Detva – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Michalovce – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HK Detva
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Neděle 25.03.2018, 17:30 • ZŠ Detva • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, po ktorom si tri body do tabuľky pripíše Detva po hľadkom víťazstve 5:1. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:55:24)
     
    Koniec zápasu.
     
    58:00
    Do konca riadnej hracej doby ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:17
    Pri puku sú domáci hráči, ktorí držia puk vo vlastnom obrannom pásme, odkiaľ sa pokúsia založiť ďalší úspešný útok.
     
    56:45
    Domáci v plnom počte.
     
    55:58
    Zdá sa, že hostia sú už zmierení s tým, že si z dnešného zápasu neodnesú ani jeden bod. Ich presilovka vôbec nepripomína presilovku. Nemali sme počas nej možnosť vidieť ani jeden strelecký pokus.
     
    54:45
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Martin Šimon – 2 min., krosček).
     
    53:26
    Detva dala gól!
    Jeden z domácich hráčov sa odhodlal ku zakončeniu od modrej čiary. Juraj Hollý však zaváhal a pomerne jednoduchú strelu len vyrazil pred seba. Tam vtom čase stál voľný FILIP SUROVKA, ktorý poľahky poslal puk za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je 5:1! Asistencia: Martin Chovan, Vitalii Sitnikov.
     
    52:26
    Domácim hráčom sa zatiaľ vôbec nedarí usadiť v útočnom pásme a následne roztočiť presilovkový kolotoč. Každopádne aj naďalej zbierajú cenné sekundy vo svoj prospech.
     
    51:40
    Vylúčenie v tíme MHK 32 Liptovský Mikuláš (Jakub Nemec – 2 min., držanie).
     
    50:00
    Detva dala gól!
    Mali sme možnosť vidieť peknú akciu domáceho celku, kde si DÁVID VIDELKA skvelým spôsobom vymenil puk s Ladislavom Ščurkom, a práve prvý menovaný presnou strelou rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 4:1 a zdá sa, že je o osude zápasu rozhodnuté. Asistencia: Ladislav Ščurko.
     
    49:21
    Juraj Hollý bol nútený vykorčulovať za vlastnú bránku, aby bol pri puku skôr než útočiaci hráč. To sa mu aj podarilo a okamžite upratal puk do bezpečia.
     
    48:45
    Filip Surovka nemal príliš komu prihrať, a tak sa rozhodol ukončiť celú akciu sám. Jeho strelecký pokus však nemieril medzi tri žrde.
     
    48:00
    Jakub Žilka robil čo mohol, aby stihol prihrávku svojho spoluhráča. Puk bol predsalen rýchlejší, a tak bude nasledovať po zakázanom uvoľnení vhadzovanie pred bránkou Detvy.
     
    47:12
    Moravčík sa pokúsil prekvapiť Hacketta strelou od modrej čiary, ale Hackett mal dobrý výhľad, a tak tento pokus bez problémov zlikvidoval.
     
    46:01
    Surovka dokázal vyhrať vhadzovanie, po ktorom sa do zakončenia dostal Rastislav Gašpar, ktorý ani z pravej strany neprekonal Juraja Hollého.
     
    45:48
    Rastislav Gašpar sa predral pomedzi trojicu brániacich hráčov až pred Juraja Hollého, ktorého však prekonať nedokázal. Nasledovať bude vhadzovanie.
     
    45:00
    Vladimír Vybíral robil čo mohol, aby dokázal presne zakončiť. Puk však nestihol. Ako prvý bol pri ňom Hackett, ktorý prerušil hru. Nasledovať bude vhadzovanie po jeho ľavej ruke.
     
    44:14
    Macejko sa spoločne s pukom ocitol po individuálnom prieniku až pred bránkou súpera, ale do zakončenia sa napokon nedostal po skvelej práci brániaceho hráča.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 1. Gašpar (Chovan), 3. Ščurko (Belluš), 28. Gašpar (Surovka, Kuklev), 50. Videlka (Ščurko), 54. Surovka (Chovan, Sitnikov) – 36. Sukeľ (Kriška, Sukeľ)


    HK Detva: Hackett – Chovan Martin, Kuklev, Gašpar, Surovka, Sitnikov – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan Matúš, Žilka – Šimon, Macejko, Belluš, Murček, Ščurko – Róth, Jendroľ, Videlka, Surový, Tibenský
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Košarišťan – Mezovský, Nádašdi, Sukeľ Jakub, Sukeľ Matúš, Kriška – Moravčík, Tabaček, Vybiral, Langhammer, Žiak – Grundling, Nemec, Laco, Piatka, Lištiak – Nitriansky, Uhrík, Pacalaj

    Rozhodčí: Baluška, Fridrich – Rojík, Kollár
    thejrc.org