Mladá Boleslav – Pardubice 10:1 (kon.) | Bohemians – Sparta 2:4 (kon.) | Vítkovice – Střešovice 4:3 (3:1 po s.n.)
Chodov – Otrokovice 4:3 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
10:1 (6:1, 1:0, 3:0) Stav série: 2:0
Sokoli Pardubice
Neděle 11.03.2018, 16:00 • MSH Mladá Boleslav • Play-off Livesport Superligy florbalu • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásný večer, chtěla bych Vás přivítat u druhého čtvrtfinálového utkání mezi Mladou Boleslaví a Sokolem Pardubicemi. Stav série je 1:0 pro domácí tým, který je jasným favoritem série, jelikož ovládl základní část.
     
    1. zápas:

    Mladá Boleslav – Sokol Pardubice 11:3

    Branky a nahrávky: 2. Curney (Natov), 3. Gruber (Bína), 11. Kološ (Tadeáš Chroust), 22. Jelínek, 23. Krajcigr (Řehoř), 35. Curney (Jelínek), 37. Curney (Krajcigr), 39. Curney (Natov), 43. Curney (Jelínek), 48. Řehoř (Curney), 58. Curney (Jelínek) – 41. Teichman (Burian), 46. Kourek (Zozulák), 55. Kourek (Kunt).

    Sestava Středočechů: Bauer (Rytych) – Novák, Kološ, Řehoř, Křenek, Jelínek, Krzyžanek, Zakonov – Novotný, Tadeáš Chroust, Tomáš Chroust – Bína, Rožnovják, Gruber – Pluhař, Curney, Natov – Krajcigr, Tomašík.

    Sestava Východočechů: Levínský (Musil) – Oubrecht, Kunt, Škeřík, Brychta, Ďopan, Bílý, Krigovský – Petr, Janeček, Zozulák – Teichman, Kourek, Dlesk – Gregor, Burian, P. Pakosta – P. Němeček, Formánek.
     
    Úvodní sestavy:

    Technology Florbal MB: Bauer (Rytych) – Řehoř, Jelínek, Kološ, Krzyžanek, Novák, Zakonov, Křenek – Krajcigr, Curney, Natov – Tomáš Chroust, Tomašík, Tadeáš Chroust – Bína, Pluhař, Gruber – Rožnovják, Novotný.

    Sokol Pardubice: Levínský (Musil) – Oubrecht, Kunt, Brychta, Škeřík, Ďopan, Bílý, Krigovský – Petr, Janeček, Zozulák – Kourek, Teichman, Dlesk – Gregor, P. Pakosta, Burian – P. Němeček, Formánek.

    Rozhodčí: Jakub Nábělek a Radek Štengl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Druhé čtvrtfinálové utkání je zahájeno! Výhodnější pozici mají rozhodně domácí florbalisté, kteří také jako první vyhrály buly. Zatím kombinují na své vlastní obranné polovině.
     
    00:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání v podání Mladé Boleslavi, ta totiž skórovala po třiceti čtyřech vteřinách! Curney poslal přesný pas přes celé hřiště a těsně před Levínským ho tečoval RADEK KRAJCIGR! Asistence: Jiří Curney.
     
    01:12
    Pardubice jsou tímto gólem jako opařené. Asi nikdo nečekal, že se Středočeši prosadí takhle brzo. Hosté budou muset přidat na obrátkách.
     
    01:48
    Také Sokol už měl chvíli míček na svých hokejkách. Vše vyvrcholilo táhlou střelou ze středu hřiště, avšak tento pokus se nevešel mezi tři tyče.
     
    02:24
    Po rozehrávce standardní situace se k balonku dostal Grubner, který si chtěl míček potáhnout a vypálit. Nakonec mu ovšem sjel z hole a ke střele nedošlo.
     
    02:57
    Pardubičtí se snaží napadat hodně vysoko a teď nebyly daleko od zajímavé šance! Obránce Mladé Boleslavi svou chybu na poslední možnou chvilku napravil.
     
    03:34
    Pěkná akce v podání Středočechů! Natov měl nějakou dobu míček na holi, poté ale rychle našel svého parťáka z útoku, jenž pálil z první. Proti jeho střele se stihl Levínský přesunout.
     
    04:30
    Na druhé straně se Pardubice pokusily o rychlý výpad, ale s nepříliš prudkou střelou neměl Lukáš Bauer nejmenší problémy.
     
    05:01
    Marek Ďopan táhl celou akci svého týmu, posléze přihrál zpět na středovou čáru. Odtud přišla střela na Bauera, která se zastavila o hradbu těl.
     
    05:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši už vedou o dvě branky! V posledních vteřinách se hrál zajímavý florbal, ve kterém vstřelili branku domácí. Bauer rozehrál útočnou akci na JAKUBA GRUBERA, jenž se prosadil rychlou střelou do šibenice. Asistence: Lukáš Bauer.
     
    06:36
    To je pro Pardubické opravdu rána, jelikož po šesti minutách prohrávají o dvě branky. Takto si vstup do zápasu nepředstavovali. Naopak Mladá Boleslav může hrát celkem v klidu s míčkem na holi.
     
    07:19
    Lukáš Bauer se vrhl proti střele, která nebyla z velké vzdálenosti. Poté ještě hosté doráželi a míček projel brankovištěm těsně vedle tyčky!
     
    07:56
    Vypadá to, že Východočeši se dostali do tempa. tentokrát přišla tvrdá střela od mantinelu a Lukáš Bauer ukázal reflexivní zákrok svou levou rukou.
     
    08:36
    Josef Pluhař táhl celou akci svého týmu, vypálil, jenže jeho střela se jen odrazila od hráče předním, přesto zůstali domácí na útočné polovině.
     
    09:27
    Několik nepřesností na hostující straně zapříčinilo, že Mladá Boleslav se hnala do rychlého protiútoku. Curney se pokusil o střelu, ovšem trefil jen hráče před sebou.
     
    10:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nádherná akce v podání Středočechů! Ti vedou už o dvě branky. Opět zafungovala spolupráce první pětky. Curney našel RADKA KRAJCIGRA, jenž pálil z první do prázdné brány a nemýlil se. Asistence: Jiří Curney.
     
    10:12
    Oddechový čas pro hosty.
     
    10:27
    Mladá Boleslav se sama připravila o míček velmi nepřesným pasem k mantinelu, kde vůbec nikdo nebyl. Pardubice se ale daleko nedostaly.
     
    11:13
    Domácí florbalisté v poklidu kombinují, zatím především na své polovině, a vyčkávají na nějakou skulinku, kterou by se dostali do zajímavé šance.
     
    12:01
    Mladá Boleslav se vlastní technickou chybu připravila o míček a rozehrávat mohl Sokol. Ten se nakonec dostal ke střele, jenže ta nebyla přesná.
     
    12:38
    Karel Brychta nedokázal zpracovat rozehrávku z rohu a po jeho doteku přeskočil míček mantinel. Mají ho tedy domácí hráči, kteří opět v klidu kombinují.
     
    13:29
    Středočeši mají tlak na útočné polovině a jejich soupeř má plné nohy i ruce práce. Většinou se mu podaří zablokovat střely, jež letí na Levínského.
     
    14:16
    Milanu Tomašíkovi se nelíbil výrok rozhodčího, který přiřkl rozehrávku hostujícímu týmu. Nic s tím ale nezmohl a Pardubice rychle rozehrály.
     
    15:09
    Rozhodčí vykázal z buly hostujícího hráče, jenž si to s ním chtěl ještě vyříkat. Nicméně ho musel nahradit jeho spoluhráč, který v této činnosti neuspěl.
     
    15:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První velká šanci sice ještě brankou neskončila, druhá ale ano! První střelu ještě pardubická obrana zblokovala, jenže pak se nechala lacině obrat o míček JAKUBEM BÍNOU, který tváří v tvář Levínskému nedal šanci. Bez asistence.
     
    16:09
    Radek Formánek získal míček, obehrál dva protihráče a posílal míček před branku, zde však nikdo z jeho spoluhráčů nebyl.
     
    16:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je demolice v podání domácího týmu, který vede již o pět branek a halou zní píseň: "Né pětku ne". Curney poslal na Levínského pomalou střelu, ale pardubický brankář ji jen vyrazil vedle sebe, kde byl připravený RADEK KRAJCIGR, jenž doklepl míček do sítě. Asistence: Jiří Curney.
     
    16:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Páni, už je to o šest branek. Pardubice si nemohou přát nic jiného, než aby tato třetina již skončila. Tomáš Chroust našel přesně TADEÁŠE CHROUSTA, jenž svou šancí nepohrdl. Asistence: Tomáš Chroust.
     
    17:34
    Na druhé straně si první těžší zákrok musel připsat Lukáš Bauer, ale ten to zvládl a ještě dnes neinkasoval, na rozdíl od svého soka v druhé bráně.
     
    18:22
    Mladoboleslavští hráči v klidu hrají s míčkem na svých hokejkách a postupně se dostávají do útoku.
     
    18:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jenže Východočeši trochu se štěstím snižují na rozdíl pěti branek! Křižný pas odpálil obrana domácích přesně na hůl FILIPA KRIGOVSKÉHO, který se trefil přesně k tyči. Asistence: Tomáš Dlesk.
     
    19:00
    Zbývá nám poslední minuta do konce první části. Mladá Boleslav sice jednou inkasovala, jenže sama nasázela branek hned šest a jde si pro druhé vítězství v této sérii.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina utkání mezi domácí Mladou Boleslaví a hostujícími Pardubicemi, po které vedou Středočeši o pět branek. Ti byli jasně lepší v úvodní části, k čemuž jim dopomohla branka, jež vstřelili ve třicáté čtvrté vteřině! Již v první třetině zkompletoval hattrick Radek Krajcigr, jemuž na všechny góly nahrál Jiří Curney.

    Další třetina začne přibližně v 16:42.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu Sokol Pardubice: ze hřiště odchází Jakub Levínský, přichází Petr Musil.
     
    20:17
    Opět byla k vidění spolupráce mezi Krajcigren a Curnyem. Tentokrát se role prohodily a Curney dostal přihrávku. Místo střely se ale vydal za branku, kde byl faulován.
     
    21:01
    Střela z celkem velké dálky byla těsně před Levínský tečována těsně vedle branky! Hostující brankář by byl bez šance, jelikož už chytal původní střelu.
     
    21:49
    Mladá Boleslav je usazena na útočné polovině, kde se snažím rychlý přihrávkami dostat do šance. To se jí nakonec povedlo, ale finální střela letěla mimo tyče.
     
    22:51
    Po chybě Pardubic se k míčku dostal na útočné polovině domácí hráče, jenže proti jeho střele včas vystoupil obránce hostí, který ji srazil mimo.
     
    23:19
    Východočeši ve druhé třetině ještě nic nepředvedli, ani jednu střelu či zajímavou šanci. Dnes je to zatím jednoznačná záležitost domácích.
     
    24:03
    Velká šance domácích! Tomáš Novák se nádherně obtočil kolem pardubického hráče, našel Grubera, jehož ránu z první stihl Musil zastavit.
     
    24:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólostroj domácího týmu pokračuje, je to zase o šest branek! JAKUB GRUBER napřáhl od mantinelu a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Zakonov.
     
    25:14
    Daniel Škeřík se dlouho mazlil s míčkem, když se rozhodl pro střelu, jen trefil mladoboleslavského hráče do boty, od něhož se dostal balonek mimo hřiště.
     
    25:56
    Zatím také vidíme poměrně čistou hru. Ani jednou se nevylučovalo, a ani přerušeních od rozhodčích ještě nebylo. Je pravdou, že jsou dnes trochu benevolentní.
     
    26:45
    Hra nám oproti první třetině ztratila na kráse. Míček mají na svých hokejkách především hráči domácího týmu, ale ti se s ním nikam moc neženou.
     
    27:29
    Jakub Bína možná nahrával, možná střílel, každopádně odražený míček od brankáře se objevil u druhé tyčky, kam si sbíhal domácí hráč. Na balonek ale nedosáhl.
     
    27:43
    Pardubice jsou sice vysunuté celkem vysoko, avšak ani se nepokoušejí napadat svého protivníka, jenž si může přihrávat, jak dlouho se mu bude chtíti.
     
    28:47
    Lukáš Gregor si vybojoval míč na své obranné polovině a pádil s ním dopředu. Před Baurem clonili jeho spoluhráči, tak vypálil. Opět jen trefil hráče před sebou.
     
    29:24
    Teď už jsou to zase mladoboleslavští florbalisté, kteří hrají s míčkem na útočné polovině. Tentokrát se však ke střele nedostali.
     
    30:16
    Martin Zozulák si počkal, dokud nepřiběhne obránce, aby mohl vypálit přes něj. Nakonec ani netrefil bránu.
     
    30:29
    Na Lukáši Bauerovi se ocitli hned dva hráči. Domácí hráč doslova stáhl Bílého na domácího brankáře, a tohle mohlo bolet. Přesto se po krátkém přerušení pokračuje i s Bauerem v bráně.
     
    31:02
    Už to vypadalo, že se Východočeši dostanou do rychlého přečíslení, jenže Patrik Petr přišel o míček již na středu hřiště a z šance nebylo nic.
     
    31:52
    Už se ale nehraje ten atraktivní florbal, který jsme mohli vidět v první třetině. Mladá Boleslav se s míčkem nikam nežene, navíc ani nemusí, zatímco Pardubicím to dnes prostě nejde.
     
    32:58
    Zajímavá střela z pohledu domácího týmu. Petr Musil, jenž naskočil na začátku druhé části měl co dělat, aby ji vyškrábl mimo tři tyče.
     
    34:00
    Hra se několik vteřin odehrávala na polovině hřiště, kde nakonec vybojovali míček Východočeši. Ti se snaží prokombinovat ke střele.
     
    34:18
    Jenže to se jim nepovedlo a byl tu rychlý protiútok Středočechů. Ti si ovšem dali míček moc před sebe, kam stihl skočit hostující gólman.
     
    35:10
    Křižná přihrávka a střela z první na hostující straně. Lukáš Bauer se stihl přesunout včas!
     
    35:50
    Pardubice měly k dispozici volný úder z více než ideální pozice, ale totálně ho nezvládli! Míček se po jejich prvním dotyku odrazil až do rohu hřiště.
     
    36:30
    Mlam Tomašík vybojoval míček proti třem protihráčům, navíc se rozhodl, že se dostane až do zakončení. Nakonec se k němu dostal, ale jeho pokus šel mimo.
     
    37:18
    Jestli se něco nedá Východočechům upřít, je to snaha. Ta jim bohužel zápas nevyhraje. Kvalita týmu je jasně na domácí straně.
     
    37:49
    Obrovská šance Jakuba Pluhaře! Ten dostal ideální pas do skvělé střelecké pozice. Párkrát ještě naznačil střelu, díky čemuž byl Musil úplně mimo. Jenže domácí útočník jen poslal míček do hráče před ním.
     
    38:44
    Do mladoboleslavského stadionu si našlo cestu 358 diváků!
     
    39:25
    Mladá Boleslav dohrává třetinu s míčkem na hokejkách a nikam se nežene. Má pohodlný náskok a je to její soupeř, kdo by měl být aktivní.
     
    39:32
    Vyloučení v týmu Sokol Pardubice (Ondřej Kunt – 2 min., Bránění ve hře).
     
    39:56
    V početní výhodě jsme viděli zajímavou souhru mezi Tomašíkem a Curneym. Druhý jmenovaný dostal pas na střelu a vypálil z první. Rána mu však nesedla a letěla hodně mimo.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi i druhá třetina dnešního duelu, ve které vstřelili domácí hráči jednu branku. Ti jsou stále lepším týmem v utkání. Ve druhé části se nehrál tak zajímavý florbal, jako v části první, což je vidět i na počtu branek.

    Poslední třetina začne přibližně v 17:20.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:21
    Je před námi nejspíše závěrečná třetina dnešního duelu, ve které vede domácí tým o šest branek. Navíc má ještě něco přes minut k dispozici početní výhodu.
     
    40:51
    Smyčka kolem obrany se stahovala, jenže vše skončila jednou nepřesnou přihrávkou, po které musela Boleslav začít od své obranné poloviny.
     
    41:32
    Pardubice hrají v plném počtu. Středočechům se početní výhoda zrovna dvakrát nepovedla. Ani jednou v ní nevystřelili na bránu.
     
    42:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je to jasné! Středočeši si dnes připíší druhé vítězství, jen je otázkou, jestli se jim podaří vstřelit deset branek. Gruberova přihrávka byla sražena přesně na hůl FILIPA ZAKONOVA, jenž se z blízkosti nemýlil. Asistence: Jakub Gruber.
     
    43:16
    Neskutečná zákrok v podání Lukáše Bauera! Hostující hráč mohl dorážet do prázdné brány, když v tu ránu se zde zjevil domácí brankář, který ho skokem o gól připravil.
     
    44:10
    Petr Kološ hledal křižnou přihrávkou Tadeáše Chrousta, kterému míček od hokejky odskočil, a ten tak nemohl zakončovat z první.
     
    44:41
    Mladá Boleslav je stále na míčku a Východočeši se ještě na nic nezmohli. Naopak domácí si přihrávají na vlastní obranné polovině a čas plyne.
     
    45:31
    Tentokrát se Východočechům podařilo zastavit průnikovou přihrávku, jenže sami se ke střele nedostali. Bez střelby vytouženou branku dát nemohou.
     
    46:18
    Vyloučení v týmu Sokol Pardubice (Petr Musil – 2 min., Držení). Trest odpyká Petr Němeček.
     
    46:18
    Po zbytečném držení hole v podání Musila měli domácí hráči ideální pozici při přímém úderu. Střela však nakonec skončila na obránci Pardubic.
     
    47:07
    Mladé Boleslavi se v početní výhodě dnes moc nedaří. Není schopna se dostat až do zajímavé šance, čímž by zvýšila svůj náskok.
     
    47:38
    To vzápětí ale nemuselo platit! Pardubičtí se vydali do útoku, jenže přišli o míček, díky čemuž vzniklo přečíslení dvou na jednoho. Milan Tomašík to vzal na sebe, ale Musila nepřekonal.
     
    47:38
    Oddechový čas pro domácí.
     
    47:38
    Vyloučení v týmu Sokol Pardubice (Jan Bílý – 2 min., Sekání).
     
    48:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilová hra pět na tři je využita, to znamená, že domácí budou pokračovat v početní výhodě. Křižný pas dostal JAN NATOV, který se ranou z první do horních pater branky nemýlil. Asistence: Tadeáš Chroust.
     
    48:34
    Mladá Boleslav se konečně usadila na útočné polovině, kde se snaží najít nějakou skulinku, kterou by se dostala do zakončení. Soupeř ale dobře brání.
     
    49:30
    Parádní zákrok Musila proti střele Natova z první!
     
    49:38
    Východočeši hrají v plném počtu. Ve hře pět na čtyři svého soupeře nepustili do ničeho nebezpečného a dobře bránili.
     
    50:42
    Pardubičtí mají míček na svých hokejkách, ale nemohou se dostat přes středovou čáru. Navíc vstřelit osm branek za devět minut, to je nadlidský úkol.
     
    51:35
    Navíc u balonku dlouho nezůstali. Tentokrát kombinuje Mladá Boleslav, která již je na útočné polovině, přesto se nedostala ke střele.
     
    52:08
    Chvíli se hrál florbal nahoru dolů. Nakonec všem utekl Petr Krzyžanek, jenž běžel hodně z úhlu. Jeho rána minula branku o pěkných pár čísel.
     
    53:08
    Vypadá to, že hostující hráči začínají ztrácet nervy. Jeden z nich teď jasně fauloval Curneyho a rozhodčí to odpískal. Tentýž hráč ještě do domácího útočníka po odpískání strčil, ale vylučovat se nebude.
     
    54:15
    Václav Oubrecht natáhl ke střele, ale ani jemu se nepodařilo propálit hradbu těl, jež byla před brankářem. Dokonce trefil svého vlastního hráče.
     
    54:53
    Znovu pálil Václav Oubrecht, avšak jeho akce se nápadně podobala té předešlé. Tentokrát ovšem trefil klečícího protihráče.
     
    55:51
    Do konce zápasu nám zbývá něco málo přes čtyři minuty. To je také vidět na obrázku hry, jelikož utkání se hlavně dohrává.
     
    56:43
    Jan Natov je ve třetí třetině hodně aktivní. Dobře chtěl poslat pas na vzdálenější tyč, jenže jeho přihrávka se zastavila o obránce. Posléze ještě o míček bojoval v brankovišti, ovšem souboj prohrál.
     
    58:13
    Mladoboleslavští fanoušci mají dobrou náladu a ženou svůj tým k tomu, aby vstřelil desátou branku. Dokonce probíhala oodpovídačka mezi oběma stranami tribuny.
     
    58:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přání je splněno! Středočeši opravdu vstřelili desátou branku v utkání. JAKUB GRUBER vypálil od mantinelu a je druhým hráčem, který si dnes připisuje hattrick! Asistence: Tomáš Novák.
     
    58:40
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Petr Krzyžanek – 2 min., Bránění ve hře).
     
    59:03
    Východočeši nejspíše dohrají s míčkem na hokejkách na útočné polovině, k čemuž je předurčuje přesilová hra, jež nejspíše bude trvat do konce utkání.
     
    59:40
    Přemek Pakosta chtěl trochu zmírnit porážku svého týmu střelou od mantinelu. Té však vložil ruku do letu domácí gólman, jenž ji vyrazil mimo hřiště.
     
    59:50
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Petr Kološ – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! V dnešním utkání Mladá Boleslav potvrdila, že je jasným favoritem série a zvítězila 10:1. Hned dva hráči – Radek Krajcigr a Jakub Gruber si připsali hattrick a významně tak pomohli svému týmu. Konec zápasu se nesl v emocích, kdy na sebe hráči pořvávali, přesto se dohrál relativně v klidu.

    Ode mě je to pro dnešek vše, někdy zase na počtenou!
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Mladá Boleslav – Radek Krajcigr
    Pardubice – Filip Krigovský (17:56:29)

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Krajcigr (Curney), 6. Gruber (Bauer), 11. Krajcigr (Curney), 16. Bína, 17. Krajcigr (Curney), 17. Tadeáš Chroust (Tomáš Chroust), 25. Gruber (Zakonov), 43. Zakonov (Gruber), 49. Natov (Tadeáš Chroust), 59. Gruber (Novák) – 19. Krigovský (Dlesk)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Řehoř, Jelínek, Kološ, Krzyžanek, Novák, Zakonov, Křenek – Krajcigr, Curney, Natov – Tomáš Chroust, Tomašík, Tadeáš Chroust – Bína, Pluhař, Gruber – Rožnovják, Novotný.
    Sokoli Pardubice: Levínský (21. Musil) – Oubrecht, Kunt, Brychta, Škeřík, Ďopan, Bílý, Krigovský – Petr, Janeček, Zozulák – Kourek, Teichman, Dlesk – Gregor, P. Pakosta, Burian – P. Němeček, Formánek.

    Rozhodčí: Jakub Nábělek a Radek Štengl
    Mladá Boleslav 4 0 Pardubice
    #1 Sobota 10.03.2018 • 19:00
    Mladá Boleslav - Pardubice 11:3
    #2 Neděle 11.03.2018 • 16:00
    Mladá Boleslav - Pardubice 10:1
    #3 Sobota 17.03.2018 • 14:00
    Pardubice - Mladá Boleslav 4:6
    #4 Neděle 18.03.2018 • 19:50
    Pardubice - Mladá Boleslav 4:9
    bahis siteleri