Poprad – Nitra 2:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Banská Bystrica 3:1 (kon.) | Detva – Žilina 1:4 (kon.)
Zvolen – Trenčín 4:5 (kon.) | Nové Zámky – Košice 4:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
HC Košice
sk Pátek 09.03.2018, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás vítam pri priamom prenose z predposledného kola základnej časti Tipsport ligy pre túto sezónu. Aj keď sa môže zdať, že zápas medzi HC Mikron Nové Zámky a HC Košice už nemá čo ponúknuť, realita je iná. Obom celkom totiž ide o veľa.

    HC Mikron Nové Zámky má aj naďalej "nôž na krku" a ak chce pomýšľať na svoju účasť v play-off, už si nemôže dovoliť strácať body. Celok z južného Slovenska ich má na svojom konte 54, čo je len o jeden bod viac, ako má Liptovský Mikuláš na deviatom mieste. Práve tieto dva tímy sa tak budú biť o účasť medzi osmičkou najlepších do poslednej možnej chvíle. V neprospech Nových Zámkov môže hrať fakt, že zatiaľ čo Liptáci uzavrú po zápase s Banskou Bystricou základnú časť súbojom proti siedmej Žiline, južania sa popasujú s Košicami a Nitrou.

    Čo to znamená v praxi? Je to jednoduché. Novým Zámkom by vyhovovala piatková výhra nad Košicami a prehra Liptovského Mikuláša s Banskou Bystricou. V takomto prípade by sa náskok Novozámčanov zvýšil na štyri body a bolo by jasné, že tento tím by sa o svoje zotrvanie v Tipsport lige strachovať nemusel. Ak sa tak ale neudeje, o všetkom rozhodne posledné možné kolo.

    Posledné tri zápasy Nových Zámkov:
    HC Mikron Nové Zámky – HK Poprad 2:1
    HK Dukla Trenčín – HC Mikron Nové Zámky 4:0
    HC Mikron Nové Zámky – MsHK Žilina 4:7

    HC Košice nezvládol posledný domáci zápas s Banskou Bystricou, čím si prakticky odrezal cestu medzi tri najlepšie tímy po základnej časti. Navyše, s Košicami to vyzerá zle-nedobre aj z hľadiska domáceho prostredia pri úvodnej dvojici zápasov play-off. Východniari totiž okupujú so ziskom 98 bodov len piate miesto, pričom na piaty Trenčín strácajú celkovo päť bodov. Košičanov ešte čaká po zápase na ľade Nových Zámkov domáci súboj proti rozbehnutému Zvolenu. Rytieri pritom neprehrali štyri z posledných piatich zápasov, a tak to budú mať proti nim Košice veľmi ťažké.

    Ak ešte chcú Košice pomýšľať na možnosť začínať play-off na domácom ľade, musia oba ostávajúce zápasy bezpodmienečne vyhrať. Napriek tomu ale nemajú Oceliari všetko vo svojich rukách, štvrtý Trenčín by si totiž za tohto predpokladu musel na svoje konto pripísať dve prehry. Dukle ostává odohrať dva zápasy s celkami zo stredného Slovenska – Zvolenom a Detvou.

    Posledné tri zápasy Košíc:
    HC Košice – HC 05 Banská Bystrica 4:5 sn
    HK Nitra – HC Košice 3:1
    HC Košice – HK Dukla Trenčín 0:3

    Priebežná tabuľka:
    1. HK Nitra – 109 bodov
    2. HC 05 iClinic Banská Bystrica – 108 bodov
    3. HKM Zvolen – 107 bodov
    4. HK Dukla Trenčín – 103 bodov
    5. HC Košice – 98 bodov
    6. HK Poprad – 88 bodov
    7. MsHK Žilina – 66 bodov
    8. HC Mikron Nové Zámky – 54 bodov
    9. MHK 32 Liptovský Mikuláš – 53 bodov
    10. HC 07 Detva – 40 bodov

    Vzájomné tohtosezónne zápasy Košíc a Nových Zámkov hovoria jednoznačne v prospech Oceliarov. Tí totiž vyhrali štyri z piatich zápasov. Nové Zámky sa tešili len 1. novembra 2017, keď na vlastnom ľade zdolali Košice pomerom 5:3. Už spomínané štyri výhry Košíc prišli po výsledkoch 4:3, 7:0, 3:2 po predĺžení a 2:1 po samostatných nájazdoch.

    Najpravdepobobnejší súperi Nových Zámkov a Košíc do play-off:

    Ak by sa už tabuľkové postavenie aktérov tohto zápasu, ako aj ich možných vyzývateľov do play-off nemenilo, potom by sa mohli tešiť fanúšikovia na poriadne zaujímavé zápasy. Nové Zámky by si totiž sily zmerali s HK Nitra, pričom tohtosezónne vzájomné merania síl týchto dvoch celkov sú pomerne vyrovnané. Novozámčania totiž vyhrali dvakrát, Nitra trikrát. Posledný vzájomný zápas sa odohrá v nedeľu na ľade minuloročného finalistu.

    HC Košice by si zasa pri súčasnom tabuľkovom postavení sily meral so štvrtým tímom tabuľky, ktorým je HK Dukla Trenčín. Výhodu domáceho prostredia v úvodných dvoch zápasoch by mala práve Dukla, ktorá doma zdolala Košice v tejto sezóne dvakrát. Pridala jednu výhru aj v Steel aréne, v ktorej naplno bodovala po dlhšom čase. Trikrát sa z výhry tešili aj Košice – dvakrát na domácom ľade a raz v Trenčíne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Novák, Husák, Hruška, Plášil, Salija, Jass, Ondrušek, Trávniček – Škoda, Jurík, Hřebejk – Zbořil, Šimun, Saulietis – Varga, Šille, Fábry – Lorraine, Novotný, Dubec

    HC Košice: Habal (Lundström) – Šedivý, Čížek, Dudáš, Kessel, Pulli, Koch – Nagy, Suja, Miklík – Jenčík, Hovorka, Kafka – Šoltés, Vrábeľ, Hričina – Hudák

    Rozhodca: Kubuš, Fridrich – Kacej, Synek.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:16
    Úvodné buly bolo vhodené, zápas sa začal. Budeme zvedaví na to, ktorý z tímov zaútoči na bránku svojho súpera ako prvý.
     
    00:27
    Pre Nové Zámky sa črtala prvá veľká šanca zápasu. Jurík teraz chcel pokračovať sám proti Habalovi, avšak jeho spoluhráči sa dostali len do postavenia mimo hry.
     
    01:10
    Z ľavej strany zakončoval Šimun, ktorý sa dostal k zrazenému puku. Jeho zakončenie bez prípravy ale Vladislava Habala výraznejšie neprekvapilo.
     
    01:42
    Šille sa pri mantineli o puk naťahoval s Vrábeľom, ktorý ho ešte stihol prikopnúť Hričinovi. Následne z toho bola košická akcia, na konci ktorej stál Šoltés. Baroš musel riešiť dve strely, hru napokon prerušil.
     
    02:16
    Nagy prišiel o možnosť hrať v útočnom pásme, košický kapitán tak rozohral len do košického obranného pásma. Oba celky budú striedať počas hry.
     
    02:24
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci celok sa pomerne rýchlo ujíma vedenia v zápase. Košičania teraz neubránili Škodu, ktorého pokus ešte Habal vyrazi, avšak k následnej dorážke sa ešte dostal ŠTĚPÁN HŘEBEJK, ktorý rozvlnil sieť za Habalom. Asistencie: Vladimír Škoda, Lukáš Jurík.
     
    03:16
    Košice sa dopustili zakázaného uvoľnenia, vhadzovať sa bude v ich obrannom pásme.
     
    03:37
    Nové Zámky sa snažili pridať aj druhý gól. Pred Habalom teraz operoval Fábry, ktorý čakal, či košickému gólmanovi puk vypadne, avšak zbytočne. Šedivý ešte následne dohováral Fábrymu.
     
    04:45
    V útočnom pásme hral teraz aktívne Varga, ktorý to skúšal dvomi krížnymi prihrávkami cez stred poľa. K puku sa ale napokon nedostal nik z jeho spoluhráčov, a tak to bolo bez zakončenia.
     
    05:33
    Koch chcel puk vystreliť do stredného pásma, čo mu nevyšlo. Celú situáciu si ale postrážil Pulli, ktorý už vedel, čo robiť. Oba celky budú opäť striedať počas hry, často sa teraz neprerušovalo.
     
    05:53
    Píska sa zakázané uvoľnenie Nových Zámkov.
     
    06:12
    Celá situácia sa zopakuje ešte raz. Ladislav Nagy síce vhadzovanie nevyhral, avšak Košice v pásme ostanú – práve po zakázanom uvoľnení ich súpera.
     
    06:47
    Po Čížekovej prihrávke sa ešte v pásme snažili kombinovať Suja a Nagy, avšak prvý menovaný puk napokon medzi kruhy nepretlačil. Smerom dopredu sa budú chcieť pozrieť aj domáci.
     
    07:16
    Navyše sa teraz pre domácich črtalo mierne prečíslenie, každopádne, bola z toho len zblokovaná strela. Puk sa napokon ochrannej siete nedotkol, a tak ešte budú chcieť Novozámčania kombinovať v pásme.
     
    07:30
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    08:08
    Salija sa teraz nemal kam ponáhľať, a tak s pukom zacúval do obranného pásma Nových Zámkov. Odtiaľ sa budú chcieť domáci presunúť pred Habala.
     
    08:49
    Po Miklíkovom priklepnutí sa dostal k zakončeniu Nagy, avšak aj toto zakončneie skončilo na defenzíve Nových Zámkov. Hra na malý moment stratila na svojom tempe.
     
    09:40
    Strieľať skúšal aj Dudáš, avšak trafil len do Plášila. Následne sa puk zatrepotal v ochrannej siete. Hra sa teraz prerušuje až príliš často, oba celky to využívajú na rýchlu rotáciu hráčov na ľade.
     
    10:01
    Krásny moment pred košickou bránkou. Nové Zámky sa teraz presunuli po peknom prieniku do pásma až so štyrmi korčuliarmi. Strelou spoza kruhov to napokon riešil Hruška, avšak Habal mu vystavil dokonalý semafór.
     
    11:16
    Obrovská šanca aj pre Košice! Ladislav Nagy sa teraz pred bránkoviskom dostal k puku a po otočke skúsil aj vystreliť. Baroš sa prezentoval nemenej kvalitným zákrokom ako Habal, obaja gólmani teraz svoje tímy výrazne podržali.
     
    12:16
    Koch puk vyviezol do stredného pásma, následne odišli košickí korčuliari striedať. Novozámčania v tomto momente podobne neučinia.
     
    13:16
    V Nových Zámkoch sa zatiaľ hrá mimoriadne čistý hokej. Košičania nemajú záujem korčuľovať do riskantnejších súbojov, napokon, pri počte ich zranených hráčov, ktorých je jedenásť, ide o logický ťah. Zbytočne neriskujú ani Nové Zámky, ktoré stále bojujú o svoju účasť v play-off.
     
    13:44
    Nagy sa teraz dostal k odrazenému puku, ktorý si ešte chcel stiahnuť pod korčule, avšak všetko sa to udialo medzi tromi korčuliarmi domácich Nových Zámkov. Bolo to tak bez zakončenia.
     
    14:48
    Koch prihral na pravú stranu Kafkovi, ktorý tiesnený prihral ďalej smerom dopredu. K puku sa ešte dostal Pulli, avšak jeho zakončenie nerieišilo prakticky nič, Baroš puk bez problémov poslal späť do hry.
     
    15:20
    Salija teraz bojoval o puk s Hričinom, napokon sa ale k puku dostal Šoltés. Bola z toho prihrávka na Čížeka a následná strela českého beka v službách Košíc, Samuel Baroš musel hru prerušiť.
     
    15:57
    HC Nové Zámky dali gól!
    Košičania teraz bojovali v pásme, čím robili svojmu súperovi veľké problémy, avšak je z toho paradoxne druhý gól Nových Zámkov BRANISLAV FÁBRY sa totiž presadil cez Nagya a poslal puk do siete. Asistencie: Arturs Salija, Timotej Šille.
     
    17:27
    Puk bol dlho zašliapnutý v rohu klziska, dnes už snáď po štvrtýkrát. Arbitri ale mali celú situáciu pod kontrolou, a tak nemali dôvod hru prerušiť.
     
    17:57
    Obrovská šanca Škodu, ktorá sa tretím gólom Nových Zámkov nekončí. Český krídelník elitnej formácie domácich poslal puk na bránku, jeho krajan v košickej bránke zakončenie sklepol medzi betónmi.
     
    18:48
    Prebiehajú posledné dve minúty prvej tretiny.
     
    19:37
    Pulli získal sekundy pre Košice, ktoré už potrebovali prestriedať. Zdá sa ale, že pred prestávkou sa neudeje už nič podstatné.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa prvá tretina zápasu medzi Novými Zámkami a Košicami, po góloch Hřebejka a Fábryho domáci celok vyhráva 2:0.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:23.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:20
    Úvodné buly druhej tretiny bolo vhodené. Uvidíme, akým spôsobom sa Košice popasujú nielen s chýbyjúcimi jedenástimi korčuliarmi, ale tiež s výborne hrajúcimi Novými Zámkami. Tie vedú 2:0 a príkladne tak bojujú o svoju účasť v play-off.
     
    20:51
    Zbořil sa teraz nešťastne pošmykol na ľade v momente, keď už chcel zakončovať. V tomto prípade z toho strela preto nebola.
     
    21:39
    Šimun sa následne musel stiahnuť do obranného pásma, Košičania totiž nepríjemne napádali rozohrávku súpera a takmer sa dostali k puku. Oba celky budú striedať počas hry.
     
    22:04
    K zakončeniu sa teraz odhodla Hovorka, ktorý to najskôr skúsil strelou i prihrávkou na Kafku. V oboch prípadoch bol Baroš pozorný, a tak hru dokázal bez väčších problémov prerušiť.
     
    22:22
    Píska sa zakázané uvoľnenie Nových Zámkov.
     
    23:06
    Zaujímavý puk teraz prepadol až na Fábryho, ktorý bol síce tiesnený, napriek tomu sa ale snažil vystreliť. Habal si však pokryl svoju bližšiu žrď a zmenu skóre tak nepripustil.
     
    23:30
    Novotný bol z buly proti Hovorkovi vykázaný, nahradiť ho musel Lorraine. Ten vhadzovanie prehral, napriek tomu ale Nové Zámky budú kombinovať v útočnom pásme.
     
    23:43
    Košice dali gól!
    Hostia znižujú. Rýchlonohý DÁVID ŠOLTÉS sa teraz pretlačil cez súpera, unikol domácej defenzíve, vychutnal si Samuela Baroša a upravil na 2:1 z pohľadu domáceho celku. Asistencia: Martin Dudáš.
     
    24:50
    Suja pálil z otočky, jeho zakončenie zrazil do bezpečnej zóny Hruška. Košičania po góle Šoltésa poriadne ožili, Nové Zámky si budú musieť dávať pozor na podobné situácie.
     
    25:28
    Na opačnej strane klziska však zakončoval Škoda. Ten prebral puk Plášila, avšak následne ho za Vladislava Habala poslať nedokázal. Vhadzovať sa bude po ľavici košického gólmana.
     
    26:03
    Hovorka bol dlho na ľade, a tak puk prenechal len Kesselovi a odišiel striedať. Striedať budú aj Nové Zámky, na ľade sa tak stretnú oddýchnutí korčuliari z oboch tímov.
     
    26:30
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    27:16
    Miklík prihrával na obranné rady Košíc, prihrávku odtiaľ sa na zadnom mantineli snažil dokorčuľovať Nagy. Košickému kapitánovi sa to síce podarilo, bolo to ale bez zakončenia na bránku Samuela Baroša.
     
    27:48
    Šedivý odzbrojil Zbořila, následne ale ideálne nerozohrával. Puk je v pásme Nových Zámkov, kde s ním budú kombinovať Košičania.
     
    28:37
    Až teraz sa Novým Zámkom podarilo oslobodiť. Hovorka sa snažil nájsť Jenčíka, ktorý bol ale prikrytý, a tak z toho bolo len vyhodenie v podaní domácich hokejistov.
     
    28:49
    Zbořil bol na hranici útočnej modrej čiary tiesnený, a tak sa snažil pribrzdiť. S tým jeho spoluhráči nerátali, a tak sa muselo pískať len postavenie mimo hry.
     
    29:26
    Šilleho prienik napokon priniesol aj zakončenie, avšak puk trafil letel len priamo na hruď Vladislava Habala. Každopádne, bude z toho vhadzovanie v útočnom pásme Nových Zámkov.
     
    29:47
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    30:00
    Za sebou máme presnú polovicu riadnej hracej doby. V druhej tretine sme zatiaľ videli jeden gól, a to z hokejky Košičana Šoltésa. Nové Zámky tak vedú pomerom 2:1.
     
    30:14
    Zakončovať teraz od modrej čiary mohol Husák, ktorý tak aj učinil. Habal mal ale odkrytý výhľad, a tak nemal žiaden problém puk podržať vo svojej lapačke.
     
    30:50
    Košičania čelili niekoľkým zakončeniam Nových Zámkov, nebolo z toho ale nič vážne. Šedivý tak dlhým vyhodením puku dáva Oceliarom možnosť prestriedať.
     
    31:30
    Šimun teraz nedokázal preniknúť s pukom na hokejke až do útočného pásma. Táto presilová hra Novým Zámkom príliš nevychádza.
     
    31:47
    Šoltés je už na ľade, pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    32:53
    Baroš teraz čelil niekoľkým nepríjemným košickým strelám. Puk ešte tancoval pred bránkoviskom, odkiaľ letel na modrú čiaru. Čížek chcel rýchlo zakončiť, avšak jeho rana bola zrazená.
     
    33:10
    Píska sa zakázané uvoľnenie Košíc.
     
    33:48
    Vylúčenie v tíme HC Košice (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade).
     
    34:30
    Poriadne rušno teraz bolo pred Habalom. Prišli tam azda tri strely Husáka, ktoré musel riešiť Habal. Podobne tomu bolo aj pri zakončení Nováka, Habal ho ľavým betónom zrazil na mantinel.
     
    35:20
    Košičania teraz zásluhou Miklíka a Nagya zbierajú cenné sekundy v útočnom pásme, navyše z toho boli dva strelecké pokusy.
     
    35:52
    Obrovská šanca pre Šimuna! Ten sa pred bránkou Habala dostal k voľnému puku, avšak českého gólmana v službách HC Košice neprekonal. Tak Habal teraz výrazným spôsobom podržal svoj tím.
     
    36:57
    Medzičasom už pokračujeme v hre piatich proti piatim.
     
    37:17
    Zakončoval Škoda, avšak košického gólmana toto zakončenie zvlášt neprekvapilo. Hra je prerušená, oba celky budú striedať. Vhadzovať sa následne bude v obrannom pásme hostí.
     
    38:27
    Medzičasom nám začali plynúť posledné dve minúty druhej tretiny. V pásme teraz kombinujú Košice, ktoré by pred prestávkou nepochybne chceli vyrovnať.
     
    38:49
    Zbořilovo zakončenie Habal zrazil, Košičania sa následne s pukom presunuli pred bránku svojho súpera. Tam sa k hraciemu predmetu dostali opäť domáci, bolo z toho ale len zakázané uvoľnenie.
     
    39:36
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila sa aj druhá tretina zápasu medzi Novými Zámkami a Košicami, po 40 minútach hry platí na juhu Slovenska priebežný stav 2:1. V druhej tretine sme videli jeden gól, a to z hokejky košického útočníka Šoltésa.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:19 .
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:41
    Začala sa posledná, tretia tretina. Budeme zvedaví, či pôjde zároveň o poslednú časť zápasu, alebo ešte majú Košice dostatok síl na to, aby poslali toto stretnutie minimálne do predĺženia.
     
    41:50
    Dopredu sa teraz snažili natlačiť Košice, avšak Nové Zámky teraz budú hrať s jednoznačným cieľom – nedovoliť svojmu súperovi vyrovnať.
     
    43:39
    Stále pokračujeme tretej tretine, počas ktorej oba celky skôr takticky vyčkávajú na chybu svojho súpera. Kreatívnejší ale musia byť hostia, ktorí prehrávajú o jeden gól.
     
    44:10
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Salija – 2 min., podrazenie).
     
    44:45
    Košičania sa teraz tlačia pred bránku stráženú Samuelom Barošom, zatiaľ to ale zmenu skóre neprinieslo. Sekundy teraz plynú pomerne rýchlo, čo hrá v prospech Nových Zámkov.
     
    45:37
    Košičania sa snažia počas tejto presilovej hry natlačiť do bezprostrednej blízkosti Samuela Baroša, každopádne, zatiaľ sa im skórovať nepodarilo.
     
    46:23
    Už sa navyše Arturs Salija vrátil na ľadovú plochu, my tak pokračujeme v hre piatich proti piatim. Uvidíme, ktorému z celkov bude menej priestoru na ľadovej ploche vyhovovať vo väčšej miere.
     
    46:29
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Koch – 2 min., hákovanie).
     
    46:46
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zdá sa, že o víťazovi je už definitívne rozhodnuté. Počas presilovej hry sa totiž medzi úspešných strelcov zaradil ADAM ZBOŘIL. Košice to už budú mať len veľmi ťažké. Asistencie Milan Hruška, Kaspars Saulietis.
     
    48:49
    Pulli naháňal puk za bránkou Nových Zámkov, avšak tam sa k nemu nedostal. Následne sa navyše pískalo zakázané uvoľnenie v neprospech hosťujúceho celku, ktorý sa tak bude musieť brániť.
     
    49:58
    Čížek v súboji so Šimunom, puk bol opäť prišliapnutý za bránkou Nových Zámkov. Podobné momenty dnes sledujeme pomerne často, avšak hra sa neprerušuje.
     
    50:30
    Prebieha posledných 10 minút tretej tretiny.
     
    50:31
    Habal sa teraz musel mať na pozore, puk sa totiž dostal priamo pred jeho bránku. Napokon mu ho pomohla upratať košická defenzíva.
     
    50:41
    HC Nové Zámky dali gól!
    Novozámčania už majú zápas plne pod kontrolou, čo demonštrujú ďalším presným zásahom. Habal kapituloval po štvrtýkrát, o čo sa postaral TIMOTEJ ŠILLE. Asistencia: Karel Plášil.
     
    52:01
    Dudáš ešte v márnej snahe poslať svojich spoluhráčov do útočnej tretiny, puk ale vytlačil len do stredného pásma. Košičanom už výrazne ubúdajú sily.
     
    52:08
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Kafka – 2 min., sekanie).
     
    52:54
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Hřebejk – 2 min., nedovolené bránenie).
     
    54:40
    Hra teraz mierne stratila na svojom tempe, čo vyhovuje neporovnateľne viac domácemu celku. Ten sa už nemá kam ponáhľať, dnešný zápas vyhrá a do tabuľky si pripíše dôležité tri body.
     
    55:34
    Vylúčenie v tíme HC Mikron Nové Zámky (Hruška – 2 min., hákovanie).
     
    55:56
    Suja sa teraz od modrej čiary rozhodol preveriť pozornosť Samuela Baroša, toho puk zaštípal v jeho lapačke. Mladý gólman ale hru prerušil, a tak si svoju povinnosť splnil.
     
    56:57
    Nové Zámky sa následne oslobodili, puk letí cez všetky čiary.
     
    57:14
    Miklík trochu zbytočne hľadal Suju, a to aj napriek tomu, že mohol sám zakončovať. Suja bol navyše pokrytý, a tak z toho nebolo žiadne zakončenie.
     
    57:28
    Košice dali gól!
    Ešte je tu jeden košický presný zásah. Kessel našiel Kafku, ten zasa Jenčíka. RICHARD JENČÍK má dostatok skúseností na to, aby podobné príležitosti premieňal. Asistencie: Petr Kafka, Blake Kessel.
     
    58:16
    Necelé dve minúty pred koncom sme videli ešte zrazený strelecký pokus Mareka Hovorku.
     
    59:30
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa dnešný zápas medzi HC Nové Zámky a HC Košice. Domáci celok v ňom zdolal súpera bez 11 hráčov zo základnej zostavy pomerom 4:2.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:56:19)

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 3. Hřebejk (Škoda, Jurík), 16. Fábry (Salija, Šille), 47. Zbořil (Hruška, Saulietis), 51. Šille (Plášil) – 24. Šoltés (Dudáš), 58. Jenčík (Kafka, Kessel)


    HC MIKRON Nové Zámky: Baroš (Romančík) – Novák, Husák, Hruška, Plášil, Salija, Jass, Ondrušek, Trávniček – Škoda, Jurík, Hřebejk – Zbořil, Šimun, Saulietis – Varga, Šille, Fábry – Lorraine, Novotný, Dubec
    HC Košice: Habal (Lundström) – Šedivý, Čížek, Dudáš, Kessel, Pulli, Koch – Nagy, Suja, Miklík – Jenčík, Hovorka, Kafka – Šoltés, Vrábeľ, Hričina – Hudák

    Rozhodčí: Kubuš, Fridrich – Kacej, Synek
    thejrc.org