Litoměřice – Chrudim 2:4 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
2:4 (1:2) Stav série: 0:2
FK Chrudim
Neděle 01.04.2018, 18:00 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • Play off 1. futsal ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním vítězství Chrudimi vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího textového online přenosu, na počtenou! (19:48:47)
     
    Máme za sebou druhé semifinálové střetnutí mezi Litoměřicemi a Chrudimí, která se velmi dlouho odehrávala v duchu prvního střetnutí na půdě Chrudimi. Zcela vyrovnaný souboj rozhodla tentokrát až trefa Rešetára ve 33. minutě a především v poslední vteřině utkání, který touto brankou završil hattrick. Perfektní atmosféru dotvářeli po celou dobu utkání fanoušci obou táborů, kteří dnes zaplnili sportovní halu Chemik až do posledního místečka. ERA-PACK se tak ujímá vedení 2:0 v sérii a je velmi blízko postupu do finále play-off.
     
    Rozhodčí ihned po odpískání konce zápasu museli jít roztrhnout roztržku mezi Rešetárem a dvěma domácími hráči.
     
    Konec zápasu.
    39:59 Lukáš REŠETÁR - 2:4
     
    39:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rafael přišel na útočné polovině po neúspěšné kličce o míč, kterého se ihned ujal LUKÁŠ REŠETÁR, který střelou přes celou délku hrací plochy trefuje odkrytou bránu Litoměřic a kompletuje hattrick. Bez asistence.
     
    39:44
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Chrudimi.
     
    39:44
    Oddechový čas pro ERA-PACK Chrudim.
     
    39:44
    Litviněnko dokázal vyrazit další přihrávku, která mu směřovala do bezprostřední blízkosti jeho svatyně. Za spolupráce se svými spoluhráči pak také vybojoval aut na vlastní polovině.
     
    39:07
    Ten se jim po nepřesné hlavičce Rešetára ale dostává velmi rychle zpět na nohu.
     
    39:01
    Litoměřice se nepřesnou rozehrávkou do rohu hrací plochy sami okrádají o míč.
     
    38:38
    O další zakončení se pokusil Kovács, jeho střela ale byla tečována. Domácí tak zůstanou u míče.
     
    38:00
    Probíhají poslední dvě minuty druhého poločasu.
     
    37:59
    Fabriciova přihrávka z rohu hrací plochy směřovala před bránu na Zárubu, který byl ale bráněn hned trojicí protihráčů, kteří si málem srazili míč do vlastní brány!
     
    37:31
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic, kteří zkouší hru bez brankáře.
     
    37:31
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    37:01
    Moc nescházelo a domácí mohli zásluhou Kroka málem vyrovnat. Domácímu hráči scházely zhruba 3 centimetry, aby dokázal těsně před Litviněnkem zasáhnout míč.
     
    36:35
    Domácím je načítán třetí akumulovaný faul. Necelých pět minut před koncem druhého poločasu pracuje nervozita na obou stranách na plné obrátky.
     
    35:39
    Chrudim se dopouští pátého akumulovaného faulu zásluhou Davida Drozda (Chrudim). Po jakémkoli dalším akumulovaném faulu už bude následovat desetimetrový kop. Navíc obdržel David Drozd za své počínání nad rámec pravidel žlutou kartu.
     
    35:32
    Slováček na půlící čáře obral Rodriga o míč a vydal se do individuální akce. Při zakončení ale zamířil jen těsně vedle vzdálenější tyči.
     
    35:05
    Aspoň částečně Rafael odčinil své předchozí zaváhání. Slováček se dokázal kličkou zbavit dvou bránících hráčů a když už to vypadalo, že bude zakončovat osamocen před Vavrekem, dokázal ho Rafael doběhnout a zblokovat střelu na roh.
     
    34:30
    Kovács v rohu hrací plochy podstoupil souboj hned s dvojicí soupeřů a skácel se k zemi. Rozhodčí nechávají i v tomto případě píšťalku v klidu. Domácí lavička bouří.
     
    33:49
    Nepříliš prudká střela, která byla těsně před bránou Chrudimi tečována, nadělala Litviněnkovi nečekané problémy. Přeci jen si ale brankář Chrudimi s touto situací poradil a zabránil inkasování.
    32:41 Lukáš REŠETÁR - 2:3
     
    32:41
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Potřetí v utkání utíká Chrudim do jednobrankového vedení. Rafael vytvořil při rozehrávce minelu, při které se míče ujal Felipe, bleskově přiklepl míč LUKÁŠI REŠETÁROVI a ten dokázal tváří v tvář uspět proti Vavrekovi. Asistence: Felipe.
     
    31:43
    Hrdý zakopl na půlící čáře s míčem u nohou a hosté toho ihned využili v přečíslení 2 na 1. Vavrek musel ze svého repertoáru vytáhnout další zákrok, aby zabránil inkasování branky.
     
    31:12
    Slováček si za půlící čárou sice dokázal zpracovat z prvního doteku míč, ale zezadu k němu ihned přispěchal Rodrigo a nenechal hostujícího hráče pokračovat ve svém úmyslu.
     
    30:13
    Twoovo zakončení od pravé postranní čáry bylo hodně nepřesné. Litviněnko tentokrát zasahovat nemusel.
     
    30:05
    Záruba u pravé postranní čáry na třikrát vybojoval míč, ale jeho spoluhráči jeho bojovnost nedokázali podpořit další mezihrou. Jedna z přihrávek směřovala pouze do zámezí.
     
    29:23
    Litoměřice vytáhly presování soupeře hodně vysoko a Chrudimským to nadělalo velké potíže při rozehrávce.
     
    29:05
    Ani jeden celek se v posledních sekundách nedokáže dostat do vážnější příležitosti. Vše tak vyvrcholilo ve třetí akumulovaný faul Chrudimi. Na akumulované fauly je stav 2:3.
     
    27:55
    Hosté se hrou na jeden dotek dostali do zajímavé šance, ale Vavrek vyřešil vše ve svém brankovišti skluzem, kterým dokázal zasáhnout míč a společně s ním trefil i nohy Rešetára, který se ihned skácel k zemi. Rozhodčí i v tomto momentě nechávají pokračovat ve hře.
     
    26:45
    Vavrek si křikl o míč, který také zachytil do náruče, ale byl zezadu atakován Rešetárem, který mu přišlápl lýtko či achilovku. Píšťalka rozhodčích zůstala němá aspoň co se možného faulu týče. Došlo ale k přerušení hry, aby mohl být domácí brankář ošetřen.
     
    25:40
    Oba týmy si vyzkoušely útočné výpady, které ale ani v jednom případě nekončí zakončení, nýbrž nepřesnou rozehrávkou.
     
    24:43
    Rohový kop byl nabídnut také celku z Chrudimi, ale i hosté nabídnutou šancí pohrdli.
     
    24:24
    Z něj sice vypálil z prvního doteku Hrdý, ale jeho nepovedené zakončení o zem skončilo daleko od brány.
     
    24:20
    Éverton v obranné fázi podcenil souboj s Twoem a poskytl Gardenline rohový kop.
     
    23:51
    Chrudim přichází o míč po výhozu Litviněnka, které nedokázal Michal Mareš dostihnout na hrací ploše. Do útoku tak můžou vyrazit Litoměřice.
     
    23:14
    Domácí si počínali na půlící čáře proti pravidlům a je jim odpískán první akumulovaný faul. Stejný počet akumulovaných faulů je načteno také na straně Chrudimi.
     
    22:50
    Two využil své rychlosti a po příkopu míče od Kovácse se dostal do zakončení. Střela v dostatečné výšce, aby ho dokázal Litviněnko uschovat do rukavic.
     
    22:10
    Už v domácím utkání dokázal Éverton několikrát z úhlu trefit odkrytý kout brány Litoměřic. Nyní to zkoušel podobně, tentokrát ovšem bez úspěchu.
    21:00 FABRICIO - 2:2
     
    21:00
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Po nepovedené přihrávce se míče ujal Vavrek, jehož výhoz zachytil na hrací ploše FABRICIO, který se s míčem obtočil kolem svého strážce a zakončil na vzdálenější tyč. Míč se zastavil až v síti. Asistence: Johan Vavrek.
     
    20:23
    Éverton dokázal doběhnout dlouhý míč směřující do rohu hrací plochy. Jeho následná střela z ostrého úhlu končí na tyči, od které se míč odrazil zpět do hry!
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    Hráči se začínají pomalu trousit zpět z šaten na hrací plochu. Druhý poločas začne za pár minut.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:55.
     
    První poločas se dlouho táhl v neproměněných šancích převážně na straně Chrudimi, ale i domácí několikrát dokázali ohrozit svatyni Litviněnka. O první trefu zápasu se postaral ve 14. minutě Slováček, na kterou ještě domácí dokázali odpovědět necelou minutu na to brankou bývalého hráče Chrudimi, reprezentanta Radima Záruby. Hosté ale přeci jen využili své další převahy a v 18. minutě šli znovu do jednobrankového vedení, na které už Litoměřice nedokázaly odpovědět. Do šaten se tak odchází za stavu 1:2.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:51
    Po ztrátě míče musel chtě nechtě zatáhnout Rafael (Litoměřice) za záchrannou brzdu, kterou byl faul u postranní čáry na protihráče. Za tento zákrok uviděl domácí hráč žlutou kartu.
     
    19:19
    Litoměřice na konci prvního poločasu zkouší power-play, tedy hru bez brankáře.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta prvního poločasu.
     
    18:36
    Po jeho pokračování rozehrávali domácí rohový kop, ze kterého tentokrát nevymysleli akci, která by vedla k zakončení.
     
    18:31
    Velmi pohlednou akci domácích dokázal skluzem pozastavit jeden z bránících hráčů Chrudimi. Akce se i tak dohrávala, Fabricio velmi nevybíravě zajel v souboji do Litviněnka. Rozhodčí raději hru přerušují.
     
    17:59
    A Chrudim si připravila další šanci. U pravé tyče nedokázal usměrnit míč do prázdné brány Éverton, který se v prvním semifinálovém duelu blýskl hattrickem.
    17:31 Lukáš REŠETÁR - 1:2
     
    17:31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudim se podruhé v zápase dostává do vedení. LUKÁŠ REŠETÁR využil chyby Rafaela v rozehrávce, chopil se míče a po vyražené střele se dostal k dorážce před opuštěnou bránu, kterou by bylo trestuhodné minout. Bez asistence.
     
    17:16
    Když už se domácí dostanou k míči v posledních sekundách, velmi rychle se po nepřesné přihrávce o míč připraví.
     
    16:53
    Domácí svým aktivním pohybem v obraně vyhnali soupeře až před vlastní bránu. Míč nakonec musel rozehrávat až Litviněnko.
     
    15:59
    Chrudim se na sklonku šestnácté minuty proviňuje podruhé proti pravidlům akumulovnaým faulem.
     
    15:03
    Po vstřelených brankách se tempo hry ještě o jeden stupeň zvýšilo. Chrudim teď několikrát po sobě zahrozila, ale Vavrek zatím všechny šance ve spolupráci se svými spoluhráči dokázal zlikvidovat.
    14:16 Radim ZÁRUBA - 1:1
     
    14:16
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta a máme srovnáno. RADIM ZÁRUBA na středu hřiště na nic nečekal, napřáhl ke střele a ta skončila milimetrově u pravé tyče. Asistence: Rafael.
    13:45 Matěj SLOVÁČEK - 0:1
     
    13:45
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Diváci v lovosické sportovní hale Chemik jsou svědky dnešní první branky. Po nahrávce Rešetára se zjevil na vzdálenější tyči zcela osamocený MATĚJ SLOVÁČEK, který lehkým usměrněním míče dostal míč do sítě soupeře. Asistence: Lukáš Rešetár.
     
    13:25
    Rešetár se pokusil překvapit Vavreka schovanou střelou za tělem Kovácse, ale jeho zakončení scházela větší přenost. Vavrek nakonec zasahovat nemusel.
     
    12:44
    Žlutou kartu dostává Radim Záruba (Gardenline Litoměřice).
     
    12:39
    Při pokračování litoměřické akce se dostal v bezprostřední blízkosti brány Chrudimi k míči Záruba. Jeho střela ale směřovala jen těsně nad!
     
    12:33
    K exekuci volného kopu se postavil Kovács, který zamířil ke vzdálenější tyči. Litviněnko s vypětím všech sil dokázal jeho povedené zakončení vyrazit zpět do hry.
     
    12:29
    Hosté se provinili na obranné polovině prvního akumulovaního faulu. Na akumulované fauly je to momentálně 2:1.
     
    11:57
    Fabricio si sběhl blíže ke Kovácsovi, který rozehrával rohový kop. A i když se k míči dostal, jeho zakončení bylo nepřesné.
     
    11:55
    Oddechový čas je u konce, hra pokračuje. U míče jsou hráči Litoměřic.
     
    11:55
    Při rohu domácích zvolil trenér Litoměřic, Marek Kopecký, oddechový čas.
     
    11:28
    Hosté zvolili rozehrávku rohu na Évertona, který se nacházel na půlící čáře. Jeho zakončení postrádalo přesnost, míč skončil daleko vedle brány.
     
    10:58
    Rodrigo podcenil výkop Litviněnka a málem byl za to jeho tým potrestán. Maxovo zakončení z bezprostřední blízkosti končí jen těsně vedle Vavrekovy brány.
     
    10:41
    Vavrek na vlastní polovině uzmul míč a vydal se s ním na výlet na útočnou polovinu, kde také zakončoval. Litviněnko proti němu musel vytáhnout jeden ze svých zákroků.
     
    10:07
    Rozehrávka vázne také na straně Chrudimi. Drozd to měl k míči v rohu hrací plochy až příliš daleko. Následná rozehrávka Litoměřic končí pouze v zámezí.
     
    09:35
    Éverton zkoušel zakončit jen pár kroků po překonání středové čáry. Vavrek byl se zákrokem připraven a míč vyboxovat do autu.
     
    08:41
    Hráči ERA-PACKu nedokázali během pěti vteřin rozehrát, míč byl tedy přiřčen domácím.
     
    08:18
    Ne ne, domácí se ne a ne dostat přihrávkami do nějaké kloudné šance, ze které by mohli vhodně zakončit. Herně mají ze zápasu více hráči Chrudimi.
     
    07:43
    Po výhozu Vavreka uspěl v hlavičkovém souboji Fabricio, jehož hlavička nenadělala Litviněnkovi žádné problémy.
     
    07:10
    U pravé tyče domácí brány se po nahrávce zjevil zcela osamocený Slováček, který se ale přes zákrok Vavreka k míči neprobojoval.
     
    06:37
    První šance Litoměřic na skórování končí střelou Fabricia mimo tři tyče chrudimské brány.
     
    06:30
    Zápas nabírá na obrátkách, i když je hlušší část utkání, ve které se hodně bojuje kolem půlící čáry o míč.
     
    05:37
    Litoměřice se krkolomně probojovávaly k míči, kterého se nakonec ujal Vavrek, aby jeho výhoz skončil na těle soupeře.
     
    04:46
    Zápas má zatím velmi dobrou podporu diváků v hledišti, kteří dotváří dnešnímu utkání fantastickou atmosféru.
     
    03:57
    Litviněnkův odkop od brány z nouze škrtl o strop haly. K míči se tak velmi lehce dostávají domácí.
     
    03:45
    Litoměřičtí se zatím nedostali do zakončení. Ani jejich další akce neskončila střelou, kterou by musel krýt Litviněnko.
     
    02:52
    Doša se pokoušel dohnat míč, který mířil do rohu hrací plochy. Vavrek ale svým výběhem pokryl míč, který se kutálel pryč z hrací plochy.
     
    02:21
    Rafael při pokusu o zastavení míče přenechal míč omylem na hrací ploše pouze Davidu Drozdovi, který už podruhé nechal z podobného místa vyniknout Vavreka v bráně Litoměřic.
     
    01:38
    Kovács svou přihrávkou vybídl Rešetára k rychlé protiakci 3 na 2. Touto šancí ale Chrudim pohrdla. Rafael dokázal ve spolupráci s Fabriciem pokrýt Slováčka, který o míč přišel.
     
    01:01
    Litviněnko vyběhl pryč z brankoviště, aby mohl vyhlavičkovat míč z obranné poloviny. Bohužel pro hostující celek ale zamířil míč do zámezí.
     
    00:24
    Za to hosté při svém prvním útoku nevymysleli takřka vůbec nic. Fabricio doběhl s míčem mimo hrací plochu.
     
    00:11
    Do první vážné příležitosti se propracoval David Drozd. Jeho ránu ale dokázal Vavrek vyrazit mimo tři tyče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zápas začne o malou chvíli později, v hale došlo k malých technických problémům.
     
    Výhodu úvodního výkopu má celek Litoměřic.
     
    Hráči nastupují na hrací plochu v doprovodu rozhodčích.
     
    Úvodní sestavy:

    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Kubíček, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács, Rafael, Vagnao, Krok.

    FK ERA-PACK Chrudim: Litviněnko (Žďánský) – Éverton, M. Mareš, Max, Koudelka, D. Drozd, Doša, Rešetár, Slováček, Felipe.

    Rozhodčí: Kaštánek, Lasch – Matyš.
    Delegát: Bydžovský.
    Technický delegát: Drobný.
     
    Na hrací ploše se začínají objevovat také hráči Chrudimi, kteří ihned také započali předzápasovou rozcvičku.
     
    Dovolte, abych Vás ještě jednou přivítal u dnešního textového online přenosu z 2. semifinálového střetnutí mezi Litoměřicemi a Chrudimí, tentokrát již ze sportovní haly Chemik. Na hrací ploše se momentálně nachází pouze hráči Gardenline, kteří podstupují předzápasovou rozcvičku.
     
    Dnešní utkání bude řídit dvojice rozhodčích Libor Kaštánek a Jiří Lasch. Vypomáhat jim bude v prostoru střídaček třetí rozhodčí Jakub Matyš. V roli delegáta FAČR je přítomný Zdeněk Bydžovský, v roli technického delegáta pak Ladislav Drobný.
     
    Felipe Conde, trenér (FK ERA-PACK Chrudim): „Ve druhém zápase očekáváme ještě těžší utkání, než bylo to první. V něm jsme třicet minut hráli dobře, ale v poslední desetiminutovce vytvořili řadu chyb. Musíme udržet úroveň naší hry na stejné hranici a být soustředění tak, abychom udělali vše potřebné pro druhé vítězství. Hrajeme proti kvalitnímu týmu a musíme předvést to nejlepší, co umíme.“
     
    FK ERA-PACK Chrudim

    Nejproduktivnější hráči:
    Lukáš Rešetár – 11 bodů (7+4)
    Éverton – 10 bodů (6+4)
    Max – 6 bodů (3+3)
    Matěj Slováček – 3 body (2+1)
    Tomáš Koudelka – 3 body (0+3)
     
    Výsledky semifinálové série:

    FK ERA-PACK Chrudim – Gardenline Litoměřice 5:4 po pen.
    Branky a nahrávky: 5. Éverton (Max), 25. Éverton (Felipe), 27. Rešetár (Slováček), 40. Éverton – 23. Kovács (Záruba), 30. Rafael (Rodrigo), 35. Fabricio (Rafael), 39. Rafael
     
    Igor Vodecký, trenér (Gardenline Litoměřice): „Budeme se snažit zopakovat výkon z druhého poločasu. Jsme připravení na velmi těžký zápas. Věřím, že přijde plná hala, která nám pomůže k důležitému vítězství. Očekávám opět velmi kvalitní futsal.“
     
    Gardenline Litoměřice

    Nejproduktivnější hráči:
    Rafael – 7 bodů (4+3)
    Fabricio – 7 bodů (4+3)
    Two – 6 bodů (3+3)
    Michal Kovács – 6 bodů (5+1)
    Radim Záruba – 6 bodů (4+2)
     
    Přeji příjemný podvečer všem futsalovým nadšencům! Dnes je na programu 2. semifinálový duel mezi Gardenline Litoměřice a FK ERA-PACK Chrudim. Utkání se odehraje od 18:00h. ve sportovní hale Chemik, která se nachází v Lovosicích.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Josef Cestr

    Branky: 15. Záruba (Rafael), 21. Fabricio (Vavrek) – 14. Slováček (Rešetár), 18. Rešetár, 33. Rešetár (Felipe), 40. Rešetár

    Karty:   13. Záruba (GRD), 20. Rafael (GRD) – 36. Drozd (CHR)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek (Kubíček, Šimon) – Rodrigo, Záruba, Fabricio, Hrdý, Two, Kovács, Rafael, Vagnao, Krok.
    FK Chrudim: Litviněnko (Žďánský) – Éverton, M. Mareš, Max, Koudelka, D. Drozd, Doša, Rešetár, Slováček, Felipe.

    Rozhodčí: Kaštánek, Lasch – Matyš.
    Delegát: Bydžovský.
    Technický delegát: Drobný
    Litoměřice 0 3 Chrudim
    #1 Středa 28.03.2018 • 20:15
    Chrudim - Litoměřice 4:4 po penal. (2:1)
    #2 Neděle 01.04.2018 • 18:00
    Litoměřice - Chrudim 2:4
    #3 Sobota 07.04.2018 • 19:00
    Chrudim - Litoměřice 3:1
    thejrc.org