Buffalo – Arizona 1:4 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:3 (kon.) | St. Louis – Boston 2:1 (po pr.)
Calgary – Anaheim 0:4 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
6:3 (0:1, 3:1, 3:1) Stav série: 3:2
HC Bobři Valašské Meziříčí
Čtvrtek 22.03.2018, 18:00 • RT TORAX ARENA • Play-off 2. ligy, skupina Východ • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí (Brunec – 2 min., podražení).
     
    59:39
    Dominik Pokorný z kruhu nastřeluje tyč!
     
    56:57
    Poruba právě vstřelila branku!
    MAREK HAAS dostal dostatek prostoru v předbrankovém prostoru a posílá Porubu do tři brankového trháku! Porubský útočník celou situaci vyřešil přesnou střelou zápěstím. Asistence: Josef Fojtík.
     
    52:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    VLADIMÍR LUKA přidává pátý gól domácího celku! Domácí útočník obdržel přihrávku od Jiřího Zdeňka – nabral obrovskou rychlost a z prostoru levého kruhu poslal pumelici do sítě Valašského Meziříčí!. Asistence: Jiří Zdeněk.
     
    48:22
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    VÁCLAV STUDENÝ snižuje na rozdíl jediné branky! A povedlo se mu to hodně netradičním způsobem! Hostující forward si vybruslil do střelecké pozice k mantinelu, od kterého chtěl vyslat pořádnou dělovku. Střela se mu však vůbec nepovedla a puk zamířil na branku obloučkem. Ten k překvapení celé arény skončil v brance!. Asistence: David Varga a Jiří Hajda.
     
    43:47
    Poruba právě vstřelila branku!
    JAN KÁŇA vrací Porubě dvoubrankové vedení! Zkušený útočník obdržel přihrávku z prostoru pravého kruhu od Josefa Fojtíka a z první poslal kotouč do sítě! 4:2 pro Porubu! Asistence: Josef Fojtík a Marek Haas.
     
    43:41
    Jan Káňa minul bekhendem ve velké šanci odkrytou branku!
     
    42:54
    Fojtík poslal puk na Zachara, který si najel mezi kruhy a příklepem vypálil! Jeho střela ale byla přizvednuta vysoko nad.
     
    41:02
    Vladimír Luka vletěl do útočného pásma, ale mezi kruhy začal ztrácet stabilitu a tak raději poslal puk na najíždějícího obránce. Ten vyslal směrem k brankáři hostí tvrdou dělovku a gólman v bílém jí vyrazil s velkými obtížemi.
     
    39:35
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    PETR SEIDLER se na několikátý pokus dočkává druhé branky! Ex-porubský forward ztečoval těsně nad vyrážečku Hynka Kůdely střelu Stanislava Báchora! Porubský gólman proti této střele nemohl nic dělat. Asistence: Stanislav Báchor a Petr Dvořák.
     
    38:15
    Domácí mohli jít do tříbrankového vedení! Avšak v rozhodující chvíli měl porubský forward zablokovanou hůl a nemohl tak zakončit do prázdné branky.
     
    33:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    MAREK HAAS posílá domácí do dvou brankového trháku! Porubský útočník prokázal své velké zkušenosti, když dokázal najít nepatrný prostor pravé tyče hostující branky a poslal tam kotouč! Asistence: Jan Káňa.
     
    32:25
    Poruba právě vstřelila branku! Domácí otáčejí tuto semifinálovou bitvu! Svůj druhý dnešní gól a zároveň i druhý gól Poruby přidává JIŘÍ ZDENĚK! Ze stejné pozice jako v předchozím případě propaluje Dušana Šafránka! Asistence: Tomáš Káňa a Vladimír Luka.
     
    31:34
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Tady v RT TORAX ARENĚ už začínal vzduch vonět druhým hostujícím gólem, ale místo Valašského Meziříčí skórují domácí! Konkrétně se o srovnávající trefu postaral JIŘÍ ZDENĚK, který využil zavezení Ollendera. Zdeněk se dostal k puku a z kruhu přesně propálil brankáře hostí!. Asistence: Samuel Ollender a Tomáš Káňa.
     
    28:50
    Václav Studený projel po straně až do pásma domácích, kde nahodil kotouč za branku. Do tohoto prostoru se pro kotouč vydal domácí gólman, který si však na poslední chvíli rozmyslel nahození po mantinelu. Přesně v tu chvíli se však domácímu strážci svatyně objevil za zády našlápnutý Studený, který se dostal k puku a nebýt duchaplného zásahu porubských obránců, Valašské Meziříčí by se stalo vlastníkem dvougólového náskoku.
     
    27:59
    Petr Seidler mohl přidat druhý gól! Hostující forward jel totiž sám na brankáře, avšak bekhendem poslal puk pouze na zadní mantinel!
     
    27:30
    Hynek Kůdela teď musel zakročit proti nahození od červené a málem si srazil puk do vlastní sítě!
     
    25:40
    Tomáš Káňa našel na modré volného Marka Haase a poslal mu přesnou přihrávku – ten si ji však nepříliš kvalitně zpracoval a puk nechal po třech krocích za sebou.
     
    22:45
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Zachar – 2 min., držení).
     
    20:35
    Tomáš Káňa se ocitl sám před brankářem hostí – byl však příliš na straně a Dušan Šafránek dokázal prostor u tyče utěsnit!
     
    20:21
    Dominik Rudl se dostal k puku po vhazování a svou střelou schoval tak chytře, že kdy mířila mezi tři tyče, vedlo by Valašské Meziříčí o dvě branky.
     
    10:56
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři se ujímají vedení! Konkrétně se o to postaral bývalý hráč Poruby PETR SEIDLER, který nahodil puk na brankáře domácích. Kůdela ve snaze pomoct své obranně vyrazil daleko z brankoviště proti kotouči. Když už se zdálo, že má kotouč ve své moci, přijel k místu jeho zákroku již zmíněný autor gólu – z pod betonu vytáhl kotouč a zasunul jej do branky. Opravdu hodně smolné ikasování pro domácí a hodně šťastný gól pro hosty!
     
    09:49
    Hynek Kůdela převedl parádní zákrok proti útočnému výpadu jednoho z hostí! Téměř celá hala mu teď potleskem děkuje!
     
    A další velká šance domácích! Ta vznikla po chybě hostujícího brankáře, který namazal na hůl útočícímu soupeři – ten potáhl puk od mantinelu a následně přihrál na Davida Zachara, který jedovatě vypálil a Dušan Šafránek měl co dělat, aby udržel puk v rukavici.
     
    Obrovská šance domácího celku! Puk ležel na hraně brankoviště ale porubský útočník jej pod bruslemi soupeře nemohl najít! Vše nakonec vyřešil tygřím skokem Dušan Šafránek, který puk viděl dřív a poslal jej do rohu kluziště.
     
    Tomáš Káňa se uplně osamocen objevil před brankou hostí! V klíčovém momentu, kdy ale mohl puk dostat do branky, však střelu promáchl.
     
    03:56
    Jakub Jenáček se ocitl přímo před brankou domácích! Puk si však srovnal pouze pro bekhendové zakončení a Hynek Kůdela celou situaci zvládl. Hostující forward následně skončil až v brankovišti.
     
    01:50
    V první velké šanci se ocitli také hosté – a to když Hynek Kůdela neodpálil kotouč, který doputoval až k jeho brance a celý požár musela hasit domácí obrana.
     
    00:56
    Josef Fojtík v první šanci utkání! Porubský forward vyhrál bruslařský souboj – na kruhu dojel kotouč a ostře vypálil – hostující gólman však předvedl zákrok lapačkou a zlikvidoval tak celou šanci.

    Jan Meichsner

    Branky a nahrávky: 32. Zdeněk (Ollender, Káňa T.), 33. Zdeněk (Káňa T., Luka), 34. Haas (Kaňa J.), 44. Káňa J. (Fojtík, Haas), 53. Luka (Zdeněk), 57. Haas (Fojtík) – 11. Seidler, 40. Seidler (Báchor, Dvořák), 49. Studený (Varga, Hajda)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Kůdela, (Kubáň), – Dresler, Slavík, Fišera, Kaluža, Hryciow, Popela, Puškár, Adam, – Ballner, Haas, Káňa J,, Luka, Fojtík, Zdeněk, Finsterle, Zachar, Gelnar, Ollender, Káňa T., Jaroš,
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Šafránek, (Plšek) – Hajda, Rudl, Báchor, Mikel, Horyna, Baroš, Jenáček, Žák, – Brunec, Pokorný, Studený, Hořanský, Pořický, Vaněk, Seidler, Kývala, Varga, Dvořák, Daněk, Dalajka,

    Rozhodčí: Obadal, Kašík, – Novotný, Šimčík,
    Poruba 2011 3 2 Val. Meziříčí
    #1 Středa 14.03.2018 • 18:00
    Poruba 2011 - Val. Meziříčí 4:5 po prodl.
    #2 Pátek 16.03.2018 • 18:00
    Val. Meziříčí - Poruba 2011 3:6
    #3 Neděle 18.03.2018 • 17:00
    Poruba 2011 - Val. Meziříčí 4:3 po prodl.
    #4 Úterý 20.03.2018 • 18:00
    Val. Meziříčí - Poruba 2011 2:0
    #5 Čtvrtek 22.03.2018 • 18:00
    Poruba 2011 - Val. Meziříčí 6:3
    bahis siteleri