Mladá Boleslav – Sparta 5:3 (kon.) | Chodov – Vítkovice 5:6 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
5:6 (2:2, 1:1, 2:3) Stav série: 0:1
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 01.04.2018, 18:00 • SH Jižní Město • Play-off Livesport Superligy florbalu • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dramatické utkání nakonec ukořistily Vítkovice, které vyhrály první utkání v play-off v základní části. Ve třetí třetině jsme viděli hned pět branek. Nejvíce se o vítězství hostí zasloužil Lukáš Hájek, jenž dal dvě branky v poslední periodě.

    Ode mě je to pro dnešek vše, někdy zase na počtenou! (20:03:42)
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Domácí hráči mají velký tlak, jenže Souček drží svůj tým. Navíc Ondrušek ani vzdáleně netrefil branku a hostující tým má k dispozici míček.
     
    58:31
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Tomáš Sladký – 2 min., Hrubost).
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Ondřej Mikeš – 2 min., Sekání).
     
    58:21
    Chodov hraje opět v šesti!
    58:13 Tom ONDRUŠEK - 5:6
     
    58:13
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí tým má ještě naději! Uteklo pár vteřin a už je to jen o gól. Pražští měli k dispozici volný úder z ideální pozice. Mikeš posunul míček na TOMA ONDRUŠKA, který trefil šibenici Součkovy brány. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    57:55
    Vítkovice sice napadají velmi vysoko, ale Chodov má míček na svých holích a zkouší to v šesti hráčích v poli!
    57:43 Marek BRÄUER - 4:6
     
    57:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže hostující tým se stejně prosazuje po přečíslení dva na jednoho. Delongovu přihrávku sice domácí zastavili, ovšem zároveň ji nakonec poslali na hůl MARKA BRÄUERA, který měl před sebou jednoduchou úlohu. Asistence: Adam Delong.
     
    57:13
    Rýpar má na koleni dokonce krvavý šrám, ale pokračovat bude. Toto byl zákrok na dvě minuty, přesto se vylučovat nebude.
     
    57:13
    Pražané by potřebovali hrát s míčkem na své holi, ale hrají s ním Vítkovice. Na hřišti zůstal ležet po tvrdém zákroku Josef Rýpar, ale vypadá to, že bude v pořádku.
     
    56:28
    Vítkovice se hnaly do protiútoku dva na jednoho. Celou akci na sebe vzal Adam Delong, jehož střela se nevešla mezi tři tyče.
     
    55:45
    Na druhé straně velká šance Chodova, jenže skvěle ji zablokoval Tomáš Sladký! Ten zastavil střelu, jež šla do prázdné brány.
     
    55:09
    A mohlo být rozhodnuto! K Tomáši Sladkému se odrazil míček přímo na hůl, a ten pálil z první. Jeho rána nakonec byla sražena mimo.
    54:46 Lukáš HÁJEK - 4:5
     
    54:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesto se hostující hráči prosazují! Lví podíl na brance má Šebesta, jenž dokázal přejít přes čtyři hráče a na druhé tyči našel LUKÁŠE HÁJKA, který měl před sebou prázdnou bránu. Asistence: Jan Šebesta.
     
    54:26
    Tentokrát mají balonek na svých hokejkách hostující Vítkovice a k vidění nejsou žádné střely, natož nějaké zajímavé nebezpečné akce.
     
    53:22
    Řezanina pálil, ale jeho střela byla sražena. Přesto se po míčku ještě natahoval Delong, kterému chyběl kousek k tomu, aby ho dorazil do brány.
     
    53:00
    Je vidět, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu, která by soupeři darovala vedení. Bohužel pro diváky tak hra i vypadá.
     
    51:31
    Teď už ale s balonkem operují pražští florbalisté, kteří měli možnost rozehrávky z rohu, ale tu hrubě nezvládli! Martin Tokoš se dostal do úniku a jeho střelu musel zlikvidovat Jan Barák svou nohou.
     
    50:36
    Máme posledních deset minut do konce třetí třetiny a o něco více ze hry mají Vítkovice. Ty se tlačí do zakončení a jsou usazeny na útočné polovině.
    49:52 Lukáš HÁJEK - 4:4
     
    49:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jenže při hře ve čtyřech se hosté prosazují! Jan Šebesta poslal nádhernou přihrávku přes celé hřiště na LUKÁŠE HÁJKA, jenž si míček zpracoval tělem a pak ho pohodlně zasunul k tyči. Asistence: Jan Šebesta.
     
    49:04
    Při hře ve čtyřech sice mají míček na svých hokejkách vítkovičtí hráči, ale do šance se ještě nedostali. Chodovští velmi dobře brání.
     
    48:40
    Tom Ondrušek se dobře vytočil s balonkem, jenže místo střely z ideální pozice volil přihrávku. Jeho spoluhráč ovšem zakončit nedokázal.
     
    48:01
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Martin Koutný – 2 min., Hrubost).
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Josef Rýpar – 2 min., Hrubost).
     
    47:46
    No, tohle už zavánělo srovnáním! Vítkovický hráč se s míčkem zjevil u tyče a vypálil. Škoda pro hosty, že neviděl volného spoluhráče na druhé tyči.
     
    47:17
    Marek Vávra se obtočil kolem protihráče a nahazoval balonek před branku, kde byla spousta těl, avšak míček nakonec jen prolétl až k mantinelu.
     
    46:14
    Rychlý protiútok na druhé straně. Tomáš Sýkora táhl celý útok a hledal ještě před brankou Tyla. K tomu míček nedošel a Souček má míč ve své moci.
     
    45:33
    Jakub Hubálek vyslal prudké nahození na Jana Baráka. To sice nikdo nedokázal tečovat, ale domácí brankář si musel připsat úspěšný zákrok.
     
    44:31
    Vítkovice se drží na útočné polovině a dokázaly vybojovat již dva volné údery, ze kterých nebezpečí nevzniklo. U míčku už je domácí tým.
     
    43:37
    Na druhé straně musel vytáhnout Jan Barák dva reflexivní zákroky, avšak zvládl to a neinkasoval!
    43:09 Tomáš SÝKORA - 4:3
     
    43:09
    Chodov právě vstřelil branku!
    Přesto se domácí hráči prosazují. Pražan posunul míček na TOMÁŠE SÝKORU. Ten vypálil z poloviny hřiště a jeho rána skončila v bráně. Souček toho moc neviděl a možná byl před ním ještě míček tečovaný. Asistence: Martin Pražan.
     
    42:56
    Chodovský obránce má míček jen za brankou a neví, kudy by se mohl dostat přes půlící čáru, jelikož se mu nikdo ze spoluhráčů nenabízí.
     
    41:43
    Rýpar poslal svou přihrávku jen na protihráče, který ihned adresoval křižný pas na Plíhala. Až k němu se míček nedostal a jsou u něj hosté.
     
    40:59
    Na balonku jsou pro změnu chodovští florbalisté, kteří se prezentovali rychlou kombinací, na jejímž konci byl Miloš Tyl. Toho Souček vychytal.
     
    40:19
    Hodně aktivně chtěli vstoupit do poslední periody vítkovičtí florbalisté, jenže o míček velmi rychle přišli. Navíc se ještě provinili nedovoleným zákrokem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi i druhá perioda dnešního utkání, po které je stav stále vyrovnaný 3:3. Viděli jsme po jedné brance na obou stranách. Za domácí se trefil Miloš Tyl a za hosty Ladislav Gál.

    Další třetina začne přibližně v 19:25.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:17 Miloš TYL - 3:3
     
    39:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    Stejně jako se prosadily Vítkovice v první části, prosazuje se v poslední minutě i Chodov! Matejčík zachytil nepřesnou rozehrávku, poslal míček na MILOŠE TYLA, který měl před sebou prázdnou klec. Asistence: Marek Matejčík.
     
    38:12
    Velká šance Vítkovic na vstřelení další branky! Josef Řezanina ovšem trefil jen tyč!
     
    37:30
    Balonek mají na svých hokejkách hostující hráči, kteří se s ním nikam neženou. Jim tento stav vyhovuje a Chodov nemůže najít recept na jejich obranu.
     
    36:48
    Konečně nějaká zajímavá šance! Miloš Tyl dostal rychlou přihrávku a pálil z první na bližší tyč. Zde byl připravený Lukáš Souček, jenž míček vyrazil.
     
    35:58
    Josef Rýpar měl možnost střely z dálky, ta však nedolétla až k Barákovi. Nicméně Chodov se na míčku dlouho neudržel.
     
    34:50
    Přesto není florbalová podívaná ve druhé třetině nijak oslnivá. Vyložených příležitostí jsme viděli minimum, přesto jsou domácí fanoušci stále hodně slyšet.
     
    33:26
    Vítkovickým někdo nalil novou krev do žil, až tak je nakopla vedoucí branka. Obstřelovali Baráka v bráně, ale ani jedna ze střel nepřinutila domácího gólmana k zásahu.
     
    32:51
    Zdravotní problémy Lukáše Součka ovšem pokračují. Vítkovický gólman je znovu ošetřován a je otázkou, zda bude schopen dnešní utkání dochytat.
    32:51 Ladislav GÁL - 2:3
     
    32:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Moravskoslezští florbalisté jdou do vedení! Viděli jsme spoustu nepřesností na obou stranách, ale poslední slovo měl LADISLAV GÁL. Jeho rána zapadla pod horní tyčku, to je rána, jež by se dala chytit. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    31:53
    Konečně se dostaly ke střele také Vítkovice, které jsou o něco horší v těchto momentech. Ondřej Firda pálil, avšak jeho střela byla sražena.
     
    30:51
    Tomáš Sladký sice přišel o míček a už to vypadalo, že Chodovští půjdou do přečíslení dva na jednoho, vítkovický útočník zvládl své zaváhání napravit.
     
    29:58
    Nehera fauloval a Chodov může pokračovat ve hře na útočné polovině. Pražští florbalisté jsou v posledních několika minutách lepší, přesto nemají větší šance.
     
    29:32
    Lukáš Souček má nějaké zdravotní problémy a nechává si ledovat ruku. Hra je tedy přerušena a čekáme, zda bude vítkovický brankář schopen pokračovat.
     
    28:54
    Znovu pálil Tom Ondrušek, který vystřelil z volného úderu. Znova jeho střela nenašla prostor mezi třemi tyčemi, přesto u míčku zůstává Chodov.
     
    28:34
    Druhá třetina nám nenabízí tolik florbalové krásy jako ta první. K vidění nebyla ještě ani jedna gólová příležitost na jedné či druhé straně.
     
    28:13
    Volný úder měly k dispozici Vítkovice. Josef Rýpar pálil z poloviny hřiště, jenže jeho střela byla sražena první protihráčem, který stál před ním.
     
    27:30
    Chodovští florbalisté rozehráli velmi rychle svůj volný úder z rohu hřiště. Ke střele se dostal Tom Ondrušek. Jeho rána byla sražena mimo hřiště.
     
    27:04
    Martin Nehera bojoval proti dvěma protihráčům a na svou osobu získal faul. Vítkovice také mohou pokračovat v souhře na útočné polovině.
     
    26:12
    Z velkého úhlu to zkoušel vítkovický hráč. Jeho střela jen prolétla vedle levé tyče Barákovy brány.
     
    25:03
    Vítkovičtí florbalisté měli k dispozici volný úder, ze kterého nic nebezpečného nevzniklo. Míček po přihrávce skončil za mantinelem.
     
    24:14
    Oba týmy vystřídaly a na hřišti můžeme vidět čerstvé pětky. U balonku jsou Vítkovice, které se nakonec dostaly ke střele. Konkrétně to byl Martin Nehera, jehož střela byla sražena mimo mantinely.
     
    23:04
    K další střele se dostal Adam Delong, který dnes hraje s velkou chutí, ovšem jeho střelu dokázal Jan Barák chytit, díky čemuž může rozehrát.
     
    22:39
    Míček se odrážel z hole na hůl a už to vypadalo, že někdo z domácích bude moci zakončit. Nakonec je pískáno ve prospěch hostujícího týmu.
     
    21:57
    Hostující hráči jsou sice vysunutí velmi vysoko, ale nenapadají své protihráče. Ti si tak v klidu mohou přihrávat mezi sebou.
     
    21:10
    Martin Pražan poslal míček na Toma Ondruška. Ten na nic nečekal a vyslal projektil, jenže jeho rána se nevešla mezi tři tyče a Souček nemusel zasahovat.
     
    20:39
    Dlouho si s ním ovšem nezahrály a přišly o něj. Na druhé straně se ani Chodov neudržel na útočné polovině. Zatím jsou to spíše nepřesnosti.
     
    20:15
    Odstartovala nám i druhá třetina. První buly vyhrály Vítkovice, které začínají s postupnou kombinací od svého gólmana.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina prvního semifinálového utkání mezi Chodovem a Vítkovicemi, po které je stav nerozhodný 2:2. Domácí měli velmi dobrý začátek, kdy vstřelili dvě branky v rozmezí devíti vteřin – Dan Kašovský a Michal Strachota. Vítkovice se dostaly na dostřel v přesilové hře, kdy snížil na rozdíl jedné branky Jakub Hubálek. Navíc stihli hosté ještě vyrovnat, když se 22 vteřin před koncem trefil Adam Delong.

    Další třetina začne přibližně v 18:41.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:38 Adam DELONG - 2:2
     
    19:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    První velká šance Sladkého ještě gólem neskončila, následná už ale ano! Martin Tokoš našel křižným pasem ADAMA DELONGA, který pálil do odkryté části brány. Asistence: Martin Tokoš.
     
    19:00
    Minutu před koncem měli domácí k dispozici volný úder, který chtěl rychle rozehrát Tom Ondrušek, avšak trefil jen hokejky hostujících hráčů.
     
    18:30
    Konec první třetiny se nám blíží a domácí tým stále vede o jednu branku. Ten také má míček na svých hokejkách a hledá skulinky v obraně Vítkovic.
     
    18:02
    Nepřesnosti ve vítkovické obraně a velká šance Chodova! Martin Koutný dostal nabito a jeho rána orazítkovala tyč!
     
    17:00
    Tomáš Sýkora zvládl napadání, vyběhl si s míčkem a našel nádhernou křižnou přihrávkou Toma Ondruška, jemuž rána z první nesedla.
     
    16:27
    Je pískáno proti Moravskoslezským, což se nelíbí hráči, jemuž byl faul odpískán. Přesto se nic nemění a domácí mohou útočit.
     
    15:43
    Josef Rýpar se připravoval ke střele, ovšem ta byla na poslední chvíli sražena domácí obranou a Chodov se dostal k míčku.
     
    15:00
    Kotel vítkovických fanoušků podporuje svůj tým a rád by viděl ještě jednu branku. Hostující hráči mají míček na svých holích, ale ještě se s ním daleko nedostali.
    14:22 Jakub HUBÁLEK - 2:1
     
    14:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra je využita a už je to jen o jednu branku! JAKUB HUBÁLEK dostal přihrávkou, popošel si do lepšího prostoru a nechytatelnou ranou vymetl pavouky v síti! Asistence: Adam Delong.
     
    13:52
    Jakub Hubálek vzal celou akci na sebe, ale dvojblok před sebou nepropálil. Poté ještě bojoval o míček, ale Chodovští ho dostali až k Součkovi.
     
    13:01
    Vítkovice se rozestavily do pětiúhelníku a dobře stahovaly prostor směrem k bráně, jenže Chodovu se nakonec podařilo vyhodit.
     
    12:39
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Michal Strachota – 2 min., Bránění ve hře).
     
    12:28
    Z toho nakonec vznikla velmi zajímavá střela, jež musel Jan Barák pohotově vyrazit.
     
    11:53
    Vítkovice si přihrávají na své obranné polovině, avšak nemají místo, kudy by se dostaly do útočné fáze. Nakonec se dostali do tlaku.
     
    11:15
    Hostující tým se sice pokoušel o postupný útok, jenže chyboval a do protiútoku se hnali domácí. Jejich střela se odrazila od boty jednoho z hostí.
     
    10:22
    Tým z hlavního města je na koni, evidentně ho tyto dvě branky nakoply. Naopak Vítkovice zatím nemohou najít recept na obranu Chodova.
     
    09:41
    A mohlo to být klidně o tři góly! Do dobré pozice se dostal Tom Ondrušek, jehož rána se zastavila jen o boční síťku.
    09:08 Michal STRACHOTA - 2:0
     
    09:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Neskutečné, stačilo devět vteřin a už je to o dvě branky! Ondřej Plíhal měl dostatek času i prostoru, aby zadovkou našel MICHALA STRACHOTU, jenž se střelou z první prosadil. Asistence: Ondřej Plíhal.
    08:59 Dan KAŠOVSKÝ - 1:0
     
    08:59
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Vítkovice svou první gólovou šanci zazdili, zatímco Chodov ne. Domácí tým rozehrál standardní situaci a DAN KAŠOVSKÝ nečekaně vypálil. Míček Součkovi propadl mezi rukou a tyčí. Asistence: Miloš Tyl.
     
    08:37
    Gólová šance v podání Vítkovic! K Adamu Delongovi se odrazil míček a ten pádil sám na Baráka. Zvolil střelu, kterou zvládl chodovský brankář vyrazit.
     
    07:59
    Jenže Chodov se snaží hodně vysoko napadat a vítkovičtí hráči s tím mají menší problémy, přesto udrželi hosté míček na svých hokejkách.
     
    07:12
    Ondřej Plíhal zkoušel napadat rozehrávku hostí, když střídali. Míček ovšem nezískal, a tak šel i on vystřídat. Vítkovice stále hrají na své obranné polovině.
     
    06:24
    Rychlý útok v podání Chodova! Zdeněk Žák se dostal k prudké střele od mantinelu a mířil na zadní tyč, kde se objevila ruka Lukáše Součka.
     
    05:50
    K zakončení se dostal Tom Ondrušek, ale jeho rána minula bránu o pěkných pár centimetrů. Nicméně domácí u míčku zůstali.
     
    05:23
    Martin Pražan dlouho operoval s míčkem na své obranné polovině, tak jeho spoluhráči vystřídali a čerstvá síla se mohla vrhnout do útoku.
     
    04:50
    Hráči z hlavního města mohli rozehrávat na útočné polovině, avšak ihned první přihrávka byla sražena mimo dosah jakéhokoliv domácího hráče.
     
    04:01
    Velmi zajímavá střela v podání hostujícího hráče! Ten vystřelil od mantinelu z otočky a Barák měl co dělat, aby tuto střelu vytěsnil.
     
    03:33
    Jenže Vítkovice si vybojovaly míček zpět a mají velký tlak na útočné polovině! Viděli jsme několik střel z půlící čáry, avšak ani jedna z nich nešla na bránu.
     
    03:11
    Také hráči z Moravskoslezského kraje měli k dispozici rozehrávku na útočné polovině, avšak o balonek velmi rychle přišli.
     
    02:38
    Přesto jsme viděli dobrou šanci! Mikeš dostal ideální pas, po kterém vystřelil k bližší tyči. Zde předvedl velmi dobrý zákrok Souček.
     
    02:08
    Na nějakou zajímavější šanci zatím čekáme. Chodov bude mít k dispozici rozehrávku z rohu hřiště. Domácí se ale sami vyhnali na svou obrannou polovinu.
     
    01:27
    teď už jsou to domácí florbalisté, kteří mají míček na svých hokejkách. Slyšíme také slušnou podporu jak od domácích fanoušku, tak i od hostujících.
     
    00:56
    Chvíli byli na balonku i Vítkovičtí, kteří se o něj poté museli utkat. Nakonec na jejich hokejkách zůstal, ale hosté ani nevystřelili.
     
    00:21
    Utkání nám odstartovalo! Tím pádem nám začalo i semifinále mezi Chodovem a Vítkovicemi. Ihned jsme viděli první šanci, kdy Ondrušek poslal míček na Tomáše Vávru, jenž branku minul.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Šantora) – Pražan, Kašovský, Fiala, Sýkora, Kotlas, Bouša, Podhráský – Žák, Mikeš, Tyl – Vávra, Vávra, Ondrušek – Koutný, Matejčík, Strachota – Plíhal.

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Jankulár, Nehera, Hubálek, Jastřembský – Hrubý, Firda, Sladký – Jan Šebesta, Řezanina, Tokoš – Vilím, Rýpar, Gál – Hájek, Bräuer,Delong – Besta.

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Tomáš Sojka.
    Historická úspěšnost obou týmů v play-off.

     
    Vítkovice

    Hráči z ostravské části Vítkovice se po základní čísti umístily na třetím místě. Na druhý Chodov ztratily tři body, avšak na čtvrté Bohemians měly náskok sedmnácti bodů.

    Čtvrtfinále:

    V prvním kole play-off se vítkovičtí florbalisté utkali se Střešovicemi. Tato série byla také velmi vyrovnaná, ovšem TEMPISH dokázal vyhrát čtyři z pěti utkání (2:8, 4:3pn, 6:5p, 4:3p, 4:3p).

    Nejproduktivnější hráči v play-off:
    Lukáš Hájek – 8 bodů (4+4)
    Jakub Hubálek – 6 bodů (3+3)
    Josef Rýpar – 6 bodů (3+3)
     
    Chodov

    Hráči z hlavního města se po základní části umístili na druhé místě, pouhý jeden bod za Mladou Boleslaví, jež tabulku ovládla. Chodov dokázal vyhrát jen dva poslední zápasy v základní části. Před tím totiž padl s Boleslaví.

    Čtvrtfinále:

    Ve čtvrtfinále play-off se Pražané utkali s Otrokovicemi. Ti si počínali jako favorit toho souboje, když vyhráli 4:0 na zápasy (7:2, 4:3, 5:4pn, 6:3).

    Nejproduktivnější hráči v play-off:
    Tom Ondrušek – 7 bodů (4+3)
    Marek Vávra – 6 bodů (4+2)
    Miloš Tyl – 6 bodů (3+3)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 9. Kašovský (Tyl), 10. Strachota (Plíhal), 40. Tyl (Matejčík), 44. Sýkora (Pražan), 59. Ondrušek (Mikeš) – 15. Hubálek (Delong), 20. Delong (Tokoš), 33. Gál (Hubálek), 50. Hájek (Jan Šebesta), 55. Hájek (Jan Šebesta), 58. Bräuer (Delong)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Šantora) – Pražan, Kašovský, Fiala, Sýkora, Kotlas, Bouša, Podhráský – Žák, Mikeš, Tyl – Vávra, Vávra, Ondrušek – Koutný, Matejčík, Strachota – Plíhal.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Jankulár, Nehera, Jastřembský – Hrubý, Firda, Sladký – Jan Šebesta, Řezanina, Tokoš – Vilím, Rýpar, Gál – Hájek, Bräuer, Hubálek – Delong, Besta.

    Rozhodčí: Kamil Sojka a Tomáš Sojka
    Chodov 1 4 Vítkovice
    #1 Neděle 01.04.2018 • 18:00
    Chodov - Vítkovice 5:6
    #2 Pondělí 02.04.2018 • 20:15
    Chodov - Vítkovice 3:7
    #3 Sobota 07.04.2018 • 17:00
    Vítkovice - Chodov 7:6 po prodl.
    #4 Neděle 08.04.2018 • 17:00
    Vítkovice - Chodov 4:5 po s.n. (0:2)
    #5 Úterý 10.04.2018 • 18:30
    Chodov - Vítkovice 4:5 po prodl.
    bahis siteleri