Poprad – Nitra 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Detva – Žilina 1:4 (kon.)
Zvolen – Trenčín 4:5 (kon.) | Nové Zámky – Košice 4:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
4:5 (2:0, 2:3, 0:2)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 09.03.2018, 17:30 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:37
    Trenčín dal gól!
    Trenčín z úplne nevinnej akcie v zápase prvý krát do vedenia. MARCEL HOSSA z ľavej strany dokázal puk neviem ako dostať do siete. Toto mal domáci gólman proste kryť.

    Asistovali: Boris Sádecký a Matúš Holenda.
     
    53:13
    Trenčín dal gól!
    Ako sa hovorí ak nevieš čo s pukom – vystreľ. Presne to teraz urobil JURAJ BEZÚCH, ktorý cez nohy dvoch hráčov vyrovnáva. MacIntyre nič nevidel.

    Asistencie: Tomáš Starosta a Branko Radivojevič.
     
    35:32
    Trenčín dal gól!
    Tibor Varga cez celé medzikružie krásne nabil na opačnej strane MARCELOVI HOSSOVI a ten strelou bez prípravy z prvej využíva trenčiansku presilovku. Pekná trefa trenčianskeho kanoniera.

    Asistovali: Tibor Varga a Marek Hecl.
     
    33:15
    Zvolen dal gól!
    Zvolen zvyšuje. Rastislav vybojoval puk pri mantineli a výborne prihral pred bránku MATÚŠOVI MATISOVI do 100%nej šance, z ktorej sa už domáci krídelník nemohol mýliť.

    Asistencia: Rastislav Špirko a Petr Obdržálek.
     
    31:46
    Zvolen dal gól!
    Už po skončení presilovky sa dostal k strele Nick Ross, bránu síce netrafil, ale puk sa spoza brány dostal k TIMOVI COFFMANOVI a ten do brány strieľa tretí domáci gól.

    Asistovali: Nick Ross a Rastislav Špirko.
     
    27:09
    Trenčín dal gól!
    Pauzu lepšie zvládli hostia a BRANKO RADIVOJEVIČ strelou bez prípravy do prázdnej brány vyrovnáva.

    Asistovali: Peter Sojčík a Tomáš Starosta.
     
    24:08
    Trenčín dal gól!
    Vyhrané trenčianske buly Sojčíkom, Juraj Cebák puk priťukol PETROVI FRUHAUFOVI, ktorý prestrelil všetko, čo mu stále v ceste – 2:1.

    Asistovali: Juraj Cebák a Peter Sojčík.
     
    16:12
    Zvolen dal gól!
    Šišovský vybojoval puk mantineli, poslal puk Chovanovi, ktorý bekhenom našiel ešte lepšie postaveného MILANA KYTNÁRA a ten zvyšuje na 2:0.

    Asistencie: Michal Chovan a Peter Šišovský.
     
    12:54
    Zvolen dal gól!
    Tak po porade je to nakoniec predsalen gól. Prihrávka spoza brány on Bokroša, nasledovala strela Coffmana a dorážka ROBA FLICKA. Bola to taká neprehľadná situácia a puk aj s Valentovou lapačkou nakoniec bol za bránkovou čiarou – 1:0.

    Asistovali: Tim Coffman a Tomáš Bokroš.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 13. Flick (Coffman, Bokroš), 17. Kytnár (Michal Chovan, Šišovský), 32. Coffman (Ross, Špirko), 34. Matis (Špirko, Obdržálek) – 25. Frűhauf (Cebák, Sojčíki), 28. Radivojevič (Sojčík, Starosta), 36. Hossa (T.Varga, Hecl), 54. Bezúch (Starosta, Radivojevič), 56. Hossa (Sádecký, Holenda)


    HKM Zvolen: MacIntyre (Šimko) – Bokroš, Ross, Ulrych, Kováčik, Ťavoda, Hraško, Zeleňák – Coffman, Steén, Flick – Šišovský, Kytnár (C), Mich.Chovan – Matis, Špirko, Obdržálek – Török, V.Fekiač, Kelemen – Síkela (tréner – P.Mikula)
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačík, Starosta, Cebák, Frűhauf, Bohunický, Holenda, Pač – Radivojevič (C), Sojčík, Bezúch – Hecl, Sádecký, Hossa – T.Varga, Smolka, Mikula – Gašparovič, Hudec, Deveaux (tréner – P.Oremus)

    Rozhodčí: Jonák, Štefík – Tvrdoň, Výleta (video – Čavojský)

    Diváci: 1688
    thejrc.org