Mladá Boleslav – Sparta 5:3 (kon.) | Chodov – Vítkovice 5:6 (kon.)
konec
Předvýběr.CZ Florbal MB
5:3 (4:1, 1:1, 0:1) Stav série: 2:0
ACEMA Sparta Praha
Neděle 01.04.2018, 15:00 • MSH Mladá Boleslav • Play-off Livesport Superligy florbalu • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Mladá Boleslav

    Středočeši se v základní skupině umístili na prvním místě tabulky a potvrzují, že jsou jedněmi z favoritů v letošní sezóně. Na druhý Chodov měli náskok pouhý bod. Závěr základní části zastihl Boleslav v dobré formě, jelikož vyhrála pět utkání v řadě.

    Čtvrtfinále:

    V první fázi vyřazovací části se Mladá Boleslav střetla s Pardubicemi, které přehrála celkem jednoznačně ve čtyřech utkáních (11:3, 10:1, 6:4 a 9:4).

    Nejproduktivnější hráči v play-off:
    Jiří Curney – 19 bodů (11+8)
    Jan Natov – 9 bodů (5+4)
    Jakub Bína – 6 bodů (4+2)
    Radek Krajcigr – 6 bodů (4+2)
     
    Sparta Praha

    Sparťané se v základní čísti umístili na pátém místě tabulky se 47 body, těch ale měli stejně jako Bohemians a Otrokovice. Také Pražany nepotkal konec základní části ve špatné formě, jelikož vyhráli tři poslední utkání.

    Čtvrtfinále:

    V první fázi play-off se Sparta střetla s Bohemians a tyto boje byly asi nejvyrovnanější. Přesto Praha vyhrála 4 z pěti utkání (4:5p, 4:2, 5:4p, 5:4 a 5:2).

    Nejproduktivnější hráči v play-off:
    Marek Zouzal – 9 bodů (5+4)
    Ondřej Svatoš – 7 bodů (5+2)
    Matěj Pruner – 6 bodů (2+4)
     
    1. semifinálové utkání:

    Mladá Boleslav – Sparta 5:2

    Branky a nahrávky: 19. Bína (Pluhař), 20. Řehoř (Curney), 34. Curney (Krajcigr), 34. Tomáš Chroust (Zakonov), 39. Tomáš Chroust (Zakonov) – 15. Marvánek (Zouzal), 29. Kareš (Garčar)

    Technology Florbal MB: Bauer (Rytych) – Kološ, Řehoř, Křenek, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, Bína – Rožnovják, Pluhař, Gruber – Curney, Tomašík, Krajcigr – Natov.

    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Eckhardt) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš, Veselý – Ujhelyi, Zouzal, Košir – Bína, Svatoš, Kareš – Krejča, Časar, Pruner.
     
    Úvodní sestavy:

    Technology Florbal MB: Bauer (Rytych) – Kološ, Řehoř, Křenek, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, Bína – Rožnovják, Pluhař, Gruber – Curney, Tomašík, Krajcigr – Natov.

    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Eckhardt) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš, Veselý – Ujhelyi, Zouzal, Košir – Bína, Svatoš, Kareš – Krejča, Časar, Pruner.

    Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Utkání odstartovalo! První buly vyhráli domácí hráči, kteří raději došli míčkem až za svou bránu, odkud začnou první útočnou akci.
     
    00:40
    K první střele utkání se dostal Jiří Curney, jenž dostal rychlý pas z obranné poloviny svého týmu. Rozhodl se pro střelu bekhendem, a ta prosvištěla okolo branky.
     
    01:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to byla rychlost a do vedení jde hostující tým! Zouzal táhl celou útočnou akci a krásným pasem zpoza branky našel LUKU ČASARA, jenž se z vyložené pozice nemýlil. Asistence: Marek Zouzal.
    01:07 Luka ČASAR - 0:1
     
    01:41
    Na míčku jsou ovšem opět hráči Mladé Boleslavi, kteří zatím kombinuji jen na vlastní obranné polovině. Sparta se ale zatím nesnaží o vysoké napadání.
     
    02:27
    Stále jsou to Středočeši, kteří mají míček na holi. Posléze se o něj strhl velký boj v rohu hřiště a domácí z něj vyšli vítězně. Opět ale začínají od Bauera.
     
    03:18
    Technology stále kombinuje na své obranné polovině a ACEMA se začíná vysouvat a znepříjemňovat Středočechům rozehrávku.
     
    03:48
    Což se jim také nakonec podařilo! Košir vyslal střelou tahem a Bauer měl co dělat, aby míček vyrazil. Navíc před ním stál Svatoš, jenž mu znepříjemňoval výhled.
     
    04:18
    Rychlý kontr Sparty! Boleslav má sice míček častěji, ale hosté jsou zatím více nebezpeční. Zouzal si nabíhal na pas zpoza brány, ale nakonec jen promáchl.
     
    04:51
    Mladoboleslavští měli možnost rozehrávky z rohu, avšak míčku se ujali sparťané. Milan Garčar posílal puk na obránce, jehož nahozená bylo sraženo mimo.
     
    05:22
    Po faulu na hostujícího hráče může Sparta v klidu rozehrávat zpoza vlastní branky. Díky tomu se může dostat do postupné útočné akce. Boleslav je ale rozestavěna vysoko.
     
    05:58
    No, a nechybělo moc a bylo z toho přečíslení dva na jednoho! Na poslední chvíli přiběhl Curney, který odzbrojil Časara.
     
    06:29
    Na druhé straně přišla rychlá střela od mantinelu a Martin Beneš si musel připsat rychlý zákrok! Zatím vidíme poměrně zajímavé utkání, snad to vydrží i nadále.
     
    07:05
    ACEMA byla usazena na útočné polovině a snažila se střílet ze všech možných pozic, avšak většina střela byla sražena domácími obránci.
     
    08:04
    Nepřesná rozehrávka v podání Mladé Boleslavi, která díky tmu přišla o míček. Na druhé straně se ani Sparta nedostala nějak daleko a o míček přišla.
     
    08:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši měli možnost rozehrávky standardní situace. Natov poslal míček na JIŘÍHO CURNEYHO, který vypálil z první a jeho rána se zastavila až o síťku v bráně! Beneš toho v bráně moc neviděl. Asistence: Jan Natov.
    08:36 Jiří CURNEY - 1:1
    11bef8e761e173665f.gif
     
    09:03
    Domácí florbalisté jsou stále na míčku a jejich vyrovnání bylo naprosto zasloužené. Mladoboleslavští měli tlak a střely, díky čemuž branka visela ve vzduchu.
     
    09:46
    Tentokrát se Sparta drží na míčku již několik vteřin. Dlouho si obránci přihrávali jen mezi sebou, než přišla přihrávka na útočnou polovinu.
     
    10:16
    Sparťané sice o míček přišli, jenže během chvilky ho dostali zpět. Velkou šanci nakonec měl Matěj Pruner, jenž se proháčkoval až do zakončení, avšak Bauer ho vychytal!
     
    10:55
    Gólovka také na druhé straně! Curney našel před brankou Krajcigra, který zde byl úplně volný, nicméně zakončit nedokázal.
     
    11:29
    Rychlým protiútokem se prezentovala Mladá Boleslav. Tadeáš Chroust posunul míček na Milana Tomašíka, jehož rána z první byla sražena mimo.
     
    12:00
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nicméně Středočeši nadále pokračovali v tlaku, z čehož padla další branka! Jelínek našel parádním křižným pasem TOMÁŠE CHROUSTA, jenž trefil horní růžek. Asistence: Jan Jelínek.
    12:00 Tomáš CHROUST - 2:1
    13badb0849a4587c75.gif
     
    12:22
    Mohlo být srovnáno! Zatím vidíme florbal, který musí diváky bavit. Časar běžel s Prunerem do přečíslení a prvně jmenovaný mířil mezi nohy, avšak Bauer ho vychytal.
     
    12:58
    Znovu byl u nebezpečné akce Luka Časar, ten má dneska energie na rozdávání. Byl vy vyložené šanci, jenže bohužel pro hosty míček netrefil.
     
    13:30
    Domácí florbalisté se pokusili trochu uklidnit hru, ale dlouho jim to nevydrželo. O míček přišli a do přečíslení se hnala Sparta, ovšem ta nezakončila.
     
    14:06
    Jiří Curney se dostal do nebezpečné pozice, odkud mířil mezi nohy Martina Benše, ovšem hostující brankář míček vyrazil. Poté ACEMA faulovala a Boleslav bude hrát přesilovou hru.
     
    14:50
    Středočeši nadále hrají v šesti a snaží se kombinovat na útočné polovině. Brzy však o míček přišli a rozhodčí klidně mohl sundat svou ruku a zapískat.
     
    15:04
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Milan Garčar – 2 min., Hrubost).
     
    15:32
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši ukazují, že jejich přesilové hry jsou opravdu silné a střílí dnešní třetí branku! Curney našel z rohu hůl TADEÁŠE CHROUSTA, který se z hranice brankoviště nemýlil. Asistence: Jiří Curney.
     
    15:52
    Tohle už je studená sprcha pro hostující florbalisty. Ti sice vedli o jednu branku, avšak domácí ukázali svou ofenzivní sílu a během sedmi minut otočili skóre.
     
    16:41
    Po souboji kousek od branky Martina Beneše je pískáno a míčku se může ujmout Sparta Praha. Ta se pokusila o rychlý útok, jenže o balonek přišla.
     
    17:20
    A z té ztráty nakonec mohla být branka v její síti! Proti střele ovšem skvěle zasáhl Milan Garčar, jenž ji srazil mimo nebezpečí. U míčku jsou stále Středočeši.
     
    17:56
    Lukáš Bauer toho tentokrát moc neviděl, a tak to zkusil sparťanský hráč od mantinelu. Jeho rána ovšem byla sražena mimo tři tyče.
     
    18:37
    Pomalu se nám blíží konec první třetiny a Mladá Boleslav má míček na svých hokejkách. Postupně se dostává až do útočné akce.
     
    19:02
    Nechybělo moc a mohlo to být o tři branky! Josef Pluhař dostal krásný pas, jenže jeho rána orazítkovala jen horní tyčku.
     
    19:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec se Středočeši ještě prosazují a navyšují svůj náskok na tři branky! Josef Pluhař vypálil a jeho střelu Martin Beneš vyrazil jen vedle sebe, kde JAKUB BÍNA dorazil míček do sítě. Asistence: Josef Pluhař.
    19:10 Jakub BÍNA - 4:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Tak to byl koncert v podání Mladé Boleslavi! Ta sice prohrávala 0:1, když se trefil Luka Časar. Od té chvíle byl ovšem na hřišti už jen jeden tým, který dokázal vstřelit čtyři branky, kdy jedna z nich padla v početní výhodě. ACEMA to dnes bude mít velice těžké, jelikož Středočeši hráli opravdu dobře, přesto ve florbale se může stát cokoliv.

    Další třetina začne přibližně v 15:39.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Již nám začala i druhá třetina dnešního utkání, ve kterém vede Mladá Boleslav o tři branky. Sparta se bude muset hodně snažit, aby utkání zvrátila.
     
    20:50
    Přesto se hostující tým dostal k první střele v této periodě. Nakonec z toho byla jen střela od mantinelu, jež byla sražena a k Bauerovi sotva dojela.
     
    21:37
    Zatím je to ovšem spíše jen boj o míček. Souboje končí 50/50. jednou vyhraje Mladá Boleslav a jednou Sparta. Teď jsou u míčku hosté.
     
    22:02
    Tak však o míček velmi rychle přišla po souboji za brankou Lukáše Bauera. Na druhé straně se ani Mladá Boleslav nedostala moc daleko.
     
    22:42
    Sice vidíme florbal nahoru dolu, jenže bez zajímavých příležitostí. Zatím je to spíše běhání bez míčku. Přesto je to Praha, která by měla diktovat tempo hry, pokud chce dnes uspět.
     
    23:26
    Jenže když už se hostující florbalisté dostanou s míčkem na útočnou polovinu, jdou s ním za branku domácího gólmana, kde o něj přijdou.
     
    23:59
    Celkem snadno se Mladoboleslavští hráči dostali k míčku, jelikož Milan Garčar nezpracoval přihrávku, jež na něj mířila. U balonku jsou domácí.
     
    24:37
    Konečně jsme viděli nějaké akce! Na jedné straně pálil Tomašík, a ještě dorážel Chroust, avšak ani jeden z nich neuspěl. Na druhé straně pálil Zeman, ale jeho rána šla těsně vedle!
     
    25:34
    Pražští florbalisté se dostávají do tempa a začínají si připisovat slušné příležitosti. Zároveň už sparťanský trenér točí jen dvě formace.
     
    26:09
    ACEMA měla možnost rozehrávky z rohu hřiště a Ondřej Svatoš hledal před brankou Zemena, který jen promáchl. Ani Boleslav se daleko nedostala.
     
    26:57
    No, nechybělo moc a Pražané mohli snížit ztrátu na dvě branky! Robert Košir si vyběhl zpoza branky a Lukáš Bauer měl co dělat, aby zastavil míček před čárou.
     
    26:57
    Máme zde zdržení, jelikož Lukáš Bauer má problémy se svojí helmou. Nakonec musel i na střídačku, kde se tým domácích snaží opravit jeho masku.
     
    27:21
    Pruner odevzdal sportovně míček svým protihráčům, kteří si dobrých třicet vteřin přihrávali na své obranné polovině. Poté o míček přišli.
     
    27:40
    Marek Zouzal pálil ze standardní situace, avšak jeho střelu zblokoval Zakonov, od něhož se máček odrazil mimo mantinely.
     
    28:17
    Obrovská šance Sparty! Míček se odrážel v brankovišti, jenže nakonec hostující hráč – Koščo, zamezil cestě míčku do sítě.
     
    28:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Středočeši střílí pátou branku! Curney poslal míček na Natov, jenž ho poslal zpět na JIŘÍHO CURNEYHO, jehož rána z první zapadla za záda Martina Beneše. Asistence: Jan Natov.
     
    29:42
    Během poslední minuty se toho moc nestalo. Většinu času mají balonek na svých hokejkách hráči Mladé Boleslavi, kteří ho soupeřům moc nepůjčují.
     
    30:16
    Přesto se k němu dostal Časar, který ho dále poslal na Zouzala. Ten se rozhodl pro střelu z první a před Bauerem ještě clonil Pruner. Střela byla nepřesná.
     
    31:07
    Zatím si středočeští hráči přihrávají mezi sebou na své obranné polovině a nikam nespěchají, na druhou stranu asi Sparta nenapadá zrovna vysoko.
     
    31:49
    ACEMA se dostala k další střele, avšak ta byla sražena Janem Řehořem mimo nebezpečí. Krátce na to si zahrají hosté přesilovou hru.
     
    32:09
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Jan Řehoř – 2 min., Sekání).
     
    32:30
    Pražané mají jednu z posledních šancí, jak dnešní utkání ještě zdramatizovat. Jestli jim k tomu něco může pomoct, je to přesilová hra.
     
    32:48
    Jenže Středočeši mohli skórovat a vystřelit branku v oslabení! Milan Tomašík byl sám před brankářem, avšak ani nadvakrát nedokázal překonat Beneše v bráně.
     
    33:08
    Ne, Sparta si tuto početní výhodě zatím za rámeček nedá. Je za námi první minuta přesilové hry a hosté se ještě nedokázali usadit na útočné polovině.
     
    33:51
    To se jim povedlo až teď, avšak žádná ze střel se nedostala až před branku Bauera. Vše dokázala zablokovat obětavá obrana domácího týmu.
     
    34:09
    Je za námi přesilová hra Sparty a s jejím koncem přišla příležitost Mladé Boleslavi, který šla do přečíslení dva na jednoho. Skvěle však zasáhl Milan Garčar.
     
    35:19
    Míček mají v těchto chvílích na hokejkách domácí florbalisté, kteří bez větších potíží kombinují a hlídají si dosavadní výsledek. Jen čekají na okénka v obraně Sparty.
     
    36:01
    Stále hraje Mladá Boleslav na své obranné polovině, ale hostující hráči se nemají k nějakému napadání. Tak se ke střele dostal Zeman, jenž trefil protihráče.
     
    36:44
    Nádherná akce v podání Technology! Curney našel volného Radka Krajcigra před bránou, který ve vyložené šanci promáchl.
     
    36:54
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Radek Krajcigr – 2 min., Bránění ve hře).
     
    37:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak toto bylo úplně o něčem jiném, než první přesilová hra. Petr Kološ podklouzl a jen poslal míček na volného JANA MARVÁNKA, který pálil do odkryté části brány. Bez asistence.
     
    37:34
    Sparťanští hráči pochopili, že budou muset přidat a napadají vysoko, jenže zbytečné seknutí v podání Prahy, která bude hrát oslabení.
     
    38:19
    Každopádně Mladá Boleslav zatím drží míček na svých hokejkách a hraje v přečíslení šesti proti pěti. Nakonec měl velkou šanci Tadeáš Chroust, jenž z dorážky přestřleil!
     
    38:41
    Vyloučení v týmu ACEMA Sparta Praha (Matěj Pruner – 2 min., Sekání).
     
    39:00
    Viděli jsme dlouhý kolotoč přihrávek. Ke střele se dostal Jiří Curney, jenže toho skvělým zákrokem vychytal Martin Beneš.
     
    39:24
    Středočeši pokračují v tlaku, jenže teď je o něj trochu připravila nepřesná přihrávka, po které mohli hostující florbalisté vyhodit za Bauera.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi i druhá část, po které vede Mladá Boleslav stále o tři branky. Tentokrát jsme viděli po jedné brance na obou stranách. Na straně domácí se prosadil Jiří Curney, zatímco na domácí to byl Jan Marvánek.

    Poslední perioda začne přibližně v 16:21.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Mladá Boleslav bude hrát ještě třicet vteřin v početní výhodě. domácí jsou již nastěhováni na útočné polovině, kde kombinují.
     
    40:41
    Tato přesilová hra středočeských hráčů zůstala nevyužita. Sparta ubránila své druhé oslabení v dnešním utkání. Stále tak živí naději na srovnání.
     
    41:19
    Dlouho se u míčku hostující florbalisté nezdrželi. Naopak o rychlý protiútok se pokoušela Mladá Boleslav, avšak vše zhatila nepřesnost.
     
    41:53
    Jan Jelínek běžel s Gruberem sám na Beneše. Prvně jmenovaný se rozhodl pro sólo zakončení, udělal blafák, jenže do branky zacílit nedokázal.
     
    43:00
    Velká šance také na druhé straně! Kareš běžel sám na Bauera, jenž jeho první ránu vyrazil. Znovu ovšem přesně na hůl sparťanského hráče, který z dorážky přestřelil!
     
    43:51
    Matěj Pruner to zkoušel proti dvěma protihráčům. Jenže z druhé vlny přiběhl ještě Milan Tomašík, jenž obral hostujícího hráče o míček.
     
    44:27
    Znovu velká šance Kareše! Ten znovu běžel sám na gólmana, avšak i tentokrát ho Lukáš Bauer vychytal. To je velká škoda pro hosty.
     
    44:51
    ACEMA se hodně snaží, jenže se jí nedaří vstřelit kontaktní branku, přestože má dobré šance. Lukáš Bauer však drží své mužstvo.
     
    46:00
    Čas ve třetí třetině utíká mílovými kroky, již máme za sebou šest minut a na míčku jsou stále častěji domácí hráči, kteří si ovšem vážnější šanci ještě nepřipsali.
     
    46:29
    Dominik Bartoš to měl velmi složité. Napadalo ho na půlící čáře hned dva protihráči, a tak hostující obránce jen nahodil míček na bránu.
     
    47:30
    To byla chyba v hostující obraně! Zeman nedokázal zpracovat těžkou přihrávku a za míčkem se hnal Bína, který nestihl balonek doběhnout před Benešem.
     
    47:52
    Oddechový čas pro domácí.
     
    48:33
    Hostující hráči se rychle přesunuli do útoku a jejich snažení vyvrcholilo střelou. Ta byla sražena mimo mantinely, u míčku zůstává Sparta.
     
    48:53
    Do haly v Mladé Boleslavi si dnes našlo cestu 655 diváků!
     
    49:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané měli výhodu, kterou využili beze zbytku! DOMINIK BARTOŠ dostal pas, aby mohl střílet z první. To také udělal a jeho rána zapadla do sítě. Asistence: Luka Časar.
    49:11 Dominik BARTOŠ - 5:3
     
    50:01
    Do středočeského města přijel také početný kotel sparťanských fanoušků, který svůj tým povzbuzují a chtěli by vidět další branku.
     
    50:35
    Do rychlého přečíslení se hnala Sparta. Finální přihrávka přišla na Prunera, jehož rána trefila prvního hráče v černém dresu. U míče je ale opět ACEMA.
     
    51:19
    Hostující hráči nadále drž balonek a domácí hráči jsou pod tlakem. V současné době nestíhají, jenže sraženou střelu našel Bauer v rukavicích.
     
    52:00
    Skvěle zasáhl Milan Tomašík, který dokázal odzbrojit hostujícího hráče. Mladoboleslavský útočník dnes odvádí skvělou práci v obranné fázi.
     
    52:53
    Jan Jelínek se dostával až před gólmana, což trestuhodně dovolila hostující obrana. Domácí útočník nakonec branku minul.
     
    54:00
    Milan Tomašík byl napadán, ovšem tento hráč to zvládl a sám se dostal až do zakončení. To zvládl Beneš vytěsnit, stejně tak jako následnou dorážku. V této situaci se podařilo Tomašíkovi zlomit svou hůl.
     
    54:36
    Sparta má opravdu velký tlak v posledních minutách a domácí tým drží akorát skvělý Lukáš Bauer.
     
    54:50
    Jan Jelínek běžel ještě se svými dvěma spoluhráči proti jedinému obránci, avšak domácí útočník to znovu vzal na sebe, ani tentokrát neuspěl!
     
    54:56
    Vyloučení v týmu Technology Florbal MB (Radek Krajcigr – 2 min., Sekání).
     
    55:11
    Toto je naprosto ideální situace pro hostující tým na vstřelení kontaktní branky. Sparta je usazena na útočné polovině, avšak zatím to jsou pouze nahrávky.
     
    55:43
    Z těch poté vznikla velká šance! Zouzal poslal nádherný pas na Garčara, jehož ránu vyrazil Bauer do tyče! To je tlak.
     
    55:59
    Také Ondřej Svatoš se dostal k nebezpečné střele, ale ani ta neskončila v bráně Lukáše Bauera. ACEMA je znovu rozestavěná na útočné polovině.
     
    56:38
    Další velká šance ACEMY! Jan Marvánek pálil do odkryté části brány, jenže tam se na poslední chvíli postavil Zakonov, jenž střelu zblokoval.
     
    56:46
    Mladá Boleslav přežila toto oslabení a hraje v pěti.
     
    57:29
    Do konce utkání nám chybí už jen dvě a půl minuty! Sparta už nemá na co čekat a snaží se aktivně a vysoko napadat. Středočeši to zatím zvládají.
     
    58:00
    Hostující hráči jsou na míčku, jenže i Boleslav se snaží napadat hodně vysoko a Sparta s tím má problém. Navíc je pískáno proti Spartě.
     
    58:36
    Jenže v těchto momentech je vidět, jak zkušený tým Mladá Boleslav je! Jan Natov ušetřil dobrých dvacet vteřin a utkání se nám chýlí ke konci.
     
    59:11
    Středočeši ovšem nepouštějí míček Spartě, naopak! Zakonov zakončoval a proti jeho střele skvěle zasáhl Martin Beneš!
     
    59:40
    Hosté to zkouší bez gólmana. Do konce utkání chybí dvacet vteřin.
     
    59:51
    Skvělá práce Martina Beneše! Krajcigr už dostával pas tak, aby mohl zakončovat do prázdné, když se zde zjevil hostující brankář.
     
    59:56
    Ještě jeden skvělý zákrok si musel připsat Martin Beneš, který vytěsnil konečky prstů střelu, která mířila pod horní tyč!
     
    Konec zápasu.
     
    Je za námi utkání, ve kterém domácí Mladá Boleslav zvítězila nad hosty z pražské Sparty 5:3. Vítězství je nakonec zasloužené, jelikož Středočeši byli po dvě třetiny jasně lepší. Pražané se zvedli až ve třetí třetině, a to už bylo pozdě. Mladá Boleslav tak vede 2:0 na zápasy a má skvělou výchozí pozici před zápasy v hlavním městě.
     
    Nejlepší hráči:

    Mladá Boleslav – Jiří Curney
    Sparta – Luka Časar (16:53:55)

    Denisa Józsová


    Hledáme zpravodaje pro tým ACEMA Sparta Praha. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. Curney (Natov), 12. Tomáš Chroust (Jelínek), 16. Tadeáš Chroust (Curney), 20. Bína (Pluhař), 29. Curney (Natov) – 2. Časar (Zouzal), 38. Marvánek, 50. Bartoš (Časar)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Kološ, Řehoř, Křenek, Jelínek, Zakonov, Krzyžanek – Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, Bína – Rožnovják, Pluhař, Gruber – Curney, Tomašík, Krajcigr – Natov.
    ACEMA Sparta Praha: Mart. Beneš (Eckhardt) – Ježek, Bartoš, Čermák, Garčar, Marvánek, Zeman, Koščo, Kalaš, Veselý – Ujhelyi, Zouzal, Košir – Bína, Svatoš, Kareš – Krejča, Časar, Pruner.

    Rozhodčí: Pavel Kačer a Ondřej Vašíček
    Mladá Boleslav 4 0 Sparta
    #1 Sobota 31.03.2018 • 13:40
    Mladá Boleslav - Sparta 5:2
    #2 Neděle 01.04.2018 • 15:00
    Mladá Boleslav - Sparta 5:3
    #3 Neděle 08.04.2018 • 17:00
    Sparta - Mladá Boleslav 3:4 po s.n. (0:1)
    #4 Úterý 10.04.2018 • 19:00
    Sparta - Mladá Boleslav 2:3 po prodl.
    thejrc.org