Sparta – Slavia 4:2 (kon.) | Helas Brno – Chrudim 1:5 (kon.) | Interobal Plzeň – Svarog Teplice 7:3 (kon.)
Litoměřice – Vysoké Mýto 7:1 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
7:1 (3:1) Stav série: 3:0
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Středa 21.03.2018, 20:30 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Play off 1. futsal ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    33:46
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen je z tlaku domácích branka. RADIM ZÁRUBA se s míčem otočil na místě, popoběhl jen několik metrů a poslal míč neohroženě na vzdálenější tyč, kde v tu chvíli bylo místo. Asistence: Radek Hrdý.
     
    22:55
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    A s hosty to vypadá ještě hůře. TWO se před bránou obtočil kolem svého strážce, naznačil střelu pravačkou, přičemž si postrčil míč na levačku a poté zakončoval do prázdné brány. Asistence: Rodrigo.
     
    21:42
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřice nastupují do druhého poločasu v pořádném tempu. Podobná situace jako v předchozí chvíli, jen nyní Záruba hledal na vzdálenější tyči RAFAELA, který se neunáhlil, posadil brankáře na hrací plochu a poslal míč do zcela opuštěné brány. Asistence: Radim Záruba.
     
    20:36
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Na půlící čáře se dostal k míči Fabricio, který přistrčil míč ještě lépe postavenému RADIMU ZÁRUBOVI, který nedal střelou o tyč Ehrenbergerovi šanci na zákrok. Asistence: Fabricio.
     
    13:39
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácí se po sedmi minutách vrací zpět do dvoubrankového vedení. Při křižném přeběhu útočné poloviny vystřelil FABRICIO nečekaně bodlem a míč se zastavil až v bráně hostů. Asistence: Rafael.
     
    06:22
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hosté se poprvé usadili na delší dobu na útočné polovině a hned z toho byla pohledná akce, která skončila brankou. Lištván se prokličkoval s míčem do rohu hrací plochy, odkud našel přihrávkou z druhé vlny dobíhajícího MICHALA JIRASKÉHO, který našel skulinku mezi nohama obránce. Asistence: Jan Lištván.
     
    05:09
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Po další rozehrávce rohového kopu vedou Litoměřice už o dvě branky. LUKÁŠ KROK poslal z prvního doteku míč na hostující svatyni. Míč se proskákal až za záda Gerčáka. Asistence: Rodrigo.
     
    01:20
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    První branka na sebe nedala příliš dlouho čekat. Domácí ještě svého soupeře k míči takřka nepustili, z čehož plyne úvodní branka zápasu. Míč putoval od půlící čáry do rohu hrací plochy, odkud byl adresován z prvního doteku MICHALU KOVÁCSOVI, který střelou do protipohybu Gerčáka rozvlnil síť. Asistence: Fabricio.

    Josef Cestr

    Branky: 2. Kovács (Fabricio), 6. Krok (Rodrigo), 14. Fabricio (Rafael), 21. Záruba (Fabricio), 22. Rafael (Záruba), 23. Two (Rodrigo), 34. Záruba (Hrdý) – 7. Jiraský (Lištván)

    Karty:   19. Beran (VMY), 35. Jiraský (VMY)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Kubíček, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács (C), Rafael, Vagnao, Krok.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Ehrenberger, Špinar) – Jeníček, Štanglica, Michalec, Kubát, Vágner (C), Novák, Vladyka, Lištván, Jiraský, Beran.

    Rozhodčí: Čurda, Nagy – Košťál.
    Delegát: Hora.
    Technický delegát: Smreček
    Litoměřice 3 0 Vysoké Mýto
    #1 Pátek 16.03.2018 • 20:30
    Litoměřice - Vysoké Mýto 6:1
    #2 Pondělí 19.03.2018 • 18:30
    Vysoké Mýto - Litoměřice 2:7
    #3 Středa 21.03.2018 • 20:30
    Litoměřice - Vysoké Mýto 7:1
    thejrc.org