Kaufbeuren – Kolín 8:1 (kon.) | Kladno – Sparta 1:4 (kon.) | Kladno – Kolín 6:3 (kon.)
Sparta – Kaufbeuren 8:4 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:3 (3:2, 2:0, 1:1)
SC Marimex Kolín
Pátek 30.03.2018, 17:45 • Kalich Arena, Litoměřice • Kalich Cup • Utkání o bronz
Partner:
     
    Již za půlhodiny bych vás chtěl pozvat na závěrečnou misi celého Kalich Cupu. O zlato budou bojovat týmy Sparty a Kaufbeurenu. (19:01:00)
     
    Zápas několika různých částí. Ty nejzásadnější nakonec skončily gólem. V první chvíli měli převahu kladenští, díky přesilovce pět na tři na malou chvíli převzali otěže hry Kozlové. Přesto Kladno uhájilo své vítězství a může se radovat ze zisku bronzové medaile.
     
    Konec zápasu.
     
    41:46
    Domácí v plném počtu.
     
    39:46
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Šilhavý – 2 min., podražení).
     
    37:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po vyrovnání sil dokázalo Kladno velmi rychle gólově odvětit. Lehkou kombinací pronikli Rytíři směrem k Onderkově brance, kterou prostřelil TOMÁŠ KLEVETA. Asistence: Tomáš Urban.
     
    37:05
    Domácí v plném počtu.
     
    36:24
    Kladno pokračuje ve čtyřech mužích v poli.
     
    36:24
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Přestože se gólman Gabriška velmi snažil a hodně s sebou v brance házel, kolínskému gólu zabránit nedokázal. Úplně odkrytý prostor branky našel ALBERT CHLUBNÝ, který jej vytěžil do posledního milimetru. Asistence: Jan Matuška, Michal Kratochvíl.
     
    35:05
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Sýkora – 2 min., sekání).
     
    34:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Kohlíček – 2 min., hákování).
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá perioda přinesla trochu jiný obraz hry. Drželi si v ní převahu kladenští hokejisté, kterým se podařilo odskočit na rozdíl třech branek. Směle tedy směřují k bronzové příčce v dnešním turnaji.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    24:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenský náskok narůstá. I tentokrát se Rytíři drželi velmi dlouho v útočném pásmu, načež zakročil RADEK BULVA a navýšil svůj osobní gólový kredit. Asistence: Šimek.
     
    17:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se začínají Kozlům lehce vzdalovat! Po dlouhé kombinaci v útočném pásmu celku z Kmochova města se kotouče zmocnil JIŘÍ KRAUS, který neomylně vymetl odkrytý prostor kolínského brankoviště. Asistence: David Kohlíček, Jiří Ticháček.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    To bylo velmi dramatické! Oba týmy se velmi často tlačily do koncovky. Ve svém snažení bylo jak Kladno, tak Kolín velmi úspěšně. Ve velmi vyrovnaném souboji má zatím menší převahu kladenský celek.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Robovský (Šimek, Ullrych), 4. Bulva (Kleveta), 14. Urban (Funk), 18. Kraus (Kohlíček, Ticháček), 25. Bulva (Šimek), 38. Kleveta (Urban) – 1. Matoušů, 11. Pilný (Vaňkovský), 37. Chlubný (Matuška, Kratochvíl)


    Rytíři Kladno: Gabriška (Suk) – Funk, Staněk, Ticháček, Robovský, Sýkora, Kohlíček – Šimek, Sachr, Kraus – Bulva, Ton, Ulrych – Chrenka, Urban, Šilhavý – Bašta, Procházka, Kleveta.
    SC Marimex Kolín: Onderko (Bak) – Moravec, Kopecký, Häusler, Kratochvíl, Šupík, Kvapil, Chlubný, Matoušů, Jiráček, Kopecký, Svoboda, Matuška, Valenta, Pilný, Vaňkovský, Barták, Hušek.

    Rozhodčí: Beneš – Hubínek, Kurtin
    thejrc.org