Detva – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Michalovce – Skalica 5:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
5:4 (1:1, 2:3, 2:0)
HK Skalica
sk Neděle 25.03.2018, 17:30 • ZŠ Michalovce • Tipos Extraliga (SR) • O udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej tretej tretine sa podarilo domácim streliť dva góly a tak sa stávajú víťazom tohto veľmi dramatického stretnutia. (19:48:01)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Vaškovič to skúšal na bránku domácich, ale jeho strela nebola presná a zrejme to tak už Michalovce ubránia.
     
    59:49
    Oddychový čas hostí. Do konca tretej tretiny už veľa času neostáva, tréner hostí to ešte skúsi bez brankára a berie si tak oddychový čas.
     
    59:40
    Petrík mieri na striedačku, ale Skalica sa nemôže dostať do útočného pásma!
     
    59:10
    Aj naďalej majú puk vo svojej moci domáci hokejisti a držia hru ďaleko od svojho brankára. Skalica sa tak nemôže dostať k power-play.
     
    58:30
    Čo chvíľa sa dá očakávať aj power-play zo strany hostí, ale pri puku je momentálne domáci celok, ktorí sa drží v útočnom pásme.
     
    58:01
    Posledné dve minúty tretej tretiny!
     
    57:39
    Skalica sa dostáva k puku, ale hosťujúcemu celku sa nedarí preniknúť do útočného pásma. Hosťom však už veľa času na vyrovnanie neostáva, Michalovce stále úspešne bránia svoje pásmo.
     
    56:27
    Pri puku sú však teraz častejšie domáci hokejisti, ktorí sa nemajú kam ponáhľať a momentálne kombinujú vo svojom pásme. Hostia sa tak ešte snažia o vysoké napádanie.
     
    55:00
    Do konca tretej tretiny ostáva už len 5 minút a hostia prehrávajú o jeden gól. Uvidíme teda či si Michalovce dokážu postrážiť svoje vedenie a pripísať si tak ďalšie tri body do tabuľky.
     
    54:20
    Dukla Michalovce dala gól!

    Michalovce strhávajú vedenie na svoju stranu! Domáci prenikli do útočného pásma, po peknej kombinácii prišla strela od modrej, puk najprv tečoval Solomonchak a pred bránkou hostí do siete usmernil IGOR HALÁS – 5:4!
    Asistencie: Vladislav Solomonchak, Michal Korenko.
     
    54:10
    Skalica sa však nemôže vymaniť zo svojho pásma, veľa zaujímavých situácii teda teraz nevidíme. Pomaly sa už blíži záver poslednej tretej tretiny.
     
    53:10
    O individuálnu akciu sa teraz pokúšal Banovský, ale nepredral sa cez obranu hostí. Do útoku tak teraz môže skúsiť preniknúť Skalica.
     
    52:15
    Útoky sa však už opäť striedajú na oboch stranách, ale obe defenzívy sú veľmi pozorné a svojho súpera do zakončenia nepúšťajú. Zatiaľ to teda vyzerá, že zápas poputuje do predĺženia.
     
    51:47
    Pri puku sú momentálne hostia, ale nedarí sa im preniknúť do útočného pásma. Uvidíme teda, čo nám ponúkne zvyšné minúty tretej tretiny.
     
    50:00
    Do konca tretej tretiny ostáva približne 10 minút, aj naďalej je stav nerozhodný 4:4! Sledujeme množstvo tvrdých zákrokov na oboch stranách, ani jeden celku tomu druhému nič tak ľahko nedaruje.
     
    49:25
    Na oboch stranách teraz sledujeme aj množstvo osobných súbojov, ani jeden z celkov nechce v tejto časti zápasu spraviť chybu, z ktorej by mohol prameniť rozhodujúci gól.
     
    48:27
    Hra sa teraz prelieva zo strany na stranu, stále však platí vyrovnaný stav a všetko je tak ešte otvorené. Rozhodujúce teda ešte budú zvyšné minúty tretej tretiny.

    Miroslav Revaj

    Viktor Kalinács

    Branky a nahrávky: 1. Kolba (Mašlonka), 24. Halás (Solomonchak, Cútt), 35. Cútt (Valečko, Halás), 42. Linet (bez asistencie), 55. Halás (Solomonchak, Korenko) – 13. Okoličány (Jurák, Schmidt), 21. Hujsa (Vaškovič, Vereš), 35. Hujsa (Kukliš), 39. Horváth (Hujsa)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Juríček) – Hančák, Valečko, Korenko, Kolba, Rusina, Meliško, Mesaroš, Dolgoš – Halás, Cútt, Solomonchak – Mašlonka, Piatak, Balko – Jokeľ, Linet, Brezniak – Hamráček, Toma, Banovský
    HK Skalica: Petrík (Košút) – Škápik, Horváth, Sloboda, Kukliš, Janík, Straka, Dufek, Hílek – Vaškovič, Vereš, Hujsa – Kotzman, Jarolín, Janáč – Jurák, Schmidt, Okoličány – Kučera, Dmitriev, Kniazev

    Rozhodčí: Ondrej Kalina, Rudolf Lauff – Martin Smrek, Andrej Bogdaň
    thejrc.org