Olomouc – Královské Vinohrady 4:3 (kon.) | Tatran – Židenice 8:4 (kon.)
konec
FBS Olomouc
4:3 (2:1, 2:1, 0:1) Stav série: 2:0
TJ Sokol Královské Vinohrady
Neděle 11.03.2018, 15:00 • SH Čajkaréna, Olomouc (kapacita: 276 míst) • Play-down Extraligy žen • 1. kolo
     
    58:30
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    A je tu drama! Franková byla v přesilovce soupeře pod obrovským tlakem, kterému nakonec neodolala. Ránu Trunečkové sice ještě se štěstím vyrazila, jenomže k dorážce se nakonec ještě protlačila KRISTÝNA VEJVODOVÁ. Míček poté přeskočil nohu olomoucké brankářky. Asistence: Tereza Trunečková.
     
    34:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky soupeři znovu odskakují! Po rychlém nahození Mikulové se dostala k balónku v předbrankovém prostoru MONIKA FLEISCHMANNOVÁ, jejíž pohotová dorážka nakonec Kuchyňková už nevychytala. Asistence: Tereza Mikulová.
     
    29:23
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Pražanky jsou znovu ve hře! Po obrovském fatálu olomoucké obrany se dostala takřka zadarmo k míčku NATÁLIE BARTOŠOVÁ, která už bez problémů propálila i nepřipravenou frankovou. Bez asistence.
     
    24:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí soupeře znovu neuvěřitelně překvapují! MARTINA PODROUŽKOVÁ dostala možnost rozehrávky standardní situace, ke kterému se prakticky jen ležérně postavila a ve stejném duchu rozehrála. Její rána příklepem ovšem prošla až do pravé šibenice. Bez asistence.
     
    13:55
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku!
    Ještě nic není hotové! Pražanky se dostávají celkem nečekaně ke kontaktní brance, když rychlý brejk dokázala proměnit velmi produktivní MICHAELA LINGOVÁ. Franková na ránu k tyči už nedosáhla. Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    11:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanačky se dostávají ke zvýšení náskoku! Cholinská poslala na brankoviště velice osobité nahození, které si ze vzduchu zkušeně srazila do branky MONIKA FLEISCHMANNOVÁ. Kuchyňková měla minimum času na reakci. Asistence: Lucie Cholinská.
     
    05:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají překvapivě do vedení! Vinohradský tlak mohutně vrcholil do obrovského náporu, jenže Hanačky se v jeden moment doslova vzepřeli stavu na hřišti. BARBORA SUCHÁNKOVÁ poslala nenápadnou střelu z velkého brankoviště, které ovšem Kuchyňkové prošla mezi nohama. Asistence: Martina Podroužková.

    Johan Čáp


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 6. Suchánková (Podroužková), 12. Fleischmannová (Cholinská), 25. Podroužková, 35. Fleischmannová (Mikulová) – 14. Lingová (Tvrzníková), 30. Bartošová, 59. Vejvodová (Trunečková)


    FBS Olomouc: Franková – Podroužková, Peterková, Pejzlová, Mikulová – Reimerová, Šablaturová, Pavlíková – Suchánková, Pařízková (C), Rozenbergová – Oháňková, Horáčková, Sklenářová – Fleischmannová, Cholinská, Tomanová.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Kuchyňková (Vyrobíková) – Sladkovská, Trunečková, Vejvodová, Jiříčková – Kalistová, Tvrzníková, Žižková (C) – Honzová, Lingová, Bursová – Bartošová, A. Kutnarová, Zelníčková – Kylarová, Šádková, Dobisíková.

    Rozhodčí: Petr Števček, Radek Števček

    Diváci: 84
    Olomouc 4 0 Královské Vinohrady
    #1 Sobota 10.03.2018 • 16:00
    Olomouc - Královské Vinohrady 8:1
    #2 Neděle 11.03.2018 • 15:00
    Olomouc - Královské Vinohrady 4:3
    #3 Sobota 17.03.2018 • 16:00
    Královské Vinohrady - Olomouc 3:5
    #4 Neděle 18.03.2018 • 14:30
    Královské Vinohrady - Olomouc 0:2
    thejrc.org