Slavia – Č. Budějovice 0:2 (kon.) | Liberec – Dukla Praha 5:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
0:2 (0:1)
SK Dynamo Č. Budějovice
Pondělí 19.03.2018, 11:00 • SC Horní Počernice-UMT • Juniorská liga – Čechy • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (13:06:02)
     
    Je dobojováno, domácí byli jasnými favority, přesto nedokázali vstřelit branku a na České Budějovice nestačili! Hosté vůbec poprvé v sezóně bodují na půdě soupeře, Pražané tak přišli o možnost nadstavbové části o titul. Zdramatizovat mohli v 70. minutě, neproměnili však pokutový kop. Nutno dodat, že to byla jediná střela Slavie, která směřovala mezi tři tyče!
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Vše by mělo být v pořádku, hostující fotbalista se po kratším ošetření zvedl a vypadá to, že bude pokračovat. Víc už se nejspíše stejně nestane.
     
    89
    Hodně tvrdý souboj před pokutovým územím hostů, na zemi zůstal ležet Collin, se kterým to nevypadá vůbec dobře.
     
    88
    Hostující gólman dostal těžkou přihrávku, nic nevymýšlel, raději volil dlouhý odkop až do zámezí, domácí berou míč a rychle rozehrávají.
     
    87
    Další nepřesná střela zpoza velkého vápna. Luksch na svůj druhý úspěšný zákrok i nadále čeká, teď bude odkopávat od branky.
     
    86
    Po desátém rohu se Slávisté museli rychle vracet zpět, aby zastavili rychlý protiútok soupeře. To se jim nakonec podařilo.
     
    85
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná pětiminutovka, domácí mají tlak a kombinují, do zakončení se dostávají jen opravdu zřídka.
     
    84
    Ani ten však žádné nebezpečí pro hostující svatyni nepřinesl, sudí Franěk navíc pískal útočný faul v pokutovém území.
     
    83
    Střelecký pokus zneškodnila dobře postavená zeď, nakonec z toho bude devátý roh pro pražský celek, rozehrávat budou z levé strany.
     
    82
    Jedna z posledních příležitostí pro domácí na snížení skóre! Rozhodčí pískal faul za velkým vápnem, následuje přímý kop!
     
    80
    Hostující fotbalisté šli do dalšího brejku, čárový rozhodčí však signalizuje ofsajd, domácím už zbývá zhruba deset minut.
     
    79
    Hraje se poblíž brány Otáhala, což domácím vůbec nevyhovuje, Dynamo vybojovalo svůj už šestý rohový kop v utkání.
     
    78
    Budějovice teď dobře brání, navíc jsou nebezpeční z rychlých kontrů. Jeden takový teď zastavilo nedorozumění v rozehrávce.
     
    77
    Vzápětí se dostali i k hlavičce, ta však směřovala znovu mimo tři tyče. Domácí dnes pouze jednou vystřelili směrem na branku, bylo to u neproměněné penalty!
     
    76
    Tak možná teď, Pražané na pravé straně vybojovali rohový kop, bude to už jejich osmý roh v dosavadním průběhu dnešního utkání.
     
    75
    Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná čtvrthodina hry, domácí kombinují před velkým vápnem soupeře, do zakončení se však nedostávají.

    Štěpán Slovák

    Branky: 5. Nitrianský (pen.), 61. Sukisa

    Neproměněná penalta: 70. Azilinon (SLA), brankář Luksch zneškodnil


    SK Slavia Praha: Otáhal – Flo, Stropek (C), Azilinon, Čerňanský (65. Eichler), Krejdl, Freit, Havránek (80. Mitrano), Macháček, Vilotič, Bjeloš (65. Drozda)
    Náhradníci: Drozda, Mitrano, Eichler, Havrda, Ljubanovič

    SK Dynamo Č. Budějovice: Luksch – Nitrianský, Puchel, Sukisa (84. Fišer), Švantner, Tomek (58. Malecha), Matoušek (75. Lindák), Štifter (C), Pouček, Collin, Pořízek (86. Kubata)
    Náhradníci: Vávra, Malecha, Lindák, Kubata, Fišer

    Rozhodčí: Franěk – Hock, Melichar

    Diváci: 100
    thejrc.org