Poprad – Trenčín 2:3 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 0:3 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (2:0, 0:2, 0:1) Stav série: 0:4
HK DUKLA Trenčín
sk Čtvrtek 22.03.2018, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dámy a páni, končí sa štvrťfinálová séria medzi Popradom a Trenčínom. V tretej tretine totižto Hossa presilovkovým gólom z 56. minúty rozhodol o osude tohto stretnutia a takisto aj o osude celej série, ktorú Dukla zvládla bez jediného zaváhania. Výhry to však boli tesné, no Dukle Trenčín zaslúžene patrí miestenka do semifinále Kaufland play-off Tipsport ligy. Po Nitre je teda Dukla druhým postupujúcim a Poprad po Nových Zámkoch druhým tímom, ktorý vypadol.

    Ďakujem vám za pozornosť počas všetkých prenosov tu z popradského zimného štadióna. Najbližšie sa vám zo zimného štadióna v Poprade prihlásim 21. apríla, keď sa v Poprade predstaví slovenská reprezentácia v rámci prípravných zápasoch Euro Hockey Challenge proti Lotyšsku. (20:26:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:38
    Svitanova strela z ľavého kruhu zazvonila na pravej žrdi gólmana Valenta!
     
    59:24
    Hvila si nespracoval Svitanovu prihrávku, puk unikol do rohu klziska.
     
    58:51
    Vhadzuje sa po Valentovej ľavici, jeho náprotivok Corbeil už je na striedačke!
     
    58:51
    Domáci tréner Ozimák si berie oddychový čas!
     
    58:51
    Hvila nabíjal po modrej čiare Königovi, ktorý opäť mierne zlyhal v zakončení. Tentokrát však jeho delovku stečoval Radivojevič na ochrannú sieť.
     
    58:20
    Königova delovka spoza ľavého kruhu bola nepresná a puk po mantineli vyletel von z útočného pásma.
     
    58:09
    Na dve minúty za krosček si sadne Patrik Bačik. Poprad má jednu z posledných možností na vyrovnanie..
     
    58:08
    Matúš Paločko vypichol puk protihráčovi dole na pravom kruhu a okamžite poslal puk na bránku. Valent si pripísal úspešný zákrok a následne uvidíme presilovku Popradu.
     
    57:33
    Dávid Bondra vypichol puk trenčianskemu obrancovi medzi kruhmi, pripravil si ho na strelu a z ľavého kruhu strieľal. Valent opäť podržal svoj tím.
     
    56:54
    Jakub Gašparovič šiel do osobného súboja proti Česánekovi. Mladý popradský obranca sa nachytať nedal a Gašparoviča do zakončenia nepustil.
     
    56:04
    Ježek chcel dlhou prihrávkou vysunúť Buca, no veľmi sa mu to nepodarilo. Pískané bolo zakázané uvoľnenie a hra sa presúva pred Corbeila.
     
    55:24
    Trenčín dal gól!
    Dukla využíva presilovku a strieľa možno rozhodujúci gól tohto zápasu! Varga krížnou prihrávkou z ľavého kruhu nabil na opačnú stranu pred bránku MARCELOVI HOSSOVI, ktorý sa strelou z prvej rozhodne nemýlil!
    Asistencie: Tibor Varga, Boris Sádecký.
     
    55:08
    Zbytočný faul od domáceho Samuela Mlynaroviča. Odsedí si dve minúty za sekanie.
     
    54:46
    Bohunického prihrávka z obranného pásma nenašla adresáta, a tak je to zakázané uvoľnenie. Vhadzuje sa po Valentovej pravici.
     
    53:28
    Fabian telom v rohu klziska odstavil od puku Deveauxa a Trenčín teda v útočnom pásme už ďalej nepokračoval.
     
    52:24
    Popradčania vyhrali buly v strednom pásme, König si spracoval puk a iba okamžite ho nahodil na bránku. Valent ho zachytil lapačkou a pre istotu podržal.
     
    51:46
    André Deveaux bol udretý do tváre a chvíľu sa zdalo, že sa bude vylučovať. Rozhodcovia však po porade nevyniesli tento verdikt a pokračuje sa vhadzovaním v strednom pásme.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 2 156 divákov.
     
    50:30
    Hvilovi a Mlynarovičovi teraz v predchádzajúcich sekundách nevyšli strely z pravých kruhov, obe šli mimo brány. Bačik je teraz s pukom za bránkou a pomaly rozohrá.
     
    49:44
    Sádeckého strela od modrej čiary bola zblokovaná, Popradčania sa však naďalej musia brániť v obrannom pásme.
     
    49:15
    Marek Hecl si nakorčuľoval po ľavom krídle a vystrelil z kruhu. Mathieu Corbeil toto zakončenie s prehľadom videl a zachytil ho okamžite do lapačky.
     
    48:04
    Jozef Švec to skúšal individuálne. Odpútal sa od mantinelu v útočnom pásme, namieril si to medzi kruhy, no jeho následná strela už bola blokovaná.
     
    46:52
    Hossa nabil na modrú čiaru Romančíkovi, ktorého delovku Corbeil síce zastavil, no nevedel, kde má puk. Napokon sa ocitol na pravom kruhu.
     
    45:55
    Sojčík si nerozumel v útočnom pásme s Radivojevičom, ktorému ponúkol absolútne zlú prihrávku. Kamzíci si aspoň mohli vydýchnuť.
     
    44:37
    Hvila vypichol puk Holendovi na modrej čiare a vyrazil do prečíslenia spoločne s Alešom Ježekom, ktorému nabil na pravý kruh. Ježekova delovka Valentovi prepadla, no skončila v bránkovisku a odtiaľ ju upratal preč trenčiansky hráč!
     
    43:31
    Hossa perfektnou prihrávkou medzi kruhy našiel Borisa Sádeckého, ktorý okamžite strieľal švihom, ale Mathieu Corbeil bol takisto rýchly, presunul sa a vyrážačkou zneškodnil strelu.
     
    42:37
    Sojčík aktívne napádal Mlynaroviča, vzal mu puk a prihral pred bránku Olveckému, ktorý strieľal z prvej, no mieril iba do Corbeila.
     
    42:01
    Deveaux šikovne tečoval spred bránkoviska Švecovu strelu. Corbeil musel okamžite reagovať a aj sa mu to podarilo.
     
    41:31
    Varga vystihol Fabianovu zlú rozohrávku o mantinel, puk si spracoval a prihral ho pred bránkou úplne voľnému Gašparovičovi, ktorý vystrelil z prvej, no Corbeil zachránil svoj tím.
     
    40:56
    Abdulova strela od modrej bola blokovaná. Valent vyrazil pred seba, Mlynarovič sa s koncovkou mierne uponáhľal a triafal okamžite iba do trenčianskeho gólmana.
     
    40:36
    Sádecký vnikol do útočného pásma. Pri ľavej žrdi sa mu ukazoval voľný Marcel Hossa, no prihrávku nedokázal trafiť.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry sme boli svedkami podobnej hry, no dvakrát sa presadili hostia a dvakrát to bol Peter Sojčík, ktorý najprv v 25. minúte znížil a v priebehu 36. už vyrovnal.
    Tretia tretina sa začne približne o 19:47.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:40
    Bohunického delovka od modrej čiary Corbeilovi vypadla a puk skončil v rohu klziska.
     
    39:18
    Bondra vnikol s pukom do útočného pásma, prihral ho však iba Paločkovi, ktorý ho posunul po mantineli za bránku.
     
    38:17
    Popradčania si nerozumeli v strednom pásme. Sádecký však takisto iba nahodil späť do pásma a v hre môže pokračovať Poprad.
     
    37:21
    Matej Paločko sa natlačil po bekhendovej strane poza bránku, potom urobil otočku a strieľal. Valent si však stopercentne kryl pravú žrď a strelu za seba nepustil.
     
    35:38
    Trenčín dal gól!
    Hokejisti Dukly využívajú túto presilovú hru a vyrovnávajú! PETER SOJČÍK to urobil naozaj excelentne. Našliapol si od mantinelu medzi kruhy a odtiaľ prudkou strelou švihom trafil pod hornú žrď a Corbeilovi nedal žiadnu šancu.
    Asistencia: Branko Radivojevič.
     
    34:40
    Fruhauf nahodil puk do útočného pásma, no Brejčák puk za bránkou zastavil a okamžite ho odstrelil cez všetky čiary.
     
    33:54
    Presilovka pre Duklu Trenčín. Aleš Ježek dostáva dve minúty za sekanie.
     
    33:42
    König vypichol prihrávku Radivojevičovi, no následne ju iba bezbreho odstrelil od seba. Bol síce pod tlakom, no dalo sa to zahrať aj lepšie.
     
    32:37
    Popradu sa absolútne nevydarila táto presilová hra. Trenčania už boli v pätici, Gašparovič prihrával na modrú čiaru Vargovi, no ten bol v ofsajde.
     
    31:30
    Heizer si trochu nerozumel s Bucom, ktorý nezachytil jeho prepustený puk. Starosta sa ho zmocnil a poslal ho preč cez všetky čiary.
     
    30:51
    König prišiel o puk pri mantineli, a tak Dlouhý zahral takticky, jemne poslal puk cez celé klzisko a odišiel striedať.
     
    30:26
    Poprad získava pomerne lacno presilovú hru. Hráčska lavica Trenčína dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si to Gašparovič.
     
    30:10
    Varga preniesol hru prihrávkou na opačnú stranu. Z modrej čiary pálil Tomáš Starosta, no jeho delovka bola zblokovaná.
     
    29:21
    Abdulovi nevyšla rozohrávka na Heizera, ktorý si na modrej čiare nedokázal spracovať jeho dlhú prihrávku. Je to zakázané uvoľnenie.
     
    28:50
    Abdul šikovne prenechal Bucovi na ľavé krídlo. Dávid Buc následne vykorčuľoval a tvrdo pálil, no jeho delovka skončila iba na Valentovi.
     
    28:29
    Štefan Fabian ostal po súboji s jedným z Trenčanov ležať na ľadovej ploche. Pravdepodobne to vyzerá na trieslo. Uvidíme, odchádza na striedačku s bolestivou grimasou.
     
    27:45
    Bondra posunul puk dopredu Matúšovi Paločkovi, ale už za bránkou mal puk v moci obranca Bačik. Dukla teda môže znovu začať útočnú akciu.
     
    27:00
    Ďalšia šikovná akcia hokejistov Dukly. Bačik po ľavom krídle prenikol do pásma a šikovnou prihrávkou našiel Petra Olveckého, ktorý pálil z prvej, no Corbeil bol úspešný.
     
    26:42
    Marcel Hossa nahadzoval puk z ľavého kruhu, ale nepresne. Následne sa Popradčanom podarilo oslobodiť sa po tlaku hostí.
     
    25:57
    Holenda napriahol na modrej čiare a prudko vypálil. Mathieu Corbeil bol úspešný a podarilo sa mu betónom vyraziť túto strelu.
     
    25:14
    Marcel Petran napriahol na modrej čiare, no strela nebola vôbec účinná, keďže počas náprahu zlomil svoju hokejku.
     
    24:10
    Trenčín dal gól!
    Dukla vyťažila z predchádzajúceho tlaku gól na 2:1. Od modrej čiary nahadzoval puk Fruhauf, ktorý Corbeil vyrazil iba pred seba. Tam zaúradoval PETER SOJČÍK a na dvakrát ho dorazil pomedzi Corbeilove nohy!
    Asistencie: Peter Fruhauf, Radek Dlouhý.
     
    23:58
    Romančíkovo nahodenie od modrej čiary bolo tečované a Corbeil ani nevedel, kde smeruje. Puk spadol pri zadnom mantineli.
     
    23:40
    Olvecký prepasíroval puk pred bránka na Sojčíka, ktorý strieľal z prvej, no Corbeila sa mu prekvapiť nepodarilo.
     
    23:07
    Dávid Bondra poľahky prenikol dopredu po ľavom krídle a prihral medzi kruhy Alešovi Ježekovi, ktorý pálil z prvej, no trafil iba zadný mantinel. Valent pre istotu puk prikryl.
     
    22:28
    Mateja Paločka pri mantineli odstavil od puku Juraj Cebák a Trenčania dostali puk von do stredného pásma.
     
    21:27
    Poprad je už s pukom v útočnom pásme, no zatiaľ si príležitosť nevytvoril. Petran mal dvakrát puk na modrej čiare, no strieľať nedokázal.
     
    20:26
    Svitana nahodil puk do útočného pásma, ktorý však Bohunický vzápätí poslal von a König na modrej čiare už pásmo udržať nedokázal.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodná tretina patrila viacmenej domácim hokejistom, ktorí nepôsobili vôbec odovzdaným dojmom a vletelo do tohto zápasu naplno. V 4. minúte otvoril skóre Brejčák a na 2:0 dával v 13. minúte Matej Paločko.

    Druhá časť hry sa začne približne o 18:55.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:55
    V závere tretiny sa ešte udeľuje trest. Patrik Bačik dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    19:14
    Tibor Varga si spracoval prihrávku medzi kruhmi, následne strieľal švihom, ale Mathieu Corbeil jeho zakončenie zastavil na hrudi.
     
    18:26
    Svitana si trošku nerozumel pred bránkou s Mlynarovičom, ktorý si pýtal od neho puk, no včas ho nedostal.
     
    17:12
    Sádecký sa dostal k príležitosti spomedzi kruhov, no Corbeilovi sa podarilo jeho strelu vyraziť. Následne sa už Hecl k dorážke nedostal.
     
    16:26
    Olvecký vykorčuľoval dopredu po pravom krídle. Strieľal spoza pravého kruhu, ale jeho zakončenie bolo nepresné a Trenčania sa potom v pásme už neudržali.
     
    15:46
    Hostia vyhrali buly v útočnom pásme a Branko Radivojevič to skúšal na dvakrát z pravého kruhu. Obe jeho strely však boli blokované.
     
    15:04
    Starosta vypálil od modrej čiary po Bačikovej prihrávke, no Corbeil predviedol sebaistý zákrok. Dukla ešte je v útočnom pásme.
     
    14:28
    Starostovi nevyšla prihrávka na Hudeca a za týchto okolností to bolo zakázané uvoľnenie. Vhadzuje sa po Valentovej pravici.
     
    13:14
    Olvecký chcel takou jemnou vzdušnou prihrávkou nájsť pred bránkou Vargu, no pred ním zasiahol popradský obranca a nedovolil mu pokračovať v akcii.
     
    12:40
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti zvyšujú svoje vedenie! Starosta zle rozohrával od zadného mantinelu. Bekhendovú prihrávku Radivojevičovi vypichol Matúš Paločko, puk sa dostal na hokejku jeho brata MATEJA PALOČKA a jeho ľahký bekhend k ľavej žrdi Valentovi prepadol!
    Bez asistencie.
     
    11:50
    Buc to vyskúšal strelou spomedzi kruhov, no tá bola tečovaná a smerovala do rohu klziska. Dukla potom dostala puk von do stredného pásma.
     
    11:31
    Svitana len poľahky tečoval Ježekovu prihrávku z obranného pásma a Popradčania prestriedali vo väčšom počte.
     
    10:28
    Dukle sa zatiaľ nedarí usadiť sa v útočnom pásme. Hostia to musia skúšať znovu po dobrej práci Mateja Paločka.
     
    09:34
    Trenčínu nevyšiel prvý pokus na zisk útočného pásma. McDowell odpálil puk až za Valentovu bránku.
     
    09:16
    Aj Trenčín si zahrá presilovú hru. Za podrazenie si dve minúty posedí Samuel Mlynarovič.
     
    09:04
    Trenčania vyhrali buly v útočnom pásme a od modrej čiary sa strelou švihom prezentoval Ladislav Romančík. Jeho pokus skončil v pripravenej Corbeilovej lapačke.
     
    08:21
    Matúš Paločko hľadal šikovnou zadovkou pred bránku svojho brata Mateja, ten ešte predlžoval na Bondru, no jeho zakončenie už bolo zblokované.
     
    07:28
    Peter Olvecký si spracoval prihrávku v strednom pásme. Vošiel do útočnej tretiny, párkrát ešte premiešal a napokon strieľal spomedzi kruhov. Jeho strelu brankár Corbeil našiel pri vyrážačke a rebrách.
     
    06:36
    Gašparovič zaviezol puk do útočnej tretiny, ale prišiel oň v rohu klziska. Vartovník následne poslal puk von do stredného pásma a oba tímy prestriedali.
     
    05:34
    Varga so Švecom sa dostali dopredu. Varga napokon šiel až pred bránku, ale následne mu ešte hokejkou vypichol prihrávku popradský obranca.
     
    04:45
    Hvila od zadného mantinelu posunul bekhendom na pravý kruh Mlynarovičovi, ktorý sa ocitol v príležitosti, no napokon bránku minul.
     
    03:58
    Trenčania dlho nečakali. Dopredu vyrazil po ľavom krídle Radivojevič, ktorý našiel medzi kruhmi Bačika. Jeho prudkú delovku Corbeil vytesnil.
     
    03:42
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú túto presilovku a dostávajú sa do vedenia, tak ako aj vo včerajšom zápase! Svitana posunul popri zadnom mantineli Mlynarovičovi, ktorému sa pred bránkou ukázal DANIEL BREJČÁK, ktorý z prvej prekvapil Valenta!
    Asistencie: Samuel Mlynarovič, Patrik Svitana.
     
    03:24
    Bucovi sa medzi kruhmi ukázal Abdul, prihral mu, ale následne Abdulovi strela nevyšla. Puk sa potom dostal na modrú čiaru k Petranovi, ktorý pálil príklepom, ale Valent opäť pozorný.
     
    02:55
    Brejčák nabil na modrú čiaru obrancovi Petrovi Königovi, ktorý pálil príklepom z prvej, ale gólman Valent všetko videl a bezpečne zastavil jeho strelu.
     
    02:34
    König zaviezol puk do útočného pásma, no hneď pri modrej čiare prakticky oň prišiel. Trenčanom sa podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary.
     
    02:15
    Poprad získava na úvod presilovú hru. Ladislav Romančík dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    01:52
    Tibor Varga vykorčuľoval dopredu po pravom krídle, no prihrávku cez šírku klziska smerom na Šveca sa mu prepasírovať nepodarilo.
     
    01:01
    Heizer perfektne prihral pred bránku Abdulovi, ktorý už mohol zakončovať, no ešte sa rozhodol prihrávať Bucovi, ktorý napokon bránku prestrelil.
     
    00:50
    Petran získal puk v obrannom pásme po nedobrom pohybe Sádeckého a Poprad môže vyraziť dopredu.
     
    00:14
    Česánek prihrával dopredu Mlynarovičovi, no jeho pokus o útok sa zasekol pred modrou čiarou. Trenčania pritlačili puk k mantinelu a boli tam oň súboje.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Trpezlivo už čakáme na nástup oboch tímov. Popradčania budú hrať opäť v modrých dresoch a Trenčania v žltých.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Corbeil (Kováč) – Fabian, Petran, Česánek, Brejčák, Ježek, König, Bdžoch, McDowell – Abdul, Heizer, Buc – Hvila, Mlynarovič, Svitana – Bondra, Paločko ml., Paločko – Vartovník, Nagy, Koky

    Dukla Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, Romančík, Deveaux – Radivojevič, Sojčík, Bezúch – Hecl, Sádecký, Hossa – Varga, Ölvecký, Švec – Gašparovič, Dlouhý, Hudec

    Rozhodca: Kalina, Müllner – Gajan, Jobbágy.
     
    Spoznať môžeme ďalšieho semifinalistu Kaufland play-off Tipsport ligy. Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní štvrtého štvrťfinálového stretnutia medzi HK Poprad a HK Dukla Trenčín. Zápas sa na popradskom zimnom štadióne začne o 18:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    ŠTYRI MEČBALY PRE DUKLU

    Hokejisti Dukly Trenčín pricestovali pod Tatry s jasným cieľom – vybojovať aspoň jedno víťazstvo. Podarilo sa im to práve včera, keď zdolali popradský celok aj do tretice. Diváci videli rýchly a atraktívny hokej. Duel sa však nezačal pre Duklu vôbec priaznivo, Popradskí hokejisti šli do vedenia v 18. minúte po góle Mlynaroviča. Trenčín však dokázal ešte do úvodného klaksónu priniesť odpoveď v podobe vyrovnávajúceho zásahu z hokejky Starostu. Favorit tejto série začal dobre aj druhú dvadsaťminútovku, keď Bezúchovu prihrávku v 29. minúte zužitkoval na vedúci gól Sojčík. Popradčania však pokračovali vo svojej hre naďalej a podarilo sa im rýchly vyrovnať po minúte a siedmich sekundách. Úspešným strelcom sa stal Bondra. Do tretej tretiny znovu lepšie nastúpili hostia, keďže v 45. minúte skóroval Bohunický. Popradčania stále dúfali vo vyrovnanie, snažili sa, ale nepozornosť v rozohrávke ich stála ďalší inkasovaný gól, ktorý padol po peknej spolupráci Sádeckého s Heclom, skóroval prvý menovaný. To však nebolo všetko. Kamzíci sa dokázali znovu dotiahnuť na rozdiel jedného gólu, po 37 sekundách sa presadil Hvila a v závere to domáci ešte skúšali aj bez brankára. Želané ovocie to pre domácich neprinieslo, na 3:5 pečatil gólom do prázdnej brány Radivojevič. Trenčín teda zvíťazil aj po tretíkrát v sérii a k dispozícii má štyri mečbaly, prvý môže premeniť už zajtra.

    Štatistiky predchádzajúcich zápasov

    1. zápas
    Trenčín – Poprad 1:0
    (0:0, 0:0, 1:0)
    Gól: 60. O. Mikula (T. Varga)
    Vylúčení: 3:4 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, strely: 27:25, 4 645 divákov

    2. zápas
    Trenčín – Poprad 3:1
    (1:0, 1:1, 1:0)
    Góly: 12. J. Gašparovič (D. Hudec, Dlouhý), 29. Dlouhý (J. Gašparovič, D. Hudec), 44. T. Varga (Frühauf, Sádecký) – 40. Š. Fabian (Buc, Heizer)
    Vylúčení: 9:6 na 2 min, navyše Mikula (Trenčín) 10 min za napadnutie hlavy a krku, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, strely: 34:31, 4 808 divákov

    3. zápas
    Poprad – Trenčín 3:5
    (1:1, 1:1, 1:3)
    Góly: 18. Mlynarovič (Svitana, McDowell), 30. D. Bondra (Abdul), 55. Hvila (Mlynarovič, Svitana) – 20. Starosta (D. Hudec), 29. Sojčík, 45. Bohunický (Ölvecký), 55. Sádecký (Hecl), 60. Radivojevič
    Vylúčení: 4:4 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, 2 365 divákov

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu štvrtého štvrťfinálového zápasu, ktorý môže priniesť aj odpoveď na otázku, kto sa stane ďalším semifinalistom. Uvidíme, či sa Trenčínu podarí zdolať Poprad bez jediného zaváhania alebo sa kamzíci ešte s nožom na krku popasujú s „vojakmi“ a niečo spravia s touto sériou. Sledujte nás, prajem vám príjemný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 4. Brejčák (Mlynarovič, Svitana), 13. Paločko ml. – 25. Sojčík (Fruhauf, Dlouhý), 36. Sojčík (Radivojevič), 56. Hossa (Varga, Sádecký)


    HK Poprad: Corbeil (Kováč) – Fabian, Petran, Česánek, Brejčák, Ježek, König, Bdžoch, McDowell – Abdul, Heizer, Buc – Hvila, Mlynarovič, Svitana – Bondra, Paločko ml., Paločko – Vartovník, Nagy, Koky
    HK DUKLA Trenčín: Valent (Hiadlovský) – Bačik, Starosta, Cebák, Frühauf, Bohunický, Holenda, Romančík, Deveaux – Radivojevič, Sojčík, Bezúch – Hecl, Sádecký, Hossa – Varga, Ölvecký, Švec – Gašparovič, Dlouhý, Hudec

    Rozhodčí: Kalina, Müllner – Gajan, Jobbágy

    Diváci: 2 156
    Poprad 0 4 Trenčín
    #1 Sobota 17.03.2018 • 18:00
    Trenčín - Poprad 1:0
    #2 Neděle 18.03.2018 • 18:00
    Trenčín - Poprad 3:1
    #3 Středa 21.03.2018 • 18:00
    Poprad - Trenčín 3:5
    #4 Čtvrtek 22.03.2018 • 18:00
    Poprad - Trenčín 2:3
    ocianews.com