Poprad – Nitra 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Detva – Žilina 1:4 (kon.)
Zvolen – Trenčín 4:5 (kon.) | Nové Zámky – Košice 4:2 (kon.)
konec
HK Poprad
2:4 (0:1, 2:2, 0:1)
HK Nitra
sk Pátek 09.03.2018, 17:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V posledne časti hry ešte kamzíci hrali o dobrý výsledok a takmer sa im podarilo aj vyrovnať. Nitra však udrela v 49. minúte, keď sa presadil Henrich Ručkay a zavŕšil víťazstvo Nitry pod Tatrami. Hokejisti spod Zobora si teda postrážili prvé miesto v tabuľke. Popradčania ostávajú na šiestom mieste.

    Ďakujeme za pozornosť. (19:50:31)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Marcel Petran vypálil príklepom z ľavého kruhu, lenže trafil iba priamo do brankára Lawsona. Buly po jeho pravej ruke.
     
    59:22
    Brankár Corbeil ide na striedačku a ešte to domáci nejako takto skúsia.
     
    58:58
    Macík už v tejto chvíli je na ľadovej ploche a Nitra sa pokojne ubránila. A už sa zdá, že aj dovedie tento zápas do víťazného konca.
     
    58:22
    Ani Königovi to teraz veľmi nevyšlo. Puk do pásma síce zaviezol výborne, ale potom to skončilo na prihrávke, ktorá smerovala do korčule Mezeia.
     
    57:52
    Štrauchovi prihrávka cez Jakuba Ručkaya nevyšla, trafil priamo do nitrianskeho útočníka a kamzíci sa zase museli vrátiť o niečo dozadu.
     
    57:21
    Blackwaterovi sa podarilo získať puk na vlastnej modrej čiare a vyjsť s ním aj dopredu, lenže cez Petrana už neprešiel.
     
    56:56
    Poprad získava presilovku a ešte sa pokúsi o zdramatizovanie záveru zápasu. Radoslav Macík dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    56:21
    Bondra nahadzoval puk bekhendom z pravého kruhu. Lawson popradského útočníka s prehľadom videl a vyrážačkou pohodlne odrazil túto strelu.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 1 142 divákov.
     
    55:20
    König mierne zaváhal za bránkou a puk mu uchmatol Jakub Ručkay, ktorý ho do ideálnej pozície nasmeroval pred bránku, kde mal brata Henricha, lenže jeho strelu Corbeil dokázal pokryť.
     
    54:48
    McDowellovo nahodenie zo stredného pásma sa odrazilo od hráča Nitry a puk skončil na striedačke hostí.
     
    53:58
    Dávid Bondra získal puk od Henricha Ručkaya a prekorčuľoval po ľavom krídle až do pásma. Vystrelil z ľavého kruhu, no mieril iba do Lawsona.
     
    52:52
    Tak toto bola obrovská šanca pre Poprad! Štrauch prihral k zadnému mantinelu Svitanovi, ktorý chvíľu počkal a uvoľnenému Štrauchovi puk vrátil. Následná Štrauchova strela z prvej zazvonila na ľavej žrdi!
     
    51:49
    Buc krížnou prihrávkou našiel na modrej čiare Petrana, ktorý poslal okamžitú strelu na bránu. Nathan Lawson ju však bez väčších problémov pokryl.
     
    50:17
    Mikúš sa pokúšal individuálne dostať cez Königa, ktorý sa však ľahko nenechal oklamať a puk mu rázne vypichol z hokejky.
     
    49:05
    Poprad sa ihneď snažil o rýchle zníženie. Štrauch vyrazil do útoku s Bjalončíkom, dostali sa až pred bránku, Štrauch prihrával k žrdi, no Bjalončík dal do prihrávky hokejku neskoro.
     
    48:40
    Nitra dala gól!
    Nitra strieľa štvrtý gól a opäť sa od Popradu vzďaľuje. Macíkovi nevyšla kľučka cez Ježeka na pravom kruhu. Puku sa však hneď zmocnil HENRICH RUČKAY, ktorý šikovnú strelu švihom ideálne umiestnil pod hornú žrď!
    Asistencia: Radoslav Macík.
     
    48:21
    Fabian dával od modrej čiary strieľanú prihrávku pred bránu, kde sa už pripravoval Heizer a aj sa mu možno jemne podarilo tečovať tento puk. Lawson však bol stopercentne pripravený.
     
    47:54
    Nagy posunul puk medzi kruhy Königovi, ktorý chvíľu váhal, no napokon predsa len vystrelil. Strela sa však odrazila od korčule jedného z nitrianskych hráčov.
     
    46:48
    Judd Blackwater to skúsil zblízka. Prekvapiť Corbeila sa mu však nepodarilo, strelu zachytil kanadský brankár na hrudi a následne puk upratal Paločko.
     
    46:09
    Krištof vyrazil do prečíslenia dvoch proti jednému spoločne s Mikúšom. Fabian sa mu už hádzal do prihrávky, no Krištof ho obišiel a nakoniec šiel až poza bránku a správny moment teda prepásol.
     
    45:18
    Macík posunul puk dopredu Henrichovi Ručkayovi, lenže bola to veľmi nepresná prihrávka, ktorú Ručkay prebral v jazde vzad. Preto sa s pukom pred modrou čiarou vrátil, lebo inak by spáchal ofsajd.
     
    44:14
    Abdul krížnou prihrávkou z rohu klziska našiel na modrej čiare McDowella, ktorý okamžite strieľal švihom. Lawson sa stihol presunúť a betónmi vyraziť túto strelu.
     
    43:42
    Matej Paulovič vyšiel s pukom z obranného pásma. Podarilo sa mu aj vystreliť spoza ľavého kruhu, lenže mieril iba tesne ponad bránku.
     
    42:49
    Svitanovi nevyšla strela spomedzi kruhov, ktorú nasmeroval len do Jakuba Ručkaya.
     
    42:19
    König dvakrát pálil od modrej čiary. Prvú jeho delovku Lawson vyrážal a nemal ju kto už doraziť. Následne druhú strelu hráči Nitry zblokovali.
     
    41:37
    Poprad má však k dispozícii ďalšiu presilovú hru. Troy Milam dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    41:05
    Brejčák sa dostal na pravý kruh a strieľal. Lawson bol pripravený a svojou vyrážačkou vyrazil puk. Následne sa jeho spoluhráči dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    40:20
    Popradu sa podarilo získať útočné pásmo, no nie na dlho. Nitrania sa zmocnili puk a vyhodili ho cez všetky čiary. Vylúčený Blackwater už o chvíľočku naskočí na ľad.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry sme videli ešte zaujímavejší hokej, ktorý priniesol až štyri góly. Najprv sa podarilo domácim vyrovnať gólom z Bjalončíkovej hokejky. Nitra sa potom dvakrát presadila vďaka zásahom Mikúša a Pauloviča. V závere tretiny Štrauch znížil na 2:3 a Poprad v úvode tretej tretiny ešte bude hrať presilovku.
    Tretia dvadsaťminútovka sa začne približne o 19:18.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:18
    Poprad dal gól!
    Prvú presilovku domáci hokejisti využívajú a znižujú! Domáci si dlho prihrávali, nakoniec Svitana posunul puk medzi kruhy ANDREASOVI ŠTRAUCHOVI, ktorý presnou strelou švihom znížil.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    38:27
    Poprad bude hrať minútu a 14 sekúnd v presilovke o dvoch hráčov. Judd Blackwater dostáva dve minúty za napadnutie.
     
    37:41
    Prvá početná výhoda pre Poprad v tomto zápase. Tomáš Mikúš dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    37:24
    Obranca Brejčák predviedol individuálne sólo. S pukom sa dostal až medzi kruhy, odkiaľ nakrátko posunul Bjalončíkovi, ktorý vystrelil. Jeho následné zakončenie ale letelo mimo.
     
    36:37
    Kutálek získal puk počas chybnej rozohrávky domácich a hneď ho dával medzi kruhy Juddovi Blackwaterovi, ktorý šiel sám do najázdu, no bekhendom napálil iba do plexiskla!
     
    36:03
    Rýgl pod tlakom pred Hvilom už rozohrával iba z núdze. Vypálil puk cez celé ihrisko a za daných okolností to znamená zakázané uvoľnenie.
     
    34:36
    Mezeiovu delovku od modrej čiary Corbeil vyrazil. Dorážať sa snažil Krištof, no už mu to umožnené nebolo, keďže hra bola prerušená kvôli postaveniu útočiaceho hráča v bránkovisku.
     
    34:33
    Bjalončík vyhadzoval puk po mantineli, no puk dorazil iba k Blackwaterovi. Ten vystrelil od mantinelu, ale trafil iba do Corbeilovej lapačky.
     
    33:28
    Štrauch nabil Königovi na modrú čiaru. Popradský obranca vypálil, no jeho delovka skončila len na bočnej konštrukcii bránky.
     
    33:06
    Radoslav Macík vyštartoval dopredu po ľavom krídle a vystrelil z kruhu. Corbeil vyrážal puk mierne pred seba a Macík sa pokúšal ešte o dorážky, no už úspešný nebol.
     
    32:21
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva aj túto presilovku a zvyšuje svoj náskok! MATEJ PAULOVIČ si v rohu klziska spracoval prihrávku od Mikúša. Natlačil sa pred bránku a svoju prvú strelu následne dorazil do brány!
    Asistencia: Tomáš Mikúš.
     
    31:23
    Milamova delovka od modrej bola takisto nepresná, lenže Nitranom sa naďalej darí udržať sa v útočnom pásme.
     
    30:44
    Slovák vypálil od modrej čiary, lenže jeho delovka letela iba na mantinel. Popradčanom sa následne podarilo oslobodiť.
     
    30:19
    Poprad bude hrať v ďalšom oslabení. Dávid Bondra dostáva dve minúty za seknutie.
     
    29:26
    Troy Milam si teraz defenzívnym zákrokom pekne vychutnal popradského útočníka Patrika Svitanu a čisto telom ho odstavil od puku.
     
    28:47
    McDowell si spracoval puk v strednom pásme a iba poľahky ho cez Matúša Paločka nahodil do útočnej tretiny. Následne sa hostia dopustili icingu.
     
    28:14
    Dávid Bondra šikovne obkorčuľoval bránu a forhendom z otočky strieľal. Lawson si pozorne strážil svoju ľavú žrď a úspešne zakročil.
     
    27:50
    McDowellovu delovku od modrej vyrazil Lawson hokejkou do vzduchu. Z dorážky sa snažil zakončovať Abdul, ale z voleja to nedokázal.
     
    27:15
    Popradčania vyhrali buly v pásme a od modrej ihneď napriahol Česánek. Jeho delovku do lapačky bezpečne zachytil Lawson.
     
    26:29
    Nitra dala gól!
    Nitra využíva aj druhú presilovku a opäť sa vracia do vedenia! Mezeiovu delovku od modrej Corbeil nemal v moci, a tak sa pred bránkou strhla poriadna trma-vrma, z ktorej puk vydoloval TOMÁŠ MIKÚŠ a bekhendom zakončil do brány.
    Asistencia: Michal Krištof.
     
    24:57
    Nitranom sa zatiaľ v presilovke veľmi nedarí. Teraz Blackwater prudko posunul puk po mantineli smerom k Slovákovi, ktorý však reagovať nestihol a hostia sú opäť vyhostení z pásma.
     
    24:39
    Nitra bude hrať druhú presilovku v zápase. Patrik Svitana si posedí na dve minúty za držanie.
     
    23:40
    Paločko šikovnou prihrávkou na modrú čiaru vysunul Dávida Buca, ktorý práve naskočil zo striedačky. Strieľal z kruhu, no trafil iba do betónu gólmana Lawsona.
     
    23:12
    Kovacs z rohu klziska prihrával krížom popred bránkovisko, kde sa mu ukazoval Lantoši, no prihrávku si napokon nespracoval.
     
    22:43
    Nagy obišiel obrancu Nitry a nastrelil puk do pásma. Pri zadnom mantineli ho zachytil Vašaš, ale v hre už pokračovať nemohol, keďže si Lawson nechtiac posunul bránku.
     
    21:33
    Poprad dal gól!
    Podtatranci vyrovnávajú stav stretnutia! Patrik Svitana vyrazil dopredu po pravom krídle a vystrelil z kruhu. Jeho zakončenie nemal Lawson v moci, čo využil PETER BJALONČÍK, ktorý pohotovou dorážkou postrčil puk pomedzi Lawsonove betóny!
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    21:22
    Slovák posunul od zadného mantinelu do rohu klziska Kutálekovi, ktorý to skúšal strelou z ostrého uhla, no trafil iba bočnú žrď.
     
    20:41
    Na opačnej strane vyrazil dopredu Paulovič, ale so svojou dvojičkou z útoku Michalom Krištofom si tentokrát nerozumel.
     
    20:22
    Popradčanom sa podarilo vniknúť do útočného pásma. Bucov stratený puk zachytil na modrej Petran, ktorý strieľal z otočky, no toto zakončenie veľmi Lawsona neohrozilo.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej časti hry sme videli výborný hokej so šancami na oboch stranách a aktívnou hrou od obidvoch tímov. V 16. minúte šli počas presilovky do vedenia Nitrania, keď sa v 16. minúte presadil Mikúš.
    Druhá tretina sa začne približne o 18:22.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:27
    Brejčák nahodil puk od mantinelu z ľavého kruhu, no Lawson bol opäť pripravený. Štrauchovi následne puk pri zadnom mantineli ušiel.
     
    18:17
    Na opačnej strane bol zase v príležitosti Tomáš Mikúš, ktorý využil zlú prihrávku popradského obrancu. Strieľal spomedzi kruhov k ľavej žrdi, Corbeil strelu lapačkou len vyrazil a puk mu prepadol popri žrdi.
     
    18:05
    McDowell dostal puk na modrú čiaru, ešte sa dokázal presunúť pred bránku a následne vystreliť. Lawson puk vyrazil, o dorážku sa pokúšali Heizer s Paločkom, no nepodarilo sa im už pretlačiť puk do brány.
     
    17:12
    Kamzíci vyhrali buly v útočnom pásme a od modrej čiary okamžite pálil Ľubomír Dinda. Jeho delovku Lawson zachytil betónmi. Puk potom vyletel na nitriansku striedačku a hra bola prerušená.
     
    15:55
    McDowell s Matúšom Paločkom si teraz nie veľmi nerozumeli počas prechodu cez modrú čiaru. V pásme McDowell nestihol spracovať Paločkovu prihrávku a Nitra toto zlyhanie využila na zisk puku.
     
    15:13
    Nitra dala gól!
    Nitrania využívajú presilovú hru a idú do vedenia! Paulovič prekorčuľoval po pravom krídle až do útočného pásma a z kruhu ideálne naservíroval pred bránku TOMÁŠOVI MIKÚŠOVI, ktorý iba z prvej usmernil túto prihrávku do brány!
    Asistencie: Matej Paulovič, Michal Krištof.
     
    14:50
    Milamova strela od modrej sa nepríjemne odrazila od Bondrovej korčule a Corbeil musel túto zmenu smeru puku urýchlene riešiť. Podarilo sa mu to a kamzíci sa aj oslobodili.
     
    14:22
    Nitra si ako prvá v dnešnom zápase zahrá presilovku. Marcel Petran dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    13:31
    Vašaš chcel preniknúť po ľavom krídle, lenže tam ho odstavil Rýgl. Poprad ešte chvíľu udržal puk v pásme, ale streleckú príležitosť si nevytvoril.
     
    12:08
    Matej Paločko chcel pekne prehodiť a vrátiť puk Abdulovi, ktorý by sa dostal do vynikajúcej šance. Prieniku prihrávke však zabránil obranca Jameson Milam.
     
    11:29
    Patrik Svitana to skúsil individuálne. Od modrej čiary iba nastrelil puk na bránku, ktorú Lawson pozorne strážil a zachytil puk do lapačky. Domáci získali buly v pásme.
     
    10:47
    Súboje v rohu klziska v obrannom pásme Nitry lepšie zvládli hosťujúci hráči, ktorým sa podarilo získať puk.
     
    09:27
    Dinda si počkal na rozbehnutého Henricha Ručkaya, ktorého chcel odstaviť typickým "stromom", no napokon mu to veľmi nevyšlo. Ručkaya síce atakoval, no tomu sa podarilo súboj obstáť.
     
    08:52
    Peter König váhal s prihrávkou na modrej čiare a nakoniec ten správny čas prepásol a k puku sa dostali hostia. Judd Blackwater sa šikovne dostal nakoniec až pred Corbeila, ktorý ho vychytal, ale zároveň aj posunul bránku.
     
    08:00
    Mikúš veľmi nebezpečne prihrával od zadného mantinelu pred bránku, kde bol Michal Krištof, ktorému sa však veľmi nepodarilo presadiť sa. Corbeil puk prikryl.
     
    07:29
    Hvila si nakorčuľoval po ľavom krídle. Ježek si jeho pohyb jasne všimol a adresoval mu prihrávku. Hvilovu ju tesne vypichol Korím.
     
    06:25
    Blackwater to skúšal individuálne. Od mantinelu sa chcel natlačiť pred bránku, no hneď prvá kľučka na protihráča mu veľmi nevyšla.
     
    05:49
    Krištof sa šikovne prekľučkoval cez stredné pásmo a získal pre Nitru aj to útočné. Posunul puk na modrú čiaru Raisovi, ktorý nahadzoval na bránu, lenže Corbeil podržal svojich spoluhráčov spoľahlivým zákrokom.
     
    05:07
    Strela od Karola Csányiho od modrej čiary bola veľmi nepresná. Trafila iba plexisklo, a tak sa domáci gólman Corbeil za pukom iba otočil.
     
    04:24
    Svitanov pohyb dobre prečítal Jakub Ručkay, ktorý šiel okamžite do rohu klziska a zachytil Svitanovu prihrávku naslepo. Nitra následne puk poslala do útočného pásma, ale vzápätí oň aj prišla.
     
    03:52
    Matúš Paločko si spracoval prihrávku pred modrou čiarou, vnikol do pásma a pokúšal sa strieľať, no zakončenie sa mu veľmi nepodarilo.
     
    03:04
    Filip Vašaš dobre bekčekoval hosťujúceho Matúša Raisa, ktorý vyrazil dopredu po pravom krídle a z kruhu dokázal iba nepresne prihrať do rohu klziska.
     
    02:12
    Abdul sa zvrtol za bránkou Nathana Lawsona a podarilo sa mu zbaviť Csányiho. Následne však sám stratil stabilitu a spadol na ľad.
     
    01:34
    Fabian chcel hru okamžite presunúť na Bondru, ktorý si hľadal priestor na útočnej modrej čiare, ale prihrávka bola nepresná. Následne sa domáci previnili icingom.
     
    00:40
    Heizer vykorčuľoval po pravom krídle a bekhendom z pravého kruhu chcel nahodiť puk po mantineli. Lawson však použil svoju hokejku, aby toto nahodenie zblokoval a vyrazil.
     
    00:12
    Poprad bol úspešný na úvodnom buly. Paločko potiahol puk do útočného pásma, ale jeho prenechanie nik nezachytil.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Pred dnešným zápasom sa ešte udeje milá udalosť. Kapitán a obranca Popradu Štefan Fabian si prevezme dres za 1 000 zápasov v slovenskej najvyššej hokejovej súťaži. Ku gratuláciám sa pripája aj redakcia portálu Onlajny.
     
    Na ľadovú plochu už prichádzajú oba tímy. Popradčania v bielych dresoch a Nitrania v modrých. Čaká nás štátna hymna SR.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Corbeil (Ivanov) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Ježek, Česánek – Štrauch, Bjalončík, Svitana (A) – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Vašaš, M. Nagy, Hvila

    HK Nitra: Lawson (Foltán) – Mezei (C), Rais, J. Milam (A), Ordzovenský, Versteeg, T. Milam, Rýgl, Korím – Mikúš, Krištof (A), Paulovič – Blackwater, Slovák, Kutálek – Macík, J. Ručkay, H. Ručkay – Lantoši, Kovacs, Csányi

    Rozhodca: Lokšík, Müllner – Krajčík, Smrek.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Corbeil (Ivanov) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Ježek, Česánek – Štrauch, Bjalončík, Svitana (A) – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Vašaš, M. Nagy, Hvila

    HK Nitra: Lawson (Foltán) – Mezei (C), Rais, J. Milam (A), Ordzovenský, Versteeg, T. Milam, Rýgl, Korím – Mikúš, Krištof (A), Paulovič – Blackwater, Slovák, Kutálek – Macík, J. Ručkay, H. Ručkay – Lantoši, Kovacs, Csányi

    Rozhodca: Lokšík, Müllner – Krajčík, Smrek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Prajem vám príjemný piatkový podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu predposledného 53. kola Tipsport ligy, v ktorom domáci HK Poprad privíta na svojom ľade HK Nitra. Stretnutie sa začína o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Popradskí hokejisti sú už niekoľko kôl jasne uspokojení so svojím postavením v tabuľke. Nachádzajú sa na 6. pozícii so ziskom 88 bodov a skóre 153:145. Na piate Košice strácajú už nedostihnuteľných 10 bodov a pred siedmou Žilinou majú obrovský 22-bodový náskok. Popradčania ťahali šnúru troch výhier, dokázali zvíťaziť v derby nad Košicami 3:2, následne v Detve 3:6 a takisto zdolali aj podtatranského rivala z Liptovského Mikuláša 3:2. Posledné kolo im však radosť neprinieslo, na ľade Nových Zámkov podľahli domácemu tímu 2:1. Najproduktívnejším kamzíkom je momentálne Patrik Svitana, ktorý má 52 bodov za 23 gólov a 23 asistencií a nachádza sa na priebežnom 3. mieste v celkovom hodnotení produktivity.

    HK Nitra
    Nitrianski hokejisti sú síce momentálne lídrom tabuľky so 109 bodmi a skóre 191:143, no ešte v posledných dvoch kolách sa rozhodne o ich konečnom umiestnení a nasadení do štvrťfinálového pavúka play-off. Nitrania ťahali takisto ako Popradčania šnúru výhier, ktorá bola štvorzápasová. Porazili Trenčín 4:1, Žilinu 3:2, Liptovský Mikuláš 0:4 a Košice 3:1, ale v poslednom kole takisto ako Poprad zaváhali a podarilo sa im to práve na ľade poslednej Detvy, ktorá Nitru senzačne porazila 4:3. Nitra má v prvej päťke celkovej tabuľky produktivity súťaže hneď troch hráčov. Na druhom mieste je Michal Krištof s 54 bodmi, na štvrtom Matej Paulovič s 50 bodmi a na piatom Judd Blackwater s 46 bodmi.

    Vo vzájomných zápasoch v tejto sezóne boli vo všetkých prípadoch okrem jedného úspešní hokejisti Nitry, ktorí si pripísali víťazstvá 3:4 po nájazdoch, 3:1, 3:4 a 3:2 a Poprad zaknihoval jediné víťazstvo, a to 3:4 po samostatných nájazdoch.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 22. Bjalončík (Svitana), 40. Štrauch (Svitana) – 16. Mikúš (Paulovič, Krištof), 27. Mikúš (Krištof), 33. Paulovič (Mikúš), 49. H. Ručkay (Macík)


    HK Poprad: Corbeil (Ivanov) – Brejčák (A), König, McDowell, Petran, Fabian (C), Dinda, Ježek, Česánek – Štrauch, Bjalončík, Svitana (A) – Paločko, Heizer, Buc – Bondra, Paločko ml., Abdul – Vašaš, M. Nagy, Hvila
    HK Nitra: Lawson (Foltán) – Mezei (C), Rais, J. Milam (A), Ordzovenský, Versteeg, T. Milam, Rýgl, Korím – Mikúš, Krištof (A), Paulovič – Blackwater, Slovák, Kutálek – Macík, J. Ručkay, H. Ručkay – Lantoši, Kovacs, Csányi

    Rozhodčí: Lokšík, Müllner – Krajčík, Smrek

    Diváci: 1 142
    thejrc.org