Jablonec n/N – Žďár n/S 4:2 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
4:2 (0:0, 1:0, 3:2) Stav série: 3:1
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 31.03.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Play-off 2. ligy, skupina Střed • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne ze severu Čech vše. Přeji příjemný večer a někdy příště opět na počtenou! (20:35:25)
     
    Domácí hráči si nyní užívají děkovačku se svými fanoušky. Vlci se potřetí v řadě dostávají do kvalifikace o postup, kde se utkají s Porubou a Havlíčkovým Brodem.
     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání a zároveň celé semifinálové série se stává tým HC Vlci Jablonec! Třetí perioda nabídla strhující podívanou. Nejprve v úniku zvýšil na 2:0 Kamil Bříška. Za hosty korigoval Jaromír Pytlík, ale když se prosadil Ladislav Pulec, vypadalo to pro Vlky znovu růžově. Přestřelka pokračovala, hned za devět sekund se radoval Josef Kolda a bylo to opět pouze o gól. Žďár se do poslední chvíle snažil o vyrovnání, Severočeši ale byli lepší a v závěru ještě David Homolka pojistil postup trefou do prázdné klece.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Vlci právě vstřelili branku!
    Euforie může na jabloneckém zimním stadionu propuknout naplno! Ladislav Pulec dostal kotouč ven z obranného pásma a jako první u něj byl DAVID HOMOLKA. Ten se chytrou kličkou dostal do kladného úhlu a poslal puk do sítě! Asistence: Pulec.
     
    59:20
    Žďár hraje v šesti!
     
    58:49
    Kotouč se pomalu došoural až ke Slámovi. Ten si počkal na spoluhráče, ale Žďár se stále nemůže dostat do útočného pásma!
     
    58:06
    Tomáš Demel zvládl souboj za brankou a odehrál puk mimo dosah Žďárských. Sláma už by rád z branky, ale zatím neměl příležitost!
     
    57:28
    Hned po vyhraném vhazování v ofenzivní třetině se ke střele odhodlal David Vítek. Kotouč narazil do jedné z holí a zamířil až do horní části ochranné sítě za domácí klecí.
     
    57:07
    Kamil Bříška si nahodil puk a snažil se jej sám dojet. Daniel Poizl byl však rychlejší a po zadním hrazení rozehrává přes svého spoluhráče.
     
    56:40
    Martin Lojek si za vlastní klecí rozmýšlí postup vpřed a zatím vyčkává. Poté poslal přesnou přihrávku kupředu a Bureš donutil Hosnedla k dalšímu zákroku, tentokrát ovšem z kategorie snazších.
     
    55:56
    Před Lukášem Hosnedlem se snažil o dorážku Martin Gregar. Kotouč vylétl do vzduchu, kde si jej maskovaný muž pohotově našel a k velké radosti publika ho schoval v lapačce!
     
    55:25
    Žďárští si vytvářejí skutečně silný tlak a Vlci by se už nutně potřebovali osvobodit. Nyní totiž jejich čtyřlístek doslova tahá nohy.
     
    54:47
    Dělovka Lukáše Horta od modré čáry prolétla nebezpečně blízko domácí branky, ale nakonec narazila pouze do zadního mantinelu.
     
    54:11
    Hned z kraje oslabení se Vlci osvobozují. Sláma měl při přijetí puku trošku problémy, ale k žádnému neštěstí nedošlo a hosté se rychle vydávají vstříc útočnému pásmu.
     
    54:04
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (M.Tondr – 2 min., podražení).
     
    53:44
    Rozhodčí nyní přerušují hru, v souboji v rohu jabloneckého obranného pásma totiž ztratili kotouč z dohledu. Vhazuje se před Lukášem Hosnedlem.
     
    53:15
    Třetí třetina je skutečnou reklamou na druholigový hokej. Hráči nyní debatují se sudími, a až v tom skončí, bude se pokračovat vhazováním po pravé ruce Lukáše Hosnedla.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 36. L.Tondr (Bříška), 46. Bříška (Pavlů), 53. Pulec (L.Tondr, Demel), 60. Homolka (Pulec) – 48. Pytlík, 53. Kolda (Hort)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec (C), Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin, Pulec – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Brokeš, Gecko, Demel, Homolka, Peřina.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Sláma (Kulich) – Pleva (C), Poizl, Peslar, Lojek, Hort, Kolda, Sedláček – Kuřítko, Vítek, Jícha, Bureš, Pytlík, Štěpánek, Beneš, Stehlík, Střecha, Kovářů, Kunstmüller (A), Gregar.

    Diváci: 1 003
    Jablonec n/N 3 1 Žďár n/S
    #1 Neděle 25.03.2018 • 17:30
    Žďár n/S - Jablonec n/N 6:4
    #2 Úterý 27.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Žďár n/S 5:3
    #3 Čtvrtek 29.03.2018 • 18:00
    Žďár n/S - Jablonec n/N 4:6
    #4 Sobota 31.03.2018 • 18:00
    Jablonec n/N - Žďár n/S 4:2
    ocianews.com