Mönchengladbach – Hoffenheim 3:3 (kon.) | Frankfurt – Mohuč 3:0 (kon.) | Augsburg – W. Brémy 1:3 (kon.)
Hamburg – Hertha 1:2 (kon.) | Wolfsburg – Schalke 0:1 (kon.)
konec
FC Augsburg
1:3 (0:2)
Werder Brémy
Sobota 17.03.2018, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Německá nejvyšší soutěž Bundesliga pokračuje sedmadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Augsburgu, který před domácím publikem přivítá Werder Brémy.
     
    FC Augsburg

    Jihoněmecký tým vyhrál v loňském ročníku Bundesligy jen devětkrát a to stačilo na konečné třinácté místo, jediný bod nad sestupovou hranicí. V přípravných zápasech před sezonou ulovil Augsburg cenné výsledky, když zcela jasně porazil 4:0 anglický Southampton.

    Povedenou přípravu si hráči přenesli i do začátku Bundesligy. V prvních pěti kolech prohráli jen jednou, poté ale přišla pro Augsburg série čtyř zápasů bez vítězství. V posledních zápasech se ale nemůže prosadit dvakrát po sobě. V minulém kole Augsburg prolomil čtyři zápasy s jediným získaným bodem, když si přivezl výhru 3:1 z trávníku Hannoveru. Právě tato výhra posunula Augsburg ve vyrovnaném středu tabulky na aktuální osmou pozici.
     
    Werder Brémy

    Brémy pokukovaly v minulé sezoně na příčky zaručující evropské poháry. Především tři závěrečné prohry po přestřelkách 3:4 s Kolínem nad Rýnem, 3:5 s Hoffenheimem a 3:4 s Dortmundem odsoudily Brémy na konečné osmé místo bez pohárové Evropy.

    V nové sezoně Brémy rozhodně nezačaly ideálně. Na první výhru čekala česká trojice v dresu Brém Jiří Pavlenka, Jaroslav Drobný a Theodor Gebre Selassie až do dvanáctého kola. V něm se Brémám podařilo přehrát vysoko 4:0 Hannover. Od té doby se Brémy výrazně prokousaly tabulkou až mimo místa sestupu, aktuálně na třináctou pozici. Především povedený začátek roku 2018 přinesl Werderu postup, když z devíti zápasů v novém roce prohrál jen dvakrát, naopak hned čtyřikrát si připsal plný počet bodů. Naposledy poté v posledním kole, kdy na domácím trávníku přehrál poslední Kolín nad Rýnem 3:1.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    29.10. 2017 Brémy – Augsburg 0:3
    05.02. 2017 Augsburg – Brémy 3:2
    11.09. 2016 Brémy – Augsburg 1:2
    09.04. 2016 Brémy – Augsburg 1:2
    08.11. 2015 Augsburg – Brémy 1:2
     
    Úvodní sestavy:

    FC Augsburg: Hitz – Schmid, Kačar, Hinteregger, Max – R. Khedira, Baier (C) – Richter, Ku, Caiuby – Gregoritsch.
    Náhradníci: Luthe – Heller, Parker, Morávek, Janker, Córdova, Jakob.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp, N. Moisander, Augustinsson – M. Eggestein, Bargfrede, Delaney – Belfodil, M. Kruse (C), Kainz.
    Náhradníci: Drobný – Caldirola, Bauer, Jóhannsson, Rašica, Junuzović, Friedl.

    Rozhodčí: Stegemann – Fischer, Pickel.
     
    V základní sestavě Werderu jsou podle očekávání i dva čeští reprezentanti Jiří Pavlenka a Theodor Gebre Selassie. Na lavičku náhradníků se poté usadí záložník Augsburgu Jan Morávek, stejně tak i druhý brankář Brém Jaroslav Drobný.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas nejvyšší německé soutěže Bundesligy tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Fotbalisté Werderu rozehráli první poločas ze středového kruhu, ihned se nastěhovali do blízkosti vápna. Kruse dokonce pálil z hranice šestnáctky a Hitz má na konto první zákrok.
     
    3
    Až nyní se dostávají k balonu také domácí hráči. Richter si našel míč na pravé straně po přihrávce od Khediry. Následně ale zvolnil postup směrem dopředu a chce uklidnit situaci.
     
    4
    Augustinsson skvěle odebral balon Richterovi, poté ho předal k rozehrávce Pavlenkovi. Český brankář našel dlouhým výkopem Belfodina, ten ale před vápnem Augsburgu neuspěl.
     
    5
    Werder pokračuje v úvodním náporu. Gebre Selassie rozběhl na pravém kraji Eggesteina, následně se provinil faulem Ku, ale hosté rychle rozehráli. Na pravé straně poté zasáhl Philipp Max.
     
    6
    Werder právě vstřelil branku!
    Brémy využívají úvodní nápor a dostávají se velmi rychle do vedení! ISHAK BELFODIL si výborně zpracoval přesnou přihrávku od Delaneyho, následně si kličkou ve vápně poradil s Maxem a střelou ke vzdálenější tyči překonal Marwina Hitze.
    6. Ishak BELFODIL - 0:1
     
    8
    Domácí celek je stále pod tlakem. Nyní lehce přitvrdil ve vzduchu Ku, který srazil Bargfredeho. Hostující záložník musí být ošetřen na hrací ploše.
     
    9
    Gebre Selassie oslovil přihrávkou Eggesteina, následně přiletěl před Hitze nebezpečný centr, ale domácí gólman si došel pro balon do středu vápna.
     
    10
    Brémy pokračují v tlaku i po vstřelené brance. Eggestein ale ztratil balon ve středu pole a poté se musel činit také Pavlenka. S nepříliš prudkou střelou si ale český brankář s přehledem poradil.
     
    11
    Marwin Hitz nepřesně rozehrál od své branky a toho využil ziskem Gebre Selassie. Poté mohl pálit Kruse, ale balon mu sjel z kopačky. Následně musí hostující kapitán faulovat Baiera.
     
    12
    Aktivita Werderu pokračuje. Po přistrčení od Delaneyho pálil z prvního doteku Florian Kainz. Branku Augsburgu však přestřelil o více než metr.
     
    13
    Snad poprvé v zápase se dostávají pořádně ke slovu také domácí hráči. Baier měl proti sobě dvojici obránců a tak raději zvolil přihrávku na obránce, poté se už domácí musel stáhnout znovu do obrany.
     
    14
    Ludwig Augustinsson si doběhl pro nakopnutý balon na levém kraji, poté se odhodlal k centru, ale ten je Schmidem zblokován na rohový kop.
     
    15
    Max Kruse poslal balon od rohového praporku před Hitze. Ve vápně ale dominoval Gojko Kačar, balon však zůstává na kopačkách hostujících fotbalistů.
     
    16
    Delaney také vyzkoušel pozornost domácích obránců. Po jeho centru si dokázal balon zpracovat Kainz, ale jeho střela z otočky už Hitze nepřekvapila.
     
    17
    Ku se dostal k balonu po několika odrazech, následně ho předal Khedirovi. Spíše defenzivní obránce se opřel do balonu, ale z velké války Pavlenku nemohl ohrozit.
     
    18
    Brémy se drží stále na útočné polovině. Augustinsson se dostal pod tlak a tak raději přihrával jen na Moisandera, hosté se nyní provinili faulem a musí balon odevzdat.
     
    19
    Pavlenka s přehledem sebral balon ze vzduchu, který k němu doputoval po centr Maxe. Po rychlé rozehrávce se na druhé straně trávníku dostal ke střele Kruse, ale míč mu nesedl přesně do kroku a Hitz zasahuje.
     
    20
    Po dvaceti minutách hry vede hostující Werder. Hosté jsou v úvodu zápasu výrazně aktivnější. Delaney spolupracoval na levém kraji s Kainzem, následně ale úřadovala domácí obrana.
     
    21
    Tentokrát se rozběhl s balonem u kopačky Gebre Selassie, jeho pohyb do středu trávníku zachytil Hinteregger, který alespoň vytlačil soupeře ze střelecké pozice. Následně také odkopává balon do bezpečí.
     
    22
    Opět to byl krajní obránce Brém. Gebre Selassie si našel balon na pravé straně, poté ho předával na hranici vápna, kde mohl pálit Bargfrede, ale ten vůbec netrefil balon.
     
    23
    Augsburg se zatím k ničemu nedostal. Nyní si zkoušel nabíhat na pravém kraji Richter, ale nakopnutý balon už na hrací ploše nezachytil.
     
    24
    Domácí se snaží rozmělnit tlak hostujícího celku. Augsburg držel několik sekund balon pod kontrolou, ale poté zasáhl špičkou kopačky Gebre Selassie.
     
    25
    Právě Gebre Selassie vhodil balon do hry zpoza postranní lajny. Eggestein si našel prostor u pravé lajny, ale k centru se již přes Maxe nedostal.
     
    26
    Velkou chybu při rozehrávce musel hasit faulem Khedira. Werder se tak velmi snadno dostává k balonu na útočné polovině.
     
    27
    Tlak Werderu přece jen oslabuje. Augsburg je více u balonu a dokonce se udržel na útočné polovině. Schmid zachoval chladnou hlavu a po zpracování balonu si došel pro faul.
     
    28
    Caiuby centroval do vápna z nadějné pozice, ale našel jen jednočlennou zeď. Na druhý pokus mu už pas do vápna vyšel a bylo z toho hned velké nebezpečí. Gregoritschova střela byla ale jen zblokována na rohový kop.
     
    29
    Augsburg pokračoval rohovým kopem, který byl opět přerušen na přední tyči. Druhý pokus na sebe vzal Jonathan Schmid, ale ani on spoluhráče ve vápně nenašel.
     
    30
    I po půlhodině hry stále vede Werder o jednu branku z úplného úvodu zápasu. V posledních minutách se ale daří útočit také Augsburgu, Pavlenka ale zatím zasahovat nemusel.
     
    32
    Gebre Selassie zaváhal při autovém vhazování, ale chybu českého obránce dokázal napravit Eggestein. Následně nebezpečně centroval Belfodil, ale míč končí s tečí jen na brance.
     
    33
    Max Kruse rozehrál od rohového praporku jen do kombinace, domácím se ale podařilo s lehkostí vytlačit soupeře z nebezpečné vzdálenosti.
     
    34
    Ani Kainzův centr nenašel ve vápně spoluhráče. Po dalším odvrácení se ale provinil faulem Gregoritsch, toho ale Werder využívá jen k hodně nepřesné střele Belfodila.
     
    35
    Postupem času tempo zápasu výrazně slábne. Werder se již tolik netlačí do útoku jako v prvních minutách zápasu, na druhé straně Pavlenka ještě nemusel řešit složitější zákrok.
     
    36
    Thomas Delaney fauloval při souboji o balonu Kua. Ani Augsburgu se však nepodařilo volného přímého kopu využít k ohrožení Pavlenkovy branky.
     
    37
    Caiuby našel Baiera, ten si ještě pomohl ve spolupráci s Maxem. Nakonec to byl právě Philipp Max, který chtěl ve vápně najít Gregoritsche. Hlavní útočná síla domácího celku ale byla s přehledem ubráněna.
     
    38
    Gebre Selassie nyní lehce zatopil Pavlenkovi, který musel pro zpětnou přihrávku velmi spěchat, aby balon odpravil před napadajícím Caiubym.
     
    39
    Caiuby nyní zaváhal ve středu pole, hosté se dostali do rychlého protiútoku a na jeho konci byl střelec první branky Ishak Belfodil. Se střelou si poradil Hitz, ale ze faul si vykoledoval žlutou kartu Kačar.
     
    40
    Po rychlém přesunu na útočnou polovinu se pokusil překvapit Pavlenku střelou ze střední vzdálenosti Philipp Max. Český reprezentant ale znovu odstál.
     
    41
    Werder právě vstřelil branku!
    Werder přidává před koncem poločasu druhou branku! Kruse našel přesnou přihrávkou po trávníku nabíhajícího ISHAKA BELFODILA. Alžírský útočník prvním pokusem ale napálil jen Hitze, balon se mu ale šťastně odrazil zpět na nohu a poté už končí v síti.
    41. Ishak BELFODIL - 0:2
     
    43
    Vypadá to, že chce Werder dohrát první poločas při vedení o dvě branky. Hosté se zatáhli do obrany a čekají do předvede také Augsburg.
     
    44
    Minutu před pauzou se dostal k balonu na pravém kraji Schmid, po narážečce s Richterem mohl přijít centr před Pavlenku, ale právě Richter zvolil raději přihrávku zpět.
     
    45
    Augsburgu patří závěrečné minuty prvního poločasu. Khedira byl fauloval na třiceti metrech od branky hostujícího celku. K rozehrávce se postavil Gregoritsch, rakouský útočník však pálil jen do diváků nad brankou.
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí nenastavil v prvním poločase ani sekundu navíc a tak první pětačtyřicetiminutovka končí 2:0 ve prospěch hostujícího Werderu Brémy.

    Werder vstoupil do zápasu velmi aktivně, skvěle v prvních minutách zatlačil soupeře a vytěžil z toho také první branku. Ishak Belfodil si výborně na pravé straně poradil s Maxem a poté střelou ke vzdálenější tyči překonal Hitze. Postupem času se hra více a více vyrovnávala, ale Augsburg nedokázal z držení míče vytěžit ani jednu nadějnější šanci. Naopak ještě do poločasu se podruhé prosadil Ishak Belfodil, který zužitkoval přihrávku Maxe Kruse a poté trochu se štěstím dopravil balon do sítě.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:31.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Gojko Kačar, přichází Jan Morávek.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou domácí fotbalisté, už i s Janem Morávkem na trávníku! Augsburg se ale zatím nikam nežene a kombinuje na vlastní polovině.
     
    48
    Gebre Selassie svedl souboj s Caiubym. Český reprezentant zvládl vybojovat balon, následně se ale provinil faulem právě ba Brazilce a musí míč znovu odevzdat.
     
    49
    Prudký pas nemohl Gregoritsch v žádném případě zpracovat. Hosté ale zaváhali v rozehrávce a hned z toho bylo pozdvižení před Pavlenkou. Richter se však ke střele v jasné pozici nedostal.
     
    50
    Na druhém konci trávníku musel zasahovat v obraně Hinteregger, který překazil povedený centr z pravé strany. Pokud byl Hinteregger nezměnil směr balonu, tak by Kruse zakončoval zcela sám.
     
    51
    Augsburg přece jen lehce zvýšil svou aktivitu směrem dopředu. Po rohovém kopu málem Gebre Selassie poslal balon do vlastní branky, míč nakonec končí jen několik decimetrů nad břevnem.
     
    53
    Morávkův nákop ještě Gregritesche nenašel, poté ale pálil po odraženém balonu Ku a hostující obrana musela být ve střehu.
     
    54
    Baier se pokoušel po trávníku prostrčil balon do vápna na Richtera. Tomu ale míč ujel až k Pavlenkovi, který ho snadno sebral ze země.
     
    55
    Také Werder měl k dispozici rohový kop. Belfodil byl ubráněn při hlavičce, poté se ale ještě balon odrazil k Schmidovi a ten musel odvracet na další roh.
     
    56
    Další nebezpečnou hlavičku předvedl Belfodil. Tentokrát už byl hattricku mnohem blíže, ale u přední tyče zachránil Hitze skvěle postavený Max.
     
    57
    Morávkův příchod oživil ofenzivu domácího celku. Nyní už ale přebírá aktivitu znovu Werder. Na pravé straně musel Hinteregger sáhnout jen o obrannému odkopu.
     
    58
    Khedira rozehrál útočnou akci Augsburgu. Po perfektní kombinaci na pravé straně se rozhodl vypálit Richter, ale jeho dělovka z pětadvaceti metrů končí vysoko nad.
     
    59
    Velmi nebezpečný průnik zakončil střelou Eggestein. Jeho pokus byl totiž tečovaný a Hitz na něj nemohl dosáhnout, nakonec ale domácí celek zachránilo břevno.
     
    60
    Po hodině hry si drží Werder dvoubrankové vedení. Gebre Selassie si skvěle prohodil Maxe, který poté musel sáhnout k faulu. Hosté budou pokračovat rozehrávkou volného přímého kopu.
     
    61
    Marwin Hitz si nechal postavit hned tříčlennou zeď, přes ní dokázal Kainz s přehledem odcentrovat, ale hned první bránící hráč snadno odvrací balon do bezpečí.
     
    62
    Po zpětné přihrávce Richtera se opřel do balonu nabíhající Max. Jeho pokus však šel deset metrů od Pavlenkovy branky.
     
    63
    Nyní už to vypadalo na přechod do útoku, ale Michael Gregoritsch nezpracoval balon v nadějné pozici a než si připravil pozici ke střele, tak se k němu stáhlo hned několik protihráčů.
     
    64
    Spolupráce Morávka s Caiubym přinesla povedenou střelu brazilského hráče. Pavlenka musel poprvé v zápase ukázal své kvality.
     
    64
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Augsburg po zásluze snižuje ztrátu na hostující celek! Po odvráceném rohovém kopu se dostal k centru Philipp Max, parádně posadil balon na hlavu RANIHO KHEDIRY a ten skvěle umístil hlavičku k pravé tyči. Pavlenka se za míčem už jen smutně odhlédl.
    64. Rani KHEDIRA - 1:2
     
    65
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Thomas Delaney, přichází Zlatko Junuzović.
     
    67
    Werder se dostal k nebezpečnému centru po trávníku. Po zmetcích v domácí obraně se dostal do jasné pozice Theodor Gebre Selassie, ale z pěti metrů poslal hlavičku jen do břevna.
    67. Theodor Gebre Selassie hlavičkoval v jasné pozici jen do břevna
     
    68
    Augsburg je najednou v laufu. Před vápnem byl faulován Ku a domácí budou mít k dispozici parádní pozici pro ohrožení branky.
     
    69
    Český brankář si nechal postavit hned šestičlennou zeď, ta byla ještě nastavena o další hráče domácího celku. Gregoritschova bomba šla však na stranu brankáře Werdera. Po parádním zásahu se balon odrazil od tyče, hlavní rozhodčí ale zásah Pavlenky neviděl a tak se rozehrávalo z vápna.
     
    71
    A další rychlý protiútok domácího celku. Nakonec ale Max neudržel balon na hrací ploše. Werder může uklidnit hru, Pavlenka však až příliš otálel s rozehrávkou a vidí žlutou kartu.
     
    72
    Ishak Belfodil ve druhém poločase téměř není vidět, nyní se připomněl na trávníku faulem na Baiera. Augsburg pokračuje v tlaku.
     
    73
    Pavlenkovu rozehrávku vystihl Caiuby, ale už nestačil přihrát na volného Richtera a domácí tak musí začít znovu od obránců.
     
    74
    Max je ve druhém poločase při chuti. Po průnikové přihrávce se dostal do vápna, ale střelou k bližší tyči Pavlenku nepřekonal.
     
    75
    Philipp Max nyní centroval od rohového praporku. Augsburg se sice k hlavičce nedostal, následoval rychlý úprk na branku Marwina Hitze. Eggestein pálil ale ve velké rychlosti jen do náručí domácího brankáře.
     
    77
    Divoké minuty pokračují. Hitz nepřesně rozehrál a k balonu se dostal napadající Belfodil. Nedůslednost ale nepotrestal vstřelenou brankou.
     
    78
    Brémám se daří zklidnit hru. Do postupné kombinace se vložil i střídající Junuzovič. Jeho přihrávka zpět na Eggesteina ale nebyla z nejpřesnějších.
     
    79
    Belfodil inkasoval přihrávku od Kruseho, následně si naváděl balon na pravačku, ale vracející se obránce nedokázal prostřelit.
     
    80
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Marco Richter, přichází Sergio Córdova.
     
    81
    Ve středu pole zabojoval o balon hostující Eggestein, poté se dostal do volnějšího prostoru na pravé straně. Po zásahu Maxe budou hosté vhazovat.
     
    82
    Caiuby zachytal nedokonalou přihrávku Langkampa, následně ale ani Brazilec v dresu Augsburgu nebyl přesný s přihrávkou na Gregoritsche.
     
    82
    Caiuby se až příliš vztekal na rozhodčího po odpískaném faulu a je za to potrestán žlutou kartou. Domácímu celku už příliš času nezbývá.
     
    83
    Werder právě vstřelil branku!
    O třech bodech je nejspíše rozhodnuto! Gebre Selassiemu trvalo o něco déle vhazování na pravé straně, poté se ale český reprezentant dostal k centru, kterým našel Belfodila. Ten ještě uvolnil svého kapitána MAXE KRUSEHO, který parádní střelou nedal Hitzovi žádnou šanci.
    83. Max KRUSE - 1:3
     
    85
    Hosté se hnali ve čtyřech na jediného obránce. Kainz ale nedokázal přesně zpracovat přihrávku od Eggesteina a toho dokázal využít vracející se Hinteregger.
     
    86
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Florian Kainz, přichází Marco Friedl.
     
    87
    Domácí už nemají síly na pořádný závěrečný tlak. Po rychlém průniku centroval Philipp Max jen přesně do náruče českého brankáře.
     
    88
    Caiuby spolupracoval s Morávkem, český záložník to chtěl vzít na sebe, ale před vápnem narazil na Moisandera a ten ho čistě připravil o balon.
     
    89
    Max měl přece jen ještě k dispozici rozehrávku od rohového praporku, ale domácí hráči se k hlavičce neprobojovali. Augsburg však zůstává u balonu.
     
    90
    Hosté si zkušeně hlídají dvoubrankové vedení. Belfodil držel balon daleko od branky českého gólmana, dokonce Eggestein ještě mohl pálit, ale raději zavezl balon do rohu hrací plochy.
     
    90+1
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Ishak Belfodil, přichází Aron Jóhannsson.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+3
    Schmid hledal rozběhnutého Gregoritsche, ale rakouský útočník proti třem obráncům neměl šanci dostat se až ke střele.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas sedmadvacátého kola tak končí výhrou Werderu Brémy na trávníku Augsburgu 3:1.

    Werder vstoupil do zápasu ve velkém stylu, bleskově zatlačil domácí celek a byl náležitě odměněn. O vedoucí branku se postaral Ishak Belfodil, který se kličkou ve vápně dostal do střelecké pozice a umístěným pokusem k zadní tyči poslal Brémy do vedení. Ještě do poločasu stihl alžírský útočník přidat ještě jednu branku. Po přistrčení od Kruseho se dostal lehce do šestnáctky, následně pálil jen do Hitze, ale od brankáře se balon odrazil zpět k Belfodilovi, který poté už jen umístil balon do odkryté branky. Do druhého poločasu nastoupil také Jan Morávek a právě český záložník výrazně oživil Augsburg. Domácí dokonce po hodině hry snížili náskok soupeře, když se parádní hlavičkou prosadil Rani Khedira. Závěr zápasu si už ale Brémy pohlídaly, navíc přišla i rozhodující branka na 3:1, kterou obstaral po přihrávce Belfodila Max Kruse.

    V dresu Brém odehráli parádní utkání Jiří Pavlenka i Theodor Gebre Sellasie, za Augsburg odehrál povedený zápas i Jan Morávek. Jaroslav Drobný do zápasu z lavičky nezasáhl.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:12. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:15. (17:27:43)

    Vít Schück

    Branky: 64. R. Khedira (Max) – 6. Belfodil, 41. Belfodil (M. Kruse), 83. M. Kruse (Belfodil)

    Karty:   39. Kačar (AUG), 82. Caiuby (AUG) – 71. Pavlenka (BRM)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:12. Střely mimo: 6:4. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 12:15.
    FC Augsburg: Hitz – Schmid, Kačar (46. Morávek), Hinteregger, Max – R. Khedira, Baier (C) – Richter (80. Córdova), Ku, Caiuby – Gregoritsch.
    Náhradníci: Luthe – Heller, Parker, Morávek, Janker, Córdova, Jakob.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp, N. Moisander, Augustinsson – M. Eggestein, Bargfrede, Delaney (65. Junuzović) – Belfodil (90+1. Jóhannsson), M. Kruse (C), Kainz (86. Friedl).
    Náhradníci: Drobný – Caldirola, Bauer, Jóhannsson, Rašica, Junuzović, Friedl.

    Rozhodčí: Stegemann – Fischer, Pickel
    thejrc.org