USA – Česko 10:0 (kon.) | Kanada – Norsko 8:0 (kon.) | Itálie – Švédsko 2:0 (kon.)
konec
Kanada
8:0 (2:0, 3:0, 3:0)
Norsko
Pondělí 12.03.2018, 07:30 • Hokejový stadion Kangnung, Kangnung, Jižní Korea • Paralympiáda - para hokej
Partner:
     
    44:40
    Dvacet sekund před koncem ještě uvidíme vyloučení, za držení je nyní vykázán Bryan Sholomicki (CAN). Na konečném výsledku 8:0 pro Kanadu to ale asi moc nezmění.
     
    41:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy se prosazují ve vlastním oslabení! TYLER MCGREGOR z úniku posílá osmý kotouč za záda strážce norské klece, Bakke ho dojížděl zbytečně. Asistence: Dom Cozzolino.
     
    40:46
    Autor poslední kanadské branky Greg Westlake (CAN) odjíždí na trestnou, sudí mu za sekání udělili dvouminutový trest. Skandinávci mají šanci vstřelit aspoň čestný gól.
     
    37:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Autorem sedmého kanadského gólu je kapitán javorových listů GREG WESTLAKE, jehož projektil na cestě do sítě škrtl o lapačku Kjella Hamara. Čtyřiadvacátá branka Kanady na tomto turnaji je na světě. Asistence: Tyler McGregor.
     
    35:52
    Ruka rozhodčího vyletěla vzhůru, Nory čeká oslabení. Vyloučen je Knut Nordstoga (NOR), který dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    33:59
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle si skandinávská obrana za rámeček nedá – BILLY BRIDGES jí projel jako nůž máslem, vyjel si těsně před brankoviště a vymetl horní růžek Hamarovy klece. Asistence: Liam Hickey, Steve Arsenault.
     
    28:49
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tohle už zavání debaklem, Kanada vede 5:0! Z mezikruží se tentokrát prosadil ROB ARMSTRONG, pro kterého to je už druhý úspěšný zásah v dnešním zápase. Forvard javorových listů má tak zaděláno na hattrick. Bez asistence.
     
    27:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Hamar opět inkasuje, kanadský brankostroj se začíná rozehřívat! Autorem branky je BRAD BOWDEN, jenž si tímto zásahem vynahrazuje tyčku, kterou před pár minutami nastřelil. Asistence: Rob Armstrong.
     
    26:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to ale gól je, Kanada jde do tříbrankového vedení! V mezikruží se uvolnil ADAM HICKEY, který krásnou pozemní střelou překonává výborně chytajícího strážce norské svatyně. Asistence: Brad Bowden, Adam Dixon.
     
    26:17
    Kanaďanům se podařilo překonat Hamara, kotouč se od vnitřní strany levé tyče odrazil do brankoviště! Celou situaci ještě přezkoumal videorozhodčí, který potvrdil, že puk brankovou čáru nepřekročil.
     
    25:45
    Loyd Solberg (NOR) je opět vyloučen za držení, javorové listy čeká další přesilovka. Uvidíme, jestli se jí "domácím" podaří v branku přetavit tentokrát.
     
    22:29
    Druhá přesilovka pro Kanadu, javorové listy si hru v početní výhodě vyzkouší po vyloučení kapitána Loyda Solberga (NOR) za držení.
     
    10:50
    Další vyloučení, hru v početní výhodě si tentokrát vyzkouší Kanada. Magnus Bogle (NOR) jede na dvě minuty na trestnou, dopustil se držení.
     
    08:47
    Kanada právě vstřelila branku!
    Krásná akce vede ke druhé brance suverénních Kanaďanů! Cozzolino se dostal na kruh a nahrál připravenému ROBU ARMSTRONGOVI do mezikruží, který prudkou ranou z první vymetl horní růžek soupeřovi klece. Asistence: Dom Cozzolino, Brad Bowden.
     
    05:33
    Ben Delaney (CAN) je na trestnou vykázán za nedovolené bránění, pár sekund teď v Kangnungu uvidíme přesilovku pět na tři.
     
    03:47
    Seveřané si zahrají přesilovku, Steve Arsenault (CAN) je vyloučen na dvě minuty za hrubost. Uvidíme, jestli Norové zvládnou první početní výhodu přetavit ve vyrovnávací branku.
     
    02:33
    Kanada právě vstřelila branku!
    "Domácí" otevírají skóre už ve třetí minutě! Na levém kruhu se úplně uvolnil BILLY BRIDGES a namířil přímo mezi tři tyče norské klece. Asistence: Adam Dixon, Steve Arsenault.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Bridges (Dixon, Arsenault), 9. Armstrong (Cozzolino, Bowden), 27. Hickey (Bowden, Dixon), 28. Bowden (Armstrong), 29. Armstrong, 34. Bridges (Hickey, Arsenault), 38. Westlake (McGregor), 42. McGregor (Cozzolino)


    Kanada: Larocque (Watson) – Armstrong, Bowden, Dixon (A), Arsenault – Dunn, Smith, Sholomicki – Delaney, Bridges, Cozzolino – McGregor (A), Westlake (C), Hickey.
    Norsko: Hamar (Deng) – Pedersen, Nordstoga (A), Klakegg, Vaernes (A), Avdal – Bogle, Solberg (C), Hamre – Sorheim, Bakke, Oiseth – Rivera, Vatne.

    Rozhodčí: Nikolic (AUT) – Chae (KOR), Lunden (SWE)
    thejrc.org