Borčice – Žilina 0:2 (kon.) | Slovan Bratislava – L. Mikuláš 4:3 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
4:3 (0:1)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Středa 14.03.2018, 18:00Slovenský pohár - Slovnaft cup • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Slovan dal gól!
    Dramatický zápas pokračuje. ANDRAŽ ŠPORAR bol na konci akcie belasých a aj keď sa Šavol lopty dotkol, Šporar ho prudkou strelou prestrelil.
     
    87
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tesne po striedaní prešla nahrávka cez dvoch hráčov Slovana, ktorí nezasiahli, na IVANA KOTORU, ktorý išiel sám na Greifa a trafil pravú časť brány.
     
    83
    Slovan dal gól!
    Odpoveď Slovana na gól Očenáša nenechala na seba dlho čakať. Po tom, čo Hološko centroval do 16-tky, loptu pohladil jeden z hosťujúcich hráčov, tá sa však dostala iba k RÓBERTOVI VITTEKOVI, ktorý strelou k ľavej žrdi zvyšuje na 3:2!
     
    80
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    IVAN OČENÁŠ prudkou hlavičkou vyrovnáva na 2:2! Greif loptu síce pohladil, ale nedokázal už zabrániť, aby skončila v sieti.
     
    68
    Slovan dal gól!
    Belasí sa gólovo presadili po rohovom kope. Najprv hlavičkoval Čavrič, následne Savičevič pätičkou bránu netrafil, tá sa odrazila späť ku klbku hráčov, kde sa najlepšie zorientoval kapitán belasých RÓBERT VITTEK a prízemnou strelou rozvlnil sieť! Slovan tak v druhom polčase otáča vývoj zápasu.
     
    55
    Slovan dal gól!
    Van Haaren poslal oblúčik za obranu na VUKANA SAVIČEVIČA, ten sa obul do letiacej lopty a napálil ju Šavolovi medzi nohy.
     
    35
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia mali k dispozícii priamy kop tesne za poliacou čiarou. Dlhý center smeroval za obranu belasých, hráči sa sťažovali na ofsjad, akoby prestali hrať, no a DRAGAN ANDRIČ špičkou kopačky zmenil smer lopty, ktorá prelobovala Greifa. Ten za ňou ešte utekal, zdalo sa, že by ju mohol stihnúť, no lopta napokon končí v sieti!

    Daniela Mesíková

    Branky: 55. Savičevič, 68. Vittek, 83. Vittek, 90+2. Šporar – 35. Andrič D., 80. Očenáš, 87. Kotora

    Karty:   44. Čavrič (SBA) – 49. Čery (LMI)


    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Chouchoumis, De Kamps, Nono, Čikoš, Van Haaren, Hološko, Laczkó, Božikov, Vittek (C), Čavrič
    Náhradníci: Šulla, Rundič, Savičevič, Droppa, Šporar, Oršula, Bajrič

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol . Očenáš, Janec, Poremba, Halgoš, Lišivka (C), Kotora, Čery, Andrič D., Kucharčík, Ondrek
    Náhradníci: Grauza, Šimún, Papaj, Andrič S., Bellás, Staš, Porubän

    Rozhodčí: Ziemba – Weiss, Špivák
    thejrc.org