NY Islanders – Tampa 6:7 (kon.) | Philadelphia – NY Rangers 4:3 (kon.) | Carolina – Arizona 6:5 (kon.)
Columbus – Florida 4:0 (kon.) | Detroit – Washington 0:1 (kon.) | Ottawa – Edmonton 2:6 (kon.)
Nashville – Toronto 2:5 (kon.) | Chicago – Vancouver 2:5 (kon.) | Colorado – Los Angeles 1:7 (kon.)
San Jose – Vegas 2:1 (po pr.)
po s.n. (0:2)
Piráti Chomutov
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 23.03.2018, 17:30 • ZS Chomutov • Play-out extraligy • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Autorem vítězné branky je TOMÁŠ ČACHOTSKÝ.
     
    64:46
    Následně chomutovský kapitán připravil přihrávku pro Jiřího Smejkala, jenž u levé tyčky rychle střílel na zadní tyčku, brankáře ovšem nepřekonal ani on.
     
    64:27
    Velkou šanci rozhodnout měl Michal Vondrka, jenž se dostal do pásma a tvrdě zakončoval. Jeho bomba ale skončila jen na vyrážečce Kořenáře!
     
    61:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Ronald Knot – 2 min., podražení).
     
    60:54
    Filip Seman následně unikal, ale Dominika Pavláta nepřekonal. Chomutovský brankář zareagoval také na dorážku Lukáše Žálčíka!
     
    60:32
    Jakub Sklenář se hned poté dostal do ještě větší šance, po ledě svižně zakončoval, kotouč ovšem zůstal ležet v betonech Josefa Kořenáře!
     
    59:15
    Obrovská šance Dukly, která byla milimetry od rozhodující trefy utkání! Josef Skořepa dostal přihrávku do odkryté klece, ale zakončil pouze do brankové konstrukce!
     
    56:52
    David Váňa oplácel sekání Petru Koblasovi a putuje na lavici hanby. Domácí celek tak má k dispozici v úplném závěru přesilovou hru.
     
    45:49
    Petr Straka si u mantinelu v útočné třetině pomohl proti Stanislavu Dietzovi nedovoleně a inkasuje dvě minuty. Hostující útočník se ovšem hned omluvil, pěkné gesto.
     
    38:43
    Vrátit domácímu celku mohl vedení Michal Vondrka, jenž stál u pravé tyčky a ke kterému se zničehonic dostal kotouč. Kapitán Pirátů zakončoval rychle, branku ale přestřelil!
    38:04 Richard DIVIŠ - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    38:04
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po kombinační hře domácích se dostala Dukla do útoku, kde se ji povedlo vyrovnat po parádní brance RICHARDA DIVIŠE! Hostující útočník využil špatné rozehry domácí obrany a bekhendem poslal kotouč do pravé šibenice. Bez asistence.
    31:21 Lukáš VANTUCH - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:21
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hostujícímu celku se v početní výhodě moc nedařilo, což bylo podtrhnuto i obdrženou brankou! LUKÁŠ VANTUCH se dostal ke kotouči a pelášil sám na Kořenáře, toho překonal rychlou střelou mezi betony. Bez asistence.
     
    30:38
    Po komerční přestávce uvidíme přesilovou hru hostujícího celku. Na lavici hanby míří Dávid Skokan, jenž inkasuje dva tresty. Potrestán je za krosček a sekání.
    28:56 Ronald KNOT - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Obléhání domácího celku nakonec končí brankou a máme vyrovnáno! RONALD KNOT zakončoval kombinaci svého celku svižným nahozením, které skončilo až za zády Josefa Kořenáře. Asistence: Jaroslav Mrázek a Jakub Lauko.
     
    25:33
    Mezi kruhy se dostal ke kotouči Ivan Huml, jemuž se otevřela pravá šibenice a kam se pokoušel trefit. Domácí střelec branku ovšem trestuhodně minul!
     
    24:01
    Piráti hrají hodně bídnou přesilovku, David Váňa se zjevil osamocen před chomutovským brankářem, ten ale i nyní předvedl parádní zákrok!
     
    23:03
    Místo šance domácích ale mohli skórovat hosté! Filip Seman si najel mezi kruhy, svižným zakončením ale nechal vyniknout pouze Dominika Pavláta.
     
    22:32
    Jan Havel byl ve svém snažení hákován a David Kajínek bude dalším vyloučeným hráčem v tomto utkání. Piráti mají k dispozici další přesilovou hru.
     
    19:23
    A ještě jedno vyloučení před první sirénou. Za sekání je vyloučen chomutovský útočník Martin Šťovíček.
     
    17:32
    V momentě, kdy se Zach Hamill vracel z trestné lavice, zakončoval před Kořenářem nadvakrát Michal Poletín. První pokus byl pokryt, ten druhý byl odvrácen bránícím hráčem.
     
    15:30
    A opět se vylučuje... Zach Hamill podrazil Ronalda Knota a inkasuje dvouminutový trest.
     
    14:38
    Přesilovka ovšem trvala jen deset sekund. Jiří Smejkal si počínal lehce neopatrně a zasáhl Nicolaie Bryhnisveena do obličeje. Hrát se bude ve čtyřech.
     
    14:28
    Dukla nešťastně hrála v šesti bruslařích a Piráti tak budou mít přesilovou hru. Trest za hráčskou lavici odpyká David Čermák.
     
    10:55
    Nyní byl blízko druhé brance v utkání Josef Skořepa. U levé tyčky natřikrát pokoušel prostřelit Dominika Pavláta, ten byl ovšem pokaždé úspěšný a podržel svůj tým!
     
    06:44
    A ti následně mohli vyrovnat. Jiří Smejkal dostal přihrávkou na levý kruh a po ledě zakončoval, škvírku mezi betony ovšem nedokázal najít – Josef Kořenář zatím chytá výborně!
    04:59 Josef SKOŘEPA - 0:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Následně ovšem Dukla pokračovala v aktivní kombinaci a dočkala se z první střely na branku gólu! Richard Diviš střílenou přihrávkou na zadní tyč našel hůl JOSEFA SKOŘEPY, jenž šikovně nastavil hokejku a překonal Dominika Pavláta. Asistence: Richard Diviš a Petr Straka.
     
    03:10
    A další trest, síly na ledě se vyrovnají. V souboji u mantinelu si háčkem pomohl domácí kapitán Michal Vondrka, jenž inkasuje dvouminutový trest.
     
    02:01
    Následně se domácí celek dostával do pásma, ale Filip Seman podrazil domácího borce. Piráti tak mají k dispozici přesilovou hru čtyř proti třem.
     
    01:42
    Následně se do rozmíšky dostali domácí Dávid Skokan a hostující Nicolai Bryhnisveen. Oba putují na lavici hanby za krosček.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 29. Knot (Mrázek, Lauko), 32. Vantuch – 5. Skořepa (Diviš, Straka), 39. Diviš, rozh. náj. Čachotský

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Tomáš Čachotský (JIH)
    0:1   Nicolas Hlava (CHM)
    2. série:
    0:1   Petr Straka (JIH)
    0:1   Lukáš Vantuch (CHM)
    3. série:
    0:1   Lukáš Žálčík (JIH)
    0:1   Michal Vondrka (CHM)
    4. série:
    0:1   Filip Seman (JIH)
    0:1   Michal Poletín (CHM)
    5. série:
    0:2   Richard Diviš (JIH)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Tadeáš Dvořák) – Dietz, Flemming, Trefný, Valach, Mrázek, Knot, L. Chalupa – Sklenář, Šťovíček, Vondrka – Poletín, Vantuch, Skokan – Lauko, Huml, J. Havel – Koblasa, Smejkal, Hlava.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – de la Rose, Šidlík, Stříteský, Bryhnisveen, Kajínek, D. Váňa – Straka, Skořepa, Diviš – Čachotský, Rys, Jiránek – Žálčík, Hamill, Půža – D. Čermák, R. Hubáček, F. Seman.

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Jelínek, Pešek
    thejrc.org