ale soupeřku nepřekvapila. McHaleová přešla agresivně k síti, ale tam již hrát nemusela. Siniaková totiž prohazuje v nouzi jen do pásky.
     
    0:2
    Parádní vstup do druhé sady potvrzuje Kateřina Siniaková esem do středu kurtu. Brejk je potvrzen.
     
    0:1
    Christina McHaleová se nemůže v úvodu druhého setu trefit do prvního podání. Siniaková si šla agresivně za fiftýnem hned po returnu. McHaleová sice dokázala stabilizovat hru, ale od základní lajny nakonec vyhazuje forhend do deblového koridoru.
     
    15-40
    Siniakové pomohla páska, která výrazně zbrzdila míček a ten dopadl na polovinu Američanky. Dva brejkboly na úvod setu.
     
    6:3
    Podání dnes rozhodně není silnou zbraní ani jedné z tenistek. Siniaková sice trefila první podání, ale poté se musela rychle přesouvat k síti pro krátký return. Následně je Češka na síti prohozena a sada končí.
     
    40-15
    Siniaková se nemohla spolehnout na první podání. Toho využila domácí hráčka k vítěznému returnu a jsou tady dva setboly.
     
    5:3
    Nyní už musela Američanka hrát přes druhé podání. Siniaková znovu agresivně returnovala křížem a McHaleová rychle chybuje. Američanka nedokázala doservírovat první sadu do vítězného konce. Má však stále k dispozici luxusní vedení.
     
    15-40
    McHaleová nyní diktovala hru od základní lajny, Češka se však forhendem dostala k síti a agresivním volejem si vybojovala dva brejkboly.
     
    5:2
    Kateřina Siniaková musela hrát proti brejkbolu jen přes druhé podání. Češka si sice pohlídala podání, ale poté chybuje hned prvním úderem daleko do autu. Christina McHaleová již potřetí proráží podání české tenistky.
     
    A-40
    Daleký aut prvního servisu do středu dvorce. Po parádním returnu křížem se už Siniaková nedostala k odpovědi. Brejkbol.
     
    4:2
    McHaleová trefila první podání, poté si vytvořila forhendem po lajně jasnou pozici na ukončení výměny, ale trefila se přesně do pohybu české hráčky, které stačila jen nastavit raketa.
     
    40-A
    A další fantastický return. Následně Siniakové stačil jen jeden razantní úder a je tady další brejkbol.
     
    40-A
    První servis končí na pásce. Druhý naopak vyletěl do autu a Češka se dostává zadarmo k brejkbolu.
     
    4:1
    Kateřina Siniaková se dostává v prvním setu do nepříjemné situace. Ztrácí druhé podání a prohrává v prvním dějství již o tři gemy. Nyní až příliš riskovala na forhendu a ten končí v síti.
     
    A-40
    Kateřina Siniaková se už už chystala přejít k síti, ale nakonec si to rozmyslela a chybuje od základní lajny.
     
    A-40
    Nedaří, nedaří se první podání. A po třetí dvojchybě je tady brejkbol pro domácí tenistku.
     
    3:1
    Christina McHaleová musela použít jen druhé podání. Siniaková zariskovala na returnu, ale míček končí znovu v síti. McHaleová si tak znou drží v celku s klidem své podání.
     
    2:1
    Nyní už se hrálo jen po druhém servisu. Ale i druhé podání stačilo na McHaleovou, která se sice opřela do míčku returnem, ale síť pohltila úder směřující na polovinu české hráčky.
     
    2:0
    Kateřina Siniaková se sice vypořádala s tvrdým servisem na tělo, poté ale neměla od základní lajny téměř žádnou šanci. Češka nevyužila čtyři brejkboly a bude muset v první sadě dotahovat ztrátu.
     
    40-A
    Američanka musela použít jen druhé podání. Po pomalejším druhém servisu se dostala Siniaková returnem do ofenzivní pozice, kterou s přehledem proměnila. Čtvrtý brejkbol v tomto gemu.
     
    40-A
    Kateřina Siniaková má po výborném bekhendu po lajně ještě jednu brejkbolovou příležitost.
     
    15-40
    Pětadvacetiletá Američanka netrefila první podání do kurtu. Druhý servis odhodila páska do autu a jsou tady tak dva brejkboly.
     
    1:0
    Nyní už první podání zafungovalo, ale Kateřina Siniaková se musela i tak bránit. Několikrát se ještě Češka natáhla raketou k lajně, ale ve velké nouzi nakonec hraje jen do dalekého autu.
     
    40-30
    První podání zastavila jen páska. Ve stejném místě však skončil i druhý servis a po dvojchybě přichází brejkbol.

    Vít Schück

    Čas utkání: 2:27

    3. set: 1:11

    McHaleová Siniaková
    3. set Utkání 3. set
    Získané body celkem
    46 98 108 48
    Nejdelší série získaných bodů
    4 5 6 4
    Setboly
    0 1 6 4
    Mečboly
    0 0 4 4
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:23 0:56 0:48 0:23
    Esa **
    0 0 5 1
    Dvojchyby **
    3 7 8 4
    Udržená podání
    3 / 6
    50 %
    7 / 14
    50 %
    8 / 15
    53 %
    3 / 6
    50 %
    Odvrácené brejkboly
    4 / 7
    57 %
    12 / 19
    63 %
    4 / 11
    36 %
    3 / 6
    50 %
    Body při vlastním podání
    22 / 47
    47 %
    52 / 107
    49 %
    53 / 99
    54 %
    23 / 47
    49 %
    Body po 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po 2. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 1. podání *
    0 %
    0 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    3 / 6
    50 %
    7 / 11
    64 %
    7 / 19
    37 %
    3 / 7
    43 %
    Body při soupeřově podání
    24 / 47
    51 %
    46 / 99
    46 %
    55 / 107
    51 %
    25 / 47
    53 %
    Body po příjmu 1. podání *
    0 %
    0 %
    Body po příjmu 2. podání *
    0 %
    0 %
    Informace ke statistikám

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Christina McHaleová
    Stát: USA
    Datum narození: 11.05.1992
    Věk: 31 let
    Držení: pravák
    Výška: 170 cm
    Váha: 58 kg

    Kateřina Siniaková
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 10.05.1996
    Věk: 27 let
    Držení: pravák
    Výška: 174 cm
    Váha: 69 kg
    bahis siteleri