Bayern – Hamburg 6:0 (kon.) | Hoffenheim – Wolfsburg 3:0 (kon.) | Hertha – Freiburg 0:0 (kon.)
Hannover – Augsburg 1:3 (kon.) | Leverkusen – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
6:0 (3:0)
Hamburger SV
Sobota 10.03.2018, 15:30 • Allianz Arena, München • Německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 11:0. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 4:9. (17:26:43)
     
    Hlavní rozhodčí již nadále netrápil hostující tým a s devadesátou minutou ukončil dnešní střetnutí! Bayern si smlsnul na Hamburku, šestkrát rozvlnil síť a přidává další tři body do bundesligové tabulky.

    Již v osmé minutě začal kanonádu Franck Ribéry, který dokázal zužitkoval přihrávku Robbena. Poté přišel čas Roberta Lewandowského, který dvěma góly v krátkém čase rozhodl zápas. Ve druhém poločase Bayern výrazně snížil útočnou aktivitu, ale přesto přidal ještě tři branky. Nejprve se prosadil parádní střelou Arjen Robben, svou mrštnost předvedl ještě jednou Ribéry, který individuálně prošel kolem třech obránců a poté zakončil na zadní tyč. Poslední slovo měl ale znovu Robert Lewandoswki, který proměnil pokutový kop střelou k pravé tyči.

    Nepříjemností pro mnichovský celek může být zranění Corentina Tolissa, který musel po patnácti minutách na trávníku střídat po středu s Vasilijem Janjičičem.
     
    90
    Konec zápasu.
    90. Robert LEWANDOWSKI - 6:0
     
    90
    Bayern právě vstřelil branku!
    Napodruhé to již ROBERT LEWANDOWSKI zvládl. Polský střelec završil střelou k pravé tyči hattrick! Christian Mathenia sice vystihl správnou stranu, ale na balon si ani nesáhl. Celkově je to již šestá branka v hostující síti.
    89. Penaltový zákrok
     
    89
    Pokutový kop pro Bayern! Filip Kostič přistrčil v šestnáctce unikajícího Kimmicha a je tady druhá penalta v krátkém čase.
     
    88
    Bayern nadále kontroluje balon na útočné polovině. Ribéry si pohrál se Sakajem, ale poté se japonský kapitán Hamburku vrátil do souboje a balon na malý okamžik vybojoval.
     
    87
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Aaron Hunt, přichází Bakery Jatta.
    86. Neproměněná penalta
     
    86
    Robert Lewandowski mohl završit hattrick! Postavil si míč na značku pokutového kopu, ale tvrdou střelou přestřelil hostující branku!
    85. Penaltový zákrok
     
    85
    Pokutový kop pro Bayern! Papadopoulos zablokoval Alcantaru a je pískána penalta.
     
    85
    Bayern ani v závěrečné pětiminutovce nepouští soupeře k balonu. Ribéry spolupracoval na levém kraji s Alabou, následně se zapojil do kombinace také Alacantara, ale ten už byl vytlačen z trávníku.
     
    83
    Robert Lewandowski útočil střelou z hranice šestnáctky na hattrick, ale míč zapadl jen vedle levé tyče. Mathenia plachtil vzduchem marně.
    81. Franck RIBÉRY - 5:0
     
    81
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern přidává pátou branku zápasu! FRANCK RIBÉRY si udělal na levé straně dobrý den hned ze třech obránců Hamburku, na hranici pokutového území se protáhl kolem Papadopoulose a následně zakončil pravačkou ke vzdálenější tyči. Christian Mathenia byl zcela bez šance.
     
    80
    Pozornost fotbalistů Bayernu slábne. Ribéry si vyměnil několikrát balon s Müllerem, následně přišla nepřesná přihrávka na Martíneze, ale hosté znovu jen odevzdali míč soupeřům.
     
    79
    Rudy musel sáhnout k faulu na rozběhnutého Hunta. Hosté se na krátký okamžik dostali dokonce do vápna, ale Hummels společně s Boatengem se postarali o bezpečí.
     
    78
    Sven Ulreich dnes nemá žádnou práci. Nyní se snad poprvé ve druhém poločase zapojil alespoň do rozehrávky.
     
    77
    Douglas Santos podkopl unikajícího Ribéryho a je za to odměněn žlutou kartou. Bayern ale rychlou rozehrávku uspěchal. Následně se ale dostal k balonu Müller, který našel Lewandowského, ale ten tečoval jen za vzdálenější tyč.
     
    76
    Sebastian Rudy se předvedl po příchodu na trávník vynikající střelou z pětadvaceti metrů. Balon však zapadl těsně za vzdálenější tyč a Mathenia tak nemusel zasahovat.
     
    75
    Thomas Müller si zaběhl na přihrávku za obranu, ale zpětným pasem už spoluhráče nenašel. Papadopoulos ale jen odkopl balon na polovinu Bayernu, kde ho sbírá Hummels.
     
    74
    Mnichovský gigant už tolik netlačí na pilu, drží sice balon pod kontrolou, ale do vápna se už tolik nežene jako v prvním poločase.
     
    73
    Bayern je stále v blízkosti hostující branky. Ribéry vyzval k centru do vápna Boatenga, ale v šestnáctce nyní vládl ve vzduchu jen Gotoku Sakaj. Akce domácích ještě pokračovala, ale Lewandowski je nachytán v ofsajdovém postavení.
     
    72
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Walace, přichází Josha Vagnoman.
     
    71
    Po faulu na Joshuu Kimmicha se rozehrával volný přímý kop. Müller donutil Matheniu posunout balon rukavicí až za vápno. V držení míče ale pokračuje Bayern.
     
    70
    Jérome Boateng se jako stoper vysunul až do útoku. Po jeho zblokovaném centr se rozehrával rohový kop, který si ale Mathenia s přehledem ve středu vápna pohlídal.
     
    69
    Ribéry je při chuti. Po jeho přihrávce po trávníku se dostal do blízkosti branky Alacantara. Jeho schovaná střela donutila brankáře soupeře k zásahu.
     
    68
    Hummels měl proti sobě v rychlostním souboji Filipa Kostiče, ale zkušený obránce domácího celku si pomohl přihrávkou na Ulreicha.
     
    67
    Müller skvěle vybojoval čistým skluzem balon na Santosovi, poté ještě zkoušel rozběhnout Kimmicha, ale ani krajní obránce Bayernu už nedokázal balon zastavit na hrací ploše.
     
    66
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Corentin Tolisso, přichází Sebastian Rudy.
     
    65
    Bayern pokračuje v držení míče. Boateng si několikrát vyměnil balon s Hummelsem, poté ho předal na pravou stranu, kde ordinoval Kimmich. Domácí ale nikam nespěchají.
     
    63
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Arjen Robben, přichází Thiago Alcântara.
    62. Tvrdá srážka Tolissa s Janjičičem
     
    62
    Tolisso s Janjičičem se oba chtěli plnou silou opřít do balonu, ale místo toho trefil jeden druhého. Tvrdá srážka si vynutila ošetření obou hráčů.
     
    61
    Boateng zkoušel dloubáčkem najít Lewandowského, ale ani polský snajpr si již vysoký balon nedokázal zpracovat.
     
    60
    Přesně po hodině hry rozehrával rohový kop Franck Ribéry. Müller na zadní tyči dokázal udržet balon v blízkosti vápna, Ribéry dostal ještě jednu šanci na centr, ale byl zablokován.
     
    59
    Javi Martínez zatím není tak aktivní směrem dopředu, nyní ale vysunul průnikovou přihrávkou Müllera, který ještě nacházel Lewandowského. Polský střelec už mohl pálit, ale ještě zkoušel vyšperkovat akci na Ribéryho. Ten už se ale k balon nedostal.
     
    58
    Domácí nemají dost. Kimmich zkoušel napodobit Robbena, ale v klíčový okamžik si dal balon až příliš od kopačky a toho využil Sakaj.
    56. Arjen ROBBEN - 4:0
     
    56
    Bayern právě vstřelil branku!
    Neskutečná paráda! ARJEN ROBBEN si naváděl míč jak je jeho zvykem do středu trávníku na levou nohu. Tolisso mu ještě míč přistrčil přesně do kroku a poté už Nizozemec vymetl levou šibenici.
     
    56
    Ribéry měl na levé straně trochu prostoru navíc, rychle se k němu stáhl Sakaj, který nakonec akci domácích ukončil zblokováním pasu do vápna.
     
    55
    Bayern pokračuje v držení míče. Kimmich si ale nyní neporozuměl s Robbenem. Nizozemec čekal přihrávku do nohy, ale Kimmich zkoušel spoluhráče vysunout pasem po lajně.
     
    54
    Müller až příliš dlouho čekal na pomalou přihrávkou, výborně kapitána Bayernu předskočil Papadoloupos, ale následně řecký stoper nepřesně rozehrál na Hunta.
     
    53
    Tlak Bayernu už není takový je v prvním poločase. Kimmich se ale znovu rozběhl na pravé straně, poté si obhodil Van Drongelena, ale balon mu utekl za koncovou lajnu.
     
    51
    David Alaba vhodil míč do hry a poté ho Hummels odevzdat hostujícímu týmu. Christian Mathenia se ale v rozehrávce příliš nepředvedl. Bayern je znovu u míče.
     
    50
    Střádající Tolisso se dostal do souboje mezi dva protihráče. Tolisso si znovu obuje kopačku a může se pokračovat ve hře.
     
    49
    Matheniova rozehrávka skončila jen u domácích hráčů. Ribéry si poradil na levé straně se Sakajem, poté přihrával po trávníku na Müllera, ale tomu patička na přední tyči nevyšla. Mathenia zůstal stát na brankové čáře jako zmražený.
     
    48
    Franck Ribéry byl hodně vidět v prvním polovině, i nyní si došel bleskově pro balon, ale jeho přihrávka na rozběhnutého Lewandowského nebyla z nejpřesnějších.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu domácí hráči. Robben si vzal míč pod kontrolu, následně ho předal Müllerovi. Hosté ale dokázali soupeře vytlačit ze své poloviny.
     
    46
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Corentin Tolisso.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:31.
     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a tak úvodní pětačtyřicetiminutovka končí jasně ve prospěch Bayernu 3:0.

    Hned od úvodu bylo jasné, kdo bude určovat tempo zápasu. Bayern udeřil už po osmi minutách, kdy po přihrávku Robbena utekl Franck Ribéry a po obhození brankáře s lehkostí zakončil. Tlak Bayernu po první brance ještě zesílil. Jen o několik málo minut později se dostal po centru Kimmicha k hlavičku Robert Lewandowski, který rozvlnil z blízkosti síť. Polský střelec přidal i třetí branku svého týmu, když zakončil pohlednou akci Boatenga a Alabou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Závěr poločasu patří Hamburku. Gotoku Sakaj se protáhl kolem Alaby, následně si posunul balon také kolem Ribéryho a ten už ho musel faulovat.
     
    44
    Minutu před pauzou se pokoušeli hosté dostat do vápna Bayernu. Walace však nezpracoval ideálně přihrávku od Sakaje a poté už museli hosté rychle zpět do obrany.
     
    43
    Robben se připomněl na trávníku. Spolupráce s Kimmichem ale nyní zaskřípala, domácí ale rychle získali balon zpět a jen trochu rychlejší přihrávka překazila samostatný únik Arjena Robbena.
     
    42
    Ribéry posunul patou míč na rozběhnutého Alabu. Gotoku Sakaj si ale s rozběhnutým Rakušanem poradil. Následně ale kapitán Hamburk jen odkopl balon na polovinu Bayernu.
     
    41
    Douglas Santos si odstavil o míče Kimmicha, poté po něm vystartoval Boateng, ale hostující ofenzivní fotbalista našel ještě skvěle postaveného Kostiče. Mats Hummels si ale s nebezpečím nic nedělal a odpálil balon nekompromisně od branky.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Tlak Bayernu se postupem času snižuje, ale Hamburk se musí stále bránit bez míče.
     
    39
    Sven Ulreich musel být poprvé ve střehu. Prudký centr propadl až do vápna, ale domácí brankář skvěle přečetl dráhu letu míče a před Huntem s přehledem sebral míč.
     
    38
    Müller sice nepřihrál přesně na Ribéryho, ale za Francouzem ještě nabíhal Alaba, který sebral balon před postranní lajnou. Akce Bayernu pokračovala u rohového praporku. Müller ale rohový kop nevybojoval.
     
    37
    Joshua Kimmich je v prvním poločas hodně vidět, nyní přihrával na Boatenga, který z prvního doteku cpal míč před malé vápno. Lewandowski byl ale skvěle pokryt hned dvěma obránci.
     
    36
    Bayern pokračuje v exhibičním tempu. Müller si udělal místo v pokutovém území, přihrávkou po trávníku vyzval ke vstřelení branky Kimmicha. Joshua Kimmich ale trefil jen místo, kde stál Mathenia.
     
    35
    Tentokrát centroval do vápna Joshua Kimmich. Po zmatcích v šestnáctce se balon odrazil od Hummelse přesně do náruče hostujícího brankáře. Velké štěstí pro Hamburk.
     
    34
    Robben přenesl hru z pravé na levou stranu, našel Ribéryho. Francouzský fotbalista si poradil se Sakajem, který ho poté musel faulovat.
     
    33
    Alaba s Ribérym skvěle vykombinovali levou stranu, poté ale přišel nepřesný Alabův centr na hranici vápna. Hostující obránci se včak zmohli jen k odkopu.
     
    32
    Teď se podařilo hostům držet balon alespoň ve středu pole, ale rozehrávající Papadopoulos přihrával na pravou stranu jen za postranní lajnu. Bayern se tak vrací k míči.
     
    30
    Po půlhodině hry vede domácí Bayern nad Hamburgerem SV o tři branky. Hostující celek se dostává k balonu jen ojediněle.
     
    29
    Na třiceti metrech se k volnému přímému kopu postavil David Alaba s Arjenem Robbenem. Znovu to byla levačka rakouského hráče, ale znovu balon zamířil jen vedle tyče.
     
    28
    Robben se dral dám na posledního obránce, pomohl si přidržením za dres, ale píská se až faul Van Drongelena, který je odměněn žlutou kartou.
     
    28
    Hamburk zatím nemá co nabídnout proti rozjetému soupeři. Douglas Santos zkoušel projít po levém kraji, ale velmi snadno ho obral o balon Kimmich.
     
    27
    Arturo Vidal nikam nespěchal, rozehrál zpět na Hummelse, který ale poté zkazil přihrávku na Müllera. Hamburk však jen uklidnil hru na několik sekund, než přihrával Jung jen za postranní lajnu.
     
    26
    Nyní to Bayern vyzkoušel až od Hummelse. Alaba bojoval na pravé straně, ale do cesty se mu postavil Sakaj. Další nákop měl najít Müllera, ale nebyl přesný a balon končí až u hostujícího brankáře.
     
    25
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Dennis Diekmeier, přichází Vasilije Janjičić.
     
    24
    Hamburger SV je stále pod obrovským tlakem. Sakaj nyní musel hlavičkovat přesný centr na Ribéryho jen na rohový kop.
     
    23
    Ribéry je zpět ve hře! Po centru do vápna zakončoval zády k brance Lewandowski, ale jeho sklepnutí se mezi tři tyče nevešlo.
     
    22
    Franck Ribéry musel být ošetřen na hrací ploše, ale nakonec odchází za postranní lajny po svých a nejspíše bude v zápase pokračovat.
     
    21
    Bayern s přehledem odvrátil centr do vápna a vydal se na smrtící protiútok. Ribéry byl stažen k zemi, ale v akci pokračoval Lewandowski. Po jeho průniku do vápna ale zasáhl na poslední chvíli Sakaj.
    19. Robert LEWANDOWSKI - 3:0
     
    19
    Bayern právě vstřelil branku!
    A už to je o tři branky! Alaba si naběhl na přesný pas Martíneze, z prvního doteku našel ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, který také z voleje poslal balon do sítě. Naprosto jednoduchá a účinná akce mnichovského gigantu.
     
    18
    Opět spolupráce Kimmicha s Robbenem. Nyní ale krajní obránce domácího celku nepřihrál přesně do běhu Müllerovi. Hostující obrana se začíná probouzet.
     
    17
    Bayern pokračoval rohovým kopem, ale balon na zadní tyči hlavičkoval Vidal jen vysoko nad hostující branku.
     
    16
    Po dlouhé době se vydali to útoku také hostující hráči. Jung hledal přihrávkou Hunta, ale ten se nedokázal zbavit Martíneze a akce rychle končí.
     
    15
    Franck Ribéry spolupracoval na levé straně s Alabou. Alaba vhazoval v blízkosti pokutového území Hamburku, ale míč se dostal po dlouhé zpětné přihrávce až k Ulreichovi.
     
    14
    Bayern pokračuje v tlaku. Müller si chtěl narazit s Kimmichem, následně ale přeběhl do ofsajdu. Kapitán Bayernu se ještě zlobil na rozhodnutí asistenta na lajně, ale ofsajd to byl jasný.
    12. Robert LEWANDOWSKI - 2:0
     
    12
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hra Hamburku se začíná sypat. Robben vyzval k centru Kimmicha, který zcela osamocen mohl najít ROBERTA LEWANDOWSKÉHO. Polská střelec měl kolem sebe také až příliš mnoho prostoru a snadnou hlavičkou do protipohybu brankáře posílá Bayern do dvougólového vedení.
     
    11
    Hamburk má velké problémy hned od úvodu zápasu. Schipplock se snažil napadat, ale na zkušené obránce Bayernu nevyzrál.
     
    10
    Bayern vstřelená branka ještě více nakopla. Kimmich se prosmýkl kolem obránce, ale poté to byl právě on od koho se balon odrazil za brankovou lajnu.
    8. Franck RIBÉRY - 1:0
     
    8
    Bayern právě vstřelil branku!
    Netrvalo to ani deset minut a Bayern jde na domácí půdě do vedení. Müller znovu vybojoval ve středu trávníku balon, přistrčil ho Robbenovi, který ještě vylepšil pozici na FRANCKA RIBÉRYHO. Francouzský ofenzivní fotbalista si potáhl balon kolem padajícího brankáře a poté bez komplikací poslal míč do sítě.
     
    8
    K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Alaba i Robben. Nakonec to byl krajní obránce Bayernu, ale jeho střela přes zeď končí dva metry nad brankou Christiana Mathenia.
     
    7
    Blesková akce Bayernu středem. Müller vybojoval balon, rychle ho předal rozběhnutému Lewandowskému, ale ten v souboji se Sakajem neuspěl. Je z toho však faul na polského útočníka.
     
    6
    Bayern kontroluje hru v úvodu zápasu. Hamburger se snaží napadat a nyní to odnesl Kimmich, který musel snést tvrdý zákrok Hunta.
     
    5
    Boateng si několikrát vyměnil balon s Hummelsem, poté přišla nabídka pro Robbena. Nizozemec hledal parádním centrem v pokutovém území Lewandowského, ale ten se proti Papadopoulosovi neprosadil. Po ztrátě balon nesmyslně fauloval skluzem Vidal a je prvním potrestaným.
     
    4
    Joshua Kimmich skvěle zasáhl na pravém kraji proti útoku Santose. Následně se mu podařilo rychle rozehrát, ale Ribéry útočnou akci výrazně zpomalil a domácí tak musí tvořit znovu od obránců.
     
    3
    Bayern si vybojoval rohový kop, ten byl rozehrán jen po trávníku na Müllera. Kapitán domácího celku si ale s protihráči na zádech nedokázal připravit pozici ke střele.
     
    2
    Fotbalisté hostujícího týmu rozehráli první poločas ze středového kruhu. Diekmeier se snažil rychle protáhnout kolem pravé postranní lajny, ale na dvojici Alaba – Hummles si nepřišel.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas šestadvacátého kola nejvyšší německé soutěže Bundesligy tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Bayern Mnichov: Ulreich – Kimmich, J. Boateng, Hummels, Alaba – Javi Martínez – Robben, T. Müller (C), Arturo Vidal, Ribéry – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Wagner, Süle, Th. Alcântara, Bernat, Rudy, Tolisso.

    Hamburger SV: Mathenia – Sakaj (C), Papadopoulos, van Drongelen – Diekmeier, G. Jung, Walace, Santos – Schipplock, Hunt, Kostić.
    Náhradníci: Pollersbeck – Hahn, Waldschmidt, Janjičić, Jatta, Salihović, Vagnoman.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Gerach.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    21.10. 2017 Hamburk – Bayern 0:1
    25.02. 2017 Bayern – Hamburk 8:0
    24.09. 2016 Hamburk – Bayern 0:1
    22.01. 2016 Hamburk – Bayern 1:2
    14.08. 2015 Bayern – Hamburk 5:0
     
    Hamburger SV

    Hamburk se pohybuje téměř od samého začátku sezony na sestupových pozicích. Aktuálně patří týmu z přístavního města předposlední, sedmnácté pozice! Na úplně poslední Kolín nad Rýnem má Hamburk náskok jen jediný bod, na nesestupové poté ztrácí již bodů sedm. Z pětadvaceti odehraných zápasů se Hamburk radovat z výhry jen čtyřikrát. Poslední výhra za tři body se datuje do konce listopadu loňského roku, kdy Hamburk vyhrál v domácí prostředí 3:0 nad Hoffenheimem.

    V poslední době má Hamburk problémy především v útoku. Ve čtyřech posledních zápasech vstřelil jen jediný gól, o ten se postaral v utkání s Leverkusenem Andre Hahn.
     
    Bayern Mnichov

    Mnichovský gigant už je v domácí soutěži už velmi blízko šestému titulu v řadě! Po třiadvaceti odehraných kolech má již neuvěřitelný devatenáctibodový náskok na smečku pronásledovatelů, kterou vede Schalke společně s Dortmundem. V letošním ročníku Bundesligy ztratil Bayern všechny tři body jen dvakrát. Hned ve třetím kole si na nejlepším německém týmu posledních let smlsl Hoffenheim 2:0, druhou porážku Bayern utrpěl na trávníku Mönchengladbachu na konci listopadu loňského roku. Od té doby už parta kolem střelců Müllera a Lewandowského už jen vítězí. V posledním domácím zápase se ale Bayernu nepodařilo proti týmu Vladimíra Daridy vstřelit branku. Hertha si tak odvezla cennou remízu 0:0.

    Také v Lize mistrů si Bayern vede skvěle. V základní skupině sice jednou prohrál s PSG a šel tak do playoff z druhého místa. V osmifinále ale přejel v prvním utkání turecký Besiktas 5:0 a je už je tak jednou nohou mezi nejlepší osmičkou.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší německá soutěž Bundesliga pokračuje již šestadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Bayernu Mnichov, který přivítá na domácím trávníku Hamburger SV.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Vít Schück

    Branky: 8. Ribéry (Robben), 12. Lewandowski (Kimmich), 19. Lewandowski (Alaba), 56. Robben (Tolisso), 81. Ribéry, 90. Lewandowski (pen.)

    Karty:   5. Arturo Vidal (BAY) – 28. van Drongelen (HAM), 77. Santos (HAM)

    Neproměněná penalta: 86. Lewandowski (BAY), mimo


    Držení míče: 75 % : 25 %.
    Střely na branku: 7:0. Střely mimo: 11:0. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 4:9.
    Bayern Mnichov: Ulreich – Kimmich, J. Boateng, Hummels, Alaba – Javi Martínez – Robben (63. Th. Alcântara), T. Müller (C), Arturo Vidal (46. Tolisso, 66. Rudy), Ribéry – Lewandowski.
    Náhradníci: Starke – Wagner, Süle, Th. Alcântara, Bernat, Rudy, Tolisso.

    Hamburger SV: Mathenia – Sakaj (C), Papadopoulos, van Drongelen – Diekmeier (25. Janjičić), G. Jung, Walace (72. Vagnoman), Santos – Schipplock, Hunt (87. Jatta), Kostić.
    Náhradníci: Pollersbeck – Hahn, Waldschmidt, Janjičić, Jatta, Salihović, Vagnoman.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Gerach
    thejrc.org