Česko – Japonsko 5:4 (kon.)
konec
Česko
5:4 (3:2, 0:1, 2:1)
Japonsko
Čtvrtek 15.03.2018, 16:00 • Zimní stadion Roudnice nad Labem • Reprezentace žen do 16 let
Partner:
     
    Ode mě to už je z Roudnice nad Labem všechno. Rád bych vám poděkoval za pozornost a panu Tomáši Dudkovi za péči o nás všechny na zdejším zimním stadionu. Nejmladší české reprezentantky v dubnu vyrazí na Evropský pohár do finského Vierumäki. Budeme jim moc držet palce.

    Mějte se krásně a v příští sezóně se s vámi snad budu na Onlajnech těšit z ženského hokeje zase na počtenou. (18:14:52)
     
    Střely na branku:

    Česko – 41 (16, 12, 13)
    Japonsko – 20 (9, 6, 5)
     
    No, to byl infarktový konec. Ale český tým to nakonec zvládl a třetí zápas s Japonskem vyhrál. Jen z toho bylo zbytečné drama, neboť domácí hokejistky přišly o vedení 3:0. Hlavně, že to dopadlo – českou hrdinkou je Nikol Nepokojová.
     
    Konec zápasu.
     
    59:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to góóól!!! České hokejistky se 26 sekund před koncem třetí třetiny zase ujímají vedení a jsou kousek od výhry! Mazancová dojela puk v rohu a poslala ho na modrou čáru Gabriele Horákové. Ta vystřelila a v následném zmatku se jako první zorientovala NIKOL NEPOKOJOVÁ, která puk dorazila do branky – 5:4! Asistence: Gabriela Horáková.
     
    58:44
    Daniela Pejšová zkusila svůj 118. průnik zápasu, teď už musí zase spěchat dozadu.
     
    58:04
    Nikdo se aktuálně nemůže probít před branku, Češky se úporně snaží dostat puk do třetiny a chvíli se tam udržet.
     
    57:08
    Stále sledujeme vyrovnanou hru, ve které už nikdo nemá síly nazbyt. Dobře to přes hráčku zkusila Lucie Gruntová, Sasakiová nicméně přece jenom zasáhla.
     
    56:22
    Jako poslední zůstala ve hře Sára Čajanová, právě její střela Sasakiové vypadla. Japonky i tak zvládly hnedka rozehrát.
     
    55:50
    Nepřesnost teď zamezila první české formaci, aby překonala střední pásmo. Místo toho se Češky musí bránit.
     
    55:15
    Po delší pasáži se zase Japonky vrátily k Julii Pejšové. A to tím způsobem, že Marin Nagaoková nastřelila vysoký puk, který musela naše gólmanka schovat do lapačky.
     
    54:17
    Jedna, druhá. Víc hráček už ale vynikající Daniela Pejšová neobalamutila a její akce skončila na vrcholu levého kruhu.
     
    53:50
    Teď už česká reprezentace dostala puk do útočného pásma tak, že kompletní pětice mohla vystřídat.
     
    53:28
    Patricie Škorpíková si hodila prudký kotouč do jízdy, jenže jí odskočil příliš daleko a český tým se vrací do obranného pásma po zakázaném uvolnění.
     
    52:27
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel ani tohle vedení český tým neudržel a pojedeme znovu od nuly... Pokus Makoto Itové domácí hráčky zblokovaly, ovšem jen tak, že kotouč na hokejku dostala KAHO SUZUKIOVÁ. Japonská kapitánka pak bleskově zakončila za lapačku Pejšové – 4:4. Asistence: Makoto Itová.
     
    51:51
    Rozehrávku první formace nejdřív Japonky zblokovaly, pak už ale musely střídat, a tak nakonec český výběr do své třetiny pustily.
     
    50:53
    Japonská gólmanka vyrazila ostrou střelu Pejšové nad sebe tak, že se kotouč obloučkem snášel k druhé tyčce. Tam ho chtěla baseballově sklepnout Anna Kalová do prázdné brány, ale bohužel ho netrefila!
     
    50:15
    Pohyblivé Japonky kroužily českým pásmem, spoluhráčky však Pejšové pomohly a žádný kotouč na ni nepustily.
     
    49:50
    Úprk druhé formace zastavuje odpískaný ofsajd.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 4. Nepokojová (Hanzlíková), 10. Haasová (Škorpíková), 14. Škorpíková, 41. Horáková (Haasová), 60. Nepokojová (Horáková) – 19. Nomuraová (Nagaokaová, Suzukiová), 19. Šimomukaiová (Sasakiová), 28. Nagaokaová (Nomuraová), 53. Suzukiová (Itová)


    Česko: J. Pejšová (Dvořáková) – D. Pejšová, Hanzlíková (A), Habartová, Horáková, Chladová, Vaněčková, Václavková – Čajanová (C), Mazancová (A), Nepokojová – Petřeková, Škorpíková, Haasová – Gruntová, Kalová, Bartáková. Trenér: Roman Heindl.
    Japonsko: Sasakiová (Kobajašiová) – Nomuraová (A), Tomiučiová, Cucumiová, Sakuraiová (A), Jamamotová, Šinodaová, Kosugaová – Itová, Suzukiová (C), Nagaokaová – Šimomukaiová, Sasakiová, Mijazakiová – Fieldová, Moriiová, Takimotová. Trenér: Judži Iizuka.

    Rozhodčí: Růžičková – Svobodová, Košťálová.
    bahis siteleri