Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 2:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:4 (po pr.)
Ottawa – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Vegas 0:4 (kon.) | Tampa – NY Rangers 5:3 (kon.)
Florida – Montreal 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:2 (kon.) | Chicago – Carolina 2:3 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 2:1 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:0 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
Philadelphia Flyers
Pátek 09.03.2018, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme Vás u dalšího přenosu z utkání zámořské NHL! Od 1:00 SEČ, se utkají celky s odlišnou formou. Boston Bruins přivítá na svém ledě tým Philadelphia Flyers.
     
    Boston Bruins má nyní v posledních domácích zápasech formu jako zvon. Vždyť dosavadní 4 utkání vyhrál, 3 z toho ale až po základní hrací době.

    Bruins se nachází na druhé pozici Východní konference se ziskem devadesáti bodů. Pětibodový náskok čítá na celek Toronta, šestibodovou ztrátu se naopak snaží snížit na vedoucí Tampu. Nutno zmínit, že mají stále o 3 odehrané utkání méně, než lídr tabulky.

    Poslední utkání absolvoval Boston na svém ledě proti Red Wings z Detroitu. Z obrovské přestřelky nakonec vyšel vítězně, kdy svého soupeře zdolal po 61 minutách 6:5! Hattrickem se navíc blýskl Marchand.
     
    Philadelphia Flyers se nyní pere přesně s opačnou formou, než jejich dnešní soupeř. Flyers nevyhráli už 4 utkání v řadě, dokonce si z nich připsali na své konto pouze jediný bod.

    Družina okolo Radko Gudase a Jakuba Voráčka se nachází na šesté pozici Východní konference, na pozice zajišťující Play-off ale stále činí náskok deseti bodů. Na lídra Metropolitní divize – Pittsburgh totiž ztrácí pouhé 3 body!

    To především kvůli poslednímu odehranému utkání, v tom totiž podlehli na vlastním stadionu právě Pens a k bodům nepomohla ani srovnávací branka Jakuba Voráčka na 1:1. I přes vedení, nakonec nestačil domácí celek na dvě branky Shearyho, který si připsal vítěznou a také rozhodující branku.
     
    Úvodní sestavy:

    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Riley Nash, Marchand – Rick Nash (A), Krejčí (A), DeBrusk – B. Gionta, Wingels, Heinen – Acciari, Kuraly, Schaller.

    Philadelphia Flyers: Lyon (Mrázek) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald, Hägg, Gudas, Manning – Konecny, Couturier, Giroux (C) – Voráček, Patrick, Lindblom – Simmonds (A), Filppula (A), Weal – M. Raffl, Laughton, Lehterä.

    Rozhodčí: O'Halloran D. (Can), Schlenker C. (Can).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Úvodní buly sice David Krejčí nezískal na hokejky svých spoluhráčů, následně se ale po přechodu do útočného pásma ocitl ve velké příležitosti Debrusk. Bránu Lyona ale minul!
     
    00:56
    David Pastrňák se pokoušel o nahození kotouče před brankoviště Lyona, žádný z jeho spoluhráčů jej ale nedokázal nijak šikovně tečovat na bránu soupeře.
     
    01:29
    O šikovnou teč se nyní pokoušel na druhé straně hostující Raffl, ani on ale neotevřel skóre utkání. Nedokázal kotouč propasírovat mezi betony Raska.
     
    01:29
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Kevan Miller – 2 min. + 2 min., vysoká hůl).
     
    01:38
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté rychle využívají první přesilovou hru v utkání a dostávají se do brzkého jednobrankového vedení! Po vynikající kombinaci posunul kotouč Nolan Patrick na druhou stranu JAKUBU VORÁČKOVI, kterému nedělalo potíže zasunout puk do odkryté svatyně! Asistence: Nolan Patrick a Claude Giroux.
    01:38 Jakub VORÁČEK - 0:1
     
    01:50
    Hostům navíc díky dvojnásobnému trestu Millera, zbyly dvě minuty přesilové hry! Stále obléhají Raskovu svatyni, zatím ale bez nějaké kloudné rány.
     
    02:39
    Bruins se nyní poprvé v oslabení vyhazují až do útočného pásma a celá formace tak může konečně vystřídat.
     
    03:51
    Hokejisté Bostonu, už v plném počtu hráčů na ledě, nyní zakládají útočnou akci směrem ke svatyni Lyona. Přechod do útočného pásma jim přílišné potíže nedělá.
     
    04:38
    Opět byl ale nyní domácí brankář Rask, nucen podržet kotouč ve své lapačce a přerušit hru. To vše po zajímavém nahození kapitána Girouxe. Následovat bude vhazování v útočném pásmu Flyers.
     
    Hostující kapitán si mimochodem další asistencí připsal dvaadvacátý kanadský bod za posledních 15 utkání!
     
    06:02
    Flyers lehce upustili od svého úvodního tlaku a nyní se pouze vyhazují za cenu zakázaného uvolnění. Hra se tak přesune opět před brankáře Lyona.
     
    06:05
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Jori Lehterä – 2 min., sekání).
     
    06:15
    Domácí mají příležitost první početní výhody, budou ale muset založit svoji další útočnou akci až od své vlastní brány. Hosté vybojovali buly a úspěšně vyhazují puk do bezpečí.
     
    07:05
    Teď už ale Bruins obléhají Lyonovu svatyni jak se patří., Po zajímavé kombinaci se dostal ke střele zřejmě Debrusk, jeho dělovku ale pokryl ve své výstroji Lyon.
     
    07:46
    Další kombinace se domácím hokejistům, v útočném pásmu nepovedla. Hostující útočníci se dostali ke kotouči a dostali jej až do vzdálenosti, bezpečné od jejich brány.
     
    08:30
    Hosté se ihned po navrácení Lehtery z trestné lavice pokoušeli o útočnou akci, tu jim ale pozorná obrana domácího celku zamezila ještě u modré čáry.
     
    09:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins z opravdového obstřelování Lyonovy brány vyrovnávají stav utkání! Na konci této palby stál RILEY NASH, který dokázal dostat kotouč do hostující svatyně! Obrovskou práci na této brance ale odvedl David Pastrňák, který obkroužil klec Flyers a předal puk spoluhráči! Asistence: David Pastrňák a Kevan Miller.
    09:14 Riley NASH - 1:1
     
    10:40
    Domácí celek vyrovnávací branka pochopitelně nakopla k daleko lepšímu výkonu, i nyní se totiž rychle snaží atakovat útočné pásmo a vymyslet něco kloudného směrem dopředu.
     
    11:20
    Kuraly výborně vybojoval puk v obraném pásmu a doputoval s ním, nikým neatakován, až za útočnou modrou. Následné nahození puku na soupeřovu bránu ale vyšlo domácí celek vniveč.
     
    12:10
    Další rány z obou stran musí odrážet svými betony brankář Bruins Rask. Flyers jsou v útočném pásmu velmi aktivní a především efektivní. Jedna střela za druhou z jejich holí je toho důkazem.
     
    12:56
    Nyní ale bude následovat vhazování v útočném pásmu Flyers, to po zakázaném uvolnění Bostonu. Hosté tak mají další příležitost k obstřelování soupeřovy klece.
     
    13:25
    Ani na jedné straně se ale útočícím hráčům akce nepovedla. Nejprve puk nedokázali udržet v útočném pásmu Flyers, poté i akce Bruins byla bezhlavá a skončila pouze na holích soupeře.
     
    14:19
    Brad Marchand měl další obrovskou příležitost k obratu v utkání! Jeho ránu ale pokryl ve své výstroji Lyon a následně přerušil hru. Budeme tak svědky dalšího vhazování v obranném pásmu Flyers.
     
    14:48
    David Krejčí se dral do útočného pásma Flyers k volnému puku, nad jeho síly bylo ale tělo jednoho z hostujících obránců. Při dalším přechodu do útoku domácích hokejistů došlo k ofsajdu, následovat tak bude vhazování ve středu kluziště.
     
    15:14
    Další šance domácího celku, tentokrát z hlavy a následně hole Kruga! Ten si najel k brankovišti Lyona, nakonec ale nedokázal propasírovat kotouč mezi ním a jeho bližší tyčí!
     
    15:34
    Alex Lyon má v posledních minutách více práce, než by si asi tento americký brankář představoval. Nyní musel zastavit další ránu aktivního Nashe, čímž přerušil hru.
     
    15:45
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brad Marchand – 2 min., podražení).
     
    16:10
    Jakub Voráček se pokoušel o rychlou ránu z mezikruží, kotouč z jeho hole se ale nevešel do prostoru tří tyčí. Flyers kombinují okolo bostonské zdi, zatím ale bez pořádného nápadu.
     
    16:50
    Girouxe tato zdlouhavá kombinace zřejmě přestala bavit a rozhodl se k bombě od modré. Jeho tvrdou ránu vynikajícím zákrokem zneškodnil Rask, který tak zatím drží vyrovnaný stav utkání!
     
    17:33
    Opět musel zasahovat brankář domácího celku Rask, navíc se po jeho přerušení hry pustil do Konečného McQuaid. Uvidíme, zda se tento souboj obejde bez trestů.
     
    17:51
    Hosté ještě na závěr své přesilové hry vyvinuli tlak před brankoviště Raska, ten ale nakonec mohl zůstat klidný, jelikož jeho spoluhráči z obrany dokázali dostat puk do bezpečné vzdálenosti.
     
    18:28
    Flyers přesto stále drží útočné pásmo, kde si kombinací vytváří mírný, ale souvislý tlak. Rask může prozatím zůstat klidný.
     
    19:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Takřka z ničeho nic Bruins otáčejí utkání a vedou 2:1! Zdeno Chára, kapitán domácího celku, vyslal vynikajícím pasem do brejku BRIANA GIONTAA, který si poté výborným blafákem poradil také s gólmanem soupeře! Asistence: Zdeno Chára, Tommy Wingels.
    19:34 Brian GIONTA - 2:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí, na jejímž konci se ještě strhla menší šarvátka. Rozhodčí dnešního utkání ale úspěšně tuto potyčku roztrhl, tudíž oba týmy mohly v klidu odjet do kabin.

    Viděli jsme v ní navíc celkem 3 branky a obrat Boston z 0:1 na 2:1! Za hosty vstřelil jedinou branku Jakub Voráček, na vyrovnávací gól Bostonu navíc přihrával David Pastrňák.

    Druhá třetina začne přibližně v 2:05
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Jakub Voráček se pokoušel dostat do útočného pásma, následně byl ale přidržen Torey Krugem (Boston Bruins), který si tak půjde odpykat dvouminutový trest za držení.
     
    21:18
    Nash s Marchandem měli ale první šanci tohoto početního oslabení Bostonu! Nash najel s pukem až do útočného pásma, kde následně před brankoviště Lyona našel Marchanda. Ten nedokázal blafákem překonat soupeřova brankáře.
     
    22:04
    Tentokrát přišlo pouze zakázané uvolnění hostujícího celku, tato přesilová hra tak zřejmě pro Flyers nebude vydařená!
     
    22:56
    Mimo jiné sledujeme také časté souboje u mantinelu ve středním pásmu, nedá se ale říct, že by v nich měl jeden z týmů velkou převahu.
     
    23:50
    Další útočná akce se hráčům Bostonu nepovedla, pokračovat tak mohou u kotouče Flyers.
     
    24:37
    Rask musel nyní zasahovat na dvakrát, poradil si ale v obou případech úspěšně.
     
    24:51
    Brad Marchand se mohl dostat do zajímavé příležitosti, selhala mu ale technika.
     
    25:20
    Filppula dorážel na betony brankáře Raska, ty ale zůstaly na svém místě a zmařily jakoukoli šanci finského útočníka.
     
    26:13
    Ric Nash se snažil o bekendové zakončení, skončilo to ale pouze spíše takovým velmi nepřesným nahozením.
     
    26:28
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Nolan Patrick – 2 min., sekání).
     
    27:21
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté celkem nečekaně vyrovnávají stav utkání! Když se nedaří přesilovky, musí se dařit oslabení. V dalším takovém ujel JORI LEHTERÄ a zamířil mezi Raskovy betony. Asistence: Valtteri Filppula a Radko Gudas.
     
    28:30
    Flyers navíc přežili oslabení bez nejmenší úhony a jsou kompletní. Domácí ale stále drží útočné pásmo.
     
    29:24
    Lyon si připisuje další důležitý zákrok, nyní po vynikající akci Nashe. Následovat bude vhazování v útočném pásmu Bostonu.
     
    29:59
    Ric Nash vyhodil kotouč až do útočného pásma, však mimo zakázané uvolnění. Nakonec k němu stačil i dobruslit, střelu ale nevyprodukoval.
     
    30:27
    Kuraly výborně vybojoval puk v obranném pásmu a byl i tím, kdo přejel do toho útočného. Tam se ale nakonec domácí celek ke střele nedostal.
     
    31:25
    Marchand se snažil střeleckou pozici ještě vykombinovat s Davidem Pastrňákem, ten ale převzal kotouč v obrovském úhlu a rozhodl se nevystřelit.
     
    32:16
    Krejčí výborně vypomohl v obranné fázi a vybojoval puk. Domácí se přesunují do útočného pásma.
     
    32:50
    Flyers se od vyrovnávací branky nedaří vyvinout žádný souvislý tlak a většinu času hry tráví před vlastní svatyní.
     
    33:04
    Vyústilo to až v zakázané uvolnění, následovat bude buly po vyrážečce Lyona.
     
    33:26
    Další zakázané uvolnění Flyers a do hry jde opět i Brad Marchand, který například za posledních šest utkání nasbíral už 11 kanadských bodů!
     
    33:49
    Rána Gostisbeherea od modré čáry se do prostoru tří tyčí nevešla, do útoku se tak mohou hrnout Bruins.
     
    34:18
    Na druhé straně byl nucen přerušit hru Lyon a následovat bude vhazování v obranném pásmu Flyers. To vše ale až po komerční přestávce.
     
    34:30
    Coutorier se snažil ohrozit soupeřovu svatyni po rychlém brejku, situaci ale nevyřešil nejlépe a Rask si připisuje další úspěšný zákrok.
     
    35:07
    Hostům se nyní nepodařil přechod do útočného pásma, po odpískání ofsajdu se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    35:45
    Flyers poznali, že možnost útočných akcí je a nejlépe se toho chytil Jakub Voráček. Ten ani na dvakrát ale překonat Raska nedokázal!
     
    36:15
    Tuukka Rask se nyní musí obracet! Další rána, tentokrát z druhého křídla kluziště, finský brankář ale opět úspěšný.
     
    36:53
    Tentokrát už domácí dostali kotouč do útočného pásma, hosté jej ale rychle vrací před Raska, jelikož rozhodně cítí možnost vedoucí branky.
     
    37:27
    Filppula to nyní zkusil a vůbec ne špatně! Jeho ráně ale chyběla potřebná razance, tudíž ve výsledku nebyla žádným problémem pro domácí celek.
     
    37:56
    Na druhé straně se pokoušel propasírovat kotouč za záda Lyona David Krejčí, ani ten ale dosavadní skóre utkání nezměnil.
     
    38:30
    Tuukka Rask zaváhal při hře puku za vlastní bránou, který se nakonec odrazil od zadního mantinelu a skončil na zadní straně tyče.
     
    39:15
    Hosté se snaží dohrát prostřední periodu u puku a především v útočném pásmu. Jejich kombinaci ale chybí pořádná myšlenka.
     
    39:42
    Ještě jedna střela Bruins a to je zřejmě vše, co v této třetině uvidíme.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je za námi u druhá dvacetiminutovka dnešního utkání. Hosté v ní dokázali zásluhou Lehtery vyrovnat stav na 2:2 a do poslední periody tak půjdou v rozhodně výhodnější pozici, než tomu bylo před nějakou půlhodinou.

    Třetí třetina začne přibližně v 3:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:40
    Ani na jedné straně se celkům nepovedly útočné akce, Flyers nyní ale drží útočné pásmo.
     
    41:12
    Nash se snažil najít před brankovištěm Marchanda, ten ale nedostihl kotouč a zmařil tak šanci svého týmu.
     
    41:30
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., hákování).
     
    41:45
    David Krejčí výborně našel Marchanda, jeho rána ale byla zablokována jedním z obránců Flyers.
     
    41:58
    Tentokrát se nepovedl domácím přechod do útočného pásma, následovat bude vhazování v tom středním.
     
    42:12
    A další ofsajd, situace se tak bude opakovat. Bostonu se nedaří přechody do útočných akcí.
     
    42:42
    Zdeno Chára napřáhl ke střele po rozvážné kombinaci. Jeho rána ale skončila pouze ve výstroji Lyona.
     
    44:18
    Hráči Philadelphie nyní takřka nestíhají útočným kombinacím Bruins, osvobodilo je až vyhození do útočného pásma.
     
    44:52
    Ani na druhé straně není družina okolo Jakuba Voráčka nijak efektivní, hosté si říkají o inkasování vedoucí branky Bostonu.
     
    45:40
    Ani Boston ale nyní neudržel útočné pásmo a do další akce se mohou hrnout Flyers.
     
    46:02
    Hraje se opravdu stylem nahoru, dolů. Ani jeden z týmů si ale není schopen vytvořit nějakou kloudnou šanci na vstřelení vedoucí branky.
     
    46:40
    Hra nám plyne dál a opravdu rychle, Chára nyní drží kotouč za vlastní klecí a nechává vystřídat svoji formaci.
     
    47:04
    Následně, ale celkem nenápadně, vyslal jednoho ze spoluhráčů do rychlého brejku. Ten bohužel pro domácí celek nedopadl dobře.
     
    47:52
    A opět Zdeno Chára! Tentokrát si tento slovenský obránce objel bránu soupeře, poté se ještě snažil ohrozit Lyonovu svatyni, ale nepřesně!
     
    48:30
    Krejčí byl sice vyloučen z bodu pro vhazování, jeho spoluhráč jej ale nahradil v plné parádě a Boston drží útočné pásmo.
     
    49:21
    Lindbloom pálil ostrými, kotouč se ale s přispěním domácího brankáře dostal až do ochranné sítě nad jeho svatyní.
     
    49:40
    Zřejmě až příliš si nyní dovolil hostující brankář Lyon! Ten za bránou vyzrál na jednoho z dotírajících domácích útočníků, následně ale předal kotouč svému spoluhráči přímo v brankovišti.
     
    50:20
    Tentokrát se musí hostující ochránce svatyně opravdu obracet a být na pozoru! Ani další bekendové zakončení na něj ale nevyzrálo.
     
    51:48
    Filppulova rána někde z prostoru modré čáry, nadělala Raskovi nevídané problémy! Tomu totiž kotouč vypadl z lapačky a jeden z dorážejících hráčů zakončoval nepřesně!
     
    52:20
    Jakub Voráček se snaží něco vymyslet v útočném pásmu, většinou je ale na tyto akce skoro sám a bez pomoci spoluhráčů.
     
    52:49
    Acciari nenašel žádného ze svých spoluhráčů v brankovišti soupeře, na řadě jsou tak nyní hosté.
     
    53:21
    Coutorier se řítil sám na brankáře Raska, byl faulován, ale vystřelil. Bude z toho tak pouze vyloučení Marchanda. V dnešním utkání už asi čtvrté!
     
    53:21
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Brad Marchand – 2 min., hákování).
     
    53:40
    Filppulovu ránu zneškodnil Tuukka Rask svými, dnes pevnými, betony. Flyers ale stále drží útočné pásmo.
     
    54:23
    První minuta oslabení domácího celku je minulostí, Flyers se zatím nedostali do žádné vyložené příležitosti na vstřelení vedoucí branky.
     
    54:49
    Na Raska nevyzrál ani kapitán hostujícího celku Giroux, následovat bude vhazování v útočném pásmu Philadelphie.
     
    55:27
    Bruins ale nakonec přežili tohle oslabení bez jakékoli úhony, na jeho konci ještě vyhodili puk do bezpečí!
     
    55:50
    Ani šance Davida Pastrňáka se za záda Lyona nedostala, 4 minuty do konce je tak stav stále vyrovnaný.
     
    56:40
    Boston se snaží ještě v posledních minutách základní hrací doby vyvinout nějaký tlak, obrana Flyers ale zpevnila své základy.
     
    57:09
    Domácím nepomohlo ani nahození, Lyon podržel puk pod lapačkou a následovat bude vhazování právě v jeho obranném pásmu.
     
    57:33
    Stejně tak podržel puk pod svoji lapačkou na druhé straně Tuukka Rask. Flyers ale nyní zajímavě, při stejném počtu hráčů na ledě, uzavřela obranu Bruins.
     
    57:50
    Lindblom se snažil zakončit další kombinaci svého celku, utišená rána z jeho hole ale zamířila mimo prostor tří tyčí.
     
    58:06
    Provorom dělovkou prověřil postřeh Raska, ten svým ramenem dostal puk až do ochranné sítě nad jeho svatyní!
     
    58:41
    Šance můžeme vidět ale i na druhé straně, stále může Lyon zůstat klidnější, než jeho kolega z protější brány.
     
    59:11
    Rozběhla se nám poslední minuta základní hrací doby!
     
    59:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Neuvěřitelné! Boston se po skrumáži v brankovišti Lyona dostává pouhých 22 sekund před koncem do vedení! BRAD MARCHAND přidává svoji devětadvacátou branku v letošní sezóně opravdu ve správnou chvíli! Asistence: David Pastrňák, Zdeno Chára.
     
    59:53
    Brad Marchand mohl ihned přidat i další branku, jeho nahození na prázdnou soupeřovu svatyni ale skončilo pouze na tyči!
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání, mezi celky Boston Bruins a Philadelphia Flyers je minulostí! Boston si díky gólu Brada Marchanda, pouhých 22 sekund před koncem základní hrací doby, připisuje další body do tabulky!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brad Marchand (BOS) 1+1
    2. Riley Nash (BOS) 1+0
    3. Jakub Voráček (PHI) 1+0
     
    Československá stopa v utkání:
    David Pastrňák (BOS) 0+2, 4 střely, čas na ledě 17:51
    David Krejčí (BOS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:50
    Jakub Voráček (PHI) 1+0, 5 střel, čas na ledě 17:27
    Radko Gudas(PHI) 0+1, 1 střela. čas na ledě 15:27
     
    Ode mně je to z dnešního utkání vše, u dalších on-line přenosů na počtenou. (03:54:39)

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 10. Riley Nash (Pastrňák, K. Miller), 20. B. Gionta (Chára, Wingels), 60. Marchand (Pastrňák, Chára) – 2. Voráček (Patrick, Giroux), 28. Lehterä (Filppula, Gudas)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo (C), Chára, McQuaid, Krug, K. Miller, Grzelcyk – Pastrňák, Riley Nash, Marchand – Rick Nash (A), Krejčí, DeBrusk – B. Gionta, Wingels, Heinen – Acciari, Kuraly, Schaller.
    Philadelphia Flyers: Lyon (Mrázek) – Gostisbehere, Provorov, MacDonald, Hägg, Gudas, Manning – Konecny, Couturier (C), Giroux – Voráček, Patrick, Lindblom (A) – Simmonds (A), Filppula, Weal – M. Raffl, Laughton, Lehterä.

    Rozhodčí: O'Halloran D. (Can), Schlenker C. (Can)
    thejrc.org