Buffalo – Arizona 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:3 (kon.) | St. Louis – Boston 2:1 (po pr.)
Calgary – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 22.03.2018, 00:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Max DOMI - 1:4
     
    59:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ze souboje tří hráčů vyletěl puk přesně na MAXE DOMIHO, který jej dovezl až do prázdné branky. Kanadský útočník tak má na svém kontě osm zásahů, přičemž hned čtyřikrát skóroval do nikým nehlídané klece. Asistence: Jakob Chychrun.
    46:32 Richard PÁNIK - 1:3
     
    46:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté potřetí skórují a odskakují na rozdíl dvou branek! Kellerovi nevyšla střela z levého kruhu, při které Falk srazil puk na RICHARDA PÁNIKA. Slovenský útočník si chytře počkal se zakončením a po objetí gólmana snadno zasunul. Asistence: Clayton Keller, Derek Stepan.
    17:44 Derek STEPAN - 1:2
     
    17:44
    Arizona právě vstřelila branku!
    Také druhá hostující přesilovka končí gólem! DEREK STEPAN si u modré čáry vzal puk od Ekmana-Larssona, vzápětí si počkal, až z jeho výhledu odjede Wilson, a nízko letící střela překvapivě zaplula až za Johnsonova záda. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Clayton Keller.
    11:42 Jordan NOLAN - 1:1
     
    11:42
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle vyrovnávají na 1:1! Rodriguesovu střelu od modré čáry Raanta vyrazil před sebe. U brankoviště se dobře zorientoval JORDAN NOLAN a při dorážce už to měl hodně snadné, protože měl před sebou naprosto prázdnou branku. Asistence: Evan Rodrigues, Nathan Beaulieu.
    03:38 Dylan STROME - 0:1
     
    03:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti využívají přesilovku a ujímají se vedení! Goligoski dvakrát vystřelil od modré čáry. Po druhém pokusu a se k puku ještě dostal DYLAN STROME a z těžkého úhlu ho chytře poslal do levé nohy zaskočeného gólmana, jenž si sám srazil kotouč do sítě. Pro trojku draftu 2015 je to teprve druhý gól v jeho kariéře! Asistence: Alex Goligoski, Brendan Perlini.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 12. Nolan (Rodrigues, Beaulieu) – 4. D. Strome (Goligoski, Perlini), 18. Stepan (Ekman-Larsson, Keller), 47. Pánik (Keller, Stepan), 60. Domi (Chychrun)


    Buffalo Sabres: Ch. Johnson (27. Ullmark) – Ristolainen, Scandella, C. Nelson, Beaulieu, Falk, Guhle – S. Reinhart, R. O'Reilly (A), S. Wilson – Okposo (A), Eichel (A), Ju. Bailey – Baptiste, Rodrigues, Nolan – Pominville, Jo. Larsson, B. Pouliot.
    Arizona Coyotes: Raanta (Kuemper) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (A), Goligoski, Chychrun, L. Schenn, Connauton – Pánik, Stepan, Keller – J. Archibald, Dvorak, Domi – Cousins, Richardson (A), Martinook – Fischer, D. Strome, Perlini.

    Rozhodčí: Anderson, Furlatt – Sericolo, Daisy

    Diváci: 17 029
    thejrc.org