Trnava – Žilina 0:0 (kon.) | Ružomberok – Trenčín 2:1 (kon.) | Nitra – Zlaté Moravce 1:0 (kon.)
Podbrezová – Michalovce 2:1 (kon.)
konec
FK Železiarne Podbrezová
2:1 (1:0)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 17.03.2018, 17:00 • ZELPO Aréna • Niké liga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme videli napokon ešte jeden gól, postaral sa oň v 76. minúte z penalty kapitán hostí Žofčák, čím zníži na 2:1, ale viacej gólov už nepadlo a tak domáci získavajú dôležité tri body do tabuľky.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:55:49)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Dávid Leško, prichádza Daniel Magda.
     
    90+1
    Nadstavujú sa ešte 2 minúty!
     
    90
    Więzik mohol tento zápas definitívne rozhodnúť! Kostelný poslal presnú prihrávku pred bránu hostí, kde stál nikým nepokrytý Więzik a jeho pokus pätičkou končí tesne vedľa hosťujúcej brány.
     
    89
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Michal Breznaník.
     
    88
    Po Regáliho centri sa do zakončenia dostal Danko, jeho pokus dokázal Kuciak vytesniť na rohový kop a tak sa Podbrezová bude musieť opäť brániť. Rohový kop už stihli hostia aj rozohrať, lopta smerovala na zadnú tyč a tam ju našťastie pre domácich nedokázal nik z hostí usmerniť do brány.
     
    87
    To sa však hosťom nepodarilo, ale aj naďalej ostávajú pri lopte, avšak kombinujú len na svojej polovičke. Pomaličky sa už naplní riadny hrací čas, domáci vyhrávajú 2:1!
     
    86
    Aktívny Leško teraz posielal pred bránu hostí center z ľavej strany, ale lopta končí v rukaviciach brankára Kiru. Michalovce tak na nič nečakajú a skúšajú už preniknúť smerom dopredu.
     
    85
    Na druhej strane sa teraz do zakončenia dostal Leško, ktorý sa pekne zbavil obrancov hostí a skúšal to zaujímavou strelou z otočky, ale lopta smerovala iba do stredu brány a tam už stál pripravený brankár Kira.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Martin Regáli (MFK Zemplín Michalovce).
     
    83
    Žofčák zahrával rohový kop, ale jeho centrovaná lopta nenašla nikoho z jeho spoluhráčov. Michalovce však ešte ostávajú na útočnej polovičke, ale domáci okamžite vysoko napádajú.
     
    82
    Michalovce sa teraz usadili na útočnej polovičke, domáci sa tak musia brániť, zatiaľ to však zvládajú veľmi úspešne, ale tlak hostí stále narastá.
     
    81
    No a čas sa už pomaličky skracuje, domáci už vyhrávajú len o jeden gól. Hostia hrajú aj naďalej aktívne smerom dopredu a ešte je tak v nasledujúcich minútach všetko otvorené.
     
    80
    Domáci však stále hrozia nebezpečnými protiútokmi, po jednom z nich sa do zakončenia dostal Bernadina, ale jeho pokus pokryl brankár Kira, aj keď sa pri tomto zákroku musel poriadne zapotiť.
     
    78
    Tento útok hosťujúceho celku je zastavený postranným rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd. Kuciak si tak s rozohrávkou lopty dáva na čas, čo sa hosťom pochopiteľne nepáči.
     
    77
    Dopredu sa teraz dostali domáci futbalisti, strelu na bránu hostí vyslal Leško, ale jeho pokus bezpečne kryje brankár Kira. Hostia na nič nečakajú a okamžite vyrážajú smerom dopredu.
    76. Igor ŽOFČÁK - 2:1
    Zdroj: www.huste.tv

    Miroslav Revaj

    Branky: 4. Tereščenko (Bernadina), 47. Bernadina – 76. Žofčák (pen.)

    Karty:   68. Viazanko (POD) – 84. Regáli (MIC)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Viazanko (C), Krivák, Djordjevič, Bilič – Kostelný, Sedláček – Bernadina (89. Breznaník), Tereščenko (61. Mojžiš), Leško (90+1. Magda) – Więzik.
    Náhradníci: Drobnjak – Turňa, Lepieš, Mojžiš, Magda, Baéz, Breznaník.

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Žofčák (C), Kavka, Carrillo, Shumeiko – Bednár – Koscelník, Niši (67. Matić), Turik (56. Danko), Regáli – Bragin (46. Sulley).
    Náhradníci: Bieszczad – Danko, Sulley, Antonov, Matić, Jankauskas, Kurminowski.

    Rozhodčí: Pavol Chmura – Tomáš Somoláni, Milan Štrbo – Anton Ihring

    Diváci: 658
    ocianews.com