Rakousko – Maďarsko 1:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:6 (2:3, 0:2, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 05.04.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Kvalifikace o Chance ligu • 1. kolo
Partner:
     
    58:58
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Dresler – 2 min., hrubost).
     
    53:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto! Pohlednou individuální akcí se prezentoval kapitán Poruby DAVID ZACHAR, jenž pronikl až za branku, obtočil se kolem ní, a poté zasunul pryž do volného prostoru u tyčky. Bez asistence.
     
    52:21
    Martin Tondr se v oslabení tlačil do šance, ve které ho přidržel vracející se Jiří Zdeněk (POR). Síly na ledě se tedy srovnávají, hrát se bude ve čtyřech proti čtyřem.
     
    51:11
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min.).
     
    48:57
    Do velké šance se dostal Jakub Mulač! Domácí útočník zakončoval nikým neobtěžován z mezikruží a branku o malý kousek přestřelil, což diváci doprovodili gesty zklamání.
     
    46:35
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Finsterle – 2 min., sekání).
     
    46:13
    Střela Michala Nevyhoštěného z pravého křídla Hynkovi Kůdelovi propadla do brankoviště. Tam ke smůle Jablonce nebyl žádný z Vlků, který by mohl dorážet!
     
    41:37
    Vlci právě vstřelili branku!
    Že by se ještě chystalo drama? Jablonec rychle snižuje na dvougólový rozdíl. Jakub Mulač poslal puk za branku na Tomáše Zemana, jenž viděl mezi kruhy najetého VOJTĚCHA HAVLASE. Ten se trefil neomylně k pravé tyčce Kůdelovy klece. Asistence: Zeman, Mulač.
     
    37:24
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., sekání).
     
    35:01
    Hosté hrají přesilovku velmi dobře. Kotouč se trošku šťastně odrazil mezi kruhy k Janu Dreslerovi a Lukáš Hosnedl, ač dezorientován, dokázal sklapnout betony včas! Těžké chvíle Jablonce...
     
    34:37
    Už se opět hraje a Josef Fojtík se dostal do šance na pravém kruhu. Lukáš Hosnedl jej vychytal a poradil si také s následnou dorážkou stejného forvarda Poruby!
     
    32:23
    Přesilovka Poruby už není dvojnásobná. Ve skrumáži mezi kruhy podrazil soupeře Jiří Zdeněk (POR) a jde si odpočinout.
     
    32:00
    Tak to je pro domácí nezáviděníhodná situace! Po držení v podání Jakuba Mulače (JBL) se totiž šelmy budou muset bránit dvě minuty ve třech.
     
    31:21
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Moravec – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).
     
    31:21
    Další únik! Josef Fojtík se objevil za zády všech. Když se snažil o zakončení, trefila ho vysoká hůl Moravce. Místo trestného střílení se ale bude vylučovat!
     
    29:45
    V domácí defenzivě se objevilo velké okénko a Tomáš Káňa měl otevřenou cestu. Na Lukáše Hosnedla zkusil vyzrát střelou z mezikruží, ale maskovaný muž se v tomto případě překonat nenechal a utěsnil prostor mezi rukou a tělem!
     
    25:57
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (T.Káňa – 2 min., hákování).
     
    25:26
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilovka! Tomáš Káňa vyhrál buly čistě za sebe. Ke střele se okamžitě odhodlal Vladimír Luka a tečující JIŘÍ ZDENĚK nedal domácímu gólmanovi šanci. To vše TORAX stihl během čtyř sekund! Asistence: Luka, Káňa Tomáš.
     
    25:22
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Zeman – 2 min., krosček).
     
    22:09
    Toto zavánělo pátým gólem Poruby! Josef Fojtík se utrhl do samostatného úniku. Zkoušel si Lukáše Hosnedla rozhýbat, ten ovšem udržel beton na ledě a podržel svůj tým.
     
    21:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    Skóre se mění, ale na druhé straně. TORAX se vydal do útočného pásma a Vladimír Luka přihrál k pravému hrazení JIŘÍMU ZDEŇKOVI. Ten vyslal svižnou střelu, na kterou Lukáš Hosnedl nedosáhl! Asistence: Luka.
     
    20:27
    Severočeši vlétli do druhé části jako velká voda. Po zajímavém průniku Lukáše Tondra se za kotoučem dral Kamil Bříška, ale byl tísněn a dorážku poslal mimo!
     
    15:11
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., vysoká hůl).
     
    13:53
    Vlci mohli bleskově využít přesilovou hru! Michal Pavlů dostal nabito na pravý kruh a střela Hynku Kůdelovi propadla za záda. K obrovskému štěstí Poruby se ale zastavila o brusli obránce!
     
    13:43
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Dresler – 2 min., podražení).
     
    13:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se dostává zpátky do vedení a podařilo se jí to v ponechané výhodě. Už poměrně dlouho se domácí nemohli vyprostit ze svého obranného pásma a toho využil Marek Haas, jenž poslal kotouč před branku. Tam se nejlépe zorientoval JAN KÁŇA a zblízka překonal Lukáše Hosnedla! Asistence: Haas, Puškár.
     
    09:13
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Slavík – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pavlů – 2 min., hrubost).
     
    06:47
    Vlci právě vstřelili branku!
    Neskutečné, už je vyrovnáno! Michal Nevyhoštěný zavezl puk až za hostující klec. Tam jej na chvilku podržel a počkal si na vhodný moment pro přihrávku adresovanou TOMÁŠI DEMELOVI. Hrající trenér Jablonce se objevil ve velké šanci a nedal Hynku Kůdelovi žádný nárok! Asistence: Nevyhoštěný, Čechura.
     
    05:52
    Vlci právě vstřelili branku!
    To je úvod! Šelmy rychle snižují na rozdíl jediné trefy a vedla k tomu nenápadně vyhlížející situace. Petr Pilař předal ve středním pásmu touš JIŘÍMU BABCOVI. Ten prosvištěl přes modrou čáru a rychlou tvrdou ranou nachytal Hynka Kúdelu, který máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Pilař, Mulač.
     
    05:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané využívají přesilovou hru a vedou už o dva góly! Hosté to sehráli jednoduše a velmi účelně. DAVID ZACHAR byl ukázkově postavený před brankou a úspěšně sklepl nahození Michala Hryciowa za zaskočeného brankáře. Asistence: Hryciow.
     
    03:40
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Peřina – 2 min., sekání).
     
    03:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro Vlky! Jan Víšek lidově řečeno zadrbal nadějné přečíslení a TORAX se dostal do protiakce. Kotouč nakonec doputoval na levý kruh k TOMÁŠI KÁŇOVI, který se prosadil přesnou střelou pod pravou ruku Tomáše Hosnedla. Asistence: Kaluža, Zachar.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Babec (Pilař, Mulač), 7. Demel (Nevyhoštěný, Čechura), 42. Havlas (Zeman, Mulač) – 4. T.Káňa (Kaluža, Zachar), 6. Zachar (Hryciow), 14. J.Káňa (Haas, Puškár), 22. Zdeněk (Luka), 26. Zdeněk (Luka, T.Káňa), 54. Zachar


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Gecko, Demel, Homolka, Peřina.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kúdela (Kubáň) – Dresler (A), Slavík, Janota, Kaluža, Hryciow, Popela, Puškár, Adam – Ballner, Haas, Káňa Jan, Luka, Fojtík, Zdeněk (A), Finsterle, Zachar (C), Gelnar, Ollender, Káňa Tomáš, Jaroš.

    Diváci: 1 123
    thejrc.org