Mladá Boleslav – Pardubice 10:1 (kon.) | Bohemians – Sparta 2:4 (kon.) | Vítkovice – Střešovice 4:3 (3:1 po s.n.)
Chodov – Otrokovice 4:3 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
10:1 (6:1, 1:0, 3:0) Stav série: 2:0
Sokoli Pardubice
Neděle 11.03.2018, 16:00 • MSH Mladá Boleslav • Play-off Livesport Superligy florbalu • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    58:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přání je splněno! Středočeši opravdu vstřelili desátou branku v utkání. JAKUB GRUBER vypálil od mantinelu a je druhým hráčem, který si dnes připisuje hattrick! Asistence: Tomáš Novák.
     
    48:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přesilová hra pět na tři je využita, to znamená, že domácí budou pokračovat v početní výhodě. Křižný pas dostal JAN NATOV, který se ranou z první do horních pater branky nemýlil. Asistence: Tadeáš Chroust.
     
    42:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je to jasné! Středočeši si dnes připíší druhé vítězství, jen je otázkou, jestli se jim podaří vstřelit deset branek. Gruberova přihrávka byla sražena přesně na hůl FILIPA ZAKONOVA, jenž se z blízkosti nemýlil. Asistence: Jakub Gruber.
     
    24:17
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólostroj domácího týmu pokračuje, je to zase o šest branek! JAKUB GRUBER napřáhl od mantinelu a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Filip Zakonov.
     
    18:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jenže Východočeši trochu se štěstím snižují na rozdíl pěti branek! Křižný pas odpálil obrana domácích přesně na hůl FILIPA KRIGOVSKÉHO, který se trefil přesně k tyči. Asistence: Tomáš Dlesk.
     
    16:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Páni, už je to o šest branek. Pardubice si nemohou přát nic jiného, než aby tato třetina již skončila. Tomáš Chroust našel přesně TADEÁŠE CHROUSTA, jenž svou šancí nepohrdl. Asistence: Tomáš Chroust.
     
    16:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je demolice v podání domácího týmu, který vede již o pět branek a halou zní píseň: "Né pětku ne". Curney poslal na Levínského pomalou střelu, ale pardubický brankář ji jen vyrazil vedle sebe, kde byl připravený RADEK KRAJCIGR, jenž doklepl míček do sítě. Asistence: Jiří Curney.
     
    15:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    První velká šanci sice ještě brankou neskončila, druhá ale ano! První střelu ještě pardubická obrana zblokovala, jenže pak se nechala lacině obrat o míček JAKUBEM BÍNOU, který tváří v tvář Levínskému nedal šanci. Bez asistence.
     
    10:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nádherná akce v podání Středočechů! Ti vedou už o dvě branky. Opět zafungovala spolupráce první pětky. Curney našel RADKA KRAJCIGRA, jenž pálil z první do prázdné brány a nemýlil se. Asistence: Jiří Curney.
     
    05:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši už vedou o dvě branky! V posledních vteřinách se hrál zajímavý florbal, ve kterém vstřelili branku domácí. Bauer rozehrál útočnou akci na JAKUBA GRUBERA, jenž se prosadil rychlou střelou do šibenice. Asistence: Lukáš Bauer.
     
    00:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup do utkání v podání Mladé Boleslavi, ta totiž skórovala po třiceti čtyřech vteřinách! Curney poslal přesný pas přes celé hřiště a těsně před Levínským ho tečoval RADEK KRAJCIGR! Asistence: Jiří Curney.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 1. Krajcigr (Curney), 6. Gruber (Bauer), 11. Krajcigr (Curney), 16. Bína, 17. Krajcigr (Curney), 17. Tadeáš Chroust (Tomáš Chroust), 25. Gruber (Zakonov), 43. Zakonov (Gruber), 49. Natov (Tadeáš Chroust), 59. Gruber (Novák) – 19. Krigovský (Dlesk)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Řehoř, Jelínek, Kološ, Krzyžanek, Novák, Zakonov, Křenek – Krajcigr, Curney, Natov – Tomáš Chroust, Tomašík, Tadeáš Chroust – Bína, Pluhař, Gruber – Rožnovják, Novotný.
    Sokoli Pardubice: Levínský (21. Musil) – Oubrecht, Kunt, Brychta, Škeřík, Ďopan, Bílý, Krigovský – Petr, Janeček, Zozulák – Kourek, Teichman, Dlesk – Gregor, P. Pakosta, Burian – P. Němeček, Formánek.

    Rozhodčí: Jakub Nábělek a Radek Štengl
    Mladá Boleslav 4 0 Pardubice
    #1 Sobota 10.03.2018 • 19:00
    Mladá Boleslav - Pardubice 11:3
    #2 Neděle 11.03.2018 • 16:00
    Mladá Boleslav - Pardubice 10:1
    #3 Sobota 17.03.2018 • 14:00
    Pardubice - Mladá Boleslav 4:6
    #4 Neděle 18.03.2018 • 19:50
    Pardubice - Mladá Boleslav 4:9
    thejrc.org