Ústí n. L. – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Hr. Králové – Třinec 5:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
5:1 (2:1)
FK Třinec
Pátek 30.03.2018, 14:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Na páté brance domácích má lví podíl Otto Urma, který vybojoval v souboji balón a z posledních sil ho dopravil do vápna na JIŘÍHO MIKERA, který se v pádu premiérově prosazuje ve druhé české nejvyšší fotbalové soutěži – 5:1!
     
    66
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A hned z následující akce dostal míč Adam Vlkanova na hranici pokutového území, kde ho přes obranu procpal Petr Schwarz a zcela osamocený JIŘÍ FUNDA už nemohl netrefit prázdné zařízení – 4:1!
     
    64
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    JAN PÁZLER nedal třineckému brankářovi šanci a střelou do středu branky svým druhým gólem v utkání vrací Votrokům dvougólový náskok – 3:1!
     
    40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe je tu snížení! Zřejmě Jiří Janoščin vyslal balon za obranu Hradce a VÁCLAV JUŘENA pak před rychle vybíhajícím Radimem Ottmarem dopravil míč do sítě – 2:1!
     
    17
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    K přímému kopu se postavil Jan Pázler, který tvrdou ranou k pravé tyči poslal Lukáše Palečka na zem, ten míč sice dobře dokázal vyrazit, rychlík ADAM VLKANOVA si ho ovšem hned našel a dorazil do branky – 2:0!
     
    12
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Adam Vlkanova parádně prošel přes levou stranu hřiště, když už byl ve vápně, zasekl si bránícího hráče, a dloubnutý míč před málé vápno poté hlavou z první uklízel do sítě JAN PÁZLER. Domácí se tak po skvělé souhře dostávají do vedení 1:0 a hradecký útočník zaznamenává svoji letošní třináctou trefu!

    Ondřej Novotný

    Branky: 12. Pázler, 17. Vlkanova, 64. Pázler (pen.), 66. Funda, 89. Miker – 40. Juřena

    Karty:   38. Urma (HKR), 90+1. Miker (HKR) – 83. Masař (TRI)


    FC Hradec Králové: Ottmar (C) – Pajer, Čech, Kvída, Urma – Martan, Janoušek, Schwarz, Funda (70. Plašil) – Vlkanova (82. Zorvan), Pázler (78. Miker).
    Náhradníci: Lindr – Zorvan, Plašil, Miker, Šípek, Súkenník, Eliáš.

    FK Třinec: Paleček – Velner, M. Čelůstka (C) (71. Masař), Reintam, Bedecs – R. Vaněk I., Janoščín, Ižvolt, Buchvaldek, Hykel (65. Janošík) – Juřena (76. Dedič).
    Náhradníci: Adamuška – Celba, Joukl, Šumbera, Masař, Janošík, Dedič.

    Rozhodčí: Houdek – Lakomý, Dohnálek
    thejrc.org