Boston – Philadelphia 3:2 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 2:3 (kon.) | Columbus – Colorado 5:4 (po pr.)
Ottawa – Buffalo 3:4 (1:2 po s.n.) | Detroit – Vegas 0:4 (kon.) | Tampa – NY Rangers 5:3 (kon.)
Florida – Montreal 5:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 4:2 (kon.) | Chicago – Carolina 2:3 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 2:1 (2:1 po s.n.) | Los Angeles – Washington 3:1 (kon.) | San Jose – St. Louis 2:0 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
St. Louis Blues
Pátek 09.03.2018, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.
     
    Hezké časné ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště toho zámořského. Dnes je na programu další várka NHL a my prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy San Jose Sharks a St. Louis Blues.
     
    San Jose Sharks

    Domácí Žraloci jsou stále v boji o play-off. V tabulce Západní konference jsou zatím sedmí a dosud si připsali devětasedmdesát bodů. Dnes sehrají čtvrté domácí utkání a rádi by si opět připsali dva body do tabulky. Předchozí dva domácí duely vyzněly pro Sharks dobře, s Edmontonem zvítězili 5:2 a poté si smlsli na Chicagu, které porazili vysoko 7:2. Naposledy se před svými diváky utkali s Columbusem a s tím padli 2:4. Další utkání ve svém teritoriu budou chtít hráči San Jose zvládnout a prahnou po dalších bodech, aby netratili kontakt s postupovými místy.

    Nejproduktivnější hráči San Jose

    Joe Pavelski 53 bodů (18+35)
    Brent Burns 52 bodů (10+42)
    Logan Couture 49 bodů (27+22)
     
    St. Louis Blues

    Hosté ze St. Louis Blues jsou jedenáctí a na svého dnešního soupeře ztrácejí čtyři body. Na svém kontě tak mají bodů pětasedmdesát a jsou tak stále ve hře o vyřazovací boje. Bluesmani svůj první venkovní trip zahájili prohrou v Dallasu, kde padli 2:3 po prodloužení. Nicméně si připsali alespoň bod a na ten by chtěli navázat i v dnešním duelu. Nic jednoduchého je ale v SAP centru nečeká. Žraloci jsou po bodech také hladoví. Čeká nás zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči St. Louis

    Brayden Schenn 57 bodů (24+33)
    Vladimir Tarasenko 56 bodů (26+30)
    Jaden Schwartz 46 bodů (19+27)
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně dnes půjde o druhý duel mezi oběma týmy. Ten první se odehrál v únoru a Sharks na ledě St. Louis zvítězili těsně 3:2. Naváží na toto vítězství dnes doma, nebo hráči St. Louis prohru Žralokům oplatí?
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS)

    Vladimír Sobotka (STL)
    Dmitrij Jaškin (STL)
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, J. Ryan, Braun, Vlasic, DeMelo, Dillon – Donskoi, Pavelski, E. Kane – Bødker, Couture, Hertl – Labanc, Tierney, Meier – Sörensen, Fehr, Goodrow.

    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Dunn, Bortuzzo, Schmaltz – Tarasenko, Barbašev, Steen – Jaškin, B. Schenn, Schwartz – Berglund, Brodziak, Sobotka – T. Thompson, Sundqvist, Sošnikov.

    Rozhodčí: O´Rourke, Rooney – Murchison, Kovachik.
     
    Utkání, jak je v zámoří zvykem, začne s malým zpožděním.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Buly vyhráli hosté a už s pukem míří do útočného pásma.
     
    00:25
    Schwartz hned vyslal střelu z pravého kruhu, ale Jones byl na svém místě a nedopustil, aby se hosté ujali vedení. Hru nechal plynout a posílá kotouč mezi své spoluhráče.
     
    00:38
    Tierney potáhl puk z levé strany, jeho střela švihem ovšem Allena neohrozila. Hned na to pak domácí zaútočili znovu. Nic z toho zase nebylo.
     
    01:32
    Ivan Barbašev dostal přihrávku a hned na to podél pravého mantinelu zamířil do domácího pásma, ale ke střele se nedostal.
     
    02:05
    Na druhé straně zastavilo postavení mimo hru Tomáše Hertla a ta se tedy stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    02:13
    Za brankou hostů vybojovali domácí kotouč, ale před Allenovou branku posléze nevystřelili. Hráči St. Louis pak otáčejí hru na druhou stranu.
     
    03:19
    Donskoi si sjel do blízkosti Allena, ale kotouč za jeho záda procpat nedokázal. Do rychlé akce pak mířili hosté a zákrok si po střele Jaškina připisuje Jones. Hra je přerušena.
     
    03:47
    Dillon nedokázal obrat o kotouč jednoho z hostů a ti hned zamířili znovu před Jonesovu klec. Ovšem obrana Žraloků byla neprostupná.
     
    04:29
    Chris Tierney spěchal za kotoučem, nakonec ho nedojel, ale domácí vybojovali puk zpět. Tierney svou střelou vyprášil beton Allena a ten hned na to přerušuje hru.
     
    05:07
    Kyle Brodziak dostal nabito na levý kruh a bleskovou střelou švihem nechal vyniknout Jonese, jenž puk vyrazil svou vyrážečkou. Hned si ho sebrala obrana Sharks.
     
    05:55
    Jake Allen si připisuje další zákrok, zblízka vyrazil střelu Evandera Kanea a znovu tak svůj tým podržel.
     
    06:33
    Joonas Donskoi objel dva obránce hostů a dostal se do těsné blízkosti Allena, svou stahovačkou ho ale překonat nedokázal.
     
    07:27
    Dillon pálil od modré čáry a znovu to před brankou hostů vřelo. Nicméně Allen dalším zákrokem vychytal Žraloky.
     
    08:01
    Tlak domácích před hostující brankou sílí, na Allena mířily další střely, ovšem ten mezi třemi tyčemi zatím čaruje a i nyní si připsal další přesný zákrok.
     
    08:33
    Nyní následuje první komerční přestávka.
     
    08:35
    Po vhazování v pásmu Sharks se k puku dostali domácí hráči a hned zamířili před branku Jakea Allena. Ale záhy o něj přišli a hra se otáčí na druhou stranu.
     
    09:15
    U kotouče jsou opět hosté a zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    09:47
    Jones byl ale bez práce, Bluesmani na něho nevystřelili a hned na to pak jeho spoluhráči zavážejí kotouč do útočného pásma, kde se pokusí znovu o nějakou střelu před Allenem.
     
    10:15
    Další komerční pauza.
     
    10:21
    Labanc uvolnil na pravé straně Tima Meiera, ale ten se do blízkosti Allena nedostal. Nicméně Žraloci stále drží útočnou třetinu.
     
    11:10
    Brayden Schenn našel na pravé straně volného Jadena Schwartze, ten střelou příklepem poslal puk jen do lapačky Martina Jonese.
     
    11:35
    Hned na to pak ujeli domácí a další střelou ohrozili Allena, který si připsal další zákrok a přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    11:49
    Vladimír Sobotka se snažil protáhnout mezi dvěma domácími obránci, ale nakonec se mu to nepovedlo. Další náznak akce hostů je tedy u konce.
     
    12:23
    Joe Pavelski tečoval před brankou Allena střelu Burnse od modré čáry, ale Jake Allen byl mezi třemi tyčemi znovu pozorný.
     
    13:01
    Obrana Žraloků byla i nyní pozorná a sebrala hostům puk a hned ho poslala do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    13:23
    Timo Meier se natlačil těsně před Allena, ale před ním ho čistě zastavil Pietrangelo a hosté tak znovu otáčejí hru před Jonesovu klec.
     
    14:30
    Tomáš Hertl napřáhl ke střele z vrcholu pravého kruhu, puk se dostal až před Allena, jenž ho vyrážečkou posílá do levého rohu kluziště.
     
    15:05
    Na druhé straně se o stejnou střelu z podobného místa pokoušel jeho krajan Vladimír Sobotka, ovšem také Jones byl úspěšný a střelu vyrazil.
     
    15:45
    A Jones si připsal další zákrok, když na něho mířila střela Bortuzza, jenž pálil od modré čáry.
     
    16:00
    Komerční přestávka.
     
    16:05
    Dylan DeMelo sebral v rohu kluziště puk a hned ho poslal směrem dopředu, kde si ho sebrali jeho spoluhráči a už míří před Allena.
     
    16:36
    Dmitrij Jaškin vyzkoušel pozornost Jonese, ten uspěl a hned na to pak přenechává puk znovu svým kolegům, kteří se dostávají před Allenovu branku.
     
    17:30
    Brent Burns střílel od modré čáry a jeho dělovka se zastavila až na Allenovi. Ten si připsal další zákrok a hru nechal plynout. Jeho tým jde do útoku.
     
    18:08
    Allen byl opět velmi pozorný ve svém brankovišti, když po střele Evandera Kanea zaduněly jeho betony. Stále jsme tak zatím neviděli úvodní branku utkání.
     
    18:28
    Justin Braun vyslal střelu švihem, ale Pietrangelo holí kotouč zachytil a poslal do středního pásma.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:20
    Burns zastavil pronikajícího Schwartze, ale hosté si kotouč vzali zpět a zahrozili před Jonesem. Ten puk vyrazil a domácí ještě míří do útoku.
     
    19:45
    Joonas Donskoi to ještě zkoušel z pravé strany, na Allena ovšem nevyzrál. Ten připsal další zákrok a raději před dotírajícími Žraloky přerušil hru.
     
    19:53
    Hra je nyní vykázána do středního pásma a tam se také bude vhazovat. První třetina se už ale chýlí k samému konci.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi, k vidění byly šance na obou stranách, ovšem oba gólmani za svá záda ani jednu střelu nepustili. Zatím si tak na úvodní branku tohoto utkání budeme muset počkat. Druhá třetina začne přibližně v 5:30.
     
    Střely na branku: 9 – 4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Schenn zastavil střelu Kanea a hned na začátku druhé třetiny tak ukončil akci domácího celku.
     
    20:45
    Burns objel domácí branku a hned se spoluhráči zamířil do útočného pásma. Tam ale Allena neohrozili a hru tak otáčejí na druhou stranu zase hosté.
     
    21:18
    Ani akce na straně Bluesmanů se neujala a Jones po střele Jaškina sklapl své betony a nepustil kotouč za svá záda.
     
    22:17
    Další přerušení hry, Allen zastavil střelu domácích a raději pak přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    22:38
    Eric Fehr se natlačil před branku hostů, Schenn jeho střelu srazil a následně pak si ho převzal Allen, jenž znovu zastavuje hru.
     
    22:58
    Bortuzzo zastavil unikajícího domácího hráče a znovu jsme tak nezaznamenali změnu skóre. Diváci v hledišti tak na úvodní gól marně čekají.
     
    23:38
    Před Allenem bylo zase rušno, domácí hráči zvyšují svůj tlak, zatím to ale nepřetavili v žádnou přesnou trefu.
     
    24:16
    Na druhé straně po střele Dmitrije Jaškina zaduněly betony Martina Jonese a také domácí brankář připisuje další přesný zákrok.
     
    24:53
    Kevin Labanc dostal přihrávku na pravou stranu a v těsné blízkosti trefil Allena, jenž tak zastavuje další velkou šanci Sharks!
    24:53 Labanc zblízka Allena nepřekonal.
     
    24:58
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Vince Dunn – 2 min., hákování).
     
    25:37
    Burns střílel od modré čáry, jeho ránu ale nikdo z domácích před Allenem netečoval.
     
    25:59
    Žraloci se udrželi v útočném pásmu a Allen znovu drží svůj tým, když vychytal střelu Coutureho z pravého kruhu.
     
    26:27
    Bluesmani se dostali v obranném pásmu ke kotouči a hned ho vyhazují až před domácí branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    26:58
    Hosté se ubránili a nyní jsou už v plném počtu.
     
    27:27
    Zakázané uvolnění hostů. Pietrangelo poslal puk příliš daleko a hra se tak stěhuje zpět před brankáře Jakea Allena. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    27:45
    Tarasenko vyslal střelu z pravého kruhu, ale Martin Jones puk vyrazil před sebe. Hned si ho převzala obrana domácích a míří s ním před Allena.
     
    28:19
    Vlasic neudržel puk a toho využil znovu Tarasenko, jenž mohl střílet na Jonese, ale jeho pokus byl obranou sražen mimo tři tyče.
     
    28:42
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    29:21
    Před branku Allena si drze sjel Tomáš Hertl, z otočky ho ale nepřekonal. Následně pak hosté sebrali kotouč v obranném pásmu a míří do toho útočného.
     
    29:44
    Nikita Sošnikov vyslal prudkou střelu na domácí branku, tu ale srazila obrana do bezpečí.
     
    30:07
    Hned na to to zkoušel také Vladimir Tarasenko, ale ten také dnes střelecky mlčí. V polovině utkání jsme tak zatím stále žádnou přesnou trefu neviděli.
     
    30:39
    Další obranný zákrok si připsal jeden z domácích obránců. Na druhé straně pak měl další zákrok Allen, jenž pohotově chytil střelu Evandera Kanea.
     
    31:20
    Evander Kane si rychle nabruslil do útočného pásma a vyslal střelu švihem. Ale Pietrangelo nastavil své tělo a jeho ránu zastavil.
     
    31:49
    Kyle Brodziak pálil na Martina Jonese, ten včas sklapl své betony a neinkasoval. Raději pak ale přerušil hru a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    31:49
    Následuje další komerční přestávka.
     
    31:51
    Nikita Sošnikov byl znovu v akci, z levého kruhu poslal nebezpečnou střelu, kterou Jones vyrazil před sebe. Pak si ho vzala obrana a znovu míří Sharks do akce.
     
    32:42
    Ale také Jake Allen byl mezi třemi tyčemi pozorný, když zastavil další domácí střelu.
     
    33:12
    Vlasic přerušil akci hostů, když vypíchl puk jednomu z útočníků a hned na to míří Žraloci do další akce.
     
    33:56
    Logan Couture a ani Mikkel Bødker nyní nedokázali překonat Allena, který tak zatím hosty drží nad vodou. Další dvě šance nyní pokryl.
     
    34:11
    Tomáš Hertl svou bekhendovou střelou také nechal vyniknout Allena, jenž poté raději přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    34:11
    Další komerční přestávka.
     
    34:30
    Patrik Berglund čekal na pravém kruhu na přihrávku. Té se nedočkal a domácí otáčejí hru před Allenovu klec.
     
    34:56
    Na něho pak mířila další střela, ta ale skončila nakonec pouze vedle jeho levé tyče.
     
    35:25
    Joonas Donskoi dostal na levý kruh přihrávku od Pavelskiho, ale jeho následná střela zamířila pouze do boční sítě hostující branky.
     
    36:12
    Jordan Schmaltz nyní atakoval branku Žraloků, nadvakrát ovšem Jonese nepřekonal. Znovu jsme tak branku neviděli a vynikají hlavně oba brankáři.
     
    36:32
    Pietrangelo střílel od modré čáry, ale kotouč se odrazil od domácího hráče a Sharks tak míří rychle do další akce.
     
    37:10
    Sobotka se po své střele nedokázal prosadit a domácí hráči opět míří až před Allenovu branku. Podaří se jim otevřít skóre?
     
    37:44
    Ne, Allen byl znovu proti a dalším zákrokem zastavil střelu Joonase Donskoie. Hosté pak míří znovu před Jonese.
     
    38:31
    Nyní se drželi dlouho v domácím pásmu hosté a po střele Steena znovu zaduněl beton Jonese. Následně pak proti Brodziakovi sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil. Raději pak přerušuje hru.
     
    38:36
    Hosté zvýšili tempo hry a v závěru druhé třetiny se pokusili znovu ohrozit Jonese, ten se ale nenechal.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:21
    Brent Burns pálil od modré čáry a jeho dělovka končí znovu na Allenovi. Ten si připisuje další zákrok a drží svůj tým. Hra je zase přerušena.
     
    39:55
    Joe Pavelski se natlačil před Allena, svou přízemní střelou ho ale nepřekonal.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je minulostí. Znovu jsme branku neviděli, ale šance na obou stranách ano. Ovšem oba brankáři stále předvádějí kvalitní výkony a díky nim je stav stále takový, jaký na ukazateli skóre svítil před tímto duelem, tedy bezbrankový. Uvidíme, co nám přinese třetí část hry, která začne přibližně v 6:25.
    V SAP centru jsme zatím gól neviděli a před třetí třenou je to stále 0:0. Jak dopadne třetí třetina?

     
    Střely na branku: 21 – 14
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:22
    Pavelski číhal v prostoru mezi kruhy, ale nakonec přihrávku nedostal. Hosté tak poprvé v této části hry míří do útočného pásma.
     
    41:04
    Steen tečoval střelu od modré čáry, ale Martin Jones byl připraven.
     
    41:34
    Ivan Barbašev si sjel z pravé strany na kruh a odtud střelou švihem nechal vyniknout vyrážečku Martina Jonese, jenž kotouč poté srazil do levého rohu.
     
    42:22
    Brent Burns nahrával spoluhráči puk před odkrytou branku hostů, ale ten kotouč dobře nezpracoval a jen promáchl.
     
    43:01
    Jake Allen se znovu vyznamenal. Burnsovu střelu od modré čáry před ním nadvakrát nedokázal propasírovat za jeho záda Marcus Sörensen.
    43:01 Sörensen ztroskotal na Allenovi.
     
    43:22
    Domácí byli opět v dobré pozici ke střele, ovšem nyní Allenovi pomohla obrana St. Louis, která pak poslala kotouč do bezpečí.
     
    44:12
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Tomáš Hertl – 2 min., hákování).
     
    44:20
    Hosté mají šanci otevřít skóre, mají na to dvouminutovou přesilovou hru. Zatím ale Jonese neohrozili.
     
    45:26
    Domácí vytáhli puk před branku hostů, kde se po jejich akci bude vhazovat před Allenem. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    45:43
    Bluesmani se zatím nedostali k pořádné střele, která by ohrozila Jonese. Navíc se Žraloci znovu osvobozují a kotouč letí až před Allena.
     
    46:12
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    46:23
    Stahovačkou to zkoušel Sobotka před Jonesem, ale ten levý beton měl připravený a dalším zákrokem tým podržel.
     
    46:39
    Další střela Vladimíra Sobotky, která zamířila do boční sítě. Puk ale raději Jones ukryl pod lapačkou a hra je přerušena.
     
    47:02
    Další komerční přestávka.
     
    47:16
    Evander Kane si sjel těsně před Allena, ale svou stahovačkou ho překonat nedokázal. Nicméně domácí se stále tlačí před jeho branku.
     
    48:02
    Nikita Sošnikov byl opět aktivní a před Jonesem vyslal další střelu, která ale mezi tři tyče nezamířila.
     
    48:37
    Parayko napálil puk z velké dálky a Jones vyrazil kotouč před sebe. Burns ho okamžitě dostal na svoji hůl a zakládá další domácí akci.
     
    49:44
    Další tlak Žraloků před Allenem, ovšem znovu z toho nic nebylo a bezbrankový stav tak platí i nadále.
     
    50:21
    Allen vychytal další šanci Žraloků a raději pak před dotírajícím Ryanem zastavil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    50:21
    Následuje další komerční pauza.
     
    50:30
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Kyle Brodziak – 2 min., držení hole).
     
    51:14
    Domácí zatlačili hosty v jejich pásmu, ale nakonec z toho žádná střela nebyla. Hosté se pak osvobozují a posílají puk až před Jonese.
     
    51:55
    Další obléhání branky hostů pokračuje i nadále. Donskoi ale svou střelu poslal mimo tři tyče.
     
    52:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A přesilovku Žraloci využívají a otevírají skóre dnešního utkání. MIKKEL BØDKER dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a odtud svou střelou překonal Allena, od kterého se puk odrazil za jeho záda – 1:0. Asistence: Joonas Donskoi a Dylan DeMelo.
    52:12 Mikkel BØDKER - 1:0
     
    53:11
    Hosté se okamžitě snažili v další akci o vyrovnání, ale střela Brodziaka zamířila mimo branku San Jose.
     
    53:56
    Naopak domácí jsou nyní na koni a zamířili znovu před hostující klec. Proti Allenovi ovšem Burns neuspěl.
     
    54:27
    Následuje další komerční přestávka.
     
    54:32
    Logan Couture poslal puk od mantinelu do prostoru před hostující brankou, ale střela jeho spoluhráče pak skončila na Allenovi.
     
    55:24
    Jones nyní semaforem zneškodnil střelu Vladimíra Sobotky, jenž na něho střílel z levého kruhu.
     
    56:02
    Evander Kane se natlačil až před Allena, překonat ho ale nedokázal. Allen nakonec ukryl kotouč pod lapačkou a přerušil hru.
     
    56:12
    Hosté se dostali do útočného pásma, ale Schennova střela z pravé strany skončila jen v moci domácí obrany, která puk posílá opačným směrem.
     
    57:14
    Couture číhal v prostoru mezi kruhy, ale kotouč hostům nesebral. Ti tak bleskově míří znovu do útočného pásma.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Justin Braun zastavil pronikajícího Tarasenka, kterého následně obral o kotouč a Žraloci znovu míří před hostující branku.
     
    58:43
    Hosté jsou v šesti a zkouší to se hrou bez brankáře.
     
    59:10
    Žraloci vyhodili puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a jdou střídat.
     
    59:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí dostali kotouč pod kontrolu a poté ho vyvezli směrem dopředu a TOMÁŠ HERTL pak trefuje odkrytou klec pod padajícím tělem Pietrangela – 2:0. Zápas je tak definitivně rozhodnut. Asistence: Brent Burns.
    59:45 Tomáš HERTL - 2:0
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Nakonec se domácí ve třetí třetině dokázali prosadit, když ve třiapadesáté minutě strhl vedení na žraločí stranu Mikkel Bødker a výhru pak střelou do prázdné branky potvrdil Tomáš Hertl. Domácí si tak připisují veledůležité vítězství a mají další dva body do tabulky.
     
    Střely na branku: 36 – 16
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Mikkel Bødker (SJS) 1+0
    2. Martin Jones (SJS) 16 zák., 0 gólů, 100%
    3. Jake Allen (STL) 34 zák., 1 gól, 97,14%
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS) 1+0, 5 střel, čas na ledě 19:02

    Vladimír Sobotka (STL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:11
    Dmitrij Jaškin (STL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:16
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezké páteční ráno a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (07:11:21)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 53. Bødker (Donskoi, DeMelo), 60. Hertl (Burns)


    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, J. Ryan, Braun, Vlasic, DeMelo, Dillon – Donskoi, Pavelski, E. Kane – Bødker, Couture, Hertl – Labanc, Tierney, Meier – Sörensen, Fehr, Goodrow.
    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Dunn, Bortuzzo, Schmaltz – Tarasenko, Barbašev, Steen – Jaškin, B. Schenn, Schwartz – Berglund, Brodziak, Sobotka – T. Thompson, Sundqvist, Sošnikov.

    Rozhodčí: O´Rourke, Rooney – Murchison, Kovachik

    Diváci: 17 400
    thejrc.org