Los Angeles – St. Louis 2:7 (kon.) | San Jose – Washington 0:2 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 5:2 (kon.)
Florida – NY Rangers 4:3 (2:1 po s.n.) | Nashville – New Jersey 2:3 (1:2 po s.n.) | Edmonton – Minnesota 4:1 (kon.)
Chicago – Boston 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:5 (1:3, 0:1, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 11.03.2018, 15:30 • ZS Chomutov • Play-out extraligy • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:10 Jakub KLEPIŠ - 2:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    44:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A naděje se Chomutovu zase vzdaluje! Po chybě Knota se hosté dostali do přečíslení. Tomáš Urban našel přesně JAKUBA KLEPIŠE, který z voleje nedal Tadeáši Dvořákovi nejmenší šanci. Asistence: Tomáš Urban.
    42:59 Ronald KNOT - 2:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    42:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Výbornou práci odvedl Petr Koblasa, jenž se z rohu dostal až za branku, odkud našel osamoceného RONALDA KNOTA. Chomutovský obránce propálil vše, co mu stálo v cestě a vykřesal pro Piráty naději. Asistence: Petr Koblasa a Dávid Skokan.
    39:41 Jakub ORSAVA - 1:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    39:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Lekce z produktivity pokračuje i ve druhé periodě. Zatímco Piráti šance zahazují, tak Mladá Boleslav se raduje. Lukáš Nahodil vysunul do samostatného úniku JAKUBA ORSAVU, který střelou po ledě překonal Tadeáše Dvořáka. Bez asistence.
    19:23 Michal POLETÍN - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dobrou minutu a půl točili Piráti soupeře před jeho brankou. Až se mezi střelce zapsal MICHAL POLETÍN! Autora branky našel pěknou přihrávkou na hranici brankoviště Lukáš Vantuch. Následně pak už pro Piráty nebyl problém skórovat. Asistence: Jakub Lauko a Lukáš Vantuch.
    13:22 Lukáš VOLF - 0:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Štěpán Lukeš peláší z branky a nutno říct, že nyní se musí hodně červenat, jelikož branka jde za ním! LUKÁŠ VOLF nahodil kotouč z nulového úhlu a překvapivě se raduje z premiérové branky v extralize. Asistence: Ondřej Najman.
    10:49 Oscar FLYNN - 0:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští se ujímají dvoubrankového vedení! Jiří Kurka najel podél mantinelu do pásma, kde zkušeně o hůl Štěpána Lukeše našel najetého OSCARA FLYNNA. Mladý útočník měl před sebou odkrytou chomutovskou svatyni! Asistence: Jiří Kurka a Jakub Klepiš.
    04:06 Lukáš PABIŠKA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic je tu branka Bruslařského klubu a navíc v oslabení. Tomáš Urban posunul puk do středního pásma, kde se obránci domácího celku nedomluvili. Do úniku se probojoval LUKÁŠ PABIŠKA, jehož gólfák zamířil přesně k tyči. Asistence: Tomáš Urban a Vladimír Eminger.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Poletín (Vantuch, Huml), 43. Knot (Koblasa, Skokan) – 5. Pabiška (Urban, Eminger), 11. Flynn (Kurka, Klepiš), 14. L. Volf (Najman), 40. Orsava, 45. Klepiš (Urban)


    Piráti Chomutov: Š. Lukeš (Tadeáš Dvořák) – Flemming, Dietz, Valach (A), Trefný, Slovák, Knot, Szathmáry – Skokan, Šťovíček, Sklenář – V. Tomeček, Smejkal, Koblasa – J. Havel, Huml (C), Poletín – Lauko, Vantuch, Chrpa.
    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Groh) – Kurka, Hanzlík (C), Dlapa, Kotvan, Hrdinka, Eminger, J. Říha – Orsava, Nahodil, Valský – Flynn, Klepiš (A), Pacovský – P. Kousal, Urban, Pabiška (A) – Najman, L. Volf.

    Rozhodčí: Bejček, Pražák – Jindra, Gerát

    Diváci: 2913
    ocianews.com