Bologna – AS Řím 1:1 (kon.) | Lazio – Benevento 6:2 (kon.) | Fiorentina – Crotone 2:0 (kon.)
Inter – Hellas Verona 3:0 (kon.) | Janov – Spal 1:1 (kon.) | Cagliari – Turín 0:4 (kon.)
Atalanta BC – Udinese 2:0 (kon.) | Sassuolo – Neapol 1:1 (kon.) | Chievo – Sampdoria 2:1 (kon.)
Juventus – AC Milán 3:1 (kon.)
konec
S. S. Lazio
6:2 (1:1)
Benevento Calcio
Sobota 31.03.2018, 15:00 • Stadio Olimpico, Řím • Italská Serie A • 30. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Luis ALBERTO - 6:2
     
    90+1
    Lazio právě vstřelilo branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil LUIS ALBERTO, který zvolil střelu doprostřed hostující branky. Jeho rozhodnutí bylo správné, Lazio tedy vede už 6:2.
    83. Lucas LEIVA - 5:2
     
    83
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla fotbalová paráda v podání domácích hráčů. Rohový kop byl rozehrán nakrátko. Patric poté na hranici pokutového území oslovil svou přihrávkou LUCASE LEIVU, který nechytatelnou střelou k tyči zvýšil vedení svého týmu o tři branky. Asistence: Patric.
    68. Ciro IMMOBILE - 4:2
     
    68
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Zřejmě máme rozhodnuto. Brignolimu se odkop od branky hrubě nepovedl. Míč přistál na kopačce CIRA IMMOBILEHO, který si potáhnul míč do pokutového území a nechytatelně vypálil. Hostující brankář byl bez šance. Bez asistence.
    66. Stefan de Vrij - 3:2
     
    66
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Panečku, to je tedy fotbal. Domácí tým míří opět do vedení v tomto zápase. STEFAN DE VRIJ si na zadní tyči skvěle naběhnul na centrovaný míč a nedal Brignolimu šanci zasáhnout. Máme tady další zápletku v tomto střetnutí. Asistence: Luis Alberto.
    60. Felipe CAICEDO - 2:2
     
    60
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí tým se dočkal vyrovnávací branky zásluhou FELIPEHO CAICEDA, který si skvěle naběhnul na lehoučký oblouček mezi obránce. Adresátem této skvělé přihrávky byl Luis Alberto. Lazio tedy v 60. minutě vyrovnává a má ještě dostatek času k otočení nepříznivého průběhu utkání. Asistence: Luis Alberto.
    51. GUILHERME - 1:2
     
    51
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. To si teď můžou říkat domácí hráči, kteří nevyužili své šance, nýbrž jednu branku obdrželi. GUILHERME celou akci založil nákopem za domácí obranu a také ji sám ukončil. Benevento se senzačně v oslabení ujímá vedení v tomto zápase. Asistence: Cristiano Lombardi.
    23. Danilo CATALDI - 1:1
     
    23
    Benevento právě vstřelilo branku!
    Rohovým kopem zdaleka akce hostů neskončila, protože k exekuci přímého kopu na hranici pokutového vápna se postavil DANILO CATALDI, který míč skvěle zatočil do domácí branky. Tomas Strakoša byl bez nároku zasáhnout.
    19. Ciro IMMOBILE - 1:0
     
    19
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zřejmě zakřiknul. Hostující obrana nemusela řešit nic závažného až do této chvíle, kdy nechala projít míč na rozběnutého CIRA IMMOBILEHO, který si nedělal hlavu se svým zakončením. Lazio tedy vede od 19. minuty nad svým oslabeným soupeřem 1:0. Asistence: Felipe Anderson.

    Jan Mládek

    Branky: 19. Immobile (Anderson), 60. F. Caicedo (Alberto), 66. de Vrij (Alberto), 68. Immobile, 83. Lucas Leiva (Patric), 90+1. Alberto (pen.) – 23. Cataldi, 51. Guilherme (C. Lombardi)

    Karty:   54. Letizia (BNT), 63. Brignoli (BNT), 82. Sandro (BNT), 90+1. A. Costa (BNT)   7. Puggioni (BNT)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 14:11.
    S. S. Lazio: Strakoša – Bastos (46. F. Caicedo), de Vrij, Luiz Felipe – Marušić, Parolo (C) (75. S. Milinković-Savić), Lucas Leiva, Alberto, Patric – Anderson, Immobile (75. Nani).
    Náhradníci: Guerrieri, Vargić – Nani, Basta, F. Caicedo, S. Milinković-Savić, Cáceres, Di Gennaro, Murgia.

    Benevento Calcio: Puggioni – Letizia (65. Venuti), Djimsiti, A. Costa, Tosca – Cataldi, Sandro (C), Djuričić (74. Del Pinto) – Guilherme, Iemmello (10. Brignoli), C. Lombardi.
    Náhradníci: Brignoli – Del Pinto, D'Alessandro, Coda, Gyamfi, Venuti, Billong, Brignola, Rutjens, Sanogo, Volpicelli.

    Rozhodčí: Calvarese – Vivenzi, Tasso
    ocianews.com