K. Vary – Třinec 1:5 (kon.) | Jihlava – Zlín 2:6 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:6 (1:4, 1:1, 0:1)
Berani Zlín
Pátek 09.03.2018, 15:00 • Tréninková hala Horáckého zimního stadionu, Jihlava • DHL Extraliga juniorů • O umístění
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští hokejisté využívají přesilovou hru, když se podeváté v sezoně prosadil JIŘÍ KARAFIÁT a definitivně tak stvrzuje zisk tří zlínských bodů. Asistence: Michal Gago.
     
    36:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Obránce DANIEL GAZDA má také dneska svůj dobrý den, jelikož podobně jako Jan Mikulec dává druhou branku v tomto utkání a opět zvyšuje náskok Zlína na tři branky. Asistence: Vlastimil Hefka.
     
    30:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se ubránili pětiminutovému oslabení a při hře v pěti snižují na rozdíl dvou branek, když se prosadil další obránce ALEŠ KRTEK. Asistence: Aleš Heinrich, Tomáš Mejzlík.
     
    16:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ačkoliv hosté nevyužili přesilovou hru, vadit jim to příliš nemusí. Šest sekund po návratu vyloučeného Slabého na led dává obránce DANIEL GAZDA již čtvrtý zlínský gól v první třetině. Asistence: Jonáš Kočica.
     
    11:44
    Zlín právě vstřelil branku!
    První útok Zlína ve složení Mikulec, Karafiát, Gago, který doplňují beci Padrnos a Martínek, dnes řádí jako černá ruka. Třetí gól Aukro Beranů a znovu v podání této formace. po dvou gólech levého křídla Mikulce se do listiny střelců zapisuje i pravé křídlo MICHAL GAGO. Asistence: David Martínek, Jan Mikulec.
     
    10:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští plně využívají přesilovou hru. Na konci spolupráce prvního útoku Dukly byl přesně střílející LUKÁŠ MAREŠ. Jihlavský obránce se prosazuje již pošesté v sezoně. Asistence: Tomáš Mejzlík, Aleš Heinrich.
     
    08:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    DAVID MIKULEC se zatím stává jasným střelcem dnešního utkání. Dvě a půl minuty po své první brance přidává druhý přesný zářez a Aukro Berani vedou již o dvě branky. Asistence: Jiří Karafiát, Martin Padrnos.
     
    05:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Aukro Berani se dostávají do vedení. Akci první pětky zakončil JAN MIKULEC, který dává svůj devátý gól v sezoně. Asistence: David Martínek, Michal Gago.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Mareš (Mejzlík, Heinrich), 31. Krtek (Heinrich, Mejzlík) – 6. Mikulec (Martínek, Gago), 9. Mikulec (Karafiát, Padrnos), 12. Gago (Martínek, Mikulec), 17. Gazda (Kočica), 37. Gazda (Hefka), 57. Karafiát (Gago)


    HC Dukla Jihlava: Juda (17. Šťastný) – Vála, Mareš, Krtek, Peschout, Marek – Čermák, Heinrich, Mejzlík – Waller, Kadleček, Jindra – Strnad, Slabý, Donda. Trenér: Karel Nekvasil
    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Martínek, Padrnos, Ševčík, Gazda, Gába, Augustín, Fridrich – Gago, Karafiát, Mikulec – Václavek, Kočica, Hefka – Kotek, Knápek, Marek. Trenér: Zbyněk Mařák

    Rozhodčí: Skopal – Reich, Rampír
    bahis siteleri