Mladá Boleslav – Ostrava 1:1 (5:4 po pen.) | Hr. Králové – Zlín 0:2 (kon.)
po penal. (5:4)
FK Mladá Boleslav
1:1 (0:0)
FC Baník Ostrava
Středa 14.03.2018, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • MOL Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu z čtvrtfinálového duelu MOL Cupu, ve kterém FK Mladá Boleslav přivítá na své půdě FC Baník Ostrava. Utkání začíná v 17:00 a u jeho sledování Vám přeji hezkou zábavu.
     
    FK Mladá Boleslav

    Mladá Boleslav si v letošním ročníku nevede příliš dobře. Po dvaceti zápasech má jen 20 bodů, což je na tak ambiciózní celek opravdu málo a Středočeši momentálně patří mezi týmy, které jsou předurčeny k boji o záchranu. Částečně si tak bude chtít vylepšit náladu v domácím poháru, jelikož pro svěřence trenéra Webera už jiná cesta do pohárové Evropy nevede. Ten začala zářijovým vítězstvím na vlastní půdě proti Příbrami, kterou porazila přesvědčivě 3:0. Velkou zásluhu na tom měl boleslavský útočník Lukáš Magera, jenž se postaral o dva góly. Ve osmifinále si si Boleslav poradila s Domažlicemi. Velkou zásluhu na tom měl nyní již exboleslavský Jan Chramosta, jenž přispěl k výhře svého celku 4:2 dvěma brankami.
     
    FC Baník Ostrava

    Slezané jsou na tom ještě hůře než jejich soupeř, protože v dosavadních 18 kolech získali pouze 12 bodů a krčí se na posledním místě HET Ligy. Také Ostravané budou mít velké starosti se záchranou, ale radost jim může přinést alespoň případný úspěch v MOL Cupu. Baník odehrál o jedno utkání v poháru navíc, ale popasoval se s nimi znamenitě. Na hřišti Hulína deklasoval tamní celek 5:0 a ještě větším rozdílem skončilo další střetnutí ve Valašském Meziříčí, které si odneslo debakl 6:0. Poté však již Ostravu čekal diametrálně silnější soupeř. Na Letné se totiž postavila pražské Spartě. Svěřence tehdejšího kouče Radima Kučery poslal do vedení Robert Hrubý. Ve druhé půli ovšem srovnal Janko a za stavu 1:1 se šlo do prodloužení. V něm vsítili oba celky jedné brance, a tak o vítězi musel rozhodnout až penaltový rozstřel. Ten vyšel lépe hráčům Ostravy, kteří se tak postarali o velké překvapení.
     
    Poslední dva vzájemné utkání

    4.11.2017 Baník – Mladá Boleslav 0:1
    14.2.2016 Mladá Boleslav – Baník 3:0
     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Takács, Chaluš, Křapka – Jánoš (C), Matějovský – Ladra, Kateřiňák, Konaté – Mebrahtu
    Náhradníci: Šeda – Šušnjar, Valenta, Mareš, Komličenko, Hubínek, Přikryl

    FC Baník Ostrava: Budinský – Breda, Procházka, Azackij, Fleišman – Hlinka, Fillo, Hrubý, Diop – De Azevedo, Baroš (C)
    Náhradníci: Laštůvka – Granečný, Pazdera, Psyché, Jirásek, Stáňa, Poznar

    Rozhodčí: Jan Machálek – Vít Melichar, Jan Petřík.
     
    Aktéři dnešního duelu právě vstupují na hrací plochu, za malý okamžik zápas začne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Hlavní sudí Machálek poprvé foukl do píšťalky, jde se na to! Úvodního výkopu se ujali hráči Baníku, kteří se dnes navlékli do modrých dresů. Naopak jejich soupeř z Mladé Boleslavi zvolil bílou sadu.
     
    2
    Procházka vyslal na útočnou polovinu dlouhý nákop. Ten prodloužil Diop za sebe, kde se ale nacházel pouze Antonín Křapka.
     
    3
    Ostravští se propracovali k prvnímu rohovému kopu. Hrubého centr zblokoval Mebrahtu jen před sebe a málem z toho byla šance pro hosty, avšak domácí obrana si nakonec dokázala poradit.
     
    4
    Konaté ztratil balon a poté navíc ještě fauloval Procházku, Baník bude rozehrávat.
     
    5
    Po zaváhání v obraně modrých si nechtěl Budinský přidělávat starosti, a proto raději nechal míč dojet do zámezí. Roh také pro domácí.
     
    6
    Za nabídkou Matějovského se sice dral Ladra, avšak v hlavičkovém souboji s Procházkou neměl na úspěch nárok.
     
    7
    Na lehkým bochánkem Matějovského se hnal Kateřiňák, jenže brankář Budinský včas vyběhl z brány a balon chytil do svých rukavic.
     
    8
    Ladrův centr na přední tyč našel Jánoše, avšak domácí kapitán si neporadil se zpracováním a Azackij mu balon ukopl. Bude z toho ale další roh pro Středočechy.
     
    8
    No tak pozor, Boleslav hned na začátku přichází o jednoho hráče! Mebrahtu ve vápně před rozehráním rohového kopu atakoval Filla a okamžitě vidí červenou kartu!
    8. Červená karta
     
    10
    Kateřiňákův centr propadl až ke Konatému, jehož volej byl sice hodně tvrdý, avšak mezi tři tyče se nevešel.
     
    11
    Pauschek se chtěl protáhnout po lajně okolo Hrubého, ale ten se obehrát nenechal a navíc ještě získal balon pro svůj tým.
     
    12
    Hosté jsou si vědomi své početní převahy a momentálně si přihrávají na vlastní polovině.
     
    13
    Fillův centr na zadní tyč sice našel hlavu Diopa, avšak ten nedokázal v krkolomné pozici zamířit přesně.
     
    14
    Baník měl k dispozici další rohový kop, jenže De Azevedovi se centr vůbec nepovedl a trefil pouze před sebou stojícího Matějovského.
     
    15
    De Azevedo se chtěl s balonem obtočit okolo Chaluše, jenže boleslavský obránce byl pozorný a míč mu dokázal ukopnout od nohy.
     
    16
    Už už to vypadalo, že domácí se dostanou ze sevření Ostravy, ale poté Jánoš nedovoleně atakoval Filla, a hosté tak u balonu zůstanou.
     
    17
    Breda dostal na pravé straně hodně prostoru pro centr, jenže ten se mu vůbec nepovedl a míč skončil v náruči Polačka.
     
    18
    Pravý obránce Baníku to o pár chvil později zkoušel znovu, avšak ani tentokrát se mu centr vůbec nepovedl.
     
    19
    Po akci Boleslavi šli modří do rychlého brejku. Do sprinterského souboje se dostali Diop a Jánoš. Nakonec vyšel jako vítěz domácí kapitán, jenž odstavil svého soupeře tělem od balonu.
     
    20
    Fillo si píchl míč okolo Matějovského a ten ho poté musel faulovat, Baník bude rozehrávat.
     
    21
    Po centru z levé strany se balon dostal až k na vápně číhajícímu Hrubému. Jeho pokus ale zamířil do středu brány a Polaček s ním neměl žádné problémy.
     
    22
    Fillo se dostal pod tlak dvou protihráčů, a proto raději poslal zpětnou přihrávku na Procházku, který poté roztáhl hru na Bredu.
     
    23
    Slezané šli do zajímavé situace čtyř proti třem. Za centrem Hrubého se už už natahoval Diop, jenže na poslední chvíli balon skluzem zasáhl Takács.
     
    24
    Žlutou kartu dostává Procházka (FC Baník Ostrava).
     
    24
    Žlutou kartu dostává Hlinka (FC Baník Ostrava).
     
    25
    Domácí se dostali do rychlého protiútoku, který táhl středem hřiště Kateřiňák. Ten vysunul do útoku Ladru, který ale byl ve vápně sám a obránci jej o balon připravili.
     
    26
    Hosté zatím svého soupeře tlačí, avšak nedokáží se dostat do nějaké gólové příležitosti.
     
    27
    Diop si naběhl do vápna a poté nabízel balon pod sebe. Jeho pas doputoval až k Hlinkovi, který z voleje o několik decimetrů přestřelil domácí svatyni.
     
    28
    Domácí zatím skvěle brání a snaží se hrozit z rychlých brejků. Uvidíme, zda jim to takto vydrží celý zápas.
     
    29
    Baník zahrával rohový kop, jmenovitě to byl Hrubý. Jeho nabídka sice mířila do dobrého prostoru, avšak Pauschek dokázal balon odhlavičkovat do bezpečí.
     
    30
    Diop se po souboji s Jánošem poroučel k zemi a dožadoval se odpískání faulu, jenže píšťalka sudího zůstala němá.
     
    31
    Fillo nezastihl Bredovu přihrávku na hrací ploše, a tak se domácí dostali k balonu zcela zadarmo.
     
    32
    Za kolmým pasem Jánoše se hnal Ladra, ale Budinský tuto situaci dobře přečetl a včasným výběhem zmařil domácím jejich šanci.
     
    33
    Na levém křídle se dostal do situace jeden na jednoho Konaté. Ten chtěl nasadit Bredovi jesle, avšak hostující obránce se obehrát nenechal.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Diop (FC Baník Ostrava).
     
    35
    Středočeši se po dlouhé době usadili na útočné polovině. Jejich akce vyústila centrem Pauscheka, který ale proskákal pokutovým územím až na druhou stranu k Bredovi.
     
    36
    Ladra to nyní udělal chytře, když si počkal, až se k němu přiblíží Hrubý, a poté odrazem o něj poslal balon do zámezí.
     
    37
    Baroš se s míčem u nohy vrhl mezi tři protihráče a nakonec se štěstím propasíroval míč k Fillovi. K tomu se ale poté stáhl Křapka, jenž hostujícího hráče odzbrojil.
     
    38
    Matějovský to zkusil ze střední vzdálenosti a jeho rána byla zblokována mimo, bude z toho roh pro celek z města automobilů.
     
    39
    Ten si vzal na starosti Kateřiňák, jenž adresoval svůj centr na přední tyč Konatému, který byl ale dobře pokryt Procházkou.
     
    40
    Obrana domácích zatím funguje jako dobře promazaný stroj a hosté zatím nemají kudy se dostat do šestnáctky.
     
    41
    Breda neměl komu přihrát, a proto musel otočit hru zpět na Procházku.
     
    42
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Matějovský, přichází Hubínek.
     
    43
    Hrubý si nyní hodně dlouho chystal svůj centr, ale ten se mu nakonec vůbec nepovedl a balon skončil v rukavicích gólmana Polačka.
     
    44
    Azackij si všiml rozeběhnutého Fleišmana a hned mu také posílal dlouhý pas, avšak balon mu sklouzl po noze a nakonec se dokutálel za postranní čáru.
     
    45
    Před koncem prvního poločasu měl Baník rohový kop. K hlavičce se sice dostal Azackij, jenže ten v hlavičkovém souboji fauloval Křapka, a případný gól by tedy neplatil.
     
    45+1
    První poločas byl nastaven o tři minuty.
     
    45+2
    Baroš si došel pro nahrávku Hrubého, jenže vybíhal z ofsajdu, což neuniklo pomeznímu sudímu, jehož praporek okamžitě vyletěl vzhůru.
     
    45+3
    Konaté si navedl míč na střed a poté vypálil na Budinského. Ten však nemusel zasahovat, neboť střela domácího hráče skončila vedle brány.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Je za námi úvodní pětačtyřicetiminutovka a hráči odcházejí do kabin za bezbrankového stavu. Baník byl v první půli sice více na balonu, ale do výraznější šance se nedostal. Boleslav se naopak po vyloučení Mebrahta musela bránit a hrozila z rychlých brejků, jenže ani na domácí straně se žádná střela neujala.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Ani jeden z trenérů se během přestávky neodhodlal ke změnám v sestavě. Uvidíme, zda zůstane obraz hry stejný jako v prvním poločase.
     
    47
    Konaté se snažil prosadit po levé straně, jenže hráči Ostravy ho zdvojili a nepustili ho do šance.
     
    48
    Kateřiňák byl faulován u postranní čáry a domácí budou rozehrávat standardní situaci.
     
    49
    Z té ale nic nevzniklo a naopak do brejku se hnali Slezané. Baroš se už už chystal ke střele, jenže na poslední chvíli mu balon ukopl Křapka.
     
    50
    Ladra si narazil s Kateřiňákem a poté se dostal i k centru. Ten byl ale zblokovaný a z této akce nic nevzniklo.
     
    51
    Kateřiňák si nyní seběhl pro přihrávku Pauscheka a poté byl faulován Procházkou, domácí budou v klidu rozehrávat.
     
    52
    Diopův centr na zadní tyč mířil odhlavičkoval Křapka do zámezí, hosté uvedou míč do hry od rohového praporku.
     
    53
    Z rohu nic nevzniklo a do protiútoku se hnali domácí fotbalisté. Jejich akci ale na půlce hřiště přerušil Porcházka, který fauloval Hubínka.
     
    54
    Hlinkův centr mířil na přední tyč, kde se však nacházel pouze Chaluš, jenž hrudí opět poslal míč do zámezí. Další roh pro Baník.
     
    55
    Jenže ani ten se neuchytil a obrana Boleslavi se v pohodě ubránila.
     
    56
    Kateřiňák prodloužil Polačkův nákop za sebe, avšak tam se nenacházel nikdo v bílém a balon nakonec skončil u brankáře Budinského.
     
    57
    Kateřiňák příkladně zabojoval o balon a poté postupoval do situace tří proti třem. Před vápnem posunul míč na Ladru, který si ale neobehrál Diopa, a tak akce domácích zůstala nevyužita.
     
    58
    Standardní situaci Středočechů rozehrál z pravé strany Kateřiňák. Na jeho centr si naskočil Chaluš, avšak jeho hlavička, která byla tečována jedním z hráčů Ostravy, mezi tři tyče nezamířila.
     
    59
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Baroš, přichází Poznar.
     
    60
    Po rohovém kopu Boleslavi proskákal balon až na zadní tyč, kde si míč na pravačku přehodil Ladra, jenž následně pořádně protáhl Budinského.
     
    61
    Další šance Boleslavi! Kateřiňák si zaběhl za obranu na pas Hubínka a poté svou přihrávkou našel Ladru, který zblízka nedokázal propasírovat míč za Budinského záda.
     
    62
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Boleslav hodně kruté! Poté, co nedokázala využít své šance, se prosazují hosté. Skákající balon se dostal až k ROBERTOVI HRUBÉMU, který z hranice vápna prostřelil Polačka.
    62. HRUBÝ - 0:1
     
    64
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Konaté, přichází Přikryl.
     
    65
    Domácí mohli hned odpovědět z volného přímého kopu, avšak Kateřiňákův centr odhlavičkoval Azackij.
     
    65
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno a nutno říci, že Boleslav si za svou aktivitu branku zasloužila! Ladra poslal krásný pas za obranu hostů, na který si naběhl TOMÁŠ PŘIKRYL, jenž dokázal uklidit balon přesně k tyči.
    65. PŘIKRYL - 1:1
     
    67
    A hráči v bílých dresech nemají dost. S další akcí přispěchal Ladra, jenže proti třem protihráčům neměl nárok na úspěch.
     
    68
    Ve vápně se po souboji s Procházkou poroučel k zemi Kateřiňák a domácí se dožadovali penalty. Píšťalka sudího zůstala ale němá.
     
    69
    Hráči Ostravy si momentálně přihrávají na vlastní polovině a vyčkávají, zda se v obraně Středočechů neotevře nějaké okénko.
     
    70
    Hrubého dlouhý pas postrádal potřebnou přesnost a balon skončil v zámezí. Polaček bude vykopávat od své svatyně.
     
    71
    Přikryl si naváděl míč na střed hřiště, ale včas k němu přistoupil Azackij, jenž ho dokázal odzbrojit.
     
    72
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Hlinka, přichází Jirásek.
     
    73
    Poměr hráčů se na hřišti srovná, jelikož Viktor Budinský vyběhl proti unikajícímu Přikrylovi a poté jej poslal k zemi, za což vidí červenou kartu.
    73. Červená karta
     
    74
    Zatímco je Tomáš Přikryl ošetřován na hrací ploše, za postranní čárou se do hry chystá náhradní brankář Laštůvka.
     
    75
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Diop, přichází Laštůvka.
     
    76
    Domácí navíc zahrávali volný přímý kop z dobré pozice, jenže Kateřiňák trefil pouze před sebou stojící zeď.
     
    77
    Po následném rohu se k hlavičce dostal Křapka, který však v krkolomné pozici nenasměroval balon mezi tři tyče.
     
    78
    Na levé straně nabral dobrou rychlost Hlinka, avšak na prudkou přihrávku Azackého nemohl dosáhnout.
     
    79
    Jako kdyby vyloučení ostravské hráče nabudilo, neboť nyní to jsou právě oni, kteří drží balon na svých kopačkách a snaží se tvořit hru.
     
    80
    Na pravé straně se o přihrávku hlásil zcela volný Fillo, jenže Fleišman si svého spoluhráče nevšiml a přihrál míč zpět na Procházku.
     
    81
    Zpoza šestnáctky ke střele napřáhl Hrubý, avšak s jeho pumelicí si dokázal poradit Polaček.
     
    82
    Na dnešní utkání si našlo cestu 1021 diváků.
     
    83
    Pauschek si navedl míč do pokutového území a poté poslal nabídku před bránu, kam si sbíhal Přikryl. Před ním však balon na poslední chvíli odkopl Procházka.
     
    84
    Na hrací ploše nyní zůstává ležet Tomáš Ladra, kterého trápí křeče. Vypadá to, že domácí hráč bude muset střídat.
     
    84
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Ladra, přichází Valenta.
     
    85
    Dobrou ránu z hranice šestnáctky vyslal Přikryl a nebýt teče jednoho z obránců, měl by Laštůvka velké problémy.
     
    86
    Po rohovém kopu se domácí radovali z branky, jenže podle názoru asistenta sudího se střelec branky Chaluš nacházel v ofsajdovém postavení.
    86. Druhá domácí branka nebyla uznána
     
    87
    Valenta měl na pravé straně hodně času a prostoru k centru, ale balon mu sjel z nohy a míč zamířil do rukavic brankáře Laštůvky.
     
    88
    Po rohovém kopu se k hlavičce tlačil Fillo, avšak na centr De Azeveda nakonec nedosáhl.
     
    89
    Do konce řádné hrací doby už zbývá jen pár minut. Dočkáme se prodloužení?
     
    90
    Procházka byl pod tlakem Kateřiňáka a poté navíc poslal skákavou přihrávku Laštůvkovi, který pouze zakopl balon do autu.
     
    90+1
    Nad rámec druhé půle byly nastaveny tři minuty.
     
    90+2
    Valenta se z dvaceti metrů odhodlal ke střele, která mířila k levé tyči. Laštůvka nakonec nemusel zasahovat, jelikož míč zamířil mimo bránu.
     
    90+3
    Valenta našel na levé straně Křapku, který sice nasadil jesličky Bredovi, ale k centru se nedostal.
     
    90+4
    Druhý poločas skončil.
     
    Je za námi druhý poločas a stav je po devadesáti minutách nerozhodný, tudíž nás čeká prodloužení. Domácí byli v této části hry mírně aktivnější, jenže po gólu Hrubého museli dotahovat. V 65. minutě ale vyrovnal střídající Přikryl, jenž o pár chvil později ještě vybojoval faul, za který byl vyloučen Budinský.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    91
    Fillo se snažil prosmýknout po pravé straně, avšak Hubínek byl při jeho bránění pozorný.
     
    92
    Přikryl si nyní neporozuměl s Valentou a balon skončil v zámezí, Baník bude vhazovat.
     
    93
    K Chalušovi se stahovali dva protihráči, a proto musel domácí stoper zvolit dlouhý nákop, který ale skončil pouze u Procházky.
     
    94
    Křapka inkasoval v souboji s Bredou ránu loktem do obličeje a hra je přerušena.
     
    95
    Hrubý byl na levé straně podražen Chalušem, host budou zahrávat volný přímý kop ze zajímavé pozice.
     
    96
    Sám faulovaný hráč se ujal exekuce standardky a málem svým centrem našel Filla, jenže Polaček si balon stáhl pro sebe.
     
    97
    Domácí hráči si momentálně přihrávají na své polovině a vyčkávají na ideální moment pro založení ofenzivní akce.
     
    98
    Na Valentův bochánek za obranu si nabíhal Přikryl, před nímž ale pro sebe uzmul balon pro sebe Procházka.
     
    99
    Do rychlého brejku mohli jít hráči Boleslavi, jenže Kateřiňáka chytla křeč a akce domácích se tímto zpomalila.
     
    100
    V posledních minutách sledujeme zřejmě nejhorší pasáž zápasu, jelikož ani jeden z celků se nemůže dostat do střelecké pozice.
     
    101
    Nyní už se do zakončení dostal Fleišman, avšak jeho střela levou nohou nesnesla gólové parametry.
     
    102
    Hubínek se ve středu hřiště zmocnil míče a poté chtěl roztáhnout hru na Přikryla, jenže ten byl pokryt Procházkou, jenž balon skluzem vypíchl.
     
    103
    Ke střele ze středí vzdálenosti natáhl Hrubý, avšak Polaček zasahovat nemusel, protože pumelici hostujícího hráče zblokoval Pauschek.
     
    104
    Jiráskův centr na zadní tyč nenašel nikoho v modrém dresu, a tak jeho zajímavá nabídka zůstala nevyslyšena.
     
    105
    Poznar si příliš předkopl míč a ze slibné situace jeden na jednoho nic nevzniklo.
     
    105
    První prodloužení skončilo.
     
    V úvodní části prodloužení se diváci v Adidas Aréně branky nedočkali, jelikož oba celky spíše vyčkávaly na chybu svého soupeře. Žádná výrazná ale nepřišla, a tak je stav stále 1:1.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    106
    Vypadá to, že nastoleném trendu se bude pokračovat také v druhé polovině prodloužení, jelikož hosté si přihrávají míč na vlastní polovině.
     
    107
    Na Fillův centr do vápna si nabíhal De Azevedo, jenže ten se přes Pauscheka k hlavičce nedostal.
     
    108
    De Azevedo přenesl hru na pravou stranu na Filla, který ale příliš dlouho váhal a jeho centr zblokoval Pauschek.
     
    109
    Pauschek lehce přistrčil De Azeveda a hostující hráč se dožadoval odpískání faulu, avšak sudí Machálek nechává hru běžet dál.
     
    110
    Žlutou kartu dostává Jánoš (FK Mladá Boleslav).
     
    111
    Po faulu Jánoše měl Baník volný přímý kop. Hosté ale nechtěli riskovat ztrátu balonu, a tak raději rozehráli na krátkou vzdálenost.
     
    112
    Fillova nabídka z pravé strany přistála na hlavě Poznara. Ten ale nedal do svého zakončení potřebnou razanci a Polaček balon v klidu chytil.
     
    113
    Hráčům už pomalu začínají docházet síly, důkazem budiž křeče Pauscheka.
     
    114
    Nyní musel opět zasahovat Polaček, neboť ze střední vzdálenosti zkusil své štěstí Fillo. Domácí brankář ale v pohodě zvládl.
     
    115
    Procházka se pokusil vysunout do útoku De Azeveda, jenže pas stopera Ostravy vystihl Chaluš.
     
    116
    A opět si za obranu domácích nabíhal De Azevedo nyní se balonu nedostal díky včasnému skluzu Takácse.
     
    117
    Slezané měli volný přímý kop z levé strany. Na Fillův centr si naskočil Azackij, ale jeho hlavička o pár decimetrů minula domácí svatyni.
     
    118
    Odražený balon se dostal k Jiráskovi, který se už už chystal ke střele, jenže hra byla přerušena, jelikož ve vápně se v bolestech svíjel Chaluš.
     
    119
    Poznar chtěl vyrazit do útoku, avšak nepohlídal si ofsajdové postavení, což neuniklo asistentovi hlavního rozhodčího.
     
    120
    Polačkův dlouhý nákop propadl za obranu Baníku, ale Přikryl s touto variantou příliš nepočítal, a přišel tak o možnost dostat se do slibné šance.
     
    120
    Druhé prodloužení skončilo.
     
    Je za námi druhá část prodloužení, ve které jsme také branku neviděli. Oba týmy hrály velice opatrně a nikdo nechtěl udělat chybu, která by jeho spoluhráče stála zápas. O vítězi budou muset rozhodnout penalty.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    1. série
    1:0
    Jako první si balon na penaltový puntík postavil Jiří Kateřiňák, který střelou doprostřed uspěl.
     
    1. série
    1:1
    Se stejným řešením uspěl také Václav Procházka, který srovnává skóre.
     
    2. série
    2:1
    Tomáš Přikryl nedal přesnou střelou k tyči Laštůvkovi šanci zasáhnout.
     
    2. série
    2:2
    Za Baník opět srovnává skóre Martin Fillo, na jehož střelu neměl Polaček nárok.
     
    3. série
    3:2
    Laštůvka sice vystihl stranu, avšak proti střele Valenty neměl šanci zasáhnout.
     
    3. série
    3:3
    De Azevedo ukázal pevné nervy, když střelou doprostřed ve stylu Antonína Panenky překonal Polačka.
    De AZEVEDO
     
    4. série
    4:3
    Dalším úspěšným exekutorem je Matěj Chaluš, jenž poslal balon přesně pod břevno.
     
    4. série
    4:4
    Střelci jsou zatím neomylní, za Ostravu srovnává Milan Jirásek.
     
    5. série
    5:4
    Laštůvka si na Hubínkovu střelu sice sáhl, avšak míči v překročení brankové čáry zabránit nedokázal.
     
    5. série
    5:4
    Je hotovo! Polaček vystihl Poznarovu střelu k tyči a Boleslav se raduje z vítězství.
    POZNAR
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno a po velice napínavém duelu se z postupu do semifinále MOL Cupu radují hráči Mladé Boleslavi. O vítěznou penaltu se postaral Hubínek.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 7:10. Rohy: 8:8.
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a u dalších online přenosů zase někdy na počtenou. (19:43:01)

    Jáchym Tůma

    Branky: 65. Přikryl – 62. Hrubý

    Karty:   110. Jánoš (MBL) – 24. Procházka (OVA), 24. Hlinka (OVA), 34. Diop (OVA)   8. Mebrahtu (MBL) – 73. Budnský (OVA)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Kateřiňák (MBL)
    1:1   Procházka (OVA)
    2. série:
    2:1   Přikryl (MBL)
    2:2   Fillo (OVA)
    3. série:
    3:2   Valenta (MBL)
    3:3   De Azevedo (OVA)
    4. série:
    4:3   Chaluš (MBL)
    4:4   Jirásek (OVA)
    5. série:
    5:4   Hubínek (MBL)
    5:4   Poznar (OVA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 7:10. Střely mimo: 7:10. Rohy: 8:8.
    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Takács, Chaluš, Křapka – Jánoš (C), Matějovský (42. Hubínek) – Ladra (84. Valenta), Kateřiňák, Konaté (64. Přikryl) – Mebrahtu
    Náhradníci: Šeda – Šušnjar, Valenta, Mareš, Komličenko, Hubínek, Přikryl

    FC Baník Ostrava: Budinský – Breda, Procházka, Azackij, Fleišman – Hlinka (72. Jirásek), Fillo, Hrubý, Diop (75. Laštůvka) – De Azevedo, Baroš (C) (59. Poznar)
    Náhradníci: Laštůvka – Granečný, Pazdera, Psyché, Jirásek, Stáňa, Poznar

    Rozhodčí: Jan Machálek – Vít Melichar, Jan Petřík

    Diváci: 1021
    bahis siteleri