Chrudim – Helas Brno 7:0 (kon.) | Sparta – Slavia 6:4 (kon.) | Interobal Plzeň – Svarog Teplice 5:4 (po pr.)
Litoměřice – Vysoké Mýto 6:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
6:1 (2:1) Stav série: 1:0
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 16.03.2018, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Play off 1. futsal ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    38:37
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice ukázaly, jak se čtyřmi přihrávkami dostat až do zakončení. Míč letěl postupně od každého hráče na útočnou polovinu, až se před bránou dostal k osamocenému TWOOVI, který si s celou situací poradil na výbornou. Gerčák byl bez šance na zásah. Asistence: Lukáš Krok.
     
    37:56
    Novák se na jedenácti metrech opřel hodně tvrdě do míče. I když nabral míč pořádnou rychlost, dokázal Vavrek ze svého repertoáru vytáhnout další zákrok. Novák jen nevěřícně kroutí hlavou, jak toto mohl domácí brankář chytit.
     
    34:20
    Kovács se po souhře celé čtyřky dostal do osamoceného úniku. Při zakončení se mu míč sice zamotal pod nohy, přesto dokázal vyslat pro Gerčáka nechytatelnou střelu. Míč skončil na tyči, od které se odrazil zpět do hry!
     
    32:33
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují už do vedení o 4 branky a o osudu zápasu je zřejmě rozhodnuto. TWO předvedl, jak šikovné a rychlé má nohy. Míč po zakončení skončil v pravém horním rohu brány. Asistence: Rafael.
     
    28:27
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že domácí početní výhodu nevyužijí. V posledních vteřinách trestu ale poslal Ridrigo nečekanou křižnou přihrávku na FABRICIA, který střílenou přihrávkou trefil ještě tělo Rafaela, míč už se ale tou dobou nacházel za brankovou čárou. Asistence: Rodrigo.
     
    26:31
    Jaroslav Kubát stáhl na půlící čáře nedovoleně soupeře a vidí v zápase druhou žlutou kartu. Litoměřice si zahrají přesilovou hru.
     
    25:10
    Míč při rychlém kontru hostů už směřoval na volného Lištvána. Na poslední chvíli se dokázal vrátit a ve skluzu odklidit míč do bezpečí Krok.
     
    24:34
    Two si narazil míč s Krokem, aby nakonec první jmenovaný poslal míč do vzdálenější tyče.
     
    20:45
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí si na začátku druhého poločasu berou dvoubrankové vedení zpět. MICHAL KOVÁCS udělal z celé situace individuální akci. Nejprve vybojoval v osobním souboji míč, následně si skákavý míč zpracoval hrudí na zem a posléze přehodil ležícího Gerčáka. Bez asistence.
     
    18:59
    A hosté pokračují v dobré hře na útočné polovině. Vavrek ve spolupráci s Rodrigem musel řešit zakončení jednoho z protihráčů. Vavrek špičkou chodidla vyrazil míč mimo tři tyče.
     
    18:24
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Ne příliš dobře postavená obranná zeď skýtala nebývalou mezeru, kterou v plném rozsahu využil JAN LIŠTVÁN ke vstřelení kontaktní branky. Asistence: Jakub Vágner.
     
    18:23
    Udělení žluté karty předcházela technická chyba domácích, kdy přihrávka jednoho z obránců směřovala na Vavreka ve chvíli, kdy se nemohl míče dotknout. Následuje nepřímý kop.
     
    18:23
    Žlutou kartu dostává Jaroslav Kubát (1.FC Nejzbach Vysoké Mýto).
     
    15:56
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Po jedné ze střel se odrazil míč od obránců Vysokého Mýta, aby přistál na noze MICHALA KOVÁCSE, který střelou z první trefuje jediné volné místo u pravé tyče, u které stál jeden z bránících hráčů. Gerčák se po této ráně pouze ohlédl. Bez asistence.
     
    09:37
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Jsou to nakonec domácí, kteří se ujímají vedení. Před RADKEM HRDÝM se otevřel prostor, který využil k výběhu až za půlící čáru. Za tou napřáhl ke střele, která se zastavila až u levé tyče Gerčákovy brány. Bez asistence.
     
    08:34
    A skórovat mohli také hosté. Vavrek včasným vyběhnutím z brány zabránil Vágnerovi ve skórování.
     
    05:13
    Vladyka to provedl fantasticky, pláchl po levé straně, zbavil se hned dvou protihráčů včetně brankáře, ale ve vstřelení branky zabránil Two na brankové čáře, který hrudí vyrazil míč na roh.
     
    03:34
    Za úder loktem v souboji se soupeřem obdržel Fabricio (GRD) žlutou kartu.
     
    03:15
    Kovács z volného kopu nalezl Zárubu, který nechal vyniknout Gerčáka. Hostující brankář si následně poradil i s prudkou dorážkou Kovácse.
     
    00:56
    Domácí kapitán Kovács se dostal do zajímavé pozice pro zakončení. Po jeho střele se Gerčák pouze ohlédl, naštěstí pro hosty ale mířil míč jen těsně vedle.

    Josef Cestr

    Branky: 10. Hrdý, 16. Kovács, 21. Kovács, 29. Fabricio (Rodrigo), 33. Two (Rafael), 39. Two (Krok) – 19. Lištván (Vágner)

    Karty:   4. Fabricio (GRD) – 19. Kubát (VMY)   27. Kubát (VMY)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Kubíček, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Rafael, Krok.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Ehrenberger, Špinar) – Sklenář, Jeníček, Michalec, Kubát, Vágner (C), Novák, Lištván, Vladyka, Beran, Jiraský.

    Rozhodčí: Řeháček, Milner – Nešněra.
    Delegát: Bydžovský.
    Technický delegát: Kirilák
    Litoměřice 3 0 Vysoké Mýto
    #1 Pátek 16.03.2018 • 20:30
    Litoměřice - Vysoké Mýto 6:1
    #2 Pondělí 19.03.2018 • 18:30
    Vysoké Mýto - Litoměřice 2:7
    #3 Středa 21.03.2018 • 20:30
    Litoměřice - Vysoké Mýto 7:1
    thejrc.org