Jihlava – K. Vary 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 10:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 5:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
10:4 (3:2, 2:1, 5:1)
Rytíři Kladno
Středa 14.03.2018, 18:00 • ČPP Aréna • DHL Extraliga juniorů • Nadstavba A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to v tuto chvíli již vše. Přeji příjemný zbytek víkendu a u dalších onlajnů z juniorského hokeje se těším na shledanou! (20:30:21)
     
    V první třetině pět, ve druhé tři a ve třetí dokonce šest branek! V dnešním duelu bylo skutečně na co koukat od začátku až do konce. Zpočátku ještě dokázali Kladenští držet s aktivnějšími domácími gólový krok, od konce druhé třetiny už ale dávali Hradečtí čím dál víc najevo, že výhru svému soupeři darovat nechtějí. A v poslední periodě to potvrdili dalšími pěti góly! Jako poslední se pouhých 6 vteřin před koncem zapsal na listinu střelců Štěpán Havránek, který tak završil hattrick a vysoká výhra 10:4 je tak pro něj o to sladší. Co se týká tabulky, Hradec se v tuto chvíli posunul díky zisku tří bodů na první místo, Kladno je nyní třetí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se do dnešních statistik zapíše jeden hattrickový střelec, je jím ŠTĚPÁN HAVRÁNEK! Ten se ke své střele dostal pouhých šest vteřin před závěrečnou sirénou, když z levého kruhu spíše nahodil na bránu a zřejmě ani moc nedoufal, že kotouč skončí v kleci. Puk se ale zajímavě převalil přes brankářovo rameno a zapadl za brankovou čáru. Jeho spoluhráči okamžitě sundali helmy a naházeli je na led – 10:4. Asistence: Adam Jonáš.
     
    59:12
    Kdyby se od mantinelu odrazil kotouč pro Jaroslava Dvořáka trochu příhodněji, mohl jet sám na branku. Jenže na kdyby se nehraje.
     
    58:31
    Dominik Matouš se coby útočník ocitl na modré čáře, své pozice se ale nezalekl a tvrdě vystřelil. Jeho rána byla ale zblokována a skončila v rohu.
     
    56:50
    Branku vstřelili Východočeši ještě v oslabení, teď už jsou na ledě ale kompletní.
     
    56:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    Devátá hradecká branka! Jaroslav Dvořák sotva naskočil z trestné lavice na led a už šel na bránu v přečíslení. Narýsoval přesnou nahrávku KRYŠTOFU PAŽOURKOVI, jenž se trefil přesně mezi gólmanovi betony a zařadil se mezi adepty na hattrick – 9:4. Asistence: Jaroslav Dvořák, Michael Gaspar.
     
    55:47
    A další obrovská šance! Jeden z hostů mohl po křižné nahrávce zakončovat do odkryté části brány, tam se ale za minutu dvanáct stihl přesunout!
     
    55:15
    Tomáš Vildumetz vyslal dělovku z vrcholu pravého kruhu, kotouč vyrazil Dvořák na poslední chvíli betonem!
     
    54:50
    Moc dlouho se tedy nehrálo. Rozhodčí totiž znovu musel pískat, a to když vyloučil Patrika Mašína za hákování. Kladno tak bude hrát v početní výhodě.
     
    54:41
    Za nadávek, které se rozléhají celým zimním stadionem, opustil dotyčný divák hlediště. Bude se pokračovat ve hře.
     
    54:41
    Zřejmě se řešili nepokoje mezi fanoušky, neboť pořadatelé nyní s jedním z diváků něco řeší. Zřejmě ho chtějí vyvést z hlediště.
     
    54:41
    K boxu časoměřičů zamířili také dva pořadatelé, kteří s rozhodčími řeší nějaký problém.
     
    54:41
    Rozhodčí nyní něco řeší s časoměřiči a domácím kapitánem, o co se ale jedná, to v tuto chvíli můžeme bohužel jen hádat.
     
    54:41
    Na druhém konci kluziště končí akce postavením mimo hru.
     
    54:27
    Dominik Matouš si najel na pravý kruh a zkusil najít místo mezi tělem a tyčí. Neúspěšně.
     
    53:51
    Hradec mohl hrát přesilovku, to by ale nesměl oplácet. Kladenský Petr Patyk jde sice pykat za podražení, hradecký Jaroslav Dvořák si ale zároveň odsedí dvě minuty za hrubost. Na obranu domácích lze podotknout, že v posledních vteřinách se dalo vyloučit víc než jednoho hostujícího hráče...
    Marken.cz

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 3. Mašín (Jonáš, Štohanzl), 7. Hidveghy (Gaspar, F. Moník), 10. D. Matouš (Hidveghy, Havránek), 38. Matějček (Gaspar, Hroudný), 40. Havránek (Řepík, Pavlík), 44. Hidveghy (Muška), 46. Havránek (Pavlík, Matějček), 50. Pažourek (Mašín, J. Dvořák), 57. Pažourek (Dvořák, Gaspar), 60. Havránek (Jonáš) – 9. Patyk (Jelínek, Zich), 16. M. Kučera (J. Kučera, Vildumetz), 26. Jelínek (Schildhabel, Bláha), 45. Husarik (Jelínek, Müller)


    Mountfield HK: D. Dvořák (Kouba) – Hroudný (C), Muška, Gaspar, Pohl, Havránek (A), J. Moník, T. Kynčl (A) – Jonáš, Jirásek, D. Matouš, Matějček, Pažourek, J. Dvořák, Hašek, F. Moník, Mašín, Řepík, Štohanzl, Hidveghy, Pavlík. Trenér: Aleš Krátoška.
    Rytíři Kladno: Stahl (Blažek) – Kryll, Klusáček, Šíma, J. Kučera, Müller, Zich – Gnusin, Sokolov, Patyk (C), Bláha, Jelínek, Řepka, Schildhabel (A), Vildumetz, Husarik, M. Kučera, Březina, Svoboda. Trenér: Jindřich Lidický.

    Rozhodčí: Úlehla – Pechánek, Roischel
    ocianews.com