Litoměřice – Poděbrady 5:3 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
HC Poděbrady
Neděle 25.03.2018, 10:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Regionální liga mladšího dorostu • Nadstavba
Partner:
     
    Odsud z Kalich Areny je to pro dnešek ode mne vše. Budu se na vás těšit v září v nové sezóně Regionální ligy mladšího dorostu. (12:04:49)
     
    Gólově velmi dramatická třetí třetina nakonec uhájila litoměřické vedení v tomto zápase. Pro oba týmy to byl poslední zápas nadstavbové části Regionální ligy mladšího dorostu v letošní sezóně. Oba týmy ji zakončily velice sympatickým výkonem. Ovšem vyhrál dle předpokladů litoměřický tým.
     
    Konec zápasu.
     
    58:39
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Svoboda – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Poděbrady (Lukeš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Poděbrady (Plaček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    58:22
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ovšem v závěru Stadion své vedení pojišťuje. Chaosu před poděbradskou brankou využil BENEDIKT KLEPETKO, který završil gólový stav na číslo pět. Asistence: Agáta Sarnovská.
     
    54:53
    Poděbrady právě vstřelily branku!
    Středočeši dramatizují dnešní polabské derby! Z pravé strany pod velkým úhlem prostřelil Kučerovu branku DENIS VALENTA. Bez asistence.
     
    48:52
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadion opětovně dokázal na obdrženou branku rychle zareagovat. Úspěšnou souhru zakončil střelou ke vzdálenější tyčce VÍT BERAN. Asistence: David Hamr, Benedikt Klepetko.
     
    46:17
    Domácí v plném počtu.
     
    46:17
    Poděbrady právě vstřelily branku!
    V rychlém využívání přesilovek jsou dnes úspěšné i Poděbrady. Prakticky ihned po vhazování byl do šance nasměrován ONDŘEJ NÁPRAVNÍK, který bez větších obtíží prostřelil gólmana Kučeru. Asistence: Ondřej Výkruta, Denis Valenta.
     
    Dnešní utkání sleduje 52 diváků.
     
    45:56
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Svoboda – 2 min., podražení).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Celkem jasně aktivnější domácí celek přetavil svou snahu ve dva vstřelené góly. Do závěrečné třetiny tak potvrzuje roli favorita dnešního zápasu a vstoupí do ní s výrazně lepší výchozí pozicí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    29:44
    Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Petržílka, přichází Kučera.
     
    29:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Napříč levým kruhem osamocen projel a přímo k levé tyčce Gygalovy branky vypálil MICHAL SVOBODA. Asistence: Martin Vízner.
     
    26:12
    Hosté v plném počtu.
     
    26:12
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Stadionu se povedlo velmi rychle využít první přesilovku dnešního utkání. Do samostatného průniku na branku se dostal JAN MACEL, který svým druhým gólem posílá domácí poprvé v zápase do vedení. Asistence: Martin Vízner.
     
    25:49
    Vyloučení v týmu HC Poděbrady (Horák – 2 min., podražení).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 18. Macel (Vízner), 27. Macel (Vízner), 30. Svoboda (Vízner), 49. Beran (D.Hamr, Klepetko), 59. Klepetko (Sarnovská) – 17. Výkruta (Lukeš), 47. O.Nápravník (Výkruta, Valenta), 55. Valenta


    HC Stadion Litoměřice: Petržílka (30. Kučera) – Vahalík, Gregor, Marcin, Vízner, Hák, Bartoníček – Beran, Macel, Hrzán, Sarnovská, Klepetko, Hamr D., Svoboda, Čech, Hamr A.
    HC Poděbrady: Gygal (Wilkes) – Judiak, Rajtr, Výkruta, Diviš, Volejník, Horák, Jonák, Plaček, Kříž, Nápravník A., Valenta, Hošťálek, Lukeš, Procházka, Nápravník O.

    Rozhodčí: Novák – Lauko, Domský

    Diváci: 52
    thejrc.org