Podbrezová B – Šamorín 0:1 (kon.) | Trebišov – Bardejov 0:0 (odl.)
odloženo
Slavoj Trebišov
0:0 (-:-)
Partizán Bardejov
sk Neděle 18.03.2018, 15:00 • SLAVOJ Trebišov • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vážení diváci, posledný zápas 20. kola druhej futbalovej ligy medzi Slavojom Trebišov a Partizánom Bardejov je odložený vzhľadom na neprispôsobivé počasie. O náhradnom termíne sa rozhodne v najbližších dňoch. (14:13:35)
     
    Slavoj Trebišov

    Jeden z nováčikov súťaže sa po neúplnom 20. kole prepadol až na predposlednú pozíciu. Z pätnásteho miesta stráca Trebišov na prvú nezostupovú priečku iba dva body, takže by sa v prípade víťazstva vedel prehupnúť až na desiate miesto. Slavoj získal na jeseň v sedemnástich zápasoch osemnásť bodov, pomer strelených a inkasovaných presných zásahov však ružový nebol – 14:30.
     
    Partizán Bardejov

    Od Bardejova sa neočakáva, aby tento celok zo severovýchodu Slovenska musel hrať o záchranu. Stačia však dve-tri nevydarené stretnutia na začiatku jari a všetko môže byť inak. Partizán má aktuálne na konte 23 bodov popri aktívnom skóre 27:23. Hostia sú favoritom tohto zápasu.
     
    Vážení diváci, vitajte pri textovom prenose zo zápasu 20. kola druhej futbalovej ligy. Po takmer dvoch kompletne odložených kolách sa jarná časť súťaže mohla konečne naplno začať. Slavoj Trebišov na svojom štadióne privíta Partizán Bardejov.

    Stretnutie sa začne o 15:00.

    Viktor Kalinács

    Branky:


    Slavoj Trebišov:
    Partizán Bardejov:

    Rozhodčí: Michal Čiernik – Martin Špivák, Patrik Kmec
    thejrc.org