Č. Budějovice – Mladá Boleslav 0:4 (kon.) | Liberec – Jablonec 3:0 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
3:0 (2:0)
FK Jablonec
Pondělí 12.03.2018, 13:00 • Frýdlant v Čechách - UMT • Juniorská liga – Čechy • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Z levé strany teď na Richtera postupoval úplně sám jeden z domácích fotbalistů. Ten se snažil o technické zakončení, hostující brankář si připsal úspěšný zákrok!
    85. Penalta
     
    85
    Ani z pokutového kopu se ale hosté nedokázali prosadit! Míč si vzal na starost ten nejzkušenější, Jaroslav Diviš však balón poslal pouze na stranu, kam se vydal domácí brankář. Ani následná hlavička neskončila v síti!
    84.
     
    84
    Sudí Královec nakonec ukazuje na penaltový puntík, hosté mají výbornou příležitost snížit!
     
    83
    Balón teď zasáhl ruku jednoho z domácích fotbalistů ve skluzu, rozhodčí nařídil pokutový kop, teď však běží celou situaci zkontrolovat na videu!
    77. KNEJZLÍK - 3:0
     
    77
    Liberec právě vstřelil branku!
    Úplně sám za obranou Jablonce zůstal KAREL KNEJZLÍK, který volil zakončení levou nohou na bližší tyčku. Richter byl bez šance, domácí vedou rozdílem tří branek!
    70.
     
    70
    Obrovská příležitost pro Slovan! Z levé strany centroval Heppner, k hlavičce se na zadní tyči dostal Micovčák, který však minul prázdnou branku!
     
    64
    Ševčík si posunul míč, poté byl zezadu faulován, rozhodčí Královec vytahuje třetí žlutou kartu v zápase. Potrestaným je Matěj Kubista.
     
    60
    O pár chvil později přišla další příležitost pro Liberec! Ševčík vybídl Knejzlíka, ani on nedokázal vyzrát na hostujícího gólmana!
    59.
     
    59
    Obrovská příležitost domácích! Jeden z fotbalistů Liberce teď postupoval úplně sám na branku a přehazoval Richtera, balón nakonec končí těsně vedle branky!
     
    49
    Hosté šli do přečíslení, přišel jasný skluz ze strany domácího fotbalisty, Královec vytahuje pochopitelně žlutou kartu, vidí ji Petr Ševčík.
     
    42
    Naprosto zbytečně šel na polovině hřiště do skluzu Jaroslav Diviš. Hostující fotbalista se nemůže divit, že vidí žlutou kartu.
    34.
     
    34
    Gembický dával pod sebe, na hranici velkého vápna se k zakončení dostal jeden z domácích fotbalistů, ten však v obrovské příležitosti minul branku!
    24. ŠEVČÍK - 2:0
     
    24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Centr z levé strany teď proletěl vápnem, z druhé vlny se k míči dostal PETR ŠEVČÍK, který tváří v tvář hostujícímu brankáři nedal žádnou šanci a navýšil liberecký náskok!
     
    11
    Mohlo být srovnáno. Pleštil si míč naváděl na střed, poté volil technické zakončení na vzdálenější tyčku, balón končí těsně vedle branky!
    8. VRABEC - 1:0
     
    8
    Liberec právě vstřelil branku!
    Výbornou přihrávku za obranu dostal MILAN VRABEC, který balón dokázal dostat pod hostujícím brankářem Richterem a otevřel skóre, domácí jdou do vedení!
     
    3
    Jablonec nebezpečně zahrozil! Nejprve přišel skvělý zákrok nohou od Nguyena, vzápětí se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu!

    Štěpán Slovák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 8. Vrabec, 24. Ševčík, 77. Knejzlík

    Karty:   49. Ševčík (LIB) – 42. Diviš (JAB), 64. Kubista (JAB)

    Neproměněná penalta: 85. Diviš (JAB), brankář Nguyen zneškodnil


    FC Slovan Liberec: Nguyen – Köstl (5. Prokš), Knejzlík (86. Šustek), Vrabec, Baláž, Heppner (C), Havelka, Dvořák, Ševčík (79. Doležal), Kristian, Gembický (69. Micovčák)
    Náhradníci: Šustek, Doležal, Micovčák, Prokš, Franc

    FK Jablonec: Richter – Piroch, Jankovič, Petržilka, Diviš (86. Maqastena), Pleštil, Hlůže (82. Dostál), Kebísek (C) (42. Schön), Čvančara (75. Vitkovič), Kubista, Hajdo
    Náhradníci: Schön, Kozák, Vitkovič, Dostál, Maqastena, Mazánek

    Rozhodčí: Královec – Wilczek, Koval

    Diváci: 60
    bahis siteleri