Buffalo – Arizona 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:3 (kon.) | St. Louis – Boston 2:1 (po pr.)
Calgary – Anaheim 0:4 (kon.)
po prodl.
St. Louis Blues
2:1 (0:1, 0:0, 1:0 - 1:0)
Boston Bruins
Čtvrtek 22.03.2018, 01:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:30 Jaden SCHWARTZ - 2:1
     
    60:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byl rychlý konec! Hrdinou dnešního zápasu se stává JADEN SCHWARTZ, který si vzal kotouč za vlastní brankou, dojel do útočného pásma a tam skrz obránce vypálil na druhou tyč! Jeho střela zápěstím byla laserově přesná a nedala Chudobinovi šanci! Asistence: Colton Parayko
    49:36 Jaden SCHWARTZ - 1:1
     
    49:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno! Alexander Steen dostal pěknou nahrávku do třetiny na mantinelu, kotouč přenechal za sebe na volného JADENA SCHWARTZE, který měl spoustu času zamířit a svou střelu zápěstím umístil přesně! Chudobin byl bezmocný. Asistence: Alexander Steen, Brayden Schenn
    10:12 Ryan DONATO - 0:1
     
    10:12
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Tak to je hodně šťastný gól! Alex Pietrangelo se dostal v rohu k puku, ale svým vyhozením trefil pouze rozhodčího, od kterého se kotouč odrazil před volného RYANA DONATA, který práskl do puku a ten zapadl až do branky! Bez asistence.

    Veronika Loudová

    Branky a nahrávky: 50. Schwartz (Steen, B. Schenn), 61. Schwartz (Parayko) – 11. Donato


    St. Louis Blues: Allen (Husso) – Pietrangelo, Gunnarsson, Parayko, Dunn, Bortuzzo, Edmundson – Steen, B. Schenn, Schwartz – Sobotka, Brodziak, Berglund – T. Thompson, Barbašev, Jaškin – Thorburn, Sundqvist, Sošnikov.
    Boston Bruins: Chudobin (T. Rask) – Carlo, Krug, K. Miller, Grzelcyk, McQuaid, Holden – Pastrňák, Riley Nash, Marchand – Heinen, Krejčí, Donato – Wingels, Kuraly, Schaller – B. Gionta, Acciari, Szwarz.
    bahis siteleri