NY Islanders – Tampa 6:7 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.) | Carolina – Arizona 6:5 (kon.)
Columbus – Florida 4:0 (kon.) | Detroit – Washington 0:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:6 (kon.)
Nashville – Toronto 2:5 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:5 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:7 (kon.)
San Jose – Vegas 2:1 (po pr.)
po s.n. (0:2)
Piráti Chomutov
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 23.03.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Play-out extraligy • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásný den všem fanouškům extraligového hokeje. Sezónu dnes zakončují chomutovští Piráti i bruslaři z Mladé Boleslavi. Naopak Jihlavu s Litvínovem čeká dlouhá baráž, v Pirátské aréně dnes budeme sledovat šesté klání v sezóně mezi Chomutovem a Jihlavou, startuje se v 17:30!
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Chomutovští hokejisté vstoupili do play-out třemi porážkami v řadě. Nejdříve doma nestačili na Litvínov, následně padli v Jihlavě a o pár dní později opět na domácím ledě s Mladou Boleslaví. Následně se karty obrátily, Piráti zvítězili nejdříve v Mladé Boleslavi a poté získali tři body také na oblíbeném ledě v Litvínově. Nyní Piráty čeká další nic neřešící utkání, půjde o poslední střetnutí v celé sezóně.
     
    HC DUKLA JIHLAVA

    Jihlavská Dukla zažila lepší sezónu, než mnozí čekali. Sice se nevyhnula baráži, ale neinkasovala žádný velký debakl a v téměř všech zápasech se držela hodně solidně. Celek z Vysočiny v průběhu play-out zaznamenal dvě výhry – doma si poradil s Chomutovem a Mladou Boleslaví. Jihlavu spíše než dnešní utkání zajímá existenční baráž, kde se potká s Litvínovem, Energií a Kladnem.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Pavlát (Tadeáš Dvořák) – Dietz, Flemming, Trefný, Valach, Mrázek, Knot, L. Chalupa – Sklenář, Šťovíček, Vondrka – Poletín, Vantuch, Skokan – Lauko, Huml, J. Havel – Koblasa, Smejkal, Hlava.

    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – de la Rose, Šidlík, Stříteský, Bryhnisveen, Kajínek, D. Váňa – Straka, Skořepa, Diviš – Čachotský, Rys, Jiránek – Žálčík, Hamill, Půža – D. Čermák, R. Hubáček, F. Seman..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky jsou na ledové ploše a utkání během chvilky začne. Sledujte nás, ať vám nic neuteče!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Piráti se hned dostali do útoku a Michal Vondrka od pravého mantinelu nahazoval do brankoviště. Martin Šťovíček ovšem v těsném klinči nedokázal ideálně zakončit.
     
    00:48
    Pokračovalo se aktivní hrou jihlavské Dukly, ta se ovšem nedokázala dostat do zakončení a zatím si jen v útočné třetině nahrává. Uvidíme, zda něco vymyslí.
     
    01:42
    Následně se do rozmíšky dostali domácí Dávid Skokan a hostující Nicolai Bryhnisveen. Oba putují na lavici hanby za krosček.
     
    02:01
    Následně se domácí celek dostával do pásma, ale Filip Seman podrazil domácího borce. Piráti tak mají k dispozici přesilovou hru čtyř proti třem.
     
    02:24
    Piráti se hned dostali do kombinace a po střele od modré čáry se do zakončení dostávali Havel a Koblasa. Druhý jmenovaný dokonce objížděl branku, Kořenáře ovšem nepřekonal.
     
    03:10
    A další trest, síly na ledě se vyrovnají. V souboji u mantinelu si háčkem pomohl domácí kapitán Michal Vondrka, jenž inkasuje dvouminutový trest.
     
    03:29
    Brett Flemming si sjel do útočné třetiny a dal kotouč pod sebe na Lukáše Vantucha. Ten zakončoval sice nad branku, Josef Kořenář ovšem i tak zakročil.
     
    04:04
    Hosté v plném počtu.
     
    04:30
    Petr Šidlík nahazoval bekhendem podél modré čáry na kolegu v obraně. Erik de la Rose ovšem vysokou žabičku nezkrotil a kotouč skončil na chomutovské střídačce.
     
    04:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Následně ovšem Dukla pokračovala v aktivní kombinaci a dočkala se z první střely na branku gólu! Richard Diviš střílenou přihrávkou na zadní tyč našel hůl JOSEFA SKOŘEPY, jenž šikovně nastavil hokejku a překonal Dominika Pavláta. Asistence: Richard Diviš a Petr Straka.
    04:59 Josef SKOŘEPA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:38
    Následně se domácí celek dostal opět do pásma a pokoušel se něco vymyslet. Stanislav Dietz zakončoval z mezikruží, po ledě ale nepřekonal Kořenáře.
     
    06:05
    Následně to zkoušel na druhé straně David Čermák, v prostoru mezi kruhy ale zakončoval jen nad branku a ke kotouči se opět dostávají domácí hokejisté.
     
    06:44
    A ti následně mohli vyrovnat. Jiří Smejkal dostal přihrávkou na levý kruh a po ledě zakončoval, škvírku mezi betony ovšem nedokázal najít – Josef Kořenář zatím chytá výborně!
     
    07:36
    Následně si sjel podél pravého mantinelu do pásma Dávid Skokan, jenž chytrou přihrávkou našel Jakuba Trefného. Ten hned napřáhl, ale ani jeho pokus po ledě Kořenáře nepřekvapil. Komerční pauza.
     
    08:45
    David Váňa se dostal k volnému kotouči a z levého kruhu zakončoval nenápadnou střelou na zadní tyčku. Branku se mu ovšem svým pokusem nakonec trefit nepovedlo.
     
    09:24
    Postupná kombinace domácích byla následně zakončena pokusem Valacha z levého kruhu, slovenský urostlý bek ovšem mířil jen nad branku.
     
    10:27
    Následně se do pásma dostal Petr Straka, jenž z levého kruhu zakončoval po ledě. Slabá střela ovšem Pavláta nikterak neohrozila a do útoku jdou domácí.
     
    10:55
    Nyní byl blízko druhé brance v utkání Josef Skořepa. U levé tyčky natřikrát pokoušel prostřelit Dominika Pavláta, ten byl ovšem pokaždé úspěšný a podržel svůj tým!
     
    11:24
    Jakub Lauko se dostal do třetiny a pokoušel se o hokejku či beton Kořenáře přihrávat. Nikdo z domácích se ale v brankovišti neobjevil, a tak jsou u kotouč hosté.
     
    12:23
    Nicolas Hlava vybojoval u levého mantinelu kotouč a posunul jej na modrou čáru. Stanislav Dietz se zde opřel do kotouče, ale ani nyní se mu nepovedlo překonat Kořenáře.
     
    12:40
    Hned po komerční přestávce se hosté dostali do pásma a Richard Diviš dostával žabičku do poloodkryté branky. Díky zásahu domácího obránce ale nezakončoval.
     
    13:47
    Po další aktivní hře jihlavské Dukly v pásmu Chomutova kotouč opustil ledovou plochu a skončil v hledišti. Pokračovat se tedy bude vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    14:28
    Dukla nešťastně hrála v šesti bruslařích a Piráti tak budou mít přesilovou hru. Trest za hráčskou lavici odpyká David Čermák.
     
    14:38
    Přesilovka ovšem trvala jen deset sekund. Jiří Smejkal si počínal lehce neopatrně a zasáhl Nicolaie Bryhnisveena do obličeje. Hrát se bude ve čtyřech.
     
    15:12
    David Váňa to opět zkoušel z levého kruhu, ani nyní jeho pokus ovšem nezasáhl prostor tří tyčí. Pokus byl ztečován Stanislavem Dietzem do ochranné sítě.
     
    15:30
    A opět se vylučuje... Zach Hamill podrazil Ronalda Knota a inkasuje dvouminutový trest.
     
    16:01
    První kombinace domácích byla zakončena pokusem Juraje Valacha. První pokus skončil těsně vedle, další pokus našel Kořenář a ukryl jej ve své lapačce.
     
    16:30
    Následně se domácím nepovedlo nic vymyslet. Dukla je kompletní, ale brzy budou i Piráti a začne tak klasická přesilovka.
     
    17:32
    V momentě, kdy se Zach Hamill vracel z trestné lavice, zakončoval před Kořenářem nadvakrát Michal Poletín. První pokus byl pokryt, ten druhý byl odvrácen bránícím hráčem.
     
    18:20
    Následně se Dukla dostala do přečíslení, které na sebe vzal útočník Lukáš Žálčík. Z pravého kruhu zakončoval svižnou střelou, ale branku Pavláta nakonec ani netrefil.
     
    19:23
    A ještě jedno vyloučení před první sirénou. Za sekání je vyloučen chomutovský útočník Martin Šťovíček.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní třetina. Aktivněji začali domácí, ale nepovedlo se jim v úvodním tlaku skórovat. Jedinou branku dal Josef Skořepa, jenž parádně tečoval střílenou přihrávku Richarda Diviše. Následně byl k vidění vyrovnaný duel, druhou branku ovšem nenabídl.

    Střely na branku: 15:6
    Další třetina začne přibližně v 18:21
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Piráti hrají v oslabení, a tak hned po vyhraném vhazování nahazovali na branku Josefa Kořenáře. Ten puk zachytil a rozehrává se svými spoluhráči.
     
    20:55
    Jihlavě se v útočné třetině dosud nepovedlo zakombinovat a cokoliv vymyslet. Piráti již několikrát vyhodili kotouč až za Kořenářova záda.
     
    21:24
    Domácí v plném počtu.
     
    22:12
    Následně Dukla kombinovala, ale nic nevymyslela. Lukáš Žálčík navíc vyhodil kotouč na icing a pokračovat se bude po levici Josefa Kořenáře.
     
    22:32
    Jan Havel byl ve svém snažení hákován a David Kajínek bude dalším vyloučeným hráčem v tomto utkání. Piráti mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    23:03
    Místo šance domácích ale mohli skórovat hosté! Filip Seman si najel mezi kruhy, svižným zakončením ale nechal vyniknout pouze Dominika Pavláta.
     
    24:01
    Piráti hrají hodně bídnou přesilovku, David Váňa se zjevil osamocen před chomutovským brankářem, ten ale i nyní předvedl parádní zákrok!
     
    24:32
    Hosté v plném počtu.
     
    24:55
    Jakub Lauko v útočné třetině připravil kotouč pro Juraje Valacha, jeho nahození ale nikterak Kořenáře neohrozilo. Piráti jsou ovšem i nadále u kotouče.
     
    25:33
    Mezi kruhy se dostal ke kotouči Ivan Huml, jemuž se otevřela pravá šibenice a kam se pokoušel trefit. Domácí střelec branku ovšem trestuhodně minul!
     
    26:40
    Před brankou Jihlavy se do zakončení dostával Michal Vondrka, jeho zakončení bylo ovšem zblokováno. Následně Juraj Valach zblízka neprostřelil Kořenáře.
     
    28:05
    Ke střele od modré čáry se následně dostal Matěj Stříteský, tomu se ale svižnou střelou přímo do středu branky nepovedlo překvapit Dominika Pavláta.
     
    28:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Obléhání domácího celku nakonec končí brankou a máme vyrovnáno! RONALD KNOT zakončoval kombinaci svého celku svižným nahozením, které skončilo až za zády Josefa Kořenáře. Asistence: Jaroslav Mrázek a Jakub Lauko.
    28:56 Ronald KNOT - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:55
    Petr Straka se pokoušel na druhé straně odpovědět, jeho pokus z pravého kruhu na zadní tyčku ovšem proletěl jen těsně kolem tyčky chomutovské svatyně.
     
    30:38
    Po komerční přestávce uvidíme přesilovou hru hostujícího celku. Na lavici hanby míří Dávid Skokan, jenž inkasuje dva tresty. Potrestán je za krosček a sekání.
     
    31:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostujícímu celku se v početní výhodě moc nedařilo, což bylo podtrhnuto i obdrženou brankou! LUKÁŠ VANTUCH se dostal ke kotouči a pelášil sám na Kořenáře, toho překonal rychlou střelou mezi betony. Bez asistence.
    31:21 Lukáš VANTUCH - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    32:05
    Piráti si oslabení užívají a kombinují po celé šíři hřiště, Dukle se zatím moc nedaří. Uvidíme, jestli se ji povede vymyslet něco v následujících dvou minutách.
     
    32:28
    Následně si Dominik Pavlát poradil se střeleckým pokusem od modré čáry, svižnou ránu skryl ve svých betonech a raději tak přerušil hru.
     
    33:38
    Po delší době a několika vyhození se dostal ke kotouči Petr Straka, jenž byl mezi kruhy. Jeho střelecký pokus ovšem neskončil mezi třemi tyčemi, následně kotouč vyvezl Vondrka.
     
    34:38
    Domácí v plném počtu.
     
    34:47
    Hned po opuštění trestné lavice se Dávid Skokan dostal do šance. Jeho svižná rána z levého kruhu mířící na zadní tyčku ovšem skončila v lapačce Josefa Kořenáře.
     
    35:40
    Piráti jsou aktivní na kotouči v pásmu, ale zatím se jim nic nepovedlo vymyslet. Daří se jim ovšem prostřídávat, Jihlavští to mají na střídačku o poznání déle.
     
    36:14
    Následně se Dukla přecijen dostala do útoku, Dominik Pavlát ovšem pokus hostujících hráčů s klidnou hlavou zachytil. Nešlo o žádnou bombu či nebezpečný pokus.
     
    38:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po kombinační hře domácích se dostala Dukla do útoku, kde se ji povedlo vyrovnat po parádní brance RICHARDA DIVIŠE! Hostující útočník využil špatné rozehry domácí obrany a bekhendem poslal kotouč do pravé šibenice. Bez asistence.
    38:04 Richard DIVIŠ - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:43
    Vrátit domácímu celku mohl vedení Michal Vondrka, jenž stál u pravé tyčky a ke kterému se zničehonic dostal kotouč. Kapitán Pirátů zakončoval rychle, branku ale přestřelil!
     
    39:09
    V další akci se pokoušel zakončovat Dávid Skokan, z vrcholu pravého kruhu střílel nadějně, ale kotouč byl nakonec sražen do ochranné sítě nad brankou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je u konce, viděli jsme tři branky a je vyrovnáno 2:2. Piráti díky brankám Ronalda Knota a Lukáše Vantucha v oslabení otočili stav zápasu, v závěru se ovšem povedlo srovnat pěknou brankou Richardu Divišovi.

    Střely na branku: 25:19 (10:13 v této třetině)
    Další třetina začne přibližně v 19:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Brett Flemming v první akci třetí třetiny zakončoval od modré čáry, jeho střelecký pokus ovšem skončil jen vedle branky a u puku je Jihlava.
     
    41:10
    V další akci to zkoušel obránce Dukly Nicolai Bryhnisveen. Jeho pokus z levého kruhu mířící na zadní tyčku ovšem schoval v lapačce Dominik Pavlát.
     
    41:45
    Podél levého mantinelu se následně prorval do zakončení David Kajínek. Jeho dělovka ovšem skončila nakonec jen těsně nad brankou Pavláta.
     
    42:37
    Michal Vondrka zavezl kotouč do pásma a Jiří Smejkal se chystal ke střele. Díky těsné obraně se mu ovšem vypálit nepovedlo a pokračuje se hrou Dukly.
     
    42:51
    Následně to zkoušel střeleckým pokusem od levého mantinelu Michal Poletín. Jeho dělovka ovšem skončila jen v lapačce připraveného Josefa Kořenáře.
     
    44:10
    Hrálo se delší dobu bez přerušení. Dominik Pavlát rozehrál a Jakub Lauko se pokoušel puk prodloužit. Ten ale skončil na střídačce a vhazovat se bude ve středu pásma.
     
    45:27
    Dávid Skokan úspěšně napadal rozehrávku Jihlavy, kotouč ovšem nakonec díky jeho teči skončil v ochranné síti, a tak se bude pokračovat ve střední třetině.
     
    45:49
    Petr Straka si u mantinelu v útočné třetině pomohl proti Stanislavu Dietzovi nedovoleně a inkasuje dvě minuty. Hostující útočník se ovšem hned omluvil, pěkné gesto.
     
    46:50
    Piráti sice kombinovali, ale nic nevymysleli. Jihlavě se po uplynutí jedné minuty povedlo vyhodit a prostřídat tak své speciální týmy.
     
    47:24
    Jaroslav Mrázek se dostal ke střeleckému pokusu od modré čáry, vyjetého a připraveného Kořenáře se mu ovšem překvapit nepovedlo. Jihlavě následně vyhodila.
     
    47:49
    Hosté v plném počtu.
     
    48:38
    Juraj Valach spustil komerční přestávku nahozením do útočné třetiny. Kotouč skončil na ochranné síti a pokračovat se bude vhazováním ve střední třetině.
     
    50:02
    Michal Vondrka nyní projel do pásma a lehkou střelou zakončoval mezi betony Josefa Kořenáře. Ten si ovšem celou situaci pohlídal a pohotově zakročil.
     
    50:34
    Piráti se pokoušeli něco vymyslet, místo toho je ovšem ofsajd. Pokračovat se tak bude vhazováním ve střední třetině.
     
    52:02
    Piráti jsou sice v útočném pásmu a všeobecně aktivní na kotouči. Střelecké pokusy ovšem nevidíme a sledujeme nudnější část zápasu.
     
    53:02
    Následně Ronald Knot dostal dobrou přihrávku od Skokana a hned zakončoval. Z pravého kruhu ovšem mířil jen do nastavené lapačky Kořenáře.
     
    53:38
    Brett Flemming v další akci nahazoval do ohně a Michal Poletín kotouč tečoval. Pouze nad branku jihlavského brankáře, jenž nemusel zasahovat.
     
    55:15
    Stále jsou na kotouči Piráti, dlouho se nepřerušovalo. Juraj Valach několikrát střílel od modré čáry, ale ani jeden pokus se do branky nedostal.
     
    56:05
    Piráti jsou s kotoučem za svou brankou a nikam se neženou. Vymýšlí nějakou akci, která by je dostala do vedení. V této periodě jsou aktivnější právě domácí, ale mají stejně málo šancí jako hosté.
     
    56:38
    Nahození od pravého mantinelu skončilo v držení Dominika Pavláta a pokračovat se bude po levici mladého brankáře po skončení komerční přestávky.
     
    56:52
    David Váňa oplácel sekání Petru Koblasovi a putuje na lavici hanby. Domácí celek tak má k dispozici v úplném závěru přesilovou hru.
     
    57:32
    Vondrka zakombinoval s Valachem. Přihrávka domácího kapitána byla ovšem zachycena Rysem, jenž kotouč vyvezl pryč z obranné třetiny.
     
    58:27
    Rychlá akce domácího celku byla zakončena dělovkou Mrázka od modré čáry. Kořenář ovšem střelecký pokus viděl a srazil jej do rohu kluziště.
     
    58:52
    Hosté v plném počtu.
     
    59:15
    Obrovská šance Dukly, která byla milimetry od rozhodující trefy utkání! Josef Skořepa dostal přihrávku do odkryté klece, ale zakončil pouze do brankové konstrukce!
     
    59:38
    Nahození Valacha od modré čáry zůstalo v brankovišti, kde se ke kotouči dostal Jakub Sklenář. Tomu se ale zblízka a v těžké pozici zakončit nepovedlo.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Třetí třetina žádnou branku nepřinesla, a tak poslední kolo play-out mezi Chomutovem a Jihlavou půjde do prodloužení.

    Střely na branku: 34:21 (9:2 v této třetině)
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:15
    Michal Vondrka hned připravoval šanci pro Juraje Valacha, který se dostal ke kotouči mezi kruhy. Rychlou střelou ovšem zamířil jen vedle branky.
     
    60:32
    Jakub Sklenář se hned poté dostal do ještě větší šance, po ledě svižně zakončoval, kotouč ovšem zůstal ležet v betonech Josefa Kořenáře!
     
    60:54
    Filip Seman následně unikal, ale Dominika Pavláta nepřekonal. Chomutovský brankář zareagoval také na dorážku Lukáše Žálčíka!
     
    61:24
    Akce na obou stranách. Kořenář pokryl střelecký pokus Dietze, Pavlát si opět poradil s Lukášem Žálčíkem.
     
    61:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ronald Knot – 2 min., podražení).
     
    62:32
    Dukle se zatím nic nepovedlo vymyslet, mohl ovšem přijít útok domácích. Lukáš Vantuch prostrkával puk na Juraje Valacha, který byl ovšem dobruslen.
     
    63:48
    Domácí v plném počtu.
     
    64:27
    Velkou šanci rozhodnout měl Michal Vondrka, jenž se dostal do pásma a tvrdě zakončoval. Jeho bomba ale skončila jen na vyrážečce Kořenáře!
     
    64:46
    Následně chomutovský kapitán připravil přihrávku pro Jiřího Smejkala, jenž u levé tyčky rychle střílel na zadní tyčku, brankáře ovšem nepřekonal ani on.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:1
    Tomáš Čachotský se pomalu rozjel a bekhendem se mu povedlo překonat Pavláta!
    Tomáš ČACHOTSKÝ
    Zdroj: Hokejka TV
     
    1. série
    0:1
    Nicolas Hlava si najel až před Kořenáře, branku ovšem nakonec netrefil.
    Nicolas HLAVA
    Zdroj: Hokejka TV
     
    2. série
    0:1
    Petr Straka zkoušel stejnou kličku, nyní se ale Pavlát zaskvěl zákrokem.
    Petr STRAKA
    Zdroj: Hokejka TV
     
    2. série
    0:1
    Lukáš Vantuch se rozjel hodně rychle, bekhendem ale trefil jen tyčku!
    Lukáš VANTUCH
    Zdroj: Hokejka TV
     
    3. série
    0:1
    Lukáš Žálčík toho moc nevymyslel, v závěru zakončil do betonu Pavláta.
    Lukáš ŽÁLČÍK
    Zdroj: Hokejka TV
     
    3. série
    0:1
    Michal Vondrka si najel před branku a zakončoval k levé tyčce. Branku ale nakonec netrefil.
    Michal VONDRKA
    Zdroj: Hokejka TV
     
    4. série
    0:1
    Filip Seman předvedl ruský nájezd bez vstřelení branky.
    Filip SEMAN
    Zdroj: Hokejka TV
     
    4. série
    0:1
    Michal Poletín šel do kličky, kotouč mu ovšem z hokejky sjel.
    Michal POLETÍN
    Zdroj: Hokejka TV
     
    5. série
    0:2
    Richard Diviš potvrdil výhru svého celku! Najel si před Pavláta a střelou mezi betony ukončil utkání.
    Richard DIVIŠ
    Zdroj: Hokejka TV
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ ČACHOTSKÝ.
    Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    Konec zápasu.
     
    Vyrovnané utkání nakonec zvládli hokejisté Jihlavy, kteří se parádně navnadili na začátek baráže. V samostatných nájezdech se prosadili Tomáš Čachotský a Richard Diviš.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u dalších přenosů na počtěnou. (20:02:30)

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 29. Knot (Mrázek, Lauko), 32. Vantuch – 5. Skořepa (Diviš, Straka), 39. Diviš, rozh. náj. Čachotský

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Tomáš Čachotský (JIH)
    0:1   Nicolas Hlava (CHM)
    2. série:
    0:1   Petr Straka (JIH)
    0:1   Lukáš Vantuch (CHM)
    3. série:
    0:1   Lukáš Žálčík (JIH)
    0:1   Michal Vondrka (CHM)
    4. série:
    0:1   Filip Seman (JIH)
    0:1   Michal Poletín (CHM)
    5. série:
    0:2   Richard Diviš (JIH)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Tadeáš Dvořák) – Dietz, Flemming, Trefný, Valach, Mrázek, Knot, L. Chalupa – Sklenář, Šťovíček, Vondrka – Poletín, Vantuch, Skokan – Lauko, Huml, J. Havel – Koblasa, Smejkal, Hlava.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – de la Rose, Šidlík, Stříteský, Bryhnisveen, Kajínek, D. Váňa – Straka, Skořepa, Diviš – Čachotský, Rys, Jiránek – Žálčík, Hamill, Půža – D. Čermák, R. Hubáček, F. Seman.

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Jelínek, Pešek
    ocianews.com