Kaufbeuren – Kolín 8:1 (kon.) | Kladno – Sparta 1:4 (kon.) | Kladno – Kolín 6:3 (kon.)
Sparta – Kaufbeuren 8:4 (kon.)
konec
ESV Kaufbeuren
8:1 (4:0, 1:0, 3:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 30.03.2018, 11:15 • Kalich Arena, Litoměřice • Kalich Cup • Semifinále
Partner:
     
    Celkem jasné vítězství německého celku, který si již pouze v závěru vývoj utkání pohlídal. Zaslouženě tedy postupuje do finále, kde se utká s jedním ze dvojice Kladno, Sparta. Druhý semifinálový souboj začíná v 13:00. Dovolte mi, abych vás i na něj pozval prostřednictvím online přenosu. (12:38:15)
     
    Konec zápasu.
     
    44:36
    Kaufbeuren ve čtyřech hráčích.
     
    43:29
    Vyloučení v týmu ESV Kaufbeuren (Miller – 2 min., hákování).
     
    42:36
    Vyloučení v týmu ESV Kaufbeuren (Häckelsmiller – 2 min., faul kolenem).
     
    41:03
    Domácí v plném počtu.
     
    39:32
    Kaufbeuren právě vstřelil branku!
    I přes oslabení tu máme další gól Kaufbeurenu. Špatně rozehraný puk od Kozlů převzal DAVID DIEBOLDER, který ztvrzuje hattrick v dnešním utkání. Bez asistence.
     
    39:03
    Vyloučení v týmu ESV Kaufbeuren (B.Diebolder – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:41
    Kaufbeuren právě vstřelil branku!
    Načež německý celek ještě své vedení navyšuje. Ihned po vhazování se do úspěšně proměněné šance vydal YANNIK BURGHART. Asistence: Felix Schurr
     
    37:16
    Kaufbeuren právě vstřelil branku!
    Třetí třetina se pomalu začíná měnit ve vzájemnou přestřelku. Puk po přihrávce napříč brankovištěm ztečoval z pravé strany JOHANNES KRAUSS. Asistence: David Diebolder
     
    33:17
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kolínští ovšem ukázali, že nejsou na ledě jen do počtu a znemožnili Mayerovi obdržení čistého konta. Po delším ostřelování branky Kaufbeurenu se o gól postaral FILIP VAŇKOVSKÝ. Asistence: Josef Barták, Radek Pilný.
     
    30:52
    Hosté v plném počtu.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Spíše než góly přinesla tato třetina častá vyloučení na obou stranách. Což signalizuje spíše agresivnější hokej jak ze strany Kaufbeurenu, tak ze strany Kolína. Německý celek si ovšem i během ní pojistil vedení na rovných 5:0. Do závěrečné periody tak vstupuje se zcela jasným náskokem.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    28:52
    Vyloučení v týmu SC Kolín (Chlubný – 2 min., faul loktem).
     
    28:35
    Hosté v plném počtu.
     
    28:35
    Kaufbeuren právě vstřelil branku!
    V poslední dvouminutovce využívá Kaufbeuren již podruhé přesilovku, čímž zaokrouhluje stav skóre na rovných pět nula. Z pravé strany vyslal kotouč těsně k tyčce FELIX SCHURR. Asistence: Maximillan Miller a Yannik Burghart.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Geibel (Bidoul), 8. Weber (D.Diebolder, Häckesmiller), 9. D.Diebolder (Schweiger), 10. D.Diebolder (Miller), 29. Schurr (Miller, Burghart), 38. Kruass (D.Diebolder), 38. Burghart (Schurr), 40. D.Diebolder – 34. Vaňkovský (Barták, Pilný)


    ESV Kaufbeuren: Mayer (Wiedermann/Waldherr) – Hark, Lenuweit, Geibel, Hummel M., Häckelsmiller, Bidoul (A) – Burghart, Hummel F., Krauss, Mische, Schurr, Volek, Schweiger, Keller, Diebolder B., Herdt, Miller, Diebolder D., Benedikt.
    SC Marimex Kolín: Onderko (9. Bak) – Moravec, Kopecký, Häusler, Kratochvíl, Šupík, Kvapil, Chlubný, Matoušů, Jiráček, Kopecký, Svoboda, Matuška, Valenta, Pilný, Vaňkovský, Barták, Hušek.

    Rozhodčí: Hubínek – Beneš, Povová
    bahis siteleri