Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 2:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:4 (po pr.)
Ottawa – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Vegas 0:4 (kon.) | Tampa – NY Rangers 5:3 (kon.)
Florida – Montreal 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:2 (kon.) | Chicago – Carolina 2:3 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 2:1 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:0 (kon.)
konec
Chicago Blackhawks
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Carolina Hurricanes
Pátek 09.03.2018, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:35 Sebastian AHO - 2:3
     
    44:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Poprvé do vedení jde po využité přesilové hře Carolina! Teuvo Teräväinen si sjel až na střed modré čáry, odkud využil zahuštěného provozu, ve kterém skryl svou střelu. Tu těsně před hranicí brankoviště tečoval do sítě hostí na hranici pravidel SEBASTIAN AHO. Asistence: Teuvo Teräväinen a Elias Lindholm.
    21:06 Justin WILLIAMS - 2:2
     
    21:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup Caroliny do druhé třetiny! S končícím trestem získal kotouč Elias Lindholm, který dlouhým pasem našel na středu útočné modré JUSTINA WILLIAMSE, jenž šel sám do koncovky proti Bérubému, kterému přesnou střelou do pravého růžku nedal nejmenší šanci. Asistence: Elias Lindholm.
    15:06 Patrick SHARP - 2:1
     
    15:06
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vedení jde opět na stranu domácích. Po rychlém přenesení hry pálil z pravého křídla David Kämpf, který zaměstnal Darlinga až svým druhým pokusem. Po nejistém zákroku vznikly v brankovišti zmatky, v nichž se nejlépe orientoval Anthony Duclair. Ten prošťouchl puk zpoza Darlinga na PATRICKA SHARPA, který jej bleskurychle dopravil do odkryté branky. Asistence: Anthony Duclair a David Kämpf.
    10:32 Jaccob SLAVIN - 1:1
     
    10:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Stav utkání je po brance hostí opět vyrovnaný! Justin Williams z levého kruhu pobídl ke střele JACCOBA SLAVINA. Ten z modré čáry vyslal tvrdou střelu z nápřahu, která po teči těsně před domácím brankářem skončila v síti Hawks. Smutným hráčem je pravděpodobně Murphy, jehož čepel vymrštila kotouč přímo do levého růžku. Asistence: Justin Williams a Brett Pesce.
    06:02 Tomáš JURČO - 1:0
     
    06:02
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení po nepovedené rozehrávce soupeře. Darlingova rozehrávka přepadla přes čepel jednoho ze spoluhráčů a kotouč se tak dostal přímo na Brenta Seabrooka. Ten na modré nic nevymýšlel a záhy vyslal rychlou střelu, kterou na spodní části mezikruží tečoval TOMÁŠ JURČO za brankovou čáru. Asistence: Brent Seabrook.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 7. Jurčo (Seabrook), 16. Sharp (Duclair, Kämpf) – 11. Slavin (Williams, Pesce), 22. Williams (E. Lindholm), 45. Aho (T. Teräväinen, E. Lindholm)


    Chicago Blackhawks: Bérubé (A. Forsberg) – Keith, C. Murphy, E. Gustafsson, Seabrook, Oesterle, Rutta – Saad, J. Toews, P. Kane – DeBrincat, Schmaltz, Hinostroza – Highmore, Anisimov, Jurčo – Sharp, Kämpf, Duclair.
    Carolina Hurricanes: Darling (C. Ward) – Slavin, Faulk, Hanifin, Pesce, H. Fleury, T. van Riemsdyk – Aho, E. Lindholm, T. Teräväinen – B. McGinn, J. Staal, Williams – Skinner, V. Rask, Di Giuseppe – Nordström, D. Ryan, Stempniak.
    thejrc.org