Los Angeles – St. Louis 2:7 (kon.) | San Jose – Washington 0:2 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 5:2 (kon.)
Florida – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Nashville – New Jersey 2:3 (1:2 po s.n.) | Edmonton – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Boston 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:5 (1:3, 0:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 11.03.2018, 15:30 • ZS Chomutov • Play-out extraligy • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Vítám všechny fanoušky ledního hokeje, kde některé kluby bojují o nejcennější trofej. Ovšem my budeme sledovat utkání, v němž celky bojují o extraligovou příslušnost. Čeká nás duel, v němž Piráti Chomutov hostí BK Mladou Boleslav. Právě jeden z těchto celků si může zajistit příslušnost v nejvyšší soutěži už v neděli odpoledne.
     
    BK Mladá Boleslav

    Bruslařský klub už se v tabulce poražených týmů posunul na první místo, právě před chomutovské Piráty. Mladá Boleslav získala už sedmdesát bodů a v této části sezóny nepoznala hořkost porážky. Nejprve si před vlastními fanoušky vyšlápla na Jihlavu a následně otočila zápas v Litvínově, kde si připsala cenné dva body. Bruslaři mají v celé soutěži problém s obranou, vždyť inkasovali 142. branek.

    Nejlépe bodující hráči v play-out:

    Jakub Klepiš – 3 body (2+1)
    Dominik Pacovský – 3 body (2+1)
    Lukáš Nahodil – 3 body (1+2)
     
    Piráti Chomutov

    Zatímco Bruslaři v play-out nepoznali hořkost porážky, Piráti si komplikují situaci, jelikož získali pouze bod. Ovšem Chomutovští mají devětašedesát bodů, což je o devět více, než třetí Jihlava. Ta právě v posledním utkání přejela doma severočeský celek, jenž ztratil také dobře odehraný zápas s Litvínovem. Svěřenci Vladimíra Růžičky mají obrovské potíže je hrou do obrany, ale také s přesilovými hrami.

    Nejlépe bodující hráči v play-out:

    Jakub Lauko – 2 body (1+1)
    Jakub Chrpa – 1 bod (1+0)
    Martin Šťovíček 1 bod (1+0)
     
    Vzájemné zápasy:

    Doby, kdy oba týmy bojovaly mezi s sebou o extraligovou příslušnost jsou pryč. Ovšem rivalita mezi nimi zůstala stále velká. Jenže nyní oba mají dobře našlápnuto k záchraně extraligové příslušnosti. Při pohledu na vzájemné zápasy zjistíme, že v základní části byli úspěšnější Středočeši.

    Chomutov – Mladá Boleslav 0:1
    Mladá Boleslav – Chomutov 5:0
    Chomutov – Mladá Boleslav 2:3 po nájezdech
    Mladá Boleslav – Chomutov 1:2
     
    Pokud se nedostanete do Pirátské arény, můžete sledovat náš textový přenos, v němž se dost možná dozvíte, který ze soupeřů bude zachráněn. Pokud žádný, doufejme, že nás čeká kvalitní střetnutí.
     
    Ještě jednou vám vítám u dnešního přenosu, nyní už přímo z Pirátské arény. Domácí nastupují bez Michala Vondrky, ale také nově bez nemocného Vladimíra Růžičky, a tak hlavní trenér Chomutova opět přeházel složení formací. Pojďme se na sestavy pomalu podívat.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Flemming, Dietz, Valach (A), Trefný, Slovák, Knot, Szathmáry – Skokan, Šťovíček, Sklenář – V. Tomeček, Smejkal, Koblasa – J. Havel, Huml (C), Poletín – Lauko, Vantuch, Chrpa.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Groh) – Kurka, Hanzlík (C), Dlapa, Kotvan, Hrdinka, Eminger, J. Říha – Orsava, Nahodil, Valský – Flynn, Klepiš (A), Pacovský – P. Kousal, Urban, Pabiška (A) – Najman, L. Volf.

    Rozhodčí: Bejček, Pražák – Jindra, Gerát.
     
    Při neúčasti Michala Vondrky zastává funkci kapitána Ivan Huml, jeho asistentem pro dnešní střetnutí je nově Juraj Valach! Také Vladimír Kýhos musel řešit, kdo zaskočí za potrestaného Richarda Nedomlela, jenž má zastavenou činnost stejně jako v barvách Chomutova Nicolas Hlava.
    Boleslav i Chomutov jsou prakticky zachráněni. Jeden z týmů může definitivně strvdit extraligovou příslušnost už dnes.

    ???????????????? #CCMhockey #MadeOfHockey

    Příspěvek sdílený CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Do Pirátské arény vstoupili Mladoboleslavští, kteří se srovnali na modré čáře. Ovšem ani Piráti na sebe nenechali dlouho čekat a už vstupují na ledovou plochu. Oba celky se pozdraví a následně vše už bude směřovat k úvodnímu vhazování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Úvodní vhazování vyhrál Lukáš Nahodil, a tak se hosté ženou do prvního útoku. Ovšem ke střele se nedostali a musejí rychle zpátky.
     
    00:41
    Vladimír Růžička poslal hry čtvrtou formaci jako první, ta pouze nahodila a oba celky střídají.
     
    00:55
    Do první velké šance se dostal kadaňský kapitán v barvách Chomutova Jakub Trefný, jenž vystřelil z hranice kruhů a následně se dostal i k dorážce. Ovšem Jan Růžička si proti oběma pokusům věděl rady.
     
    02:05
    Nahození domácího celku skončilo v lapače hostujícího brankáře. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    02:33
    František Hrdinka se ve středním pásmu dostal pod tlak, a tak nahazuje pouze do rohu. Následně mladoboleslavská formace odjíždí střídat.
     
    03:08
    K vidění je první zakázané uvolnění hostujícího celku.
     
    03:14
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Jan Hanzlík – 2 min., hákování).
     
    03:28
    Chomutovští se snažili rozhodit hostující obranu, ovšem přihrávka do rohu byla nepřesná, a tak Boleslav vyhazuje.
     
    03:54
    Michal Poletín své zakončení z levé strany nasměřoval do hokejky soupeře, kotouč se odrazil do ochranné sítě.
     
    04:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je tu branka Bruslařského klubu a navíc v oslabení. Tomáš Urban posunul puk do středního pásma, kde se obránci domácího celku nedomluvili. Do úniku se probojoval LUKÁŠ PABIŠKA, jehož gólfák zamířil přesně k tyči. Asistence: Tomáš Urban a Vladimír Eminger.
    04:06 Lukáš PABIŠKA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:23
    Jakub Lauko napadal hostujícího gólmana, kotouč putoval k Ronaldu Knotovi, jehož pokus se v této chvíli neujal. Bude se vhazovat před brankou Bruslařů.
     
    05:44
    Bohužel v Pirátské aréně není téměř žádná atmosféra. Je vidět, že duel se hraje spíše z povinnosti. V dalším útoku je pískán hostům ofsajd.
     
    06:10
    Mezi kruhy si najel Vojtěch Tomeček, jemuž se kotouč zamotal mezi nohy. Domácí útočník do něj alespoň kopl, čímž donutil brankáře k přerušení hry.
     
    06:18
    A mohlo být vyrovnáno! Od modré čáry vypálil nepřesně Ronald Knot, jehož pokus se od zadního hrazení odrazil vedle branky. V tomto prostoru číhal Dávid Skokan, jenž nestihl zasunout černou gumu do branky.
     
    07:26
    Jan Havel vybojoval puk, který zadovkou přenechal v kruhu pro vhazování Ivanu Humlovi. Pokus domácího kapitána byl nepřesný a branku minul asi o metr.
     
    08:32
    Mladoboleslavští protečovali puk do středního pásma, odkud s ním domácí odcouvali až za vlastní bránu.
     
    08:47
    Zpoza branky na hranici brankoviště dostal přihrávku Jakub Lauko, který okamžitě zakončoval. Ovšem mladý útočník už byl brankáři příliš blízko a navíc byl atakován.
     
    09:49
    Dávid Skokan přenechával puk na najetého Juraje Valacha, který místo střely z mezikruží nesmyslně přihrávala na paty dalšího ze spoluhráčů.
     
    10:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští se ujímají dvoubrankového vedení! Jiří Kurka najel podél mantinelu do pásma, kde zkušeně o hůl Štěpána Lukeše našel najetého OSCARA FLYNNA. Mladý útočník měl před sebou odkrytou chomutovskou svatyni! Asistence: Jiří Kurka a Jakub Klepiš.
    10:49 Oscar FLYNN - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    11:29
    Z vrcholu pravého kruhu pro vhazování vypálil Juraj Valach, jehož pokus mířil do šibenice. Ovšem Jan Růžička se vytasil skvělým zákrokem, když přizvedl rameno.
     
    12:16
    Na levé straně dostal hodně prostoru Oldrich Kotvan, který okamžitě vystřelil, ale branku minul.
     
    12:58
    Od modré čáry vypálil Brett Flemming, jehož pokus skončil v moci hostujícího brankáře. Bohužel atmosféra dnešního utkání připomíná spíše přátelské střetnutí!
     
    13:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Štěpán Lukeš peláší z branky a nutno říct, že nyní se musí hodně červenat, jelikož branka jde za ním! LUKÁŠ VOLF nahodil kotouč z nulového úhlu a překvapivě se raduje z premiérové branky v extralize. Asistence: Ondřej Najman.
    13:22 Lukáš VOLF - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:22
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Štěpán Lukeš, přichází Tadeáš Dvořák.
     
    14:42
    Nahozený kotouč zůstal ležet před hostujícím brankářem. Do brankoviště přiletěl Michal Poletín, jenž se snažil došťourat za brankovou čáru, ovšem neúspěšně.
     
    15:43
    Domácí se pokoušeli o dlouhou přihrávku, která končí na zakázaném uvolnění.
     
    15:57
    Martin Šťovíček dostal přihrávku od chomutovského kapitána, ale neměl rychlost, a tak nahodil černou gumu směrem na branku.
     
    16:09
    Zakončení Tomáše Slováka tečoval mezi kruhy Michal Poletín. Jeho teč mířila do protipohybu brankáře, ale mezi tři tyče se nevešla.
     
    16:15
    Tomáš Slovák odchází do kabiny, když byl trefen soupeřem na útočné modré čáře. Chvíli se hrát nebude, jelikož na ledové ploše je spoustu krve.
     
    16:52
    Jakub Sklenář byl tísněn obráncem, přesto se dostal k zakončení bekhendem. Ovšem jeho pokus zamířil do betonu Jana Růžičky.
     
    18:59
    Domácí v signalizované výhodě zavřeli soupeře před jeho brankou, ovšem Jan Růžička chytá zatím výborně!
     
    19:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dobrou minutu a půl točili Piráti soupeře před jeho brankou. Až se mezi střelce zapsal MICHAL POLETÍN! Autora branky našel pěknou přihrávkou na hranici brankoviště Lukáš Vantuch. Následně pak už pro Piráty nebyl problém skórovat. Asistence: Jakub Lauko a Lukáš Vantuch.
    19:23 Michal POLETÍN - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:50
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Trefný – 2 min., držení).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní perioda je minulostí! Z vedení se může radovat Bruslařský celek, který soupeři dává ohromnou lekci z produktivity! Mladoboleslavští si totiž připsali tři přesné zásahy ze čtyř střel. Poté opustil branku Štěpán Lukeš, jenž přepustil místo Tadeáši Dvořákovi. Až tento impuls pomohl domácímu celku, jemuž se podařilo snížit.

    Střely na branku: 20:6.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Domácí se rozestavili v útočné třetině, kde zastavili útok soupeře a rychle mizí na střídačku.
     
    21:01
    Kličkou přes obránce se prosadil Jiří Smejkal, který okamžitě mířil mezi ruku a tělo brankáře. Ovšem Jan Růžička opět chytá a drží dvoubrankové vedení.
     
    21:26
    Až nyní se Mladá Boleslav zabydlela v útočném pásmu, kde kombinuje podél mantinelu.
     
    22:06
    I po přesilové hře jsou hosté v útočném pásmu, kde předvádějí rotaci v rohu hrací plochy. Ovšem ke střeleckému pokusu se nedostali.
     
    22:38
    Od levého mantinelu vypálil Ivan Huml, jehož pokus hostující brankář dobře viděl, a tak v poklidu zasahuje.
     
    23:03
    Zakončení Juraje Valacha srazil jeden z obránců, následně Bruslaři posunuli černou gumu jen do neutrální zóny.
     
    23:39
    Velkou rychlost nabral Jakub Lauko, jenž se pokusil zasunout puk mezi tyč a brankářův beton. Jenže Jan Růžička chytá výborné utkání!
     
    24:43
    Obrovská šance Chomutova! Brett Flemming si nabruslil mezi kruhy, kde se mu nepodařilo zakončit. Ovšem k puku se dostal ještě Ivan Huml, který z blízkosti trefuje Růžičkův beton!
     
    25:24
    Ofsajd domácího celku.
     
    25:53
    Z pravého kruhu pro vhazování zakončoval na bližší tyč Vladimír Eminger, ale Tadeáš Dvořák jeho pokus vyrazil za branku.
     
    26:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Stanislav Dietz – 2 min., držení).
     
    27:02
    Na pravé straně se rozjel Jakub Klepiš, který našel osamoceného Tomáše Urbana. Urostlý útočník měl dost času, ale nechal vyniknout domácího gólmana!
     
    27:50
    Z pravé strany na Tadeáše Dvořáka upaloval Jakub Klepiš, který v samostatném úniku nechal vyniknout lapačku domácího maskovaného muže.
     
    28:04
    Z otočky vystřelil na druhé straně Petr Koblasa, který opět trefuje prostor, kde vládne Jan Růžička. Vypadá to, že hostující brankář bude mít dnes velký počet zákroků.
     
    28:43
    Domácí v plném počtu.
     
    29:22
    Jakub Klepiš přihrával na spoluhráče před branku, ovšem ten jeho přihrávku přejel, a tak skončil puk jen v rohu hrací plochy.
     
    29:56
    V situaci dva na jednoho dostal přihrávku před brankáře Lukáš Pabiška, jenž zakončoval po ledě. Ovšem Tadeáš Dvořák si připisuje další výtečný zákrok dnešního večera!
     
    30:54
    Zakončení Ronalda Knota od levého mantinelu srazil do ochranné sítě Oldrich Kotvan. Následuje vhazování po pravici hostujícího brankáře.
     
    32:03
    Do samostatného úniku se hnal Martin Šťovíček, jenž byl faulován a je nařízené trestné střílení!
     
    32:03
    Martin Šťovíček mohl vsítit kontaktní branku, což se mu ale nepodařilo. Chomutovský hráč dlouho míchal s kotoučem, jenž mu utekl pod beton gólmana.
     
    32:12
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Ondřej Dlapa – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    32:57
    Puk se od zadního mantinelu dostal přikopnutím před branku, kde operoval Michal Poletín. Autor zatím jediného chomutovského gólu trefil v dobré příležitosti jen rameno gólmana.
     
    33:52
    Tvrdá rána Ronalda Knota končí v lapačce hostujícího brankáře. Ten si připisuje jeden zákrok za druhým.
     
    34:20
    Petr Koblasa si najel mezi tři soupeře a z hranici kruhů vypálil jen těsně vedle pravé tyče mladoboleslavské brány.
     
    34:57
    Ivan Huml jel za odraženým kotoučem a o beton gólmana našel Lukáše Vantucha! Ten měl před sebou odkrytou branku, ale trefil jen obránce.
     
    35:22
    Nejprve hosté jeli dva na jediného obránce, který přihrávku zastavil a poslal Chomutov do útoku. Následně se Jan Růžička pokusil přihrát spoluhráči o mantinel. Kotouč zachytil Stanislav Dietz, jenž okamžitě pálil do prázdné brány, ale hostující gólman se stihl vrátit!
     
    36:30
    A další velký zákrok hostujícího brankáře! Mezi kruhy zachytil rozehrávku Jakub Lauko, který okamžitě pálil, ale beton Jana Růžičky byl na správném místě.
     
    37:30
    Domácí jeli ve čtyřech na jediného obránce! Dávid Skokan přenechal puk na najetého Šimona Szathmáryho, jenž mohl střílet, ale celou situaci překombinoval přihrávkou na Jakuba Sklenáře. Ten už přihrávku neočekával!
     
    38:15
    Po dlouhé době si na černou gumu sáhl také domácí brankář, jenž schoval do lapačky vysoký oblouček ze středního pásma.
     
    38:33
    Z ostrého úhlu nahodil puk na branku Jan Havel, ovšem lapačka mladoboleslavského gólmana byla na místě.
     
    39:14
    Stanislav Dietz skryl střelu za několik hráčů před brankou. Jeho střelu brankář vyrazil před sebe, ale Lukáš Vantuch se k dorážce již neprocpal. Následně Mladá Boleslav vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    39:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Lekce z produktivity pokračuje i ve druhé periodě. Zatímco Piráti šance zahazují, tak Mladá Boleslav se raduje. Lukáš Nahodil vysunul do samostatného úniku JAKUBA ORSAVU, který střelou po ledě překonal Tadeáše Dvořáka. Bez asistence.
    39:41 Jakub ORSAVA - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá dvacetiminutovka byla v režii domácího celku, který téměř neustále útočil. Jenže stejně tak jako útočil, tak zahazoval obrovské šance. Výborné utkání prožívá Jan Růžička, který přivádí domácí střelce k zoufalosti. Naopak Mladá Boleslav se prosadila v samotném závěru a už vede o tři branky.

    Střely na branku: 44:12.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:37
    Z mezikruží vystřelil Jakub Lauko, jehož pokus vykopl brankář. Následně Brett Flemming přestřelil branku a Mladá Boleslav vyhodila na zakázané utkání.
     
    41:19
    V útočném pásmu zůstal Michal Poletín, a tak se Ivan Huml dostal do ofsajdu. Hra se vrátí do neutrální zóny.
     
    41:48
    Nejprve Chomutovští jeli do přečíslení, Ivan Huml si vyměnil puk s Dávidem Skokanem, ale prvně jmenovaný trefil jen betony hostujícího gólmana.
     
    41:48
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Poletín – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    42:19
    Z pravé strany mířil do horní části branky Jakub Klepiš, který ale prostor tří tyčí přestřelil.
     
    42:34
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Dominik Pacovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:41
    Nahození Ronalda Knota tečoval na hranici brankoviště Petr Koblasa , ale jeho teč zamířila do betonu gólmana!
     
    42:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Výbornou práci odvedl Petr Koblasa, jenž se z rohu dostal až za branku, odkud našel osamoceného RONALDA KNOTA. Chomutovský obránce propálil vše, co mu stálo v cestě a vykřesal pro Piráty naději. Asistence: Petr Koblasa a Dávid Skokan.
    42:59 Ronald KNOT - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:02
    A opět Petr Koblasa, který se zbavil svého strážce a následně přihrál na Stanislava Dietze. Jeho tvrdá bomba zamířila jen do hrudi Jana Růžičky.
     
    44:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A naděje se Chomutovu zase vzdaluje! Po chybě Knota se hosté dostali do přečíslení. Tomáš Urban našel přesně JAKUBA KLEPIŠE, který z voleje nedal Tadeáši Dvořákovi nejmenší šanci. Asistence: Tomáš Urban.
    44:10 Jakub KLEPIŠ - 2:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:55
    Oldrich Kotvan vyhodil puk mimo hrací plochu, ovšem bylo to s odrazem, a tak hostující obránce míří na střídačku.
     
    46:40
    Oba celky střídají, a tak se Jan Hanzlík schoval s černou gumou za vlastní branku.
     
    47:07
    Martin Šťovíček se pokusil vypálit přes obránce, ovšem trefil právě hostujícího kapitána, od něhož putovala černá guma do ochranné sítě.
     
    Dnešní utkání sleduje 2913 diváků.
     
    47:23
    Jiří Smejkal se snažil přihrát na modrou čáru, ale vyhnal svůj tým až za vlastní branku.
     
    47:57
    Brett Flemming trefil kolenem Lukáše Pabišku a utkání pro něj končí! Stejně tak asi i pro mladoboleslavského hráče.
     
    47:57
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 5 min., faul kolenem + osobní trest do konce utkání, faul kolenem).
     
    48:33
    Jakub Sklenář v oslabení našel před brankou osamoceného Juraje Valacha, který chtěl rychle zakončit, ale kotouč vůbec netrefil.
     
    49:16
    Na vrcholu levého kruhu měl dostal času Jakub Klepiš, jehož pokus mířil do protipohybu brankáře. Ovšem Tadeáš Dvořák skvěle zasáhl a puk končí v rohu.
     
    50:28
    Mladoboleslavští se sami dostali z pásma, a tak mohou jít na led čerstvé síly.
     
    51:22
    To už není možné, co Piráti nedají! Nejprve zůstal za obranou Jiří Smejkal, jenž se vyhl holi brankáře, ale následně jej trefil do betonů. Následně pálil z mezikruží golfákem Petr Koblasa, ale i on trefuje Růžičku do ramene.
     
    52:30
    Chomutov je v oslabení aktivní, další pokus od mantinelu schoval do lapačky hostující maskovaný muž, který je jasně hráčem utkání!
     
    53:29
    Dlouhá přihrávka Chomutova mířila na zakázané uvolnění, ale u kotouče byl první Jiří Smejkal, a tak se nepíská.
     
    54:11
    Stanislav Dietz se dostal za branku, odkud přihrával na první tyč. Ovšem Jakub Sklenář jeho přihrávku na hranici brankoviště netrefil.
     
    54:54
    Hostující hráči se po propadnutí obrany Chomutova dostali do přečíslení, To z voleje zakončoval Jakub Valský, ale trefil jen Dvořáka, který se výborně přemístil.
     
    56:05
    Mladá Boleslav brání střední pásmo a Tomáš Urban díky dlouhé hokejce vyhazuje.
     
    56:19
    Z levé strany pelášil sám na brankáře Dávid Skokan, který trefil Jana Růžičku do betonu.
     
    57:14
    Zakázané uvolnění Chomutova, je jasné, že Mladá Boleslav se po dnešním utkání zachránila v extralize!
     
    57:27
    Nahození Jakuba Sklenáře schoval pod lapačku hostující brankář. Utkání se již dohrává jen z povinnosti.
     
    58:01
    Střelou přes obránce se prezentoval Jiří Smejkal, který ovšem branku Bruslařského klubu přestřelil.
     
    59:20
    Tak ještě se o snížení mohl postarat Dávid Skokan, který obkroužil branku, ale na první tyči našel připravený beton Jana Růžičky.
     
    59:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Sklenář – 2 min., podražení).
     
    Konec zápasu.
     
    Chomutov v dnešním utkání inkasoval lekci z produktivity, čímž dopomohl Bruslařskému klubu k udržení v extralize. Zatímco Piráti o svou příslušnost budou muset ještě bojovat. Mužem utkání byl zcela jistě Jan Růžička, na kterého mířilo jednašedesát pokusů.
     
    Tímto se s vámi loučím a zase někdy, napočtenou. (18:02:11)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Poletín (Vantuch, Huml), 43. Knot (Koblasa, Skokan) – 5. Pabiška (Urban, Eminger), 11. Flynn (Kurka, Klepiš), 14. L. Volf (Najman), 40. Orsava, 45. Klepiš (Urban)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Flemming, Dietz, Valach (A), Trefný, Slovák, Knot, Szathmáry – Skokan, Šťovíček, Sklenář – V. Tomeček, Smejkal, Koblasa – J. Havel, Huml (C), Poletín – Lauko, Vantuch, Chrpa.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Groh) – Kurka, Hanzlík (C), Dlapa, Kotvan, Hrdinka, Eminger, J. Říha – Orsava, Nahodil, Valský – Flynn, Klepiš (A), Pacovský – P. Kousal, Urban, Pabiška (A) – Najman, L. Volf.

    Rozhodčí: Bejček, Pražák – Jindra, Gerát

    Diváci: 2913
    ocianews.com