Šumperk – Poruba 2011 1:5 (kon.) | Mor. Budějovice – Havlíčkův Brod 4:5 (kon.) | Jablonec n/N – Žďár n/S 5:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
5:3 (0:0, 1:1, 4:2) Stav série: 1:1
SKLH Žďár nad Sázavou
Úterý 27.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že je stav série vyrovnán na 1:1, se s vámi z Jablonce loučím. Přeji příjemný úterní večer a někdy příště opět na počtenou! (20:35:50)
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stává tým HC Vlci Jablonec! Rozhodující fáze nastala jednoznačně ve třetí části, která nabídla šest branek, přičemž čtyři obstarali právě domácí. Martin Kuřítko nejdříve poslal z dorážky Žďár do vedení, ale poté se dvakrát prosadil v přesilovkách od modré čáry střílející Martin Tondr. Jablonec se dostal na koně a po gólech Lukáše Tondra a Kamila Bříšky bylo hotovo. Plameny alespoň zkorigovaly zásluhou Luboše Kunstmüllera. Za zbývajících pět sekund toho už však pochopitelně více nestihly.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen mají poslední slovo v přestřelce ve třetí části Plameny! Po rychlém výpadu do pásma zmírňuje porážku týmu z Vysočiny LUBOŠ KUNSTMÜLLER, jenž povedenou střelou z levého kruhu trefil prostor, kam Hosnedl neměl velkou šanci dosáhnout. Asistence: Kovářů, Lojek.
     
    59:24
    Žďár ještě v přesilovce tlačí a snaží se alespoň o kosmetickou úpravu skóre. Přihrávku na pravý kruh obdržel Peslar, ale Hosnedl byl připraven a po jeho dalším zákroku je hra přerušena.
     
    58:54
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pulec – 2 min., sekání).
     
    58:54
    Hosté mohli alespoň snížit! Poizl se technicky prohnal až mezi kruhy a kdyby nevyl osekáván Pulcem, třeba by zakončil lépe, než do Hosnedlova břicha.
     
    57:58
    Vlci právě vstřelili branku!
    Je zřejmě definitivně rozhodnuto! Žďár už byl pod velkým tlakem a jeho hráči trošku tahali nohy. Vše zakončil KAMIL BŘÍŠKA, jenž obdržel křižnou přihrávku od Lukáše Tondra a trefil mezírku u bližší tyčky, ačkoliv se Radosta snažil, co mu síly stačily. Asistence: Tondr Lukáš, Pavlů.
     
    57:10
    Víšek samostatně proniká do útočného pásma, kde se Vlci usazují. Závěr zápasu hrají velice zkušeně a zdá se že už si to dnes nenechají jen tak vzít.
     
    56:29
    Martin Tondr myslel na hattrick. Střela z levého kruhu mu ale příliš nesedla a pro gólmana hostí neznamenala žádnou hrozbu, mířila totiž mimo prostor tří tyčí.
     
    55:49
    Ladislav Pulec se vydal na útočnou výpravu. Zakončení už bylo vinou tísně slabé a Radosta si v klidu počkal, až mu puk přijede k lapačce. Hra je posléze přerušena.
     
    55:16
    Za domácí svatyní probíhá tuhý souboj o puk mezi Martinem Tondrem a Jaromírem Pytlíkem. Nakonec v něm uspěli Jablonečtí, leč také teď o touš rychle přišli.
     
    54:44
    Hosnedl zastavil pomalu se sunoucí puk pro Moravce. Ten žádnou kloudnější akci nerozjel, Vlci puk ztratili, ale Pytlík byl posléze nachytán v ofsajdovém postavení.
     
    54:32
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Jícha – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Čechura – 2 min., hrubost).
     
    53:44
    Vlci právě vstřelili branku!
    Toto už vypadá pro Jablonec velice nadějně! Kompletní elitní formace se podílela na vyslání LUKÁŠE TONDRA do prostoru mezi kruhy. Domácí útočník si zkušeně potáhl puk, počkal si na pohyb Radosty a suverénně jej prostřelil. Asistence: Víšek, Bříška.
     
    52:55
    Homolka se pokusil Radostu nachytat z takřka nulového úhlu, ale na švestkách gólmana nenachytal.
     
    52:40
    Hosnedl si vyjel z branky, aby úspěšně rozehrál. Jablonec obrací hru na druhou stranu ledové plochy, což se většině diváků líbí.
     
    51:52
    Radosta nyní spolehlivě přerušuje hru. Stalo se tak po pokusu Demela, jenž zkusil štěstí po individuálním průniku do útočného pásma. Bude se vhazovat po levé brankářově ruce.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 28. L.Tondr (Bříška), 49. M.Tondr, 50. M.Tondr (Pavlů, Demel), 54. L.Tondr (Víšek, Bříška), 58. Bříška (L.Tondr, Pavlů) – 27. Gregar (Beneš), 43. Bureš (Kuřítko), 60. Kunstmüller (Kovářů, Lojek)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Pavlů, Čechura, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Gecko, Demel, Homolka, Peřina.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Radosta (Sláma) – Pleva (C), Poizl, Peslar, Lojek, Hort, Kolda, Sedláček – Pytlík, Vítek, Štěpánek, Kuřítko, Bureš, Jícha, Kunstmüller (A), Beneš, Gregar, Kovářů, Dospěl, Střecha.

    Diváci: 815
    Jablonec n/N 3 1 Žďár n/S
    #1 Neděle 25.03.2018 • 17:30
    Žďár n/S - Jablonec n/N 6:4
    #2 Úterý 27.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Žďár n/S 5:3
    #3 Čtvrtek 29.03.2018 • 18:00
    Žďár n/S - Jablonec n/N 4:6
    #4 Sobota 31.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Žďár n/S 4:2
    thejrc.org